Helpoin tapa maksaa kirppiksellä ja siirtää rahaa nopeasti

28.11.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton kanssa.

Sata vuotta suomalaista työtä

Tänä mahtavana Suomi100-juhlavuonna olen päässyt Suomalaisen Työn Liiton Made By Finland -kampanjan kautta tutustumaan hienoihin suomalaisiin yrityksiin, ja nostamaan niitä esille myös blogissani. Suomalainen työ ansaitsee kaiken näkyvyyden mitä tarjota voi, sillä meiltä löytyy tästä maasta aivan huippuja yrityksiä ja ennen kaikkea mahtavia työntekijöitä. Tällä kertaa pääsin tutustumaan S-Pankkiin, ja sitä kautta S-Pankin mobiilisovellukseen S-mobiiliin, jossa on myös uutena ominaisuutena Siirto, joka mahdollistaa mobiilimaksamisen ja rahan nopean siirtymisen eri pankkien välillä helposti.

S-mobiilissa pankkiasiat hoituvat helposti

Mulla on jo vuosia ollut S-Etukortti, mutta en ole ladannut S-mobiilisovellusta silti ennen tätä kamppista. Bonuksia olen tsekannut joskus ja jouluna S-kanavan nettisivuilta, ja siellä ne ovat kaikki S-Pankin tilillä, kun en oikeastaan ole ajatellut koskaan niitä oikeana rahana, vaikka sitähän se nimenomaan on. Siis olen vaan käyttänyt S-Etukorttia, mutta en sen kaikkia etuja. S-Pankin tilille on kertynyt ihan mukava summa rahaa säästöön, ja niin saa kertyä vastaisuudessakin. Tosin aion S-Pankin avulla alkaa säästämään fiksummin niitä rahoja, niin että ne eivät vain makaa tilillä, vaan kasvavat myös korkoa. Tästä lisää seuraavassa kamppispostauksessa, kun olen päässyt etenemään projektini kanssa.

S-mobiilissa voi helposti hoitaa niin pankkiasiat, vakuutuasiat kuin sijoituksetkin, ja sieltä näkee nopeasti myös dataa omasta ostokäyttäytymisestä. On ollut hauskaa seurata, miten paljon rahaa kuluu kuukaudessa ruokaostoksiin, kuinka paljon polttoaineeseen, ja kuinka paljon näistä omista ostoksista kertyy bonusta.

Siirto on nopein ja helpoin tapa siirtää rahaa eri pankkien välillä

Nyt puhutaan kuitenkin Siirrosta. Siirto on reaaliaikainen mobiilimaksujärjestelmä, jonka kautta voi vaivattomasti lähettää ja vastaanottaa rahaa pelkällä puhelinnumerolla. Raha siirtyy tililtä toiselle ilman viivettä riippumatta siitä, onko lähettäjällä ja vastaanottajalla eri pankit. Kuinka kätevää! Siirto-palvelu on maksuton S-Pankin asiakkaille ja se vaatii S-Pankin verkkopankkitunnukset, jotka saa helposti vaikka kauppareissun yhteydessä Prismasta tai Sokokselta. Verkkopankkitunnusten kanssa tarvitaan myös avainlukulista, joka lähetetään kotiin ja siinä kestää muutama päivä. Tämän jälkeen käytössä ovat kaikki S-Pankin palvelut. Mulla ei ennen tätä kamppista ollut myöskään noita verkkopankkitunnuksia, mutta nyt kävin ne hommaamassa itselleni Prismareissulla.

Olin viikonloppuna kirppismyymässä blogin kautta, ja siellä moni halusi nimenomaan maksaa mobiilimaksulla. Harvalla enää on käteistä muuten vaan mukana, ja onhan se nyt paljon kätevämpää maksaa nopeasti puhelimella, kuin lähteä vaikkapa kesken kirppistapahtuman kävelemään kohti mahdollisesti kaukana olevaa pankkiautomaattia, ihan vaan että voi maksaa käteisellä. Mulla ei itselläni ole oikeastaan koskaan käteistä rahaa, kun kortti on niin kätevä. Silloin pysyy myös hyvin kärryillä siitä, mihin rahaa käyttää, kun maksaa kaiken sähköisesti.

Raha siirtyy pelkällä puhelinnumerolla

Se että raha siirtyy pelkän puhelinnumeron avulla, on ihanan yksinkertaista. Mä en ainakaan muista mun tilinumeroa ulkoa, ja sitä on ärsyttävää alkaa kaivelemaan kirppiksen tuoksinassa. Puhelinnumeron muistaa aina, ja se on sopivan lyhyt näpyteltävä. Mobiilimaksaminen on suosittua nykyään myös FB-kirppareilla, joilla ainakin itse suosin nopeita kauppoja. Fb-kirppiksillä yleiset ”villikset” eli myyntitapahtumat ilman sääntöjä, järjestetään joskus myös niin että vain sellaiset kaupat on sallittu, jotka hoidetaan mobiilimaksulla. Aiemmin en ole voinut osallistua, mutta nythän sekin onnistuu näppärästi.

Ajattelin että mobiilimaksaminen on varmaan jotenkin hankalaa, tai ainakin sen käyttöönotto olisi hankalaa, mutta ei se ollut, ei ollenkaan. Siinä ei kestä kuin pari minuuttia, joten sen saa käyttöön vaikka kesken kirppistapahtuman, jos vain on ne S-Pankin verkkopankkitunnukset. Suosittelen Siirtoa ehdottomasti kaikille, jotka tekevät kirppisostoksia livenä tai netissä, tämä on luotettava ja turvallinen tapa maksaa ja vastaanottaa maksuja. Maksu näkyy heti, joten Siirtoa käyttäessä ei tule huijatuksi tai joudu odottelemaan.

Työ on hyvinvoinnin peruspilari

Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä ja työ rakentaa meidän yhteiskuntamme hyvinvointia myös seuraavat sata vuotta, ja siitä eteenpäin. Suomalaisen Työn Liitto haluaa muistuttaa meitä suomalaisia siitä, että työ tuo hyvinvointia meidän arkeen ja meidän yhteiskuntaan. On tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät, ja voida tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan. Me suomalaiset ollaan usein melko vaatimattomia omia saavutuksiamme kohtaan, ja tämä kampanja haluaa rikkoa sitä perinnettä, ja nostaa esiin ne tekijät suomalaisen työn takana. Aivan loistava kampanja, yksi hienoimpia jossa olen saanut olla mukana!

LUKIJAKILPAILU: Joko olette kokeilleet Siirtoa tai mobiilimaksamista? Vastaa tämän postauksen kommenttiboksiin ja osallistut kahden 30€ arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan! Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on 5.12. asti. Tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ. Onnea kisaan!

Ihanaa iltaa kaikille <3


139 Responses to “Helpoin tapa maksaa kirppiksellä ja siirtää rahaa nopeasti”

 1. Salla sanoo:

  mobiilimaksaminen ei ole tuttua, mutta olen kuullut mahdollisuudesta. Kiitos postauksesta, täytyy perehtyä asiaan tarkemmin, koska se vaikuttaa tosi kätevältä vaihtoehdolta käteiselle ja perinteiselle kortin käytölle!

 2. Hanna sanoo:

  En ole kokeillut, sillä jotenkin yhä edelleen suhtaudun hieman epäilevästi mobiilimaksamiseen. En ole edes uskaltanut ladata sähköistä tunnusnumero-taulukkoa puhelimeeseeni.

 3. Henna sanoo:

  Siirto on käytössä ja aivan loistava kirppistelyssä netissä. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 4. Henriikka sanoo:

  En ole kokeillut, mobilepayta kylläkin!

 5. Miikku sanoo:

  En ole kokeillut. Teinit sitä kyllä yrittäneet mulle kovasti mainostaa

 6. Lode sanoo:

  Olen kokeillut ja on todella kätevä!

 7. Laura T. sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta luettuani tämän postauksen, aion perehtyä asiaan tarkemmin ja tutustua Siirtoon! Kiitos Iina vinkistä! 🙂

 8. Jessica sanoo:

  Siirtoa en ole kokeillut, mobiilimaksua kylläkin!

 9. Luna sanoo:

  Eipä ole tullut kokeiltua, eikä tunnu että olisi tarvettakaan. Vähän mietityttää, että voiko noin helppo ja nopea siirto olla täysin luotettava… Voisi silti kokeilla..

 10. Riikka sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta tämän postauksen innoittamana täytyykin perehtyä asiaan 🙂

 11. HannaB sanoo:

  En ole vielä 🙂 Näin kyllä jonkun mainoksen tästä. Meni pitkään ennen kun uskalsin käyttää lähimaksua 😀

 12. Inga sanoo:

  S-pankin asiakkaana Siirto on tuttu ja käytän sitä viikoittain juuri mm kirppiksellä käydessä 🙂 tämä on kyllä omasta mielestä yksi parhaista keksinnöistä kun ei tarvitse sitä pitkää tilinumeroa muistaa ulkoa

 13. Katziki sanoo:

  En ole vielä kokeillut mutta pari kaveria on kehunut että on tosi kätevä 🙂 pitää testata !

 14. Nita sanoo:

  En ole vielä kokeillut, pitääkin perehtyä asiaan 🙂

 15. T sanoo:

  Itse pidän ko. tapaa siirtää rahaa kyllä luotettavana, koska samalla tavalla se raha siirtyy siellä bittiavaruudessa kuin ihan verkkopankin kautta siirrettäessäkin.

  En ole vielä vain ehtinyt ottaa siirtoa käyttöön, mutta tarkoitus on. Ja koska en ole ehtinyt asiaan vielä kunnolla tutustua, jäi mietityttämään, voinko siirtää Siirrolla rahaa vain toiselle henkilölle jolla myös on siirto ja s-tili?

 16. Saara sanoo:

  Juuri viime viikolla kävin tekemässä vihdoin itselleni oman S-tilin. Aiemmin kun on ollut edelleen käytössä äidin alainen käteiskortti. Sain juuri tunnukset ja siirron käyttöön otto on ollut mielessä. Tekstisi kivasti vastasi mieltä askarruttaneisiin ajatuksiin! Kiitos siitä, nyt voin hyvin ottaa tämän käyttöön! 🙂

 17. Essi sanoo:

  En ole kokeillut, vaikka tunnukset on jo vuosia ollut.

 18. MR sanoo:

  Mobililimaksua olen käyttänyt jo iät ja ajat, mutta Siirtoa en ole vielä kokeillut. Kiitos postauksesta, aion kyllä testata!

 19. Julia22 sanoo:

  En ole vielä kokeillut mutta täytyykin perehtyä asiaan 🙂

 20. 6tytönäiti sanoo:

  En ole kokeillut.

 21. milja sanoo:

  En ole kokeillut, mutta kuulostaapa näppärältä!

 22. Tiia sanoo:

  Moi.

  En ole vielä kokeillut mobiilimaksamista vaikka mietinnässä on ollut. Harrastan itsetehtyjen korttien myymistä ja monilla halukkailla ei ole käteistä mukana. Siksi toi ois kätevä ettei tarvi sumplia rahan kanssa.
  Toivottavasti voitto osuus kohdalle. Tiedän jo mihin käyttäisin lahjakortin 🙂

 23. Brit sanoo:

  MobilePay on ollut käytössä kesästä asti ja on kyllä kätevä! Erityisen kätevää on jakaa lasku esim kavereiden kanssa, jos on ostettu porukalla jotakin ja yksi maksanut ensin kaiken omalla kortillaan. Suosittelen!

 24. Milla sanoo:

  Mulla sama. Edelleen maksan laskuni tietokoneen kautta Nettipankissa, käyttäen numero listaa jonka pankki postittaa aina kotiin kätevästi.
  En osaa luottaa mihinkään uuteen.
  Ihmettelen sitäkin ne mainostetaan että korttiin saa sen että ei tarvitse viedä kun kortti lähelle lukulaitetta niin ottaa summan.
  En semmoistakaan ole ottanut, enkä ota 😀
  Kirpparille aina riittävästi käteistä rahaa vaan mukaan automaatilta 🙂

 25. Pipa sanoo:

  En oo kokeillu.

 26. Tanja sanoo:

  En ole kokeillut enkä perehtynyt. Kiva kun postasit aiheesta! Täytyy ottaa selvää asiasta. Olen aina ollut arka kortti, kännykkä ja lähimaksuihin. Minä asioin aina käteisellä… hieman jämähtänyt vaikka ikää alle 40 🙂

 27. Terhi sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta vaikuttaa tosi kätevältä ja helpolta hommalta.

  Täytyy vielä sanoa, että sä oot taitava tekemään näitä yhteistyöpostauksia. Osaat linkittää ne hienosti omaan elämääsi ja teet sen uskottavasti. Uskon, että sun yhteistyökumppanit ovat tyytväisiä 🙂

 28. Daisy sanoo:

  En ole kuullut enkä kokeillut, kuulosti kätevältä.

 29. Elena sanoo:

  Molemmat on käytössä ja tosi käteviä! Olisi mukava, kun ne yleistyisivät ja ihmiset ottaisi niitä rohkeasti käyttöön.

 30. Minävain sanoo:

  Tota Siirtoa en oo käyttäny, mut vastaavanlainen Pivo on ollut jo pidempään käytössä 🙂 Tosi kätevä siirtää rahaa esim. kaverille jos ollaan ostettu jotain yhessä, ja muutenkin on kiva että pystyy seuraamaan omaa kulutusta helposti.

 31. C sanoo:

  En ole kokeillut, mutta ehdottomasti pitäisi. Toi Siirto olisi itselle varmaan se paras, kun s-pankin palvelut muutenkin käytössä.

 32. Heta sanoo:

  En ole vielä maksanut mobiilisiirrolla, aina kakki uusi jännittää, niin ”helpompaa” on ollut vielä tehdä perustilisiirto ja lähettää kuvakaappaus siirrosta myyjälle. Vielä joku päivä pitää kyllä perehtyä mobiilimaksiseenkin. 🙂

 33. Lotta sanoo:

  Olen vähän lykännyt palvelun käyttöönottoa nimenomaan kun olen ajatellut että se olisi jotenkin hankalaa, mutta tästä inspiroituneena täytyykin ottaa se heti käyttöön! Helpottuu kirppistelyt niin ettei aina tarvitse erikseen nostaa ja vielä rikkoa käteistä!

 34. Hantsu sanoo:

  Kiinnostava mahdollisuus, pitääpä tutustua!

 35. Peura sanoo:

  Mobiilimaksamista testattu, kieltämättä kätevää tietyissä tilanteissa! <:

 36. . sanoo:

  En ole vielä kokeillut!

 37. Mira sanoo:

  En ole, mutta haluaisin kokeilla sovellusta 🙂

 38. Emmi sanoo:

  Ei ole tullut kokeiltua ja käytettyä! Ehkä tämän postauksen innoittamana 🙂

 39. Jonna sanoo:

  Tuttua on muuten, mutta Siirto on vielä uus tuttavuus. Olipas kiva postaus, vähän erilaisempi aihe!

 40. Amppu sanoo:

  En ole vielä kokeillut mutta kuulostaa huippujutulta…

 41. Loviisa sanoo:

  En ole vielä kokeillut.

 42. Ida sanoo:

  Olen kokeillut, on kyllä kätevä!

 43. Aada sanoo:

  En ole vielä, mutta Pivo on ladattuna puhelimessa. S-kortin hankkimista olen harkinnut, eli katsoo nyt sitten, että mihin päädyn. 🙂

 44. Kati sanoo:

  Olen ajatellut mobiilimaksujen ja vastaavien olevan jotenkin vaikeita&hankalia. Tää postaus kyllä sai maksamisen kuulostamaan tosi helpolta, kiitos

 45. Tanja sanoo:

  En ole vielä kokeillut. Postauksen ansiosta taas askeleen lähempänä kokeilemista.

 46. Linda sanoo:

  Mulla on puhelimessa Siirto mutta en oo vielä ehtinyt kokeilemaan (:

 47. Anna sanoo:

  Kiitos vinkistä! En ollut tämmöisestä mahdollisuudesta aikaisemmin kuullut. S- tunnukset löytyy, joten taidanpa testata.

 48. Noora sanoo:

  Olen kokeillut ja on erittäin kätevää!!

 49. Saara sanoo:

  Mobilepayta käytän

 50. Sanni L sanoo:

  En ole kokeillut, mutta ehdottomasti pitäisi!

 51. Annak sanoo:

  Ei oo tullut kokeiltua, vaikka kuullut siitä olenkin. Pitäisi perehtyä enemmän!:)

 52. Noora sanoo:

  Kyllä on tuttua mobiilimaksaminen ja siirtoakin on kokeiltu 🙂 mukana arvonnassa!

 53. Susanna sanoo:

  En ole kokeillut, täytyy perehtyä asiaan.

 54. Emma sanoo:

  Molempia tullut kokeiltua! ☺

 55. Heidi sanoo:

  Nyt vasta ensimmäisen kerran luin tälläisestä, verkkopankkitunnukset on, joten varmasti lähipäivinä otan kokeiluun

 56. Sonja sanoo:

  En ole vielä koskaan kokeillut! 🙂

 57. Jenni sanoo:

  Kuulostaapa todella kätevältä. En ole juurikaan aiemmin perehtynyt kunnolla aiheeseen, mutta pitääpä perehtyä lähipäivinä. Tämä helpottaisi monella tapaa kyllä omaakin elämää, kun paljon tulee sekä face- että livekirppisteltyä 🙂

 58. Alina sanoo:

  Ei ole siirto tuttu, vaikka S-mobiilin etuja tuleekin usein selattua. Pitää ehdottomasti perehtyä. Innolla odotan muita postauksia aiheesta 🙂

 59. Manteli sanoo:

  En ole kokeilut, mutta vaikuttaa kätevältä.

 60. Laura sanoo:

  En ole vielä kokeillut.

 61. Elise H. sanoo:

  En ole vielä kokeillut, vähän epäilyttää tuo turvallisuuspuolikin, mutta täytyy ottaa vahvasti harkintaan ja perehtyä paremmin 🙂

 62. Emilia sanoo:

  Kumpikaan ei ole tuttu entuudestaan.:)
  Olen pohtinut, että missä yleensä ilmoitat arvontojen voittajat? Olisi aina kiva tietää voittaja.:)

 63. Janita sanoo:

  Tuo ei ole tuttu, mutta mobilepay on ja oon todennut sen tosi toimivaks 🙂

 64. Kaisa sanoo:

  Siirto ei ole tuttu mutta MobilePayn latasin hiljattain. Lähinnä mietityttää se, että millaiset mahdollisuudet väärinkäyttöön se mahdollistaa, jos puhelin joutuu vääriin käsiin.

 65. Kirsi sanoo:

  Vielä en ole mobiilimaksua kokeillut vaikka vaikuttaahan se kätevältä. Täytyy ehkä uskaltautua kokeilemaan ☺.

 66. ReK sanoo:

  Olen kokeillut ja suositellut muillekin. Tosi näppärää!

 67. Elina sanoo:

  En ole kokeillut, jotenkin pelottaa sen turvallisuus

 68. Lumi sanoo:

  En ole kokeillut. Kuullostaa käyevältä, pitäisi perehtyä asiaan.

 69. Jenni sanoo:

  Kokeiltu on ja hyväksi todettu. Toi mobiilimaksaminen on kätevä esimerkiksi, kun siirtelee kavereiden kanssa rahaa tililtä toiselle. Aika usein kuitenkin on yks joka maksaa ja muut makselee sitten osuutensa hänelle.

 70. Inka sanoo:

  Olen 🙂 on tullut makseltua Siirrolla myös perheenjäseneltä toiselle saman pankin sisällä, koska pelkän oikean yhteystiedon valinta on niin paljon nopeampaa kuin tilinumeroiden ja avainlukujen etsiminen.

 71. Veera sanoo:

  En ole kokeillut, kun en ole ymmärtänyt tarvitsevani 🙂
  Vielä tuo toimintaperiaate on itselleni vähän vieras, mutta pitäisi varmaan perehtyä. Lähinnä noita telkkarimainoksia olen nähnyt, joissa mobiilimaksamista mainostetaan, mutten koskaan ajatellut moista omalle kohdalle.
  Nyt, kun lapsetkin ovat jo isoja, olisi varmaan viimeiset hetket opetella uusia tekniikoita taas. Ehkä onnistuisi se lapsillekin rahan siirtäminen helpommin, jos ei aina epätoivoisesti pitäisi yrittää sitä seteliä tai kolikkoa jostain löytää…

 72. Meri sanoo:

  Kumpiki tuttuja, mutta ei vielä oo ollu käyttöä:)

 73. Sini sanoo:

  Siirto on käytössä 🙂

 74. Mirva sanoo:

  Jotenki en ole uskaltanut kokeilla, mutta nyt alkoi kyllä kiinnostamaan tuo mahdollisuus, kuulostaa niin helpolta.

 75. Miia sanoo:

  En ole mobiilimaksamista tai Siirtoa vielä kokeillut, mutta täytyy harkita, kuulostaa kyllä kätevälle 🙂

 76. Emma sanoo:

  En ole vielä. Mutta ehkä olisi jo korkea aika

 77. Kariina sanoo:

  Siirtoa olen kokeillut jo useamman kerran. On äitini ja siskoni kanssa kovassa käytössä. Pidän erityisesti siitä että sielä on sekä oo pyydä, että lähetä mahdollisuudet.

 78. Sanna sanoo:

  Mun mielestä toi Siirtopalvelu on ihan huippu! Se on kätevä just kirppiksillä ym. Mutta tosi kätevä myös perheenjäsenten sisällä. Mulla on 13-vuotias lapsi, ja harvemmin mulla on käteistä lompakossa. Helposti saa Siirron avulla siirrettyä lapselle tarvittavan summan rahaa, meillä kun on eri pankit.

 79. Maiqqu sanoo:

  En ole kokeillut, mä olen niin hidas kaikessa uudessa. Pankkikortin lähimaksua aloin käyttämään vasta kun lähimaksukortti oli ollut mulla yli vuoden. Jotenkin ajattelin että se on niin hankalaa 🙂

 80. Iina sanoo:

  Eli se siirtää s-tililtä ne rahat toiselle s-tilille? Ihan hullua miten tämä maailma kehittyy ja puhelinnumerolla siirtyy rahat.. Toisaalta pelottavaaki

 81. Laura sanoo:

  en ole vielä kokeillut, mutta täytyy ehdottomasti tutustua!

 82. Sanni sanoo:

  En ole vielä kokeillut kumpaakaan, vaikka S-tili on ollut jo useamman vuoden. Pitääpä perehtyä asiaan!

 83. Jenna sanoo:

  En ole kokeillut vaikka olenkin kuullut asiasta ja nyt tämän luettua täytyykin perehtyä asiaan ☺ jään innolla odottamaan seuraavaa kamppispostausta!

 84. Justiina sanoo:

  En ole vielä, mutta aioin kyllä.

 85. Jasmina sanoo:

  En ole kokeillut Siirtoa, mutta olen kiinnostuneena lukenut tietoja sen käytöstä. Käytännöllinen postaus.

 86. Helena sanoo:

  mobilepayta oon käyttänyt, mut taidan ladata ton siirron. Mobilepaylla siis pitäis siirtyä rahat heti eri pankkien välillä, mut todellisuudessa jos on muu pankki kun danske, niin ne siirtyy vaan arkena ennen klo 16. Toivottavasti tol siirrolla siirtyis sit iltasin ja viikonloppusinkin 🙂

 87. Rellu sanoo:

  Mobilepayta on tullut muutaman kerran kokeiltua. Raha-asiat on kyllä helppo nykyään hoitaa missä vaan!

 88. Milla sanoo:

  Mulla on ollut pitkään käytössä S-mobiili ja pikku hiljaa alan siirtää kaiken tuloni myös sinne ja alan maksaa ostokseni S-kortilla näin saan s-paikoista myös maksutapaetua. 🙂

  On tosiaan ihanan helppoa seurata kaikkea tuon sovelluksen avulla. Myös kaikki bonukseni menevät säästötilille joka on liitetty rahastoon, joten kaikki bonukset menevät rahastoon kasvamaan korkoa. Ihan huippu juttu! 🙂

  Siirtoa en ole kokeillut, mutta ei varmaan onnistu rahan siirtäminen omien tilien välillä jotka ovat eri pankeissa? 😀 Ainakin näin olen ymmärtänyt.

 89. Soikku sanoo:

  Olen kuullut tuosta siirrosta, mutten vain vielä ole rohjennut ottaa käyttöön sitä. Pitääpä nyt rohkaistua.☺

 90. Anile sanoo:

  Hei! En ole vielä kokeillut mutta pitänee perehtyä tähänkin asiaan.

 91. Enni sanoo:

  Olen kuullut tästä, mutta epäilyttää että vaarantaako tämä tirvallisuutta entisestään.. varmasti kätevä!

 92. Mira sanoo:

  En ole kokeillut.

 93. Anu sanoo:

  Siirto-palvelu, sekä S-mobiili olleet käytössä jo pidempään enkä millään luopuisi! Helpottaa elämää kummasti, monessa tilanteessa 🙂

 94. Jonna sanoo:

  Oon kokeillut molempia. Enemmänkin pitäisi suosia niitä 🙂

 95. Sonja sanoo:

  En ole vielä kokeillut. En edes tiennyt tämmöisestä.

 96. Noora sanoo:

  Nyt viimeistään innostuin kokeilemaan Siirtoa, kiitos selkeästä postauksesta!

 97. Puppi sanoo:

  Ei oo tullut vielä kokeiltua!

 98. Satu sanoo:

  Siirto ei ole tuttu, mutta mobiilimaksaminen kyllä. Ensin olin sitä vastaan, vähän kuin kaikkea uutta :’D Mutta kokeiltua se on oikeasti näppärää ja helpompaa kuin muistella tilinumeroa ja käyttää verkkopankkitunnuksia

 99. K sanoo:

  En ole kokeillut. Ehkä vähän epäilyttänyt, onko se turvallista.

 100. Monika sanoo:

  En ole kokeillut, täytyykin tilaisuuden tullen uskaltautua

 101. -M sanoo:

  En ole koskaan kokeillut, ihan uusi juttu mulle! Pitäsköhän opetella 😉

 102. Elina sanoo:

  on kokeiltu molempia! ois mahtavaa saada lahjakortti, kun helsinkiin muuton takia rahatilanne on vähän kehnona.

 103. Sini sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta todennäkösesti piakkoin

 104. Jasmiina sanoo:

  Oon kokeillu, on kyllä helppo ja hyödyllinen palvelu 🙂

 105. Noppa sanoo:

  Mobilepayta ja pivoa olen käyttänyt 🙂

 106. Päivi sanoo:

  Vielä ei oo ollu tarvetta kokeilla mutta varmasti joskus… 🙂

 107. Salla sanoo:

  Pitääkin ladata tää! Huippua!

 108. Maija sanoo:

  En ole kokeillut, mutta ehkä nyt viimeistään pitäisi! 🙂

 109. Elina sanoo:

  Mobiilimaksaminen terminä on toki tuttu, mutten ole käytännössä tiennyt mitä se tarkoittaa. Siirto kuulostaa tosi toimivalta ja helpolta palvelulta, jopa tällaiselle vanhan liiton laskunmaksajalle joka on tähän saakka hoitanut pankkiasioita vain pöytäkoneella. 😀

 110. Neea sanoo:

  En oo kokeillut vielä kumpaakaan.

 111. Jenni sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta s-mobiili on kyllä käytössä. Siellä on kuitenkin välillä ihan hyviä etukuponkeja ja näitä etuja ja alennuksiahan ei saa pelkästään korttia näyttämällä (toivottavasti tämäkin muuttuu pian, koska olisihan se vielä kätevämpää, että edut olisi suoraan kortilla).

 112. Bambi sanoo:

  S-Sovellus on, en ole kokeillut molempia vielä

 113. Kipsu sanoo:

  Molemmat kokeilematta. Oon aina alussa tosi pitkään kovin muutosvastarintainen kaikkea kohtaan, ja kun viimein kokeilen niin sit ihmetellään et miksi kesti kokeileminen niin kauan:D. Ja tää tapahtuu kaiken uuden kanssa about joka ikinen lerta xD.

 114. Maisu sanoo:

  En ole vielä kokeillu. Olen aina viimeinen joka kokeilee jotakin uutta teknologiaa, sovellusta tms. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä, mutta kaikki sujuu niin kivasti entisilläkin tavoilla 🙂

 115. Nimk sanoo:

  Mies käyttää näitä innoissaan, miä taas oon usein vähän ”muutosvastainen” eli siis laiska opettelemaan 😀

 116. Minttu-Maaria sanoo:

  Mobiilimaksaminen on minulle ihan uusi juttu, joten en ole vielä kerennyt kokeilemaan missään.

 117. K sanoo:

  S-mobiili on käytössä, mutta siirtoa en ole vielä käyttänyt, enkä edes tiedä miksi.. Joten tästä lähdin taitaa tullakin käyttöön 🙂

 118. A sanoo:

  Mobiilimaksua olen käyttänyt. 🙂

 119. neitim sanoo:

  siirtoa en ole kokeillut, mutta esim. mobilepay on säännöllisessä käytössä.

 120. xod sanoo:

  Tuntuu että sulla on viime aikoina tosi paljon ollut kaupallisia yhteistöitä :/

 121. Sini sanoo:

  Olen kokeillut siirtoa ja se vaikuttaa tosi kätsyltä kyllä!

 122. Veera sanoo:

  En ole kokeillut mutta tarkoituksena olisi kokeilla 🙂

 123. Ässä sanoo:

  En ole kokeillut. Minulla on kuitenkin työpaikan kautta käytössä e-passisovellus, jolla maksan lounaat ja siinä on tavallaan sama idea.

 124. Heini sanoo:

  En ole vielä kokeillut, kun ei toistaiseksi ole ollut tarvetta. Vois kyllä ottaa käyttöön, kätevältä kuulostaa.

 125. Mia sanoo:

  En ole kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä ja kätevältä! Täytyy laittaa testiin 🙂

 126. Yotimix sanoo:

  Hitaasti lämpenevänä ihmisenä en ole kokeillut. En ole vielä siirtynyt pois edes tunnuslukukortin käytöstä.. puhelin pankki epäilyttää. Postaus oli mielenkiintoinen ja sisälsi paljon uutta tietoa minulle.

 127. Heidi sanoo:

  En ole kokeillut, mutta kuulostaa kätevältä 🙂

 128. Heini sanoo:

  Hei. Minä olen kiinnostunut kaikesta tällaisesta maksamisen eri välineistä ja keinoista. Huippua että näitä uusia juttuja tulee. En ole vielä itse kokeillut siirtoa enkä mobiilimaksua mutta varmasti jossain vaiheessa kokeilen.

 129. Tiina sanoo:

  Tää oli ihan uusi juttu miulle! Täytyy perehtyä ja kokeilla.

 130. J sanoo:

  En ole kokeillut, kuullut kyllä.

 131. Taru sanoo:

  En ole kokeillut, täytyy kokeilla!

 132. Päivi sanoo:

  En ole kokeillut, enkä aiemmin kuullutkaan! Vaikuttaa kyllä tosi kätevältä.

 133. Juulia sanoo:

  Kiva ja informatiivinen postaus jälleen kerran 🙂 oli myös mukava kuulla tästä palvelusta, kun itselläkin tuo s-etukortti ja s-pankki sitä kautta on käytössä, mutta koska se ei ole oma ensisijainen pankki niin ei tule juurikaan niitä palveluja käytettyä sen enempää. Mobiilimaksaminen on tuttua kyllä MobilePay sovelluksen kautta, johon ei muuten tarvi pankkitunnuksia ollenkaan ja sopii kaikkien pankkien asiakkaille! Kätevää mobiilimaksaminen on ja ehdottomasti varmasti sen suosio kasvaa tulevaisuudessa vielä. Nyt jo useissa nettikaupoissa on mobiilimaksaminen mahdollista 😉

 134. Vilmu sanoo:

  Siirtoa en ole kokeillut mutta mobilepaytä kyllä, on ihan huippunäppärä tapa siirtää rahaa!

 135. Laura1 sanoo:

  Olen ottanut käyttöön, mutta en ole vielä kokeillut 🙂

 136. Isa sanoo:

  tuo siirto on ehdottomasti todella kätevä! raha siirtyy super helposti ja nopeasti, tykkään! 🙂

 137. anna s. sanoo:

  Mobilepayta olen käyttänyt, mutta tämä on vielä uutuus minulle 🙂

 138. hilkka sanoo:

  En ole kokeillut, vaikuttaa hyvältä idealta 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.