Joulukuun ensimmäisen viikonlopun tunnelmia

02.12.2017

Niin parasta, että joulukuu on nyt täällä! Eilen aloitettiin vuoden viimeinen kuukausi täällä oikein porukalla, kun saatiin lasten sokeriserkut meille kylään. Touhuttiin täällä, ja erityisen hauskaa oli seurata meidän junioreiden touhuja, 10kk ikäinen ja 15kk ikäinen ovat alkaneet löytää yhteisen sävelen, ja eilen mm. istuivat vastakkain vaikka kuinka kauan tekemässä toisilleen ”high five”, ja työnsivät toisiaan taaperokärryllä, ja tutkivat toistensa varpaita.

Jotenkin niin ihanaa, miten heistä on tullut ihan best buddies, ja leikit yhdessä alkavat jo sujua. Ollaan tosin nähty tänä vuonna melkein viikottain, tai ainakin joka toinen viikko meidän reissuja lukuunottamatta, eli paljon he ovat olleetkin toistensa seurassa. Ihan mahtavaa kun on melkein samanikäiset minityypit joista on toisilleen seuraa. Molemmat ovat tosi tuttavallisia tapauksia, eivätkä yleensä ujostele toisiaan, vaan ottavat rohkeasti naamasta kiinni ja taputtelevat toistensa päälakia kikattaen. Hassut vauvat! Ainiin, ja meidän kuopus oppi eilen sanomaan myös ”kakka”, ja se onkin tämän hetken kuumin sana kaikista. Kaikki on ”kakkaa”.

Meillä on ollut oikein jouluisa viikonloppu, sillä oltiin sovittu jo viikkoja sitten että tänä viikonloppuna Oton sisko tulee meille koristelu- ja leipomistalkoisiin. Viime viikonloppu ja koko tämä ensimmäinen kokonainen arkiviikko vanhempainvapaan jälkeen on olleet niin hektisiä, että ihanaa kun on tällainen viikonloppu kun saa olla vain kotona. Tekee höpöä meille kaikille!

Huomenna ohjelmassa on varmaankin joulupolkua, ja muutenkin ulkoilua. Voi kun saataisiin pitää tuo mielettömän kaunis ja upea lumipeite,  joka sopivasti joulukuun ensimmäisenä satoi maahan. Ulkona on niin kaunista, ja lumen ansiosta ikkunoista tulvii valoa vaikka eletään vuoden pimeintä aikaa. Lumiset puut näyttävät jotenkin niin lumoavan kauniilta, voisin tuijotella niitä mieluusti tästä helmikuun loppuun asti. Ajateltiin tehdä myös jäälyhtyjä heti kun on tarpeeksi pakkasta! Niin ja aamu vietetään piparitalkoissa, saapa nähdä millainen talo me saadaan aikaiseksi! Tavoitteet on korkealla mutta lopputulos voi olla ihan mitä vaan, haha.

Aivan ihanaa viikonlopun jatkoa ja huomista ensimmäistä adventtia kaikille!

PS: Aikaistin joulukalenteria tunnilla yleisön pyynnöstä, eli uudet luukut aukeavat joka aamu klo 6.00! Huomenna luvassa vähän helppoja DIY-juttuja sunnuntain iloksi. <3


4 Responses to “Joulukuun ensimmäisen viikonlopun tunnelmia”

  1. Veera sanoo:

    Heiii haluan tietää mikä on tuo huulipuna asap! Ihana sävy!!

  2. Kro sanoo:

    Tuo teidän kuopuksen harmaa haalari on aivan ihana! Oon ihastellu sitä jo instastooreissa, harmi kun ei itsellä ole ketään kelle sellaista pukea. :-D

  3. Eeva sanoo:

    Ihana tukka sulla! Jotenki erityisen puhtaan vaalea. :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.