Hyvän mielen herkkuja kesään

15.04.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Breyer’s Delights:n kanssa.

Me ollaan sellainen perhe joka rakastaa jäätelöä. Se tulee varmaan jo ihan lapsuudenkodeista, sillä meidän molempien lapsuuden kodeissa jätski on aina ollut se go-to jälkiruoka, jota on tarjolla melkein aina vieläkin kun käydään siellä syömässä. Jäätelö on vaan yksinkertaisesti herkullista, raikasta ja hyvää. Se sopii melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen jälkiruuaksi, enkä tiedä ketään kuka ei jäätelöstä tykkäisi. Varmasti heitäkin on, mutta itse kuulun juuri siihen toiseen ääripäähän: jäätelö on mun lempiherkku, ja muu perhe on samalla linjalla.

Talven pimeinä kuukausina meillä on joskus ollut Oton kanssa sellainen vaihe, että joka ilta lasten mentyä nukkumaan on puputettu kahdestaan purkillinen jäätelöä puoliksi. Se on kuitenkin saanut jäädä jo aikaa sitten, ja nyt kun olen ollut jo pari kuukautta ilman kauheaa sokerikoukkua, ei enää tee ollenkaan edes mieli. Ajatus siitä ähkystä ja ällömakeudesta ei tunnu houkuttelevalta. Välillä on kuitenkin kiva herkutella, ja vielä kivempaa herkuttelu on silloin, kun sen voi tehdä ilman sokeri-ähkyä ja ällöä oloa.

Yksi hyvän mielen ja olon herkku, on Breyer’s Delights proteiinijäätelö. Breyer’s Delight’s proteiinijäätelöt sisältävät paljon vähemmän sokeria ja rasvaa, kuin tavalliset jäätelöt. Silti ne maistuvat super hyvältä.  Breyer’s Delight’s proteiinijäätelöitä on saatavilla sekä isossa purkissa että pienenä jäätelöpatukkana. Koko isossa jäätelöpurkissa on mausta riippuen vain 340-350 kaloria, eli jos me syödään se Oton kanssa puoliksi, jää kalorien määrä per naama aika pieneksi. Mä en ole koskaan kaloreita laskenut, mutta kyllähän tuo luku kertoo siitä, että tällä jätskillä voi herkutella vähän useamminkin ilman, että siitä on haittaa. Päin vastoin, tätä jätskiä voi hyvin nauttia vaikka keskellä päivää treenin jälkeen palkkariksi. NAM!

Herkullisia proteiinijäätelöitä on saatavilla puolen litran purkeissa kahta eri makua: Mint Chip & Chocolate sekä Cookies & Cream. Patukkana löytyy lisäksi Vanilla Caramel. Cookies & Cream on jo pitkään ollut mun ultimate lempparimaku jäätelöissä, eikä Breyer’s Delight’s ollut poikkeus. Keksit ja kermainen jäätelö on mun makuun täykky yhdistelmä, ja on vaikea uskoa, että jäätelö oikeasti on niin vähäkalorista, kun maku on kuitenkin niin kermainen. Sen kaveriksi voi hyvin lisätä vaikka tuoreita marjoja tai hedelmiä, tai nautiskella suoraan purkista puistoreissulla.

Parhaalta jäätelö maistuu näin kesän korvalla mun mielestä juuri ulkona. Pian voidaan nauttia jätskiä omalla terassilla, kun ilmat vielä vähän lämpenevät, jes! Lisätietoa jäätelöistä löydät Breyer’s Delight’s -sivuilta

Breyer’s Delight järjestää perjantaina 20.4. klo 15-17 liikunnallisen tapahtuman Lassilan Urheilupuistossa Helsingissä. Tapahtuma on maksuton, ja siellä on mukana mm. treeniguru Martina Aitolehti. Osallistujilla on myös mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja. Tsekkaa lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman FB-sivuilla!
LUKIJAKILPAILU:

Mitä makua Breyer’s Delight’s -jäätelöistä sinä haluaisit maistaa? Kerro vastauksesi, ja saa ilmainen jäätelöpatukka! Kommentoineiden kesken arvotaan 20 koodia, joilla voi hakea ilmaisen jäätelöpatukan R-kioskilta. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on 22.4. klo 22.00 asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Onnea arvontaan kaikille, ja ihanaa päivää!


92 Responses to “Hyvän mielen herkkuja kesään”

 1. Miia sanoo:

  Cookies& Cream

 2. Ella sanoo:

  Oi vitsi vanilla caramelia ois ainakin ihana maistaa!

 3. Heidi sanoo:

  Vanilla caramel kuulostaa täydelliseltä!

 4. Rose sanoo:

  Cookies and cream kuulostaa hyvältä!

 5. Riikka sanoo:

  Mudcake tai peanut butter! <3

 6. Maiju sanoo:

  Kaikkia tietty, eniten ehkä minttua :-)

 7. S sanoo:

  Olen itsekin suuri jäätelön ystävä ja tällainen vähän terveellisempi vaihtoehto kuulostaa mahtavalta! Tuo Cookies & cream olisi varmasti maistamisen arvoista!

 8. Tiia sanoo:

  Minttu-suklaa ehdottomasti kuulostais parhaalta!

 9. Mariela sanoo:

  Täällä yksi jäätelön rakastaja‍♀️ Cookies & cream sitä haluaisin ehdottomasti maistaa sillä kuuluu lemppari makuihini

 10. Marika sanoo:

  Maku Mint :)

 11. Elli sanoo:

  Vanilla ja Coocies and cream

 12. Jenni Maria sanoo:

  Mint chip kuulostaa herkulliselta

 13. Emmi sanoo:

  Kaikki maut kuullostavat niin herkullisilta! Kyllä varmasti Mint Chip & Chocolate houkuttaa eniten!

 14. Minttu-Maaria sanoo:

  Cookies & Cream :)

 15. Pajulintu sanoo:

  Mint chip & chokolate on suosikkini.

 16. Sarkku sanoo:

  Cookies&Cream

 17. Anni sanoo:

  Cookie & cream maistuisi varmasti erittäin hyvältä!

 18. Laura sanoo:

  Keksinpalat jäätelössä on taivaallista herkkua joten Cookies&Creamia haluaisin maistaa <3

 19. Jossu sanoo:

  Haluisin maistaa tuota vanilla caramel -jätskiä, kuulostaa niin hyvältä…

 20. Elli sanoo:

  Cookies & Cream <3

 21. Yotimix sanoo:

  Mukana :) Minttua ehdottomasti :)

 22. Satuj sanoo:

  Cookies & cream

 23. Susanna sanoo:

  Coocies&cream!

 24. vaulaaaaa sanoo:

  COOKIES&CREAM

 25. Veera sanoo:

  Ehdottomasti Mint Chip & Chocolatea!

 26. Elina sanoo:

  Haluaisin maistaa Cookies & Cream -makua.

 27. Heidi sanoo:

  Cookies And Cream

 28. Oona sanoo:

  Oih näitä oonkin halunnut maistaa koska esimerkiksi vastaava lohilo-jäätelö on juuri mun makuun ihana että voi herkutella nykyään vähän paremmalla omallatunnolla (vaikka välillä ihan se aitoehtatavara on siltikin vaan niin namia❤️) mutta elikkäs cookies&cream maku ehottomasti maistuis täällä testiin !

 29. Maria sanoo:

  Cookie and Cream

 30. Annak sanoo:

  Toi cookie & cream jätskipatukka ois varmaankin se mitä kokeilisin, sillä se ei voi mennä pieleen. Toi toinenkin kuulostaa kyllä hyvälle!

 31. Laura sanoo:

  Maistoin cookies & creamia juuri eilen, mutta se ei oikein vakuuttanut, joten tuota minttujuttua olis kiva maistaa :D

 32. minna sanoo:

  mua jäi häiritseen että ku ovat kuitenkin proteiinijätskejä ja sillä niitä mainostetaan niin paljon noissa sitä itse proteiinia sitten on?? :D

 33. Maija sanoo:

  Cookies & Cream kuulostaa kiinnostavimmalta!

 34. Manteli sanoo:

  Vanilla caramel ja cookies& cream kuulostavat hyviltä. Mintusta en niin välitä. Hyvältäpä kuulostaa tällainen terveellisempi herkku

 35. . sanoo:

  Jotenkin outo yhteistyö kun aiemmin sulla oli yhteistyö Lohilon jäätelöiden kanssa ja nyt mainostat kilpailijaa? Miksi näin?

 36. Senni sanoo:

  Cookies & cream kuulostaa todella hyvältä!

 37. Lode sanoo:

  Cookies & cream

 38. Maisu sanoo:

  Cookies&cream ois varmasti huippu hyvä!

 39. Anna sanoo:

  Kyllä toi minttusuklaa kuulostaa houkuttelevalta!

 40. Eveliina sanoo:

  Vanilla caramel

 41. Maija sanoo:

  Cookies and cream :)

 42. Jens sanoo:

  Cookies&cream, ai että!

 43. Ida sanoo:

  Cookies & cream! :)

 44. Sanna sanoo:

  Kaikkia makuja olis kiva maistaa mutta minttu menis kyllä ekana testiin :)

 45. Mint Chip & Chocolate. Kiinnostaisi tietää, millä nämä on makeutettu, jos sokerin määrää on rajoitettu. Harmikseni joudun tämän tästä toteamaan, että joku makeutusaine maistuu jälkikäteen ikävältä

 46. Sonja sanoo:

  Cookies and Cream kuulostaa lupaavalta

 47. Innes sanoo:

  Tuota mint chip jäätelöä on kyllä pakko päästä maistamaan! Ja sun suosittelemana täytyy varmaan ostaa myös cookies&cream purkki :-)

 48. Jenna sanoo:

  Cookies & cream

 49. Laura sanoo:

  Näyttää hyviltä, cookies & cream kiinnostaisi eniten :)

 50. Essi sanoo:

  Minttu chip kuulostaa ihanalta ! Kesällä vois reenin jälkeen hyvin hakea palkkarin jätskialtaalta hyvällä omalla tunnolla :)

 51. Vilma sanoo:

  Mint chip&chocolate

 52. Hanna sanoo:

  Cookies & cream, kiitos

 53. Laura Setälä sanoo:

  Jäätelö on kyllä ihan parasta! Tosin itse en juurikaan pidä keksijäätelöistä (kävin tästä sattumalta juuri viikonloppuna keskustelua). Näistä vaihtoehdoista min chip & chocolate kuulostaa ehkä parhaalta, hyvänä kakkosena vanilla caramell :)

 54. Susanna sanoo:

  Cookies&cream

 55. Marika sanoo:

  Minttu on yleensä aina hyvä valinta!

 56. Minna sanoo:

  Cookies & cream

 57. Hanna sanoo:

  Minttu-suklaa ehdottomasti! :)

 58. MR sanoo:

  Cookies & cream!!

 59. Jessica sanoo:

  Minttu suklaaa :)

 60. HeidiKoo sanoo:

  Minttu-suklaa kuulostaa hyvältä :)

 61. Justiina sanoo:

  Cookies&cream

 62. Henni sanoo:

  Cookies & cream

 63. Daisy sanoo:

  Minttusuklaa :)

 64. Karo sanoo:

  Cookies & cream

 65. Veera sanoo:

  Edellisessä elintarvikeaiheisessa yhteistyöpostauksessa painotit pieniä valintoja ja ekologisia arvoja, joten ehdin jo odottaa purkista löytyvän luomujäätelöä tai vastaavaa. Mutta onhan tämäkin siis tietysti hieno mahdollisuus valintaa, kun herkutellaan pienemmällä energiansaannilla.
  Olisikin ollut hauska tietää, mistä tuo jäätelö on tehty? Jos ei mausta huomaa, mutta on kokonaisenergiasta pääteltävissä, ettei sisällä kermaa, eikä niin paljon sokeria, niin millä on makeutettu ja mikä on perusmassan raaka-aine?

  Itse kyllä pidän jäätelöstä, mutta en juuri voi sitä syödä, kun ei vatsa kestä. Jäätelömausta klassinen suklaa on yleensä suosikki, mutta kioskilta saatan ostaa myös rommirusinaa tai minttua, mikä näytti näissäkin olevan vaihtoehtona!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mun blogissa on myös yksi tärkeä sanoma, jota painotan aina kun kirjoitan ekologisista arvoista (ja oikeastaan ihan kaikessa muussakin): mä sanon ehdottoman ein ehdottomuudelle. En ole joko-tai ihminen, enkä ymmärrä sitä, miksi yhden vihreän valinnan tehtyä esimerkiksi pitäisi sitten kerralla vaihtaa kaikki asiat. Sellainen ehdottomuus ainakin mulla nostaa vaan karvat pystyyn – mieluummin teen hyviä valintoja yksi kerrallaan, ja tällä taktiikalla olen ainakin onnistunut muuttamaan meidän arkea monin verroin ekologisemmaksi kuin esimerkiksi kolme vuotta sitten. Yksikin pieni parempi valinta on parempi kuin ei ollenkaan. Joillekin ehdottomuus sopii, mutta mulle ei. Jatkossakin tulen siis tekemään ihan kaikenlaisia yhteistöitä, jotka vastaavat juuri mun arvoja.

   Jäätelössä itse asiassa on ihan oikeaa kermaa sekä maitoa käytetty! Mutta tarkan ravintosisällön näet täältä http://smartlabel.breyers.com/product/4384707/ingredients?locale=en-US tosin se taitaa olla jenkkiversio, eli joku saattaa olla eri tavalla EU-versiossa. :)

 66. Emminkemmi sanoo:

  Haluaisin maistaa minttu suklaa jäätelöä.

 67. Jenni sanoo:

  Minttu-suklaa

 68. AnnaMaria sanoo:

  Mint chip tai Vanilla & caramell kuulostavat siltä, että niitä kyllä maistan tänä kesänä :)

 69. Leena sanoo:

  Haluisin maistaa tuota patukkaa. Vanilla caramelia, sillä noi purkkijätskit maistettu jo :) Hyvää on! <3

 70. Katja sanoo:

  Cookies&Cream!

 71. Nina sanoo:

  Cookies&cream (ainakin!) ✌

 72. xod sanoo:

  cookies and cream nam!

 73. Pirpana sanoo:

  Minttu ja keksi kuulostavat erityisen hyviltä <3__<3

 74. Satu sanoo:

  Haluaisin maistaa noista kaikkia, ehdottomasti partsilla auringossa. En ole nähnytkään noita pakastealtaassa, joten täytyy käydä vähän syynäilemässä. Mint chip houkuttelee eniten, mutta eiköhän kesän aikana kerkeä maistaa kaikkia kolmea makua.

 75. Titta Kankainen sanoo:

  Minttu-suklaa kiinnostaa eniten! Sit toi patukka vois olla semmonen kesällä treenin jälkeen herkku. <3

 76. Jenna sanoo:

  Cookies&cream!

 77. Elise H. sanoo:

  Cookies & Cream kuulostaa hyvältä :)

 78. Johanna sanoo:

  Ehdottomasti minttu, aivan paras maku kaikissa herkuissa!

 79. Mariem sanoo:

  Kaikkia mutta ehkä ekana cookies&cream

 80. Hetukka sanoo:

  Suklaajäätelön ystävänä haluan päästä testaamaan heidän suklaajäätelön! <3 :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.