Toukokuun toiseksi viimeisenä päivänä

31.05.2018

Heräsin: Ekan kerran 5.45 kun taapero huuteli sängystään ”Kukku, kukku. Äiti, Äiti. Kukku, Kukku. Äiti, äiti. Titaaaaa” eli syliin, äiti, vettä. Raukka siellä ihan hikisenä, vaikka nukkuu vaippasillaan peiton päällä ja ikkuna auki. Meidän yläkerta on ihan sauna, ja se on ainoa miinus näissä mielettömissä keleissä. Taapero herää kuumuuteen joka aamu. Eilen hän onneksi jatkoi uniaan vielä puoli tuntia juotuaan ison mukillisen vettä kerralla. Noustiin siis ylös klo 6.15.

Söin aamiaiseksi: Kaksi karjalanpiirakkaa ja Plantin meloni-kaura-kurkku-smoothien, joka oli yllättävän hyvää. Mulla on joku kurkkukausi menossa, tykkään kaikista kurkkujuomista (ja syön muutenkin paljon kurkkua).

Liikuin: Kaverini Jennin kanssa käytiin kahden tunnin vaunulenkillä ja leikkipuistossa lasten kanssa. Oli mahtavaa viettää aikaa ja höpötellä, ja asutaan Jennin kanssa sen verran lähekkäin, että lenkkitreffit voi sopia vaikka puolen tunnin varoitusajalla (parasta). Extempore lenkit on ihan best, varsinkin näillä säillä!

Huokaisin ihastuksesta: kun sain viestin, että yksi työjuttu jota on pitkään neuvoteltu, on viimein varmistunut. Tämä on sellainen juttu, jota odotan ihan superisti!

Söin lounaaksi: Uutta taco-subia flatbread-leivällä. Maistoin sitä viime viikolla eka kertaa, ja mainoksen nähdessäni tänään alkoi tekemään uudestaan mieli sitä.

Hymyilytti: Kun kuopus ”heräsi” päiväunilta vaunuista, ja tuli jatkamaan unia äidin syliin…kahdeksi tunniksi. Voin kertoa että oltiin pikkuisen hikisiä tämän jälkeen. Mutta olihan se tuhiseva taapero sylissä nyt maailman ihanin, ja kerkesin siinä samalla puhua muutaman tärkeän puhelun, hän kun ei korvaansa lotkauttanut mun höpöttelyille. Ei siis haitannut että en saanut naputeltua, kun sain hoidettua muita työasioita.

Pakkasin: keskimmäisen kaverille synttärilahjan hopeaan pussukkaan vaaleanpunaisella silkkipaperilla. Keskimmäisellä oli eilen kaverin synttärit Hoplopissa, joista hän oli ihan hurjan innoissaan.

Kielsin: kuopusta seisomasta sohvalla n. miljoona kertaa. Kielsin myös kaatamasta vettä olohuoneen matolle, ja repimästä muistikorttia mun tietokoneesta irti, sekä purkamasta mun lompakon sisältöä (jälleen kerran) pallomereen.

Kehuin: kuopusta, kun hän niin hienosti käveli Aurinkolahden rantabulevardin kokonaan ihan itse, keräsi lelut, puki isosiskon Marcus & Martinus -paidan päälle ja maistoi montaa uutta makua lounaalla ja iltaruualla.

Kiitin: kun Otto jousti niin ihanasti omasta menostaan, että sain hoidettua yhden työtapaamisen josta olin jo kieltäytynyt, mutta jonne olisin oikeasti halunnut mennä. En ollut edes pyytänyt että Otto järjestelisi omia menojaan, vaan kieltäydyin tapaamisesta heti, koska en halunnut että Otto joutuu luopumaan omastaan. Sitten kun tapaaminen tuli sattumalta puheeksi siihen liittyvästä työjutusta juteltaessa, Otto sanoikin, että tietenkin mun pitää mennä sinne, ja hän järjestää kyllä. Tämä on vain yksi niistä miljoonista syistä, miksi joka ikinen päivä olen niin kiitollinen siitä, että tuo mies on mun rinnalla.

Söin illalliseksi: pastaa ja jauhelihakastiketta, jonka kokkasin. Se on meidän go-to nopea illallinen silloin kun on kiire jonnekin heti päiväkodin jälkeen, kuten eilen oli keskimmäisellä sinne kaverin synttäreille.

Tapasin: lukijani, joka osti meidän vanhan Stokken Newborn setin. Kiitos hänelle hyvistä kaupoista ja hyvästä mielestä. Ihanaa kun setti pääsee uuteen hyvään kotiin!

Sovitin: mun kaason mekkoa. OMG häät YLIHUOMENNA! Se oli onneksi vieläkin ihan sopiva, ja tykkään siitä tosi paljon. Nyt pitää vielä miettiä jotkut ihanan simppelit korvikset, niin look on valmis. Mua jännittää niiiin paljon, ja oon niin innoissani!

Illalla: Tein kirjanpitohommia ja katsoin Temppareita Oton kanssa. Me ollaan katsottu ihan tv-tahtiin, ja eilisen jakson jälkeen on enää vissiin tän päivän kaikkein kreisein jakso jäljellä. Sitä odotellessa!

Eilinen oli aika ihanan tavallinen kesäinen keskiviikko, kertakaikkisen hyvä päivä. Toivottavasti teilläkin oli eilen (ja tänään) hyvä päivä! Ihanaa huomenna alkavaa kesäkuuta kaikille <3


9 Responses to “Toukokuun toiseksi viimeisenä päivänä”

 1. Olipa kiva arkipostaus :). Naurahdin tuolle ”kielsin” kohdalle, pitäisi itekin joskus ottaa ylös mitä kaikkea tulee kiellettyä vauvalta :D. Vakiot ainakin ”älä mene koirankupille”, hän kun aina haluaisi läträtä koiran vesikupissa. Kivaa viikonloppua teijän porukalle 🙂

 2. Ilona sanoo:

  Kiva postaus! Mistä olet muuten löytänyt noin pirteän mekon?

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

 3. Nimetön sanoo:

  Mua on pitkään hämännyt, kun oot koko vuoden puhunut, että syksyllä/keväällä/ensi kuussa jne. on tiedossa mielettömiä juttuja. Ikinä et kuitenkaan ole kertonut mitä ne mielettömät jutut ovat? Nyt heräsi vaan kysymys, että onko toi ”mieletön työjuttu” taas joku sillipurkkiyhteistyö tai knorrin einesspagetti?
  (ja samoin ne muut syksyn, kevään ja ensi viikon huikeet jutut).
  Haluiaisitko hieman avata tätä, kun oon tätä jo tovin pohtinut. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   En kyllä oo kovin montaa kertaa mielestäni maininnut, mutta toki sekin on tietty henkilökohtaista mikä kenellekin on monta kertaa ja mikä kenellekin on mieletöntä 😀 Mulle joku missä pääsen toteuttamaan itseäni täysillä on mieletöntä, ja joku täysin uusi juttu mitä saan tehdä täysin omilla ehdoilla hyvän ystävän kanssa on myös mieletöntä. Mutta kun ne on sitten syksyllä, niin ei niitä sen enempää voi avata. Siihen asti voit vaikka ajatella kyseessä olevan sillipurkki tai spagetti, jos se tuntuu susta hyvältä! 🙂

 4. emzi sanoo:

  Aivan ihana postaus 😀

 5. Nimetön sanoo:

  Mistä toi sun ihana keltanen mekko on?

 6. Linda sanoo:

  Kannattaa pitää sälekaihtimet ja pimennysverhot kiinni aina päivisin yläkerrassa, se on ainut mikä meillä pitää lämmön pois ylhäällä. Toki on pimeetä sitten, mutta ei muutenkaan muuta kuin nukuta yläkerrassa

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.