Omista ripsistä mustat ja kaarevat – Yumi Lashes kokemuksia

15.09.2018

*Yumi Lashes -ripsikäsittely on saatu bloginäkyvyyttä vastaan pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltani Salon Pepe Åhmanilta.

Kävin tällä viikolla Lauttasaaren Salon Pepe Åhmanilla ottamassa Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksen. Kuulin tästä ekan kerran jo pari vuotta sitten ollessani raskaana, mutta en silloin uskaltanut ottaa käsittelyä, koska en ollut siihen perehtynyt sen enempää. Nyt kun lopetin imetyksen, uskalsin vihdoin varata ajan ripsien kestotaivutukseen Kristiinalle. Ja nyt luvassa on mun Yumi Lashes kokemuksia Salon Pepe Åhmanilta.

Yumi Lashes -käsittelyssä ripset taivutetaan perinteisen permanentin sijaan ylöspäin, jolloin koko ripsien oma pituus pääsee upeasti esiin. Mulla ei ole itselläni mitkään maailman pisimmät tai tuuheimmat ripset, vaan ne on ihan piikkisuorat, lyhyet ja harmaat. Olin siis hieman skeptinen, että mitä tällä mun ripsivarustuksella olisi mahdollista saada aikaiseksi.

Yumi Lashes -kestotaivutus aloitetaan puhdistamalla ripset ja niitä ympäröivä iho. Sitten iho suojataan geelilapuilla. Sen jälkeen ripsiin levitetään ensimmäinen aine, joka vaikuttaa kymmenen minuuttia. Jokainen ripsi erotellaan toisistaan, ja taivutetaan ylöspäin. Eka aine putsataan, ja levitetään toka aine, joka vaikuttaa vielä viisi minuuttia. Se putsataan, ja sitten ripset vielä värjätään (mikäli tarvetta on). Väri vaikuttaa kymmenisen minuuttia muistaakseni. Lopuksi putsataan vielä, sekä levitetään kosteuttava öljy ripsille, ja sitten on valmista.

Alla oleva kuva on otettu käsittelyn ykkösvaiheesta, eli ekan aineen kymmenen minuutin vaikutusajalla. Tältä näyttää kun ripsiä tehdään:

Käsittelyssä ei ollut kovin voimakkaita hajuja, eikä se tuntunut ikävältä tai kivuliaalta. Käsittely kesti yhteensä noin tunnin verran. Samalla mun kulmat myös värjättiin, joten nyt pääsen tosi helpolla laittautumisen kanssa, eikä siihen mennyt ollenkaan extra-aikaa. Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin, ja sen jälkeen niiden kanssa saa elellä täysin normaalisti. Voi hieroa silmiä, käyttää mitä meikkejä ja meikinpuhdistusaineita ikinä haluaa. Ah niin ihanan helppoa, ja mun mielestä paljon kätevämpää kuin ripsipidennykset, joiden kanssa moni asia on kiellettyä tai hankalaa.

Tässäpä pari paljon puhuvaa ennen-jälkeen-kuvaa Yumi Lashes-käsittelystä.

Yumi Lashes-käsittely kestää ripsissä n. 8-12 viikkoa, eli ripsen oman luonnollisen elinkaaren ajan. Kestoa voi pidentää harjaamalla ripsiä aamuin illoin ripsiharjalla, ja  kosteuttamalla niitä öljyllä päivittäin.

Mulle tämä sopii n. 1007474545 kertaa paremmin kuin ripsipidennys, sillä rakastan hieroa silmiä, pesen aina meikit pois hieromalla silmiäni puhdistusaineella, ja mulla on ohuet ja harvat ripset, joihin pidennyksiä ei edes saa paljoa kiinni. Mä koen, että tämän taivutuksen ja ripsivärin yhdistelmällä saan näyttävimmät ripset, joita mun on koskaan mahdollista saavuttaa ilman tekoripsitupsuja tai nauhoja siis. Olen tosi tyytyväinen näihin, ja aivan varmasti uusin käsittelyn sitten, kun mun omat ripset ovat uusiutuneet. Jännittävää nähdä kuinka kauan tämä Yumi Lashes kestää just mun ripsissä. Kavereilta olen kuullut tosi positiivisia kokemuksia tästä. On mahdollista, että Yumi Lashes tulee myös edullisemmaksi kuin ripsipidennykset, sillä käsittely voi kestää jopa kolme kertaa pidempään.

YUMI LASHES ALEKOODI SALON PEPE ÅHMANILLE:

Koodilla ihanatripset mun blogin lukijat saa 10% alennuksen Yumilashes-kestotaivutuksesta Lauttasaaren Salon Pepe Åhmanilla arkisin klo 10-14 välillä olevista ajoista. Käsittelyn normaalihinta on siis 86€, joten 10% alennus on jo ihan merkittävä. Alennus on voimassa lokakuun loppuun asti. Ajanvaraukseen pääsette TÄSTÄ.

Kiitos hurjasti Kristiinalle ja Salon Pepe Åhmanille jälleen loistavasta palvelusta! On niin hyvä fiilis aamuisin, kun ripset ja kulmat erottuvat naamasta jo heti herätessä. Vaikka kyse on vain omasta fiiliksestä, niin tuntuu jotenkin pirteämmältä aamuisin tämän myötä.

Oletteko te kokeilleet jo Yumi Lashesia? Onko pysynyt teillä hyvin? Oletteko hoitaneet ripsiä öljyllä ja harjailemalla? 


10 Responses to “Omista ripsistä mustat ja kaarevat – Yumi Lashes kokemuksia”

 1. Anni sanoo:

  Olisi mielenkiintoista kuulla ja nähdä myös kuvia, että miten nuo ripset kasvavat ”ulos” taivutuksesta ! 🙂

 2. Laura sanoo:

  Voi vitsi miten kivat, täytyykin kartoittaa Turun mahdollisuudet ja suositut paikat, pakko saada! Ripsienpidennyksiä aina vieroksunut vaikka se helppous kutkutyas, joten ehkä tämä olisi mun ratkaisu! 🙂

 3. Sanni sanoo:

  Kolmisen vuotta sitten tämä oli mulle ajankohtainen tuote, sillä olisin halunnut pitkälle matkalle valmiin ”meikin” eikä olisi tarvinnut siitä enempää huolehtia. Kuitenkin allergisena ihmisenä tajusin kysyä ainesosaluetteloa maahantuojalta ja selvisi, että Yumi Lashes -tuotteessa on metyyli-isotiatsolinonia (säilöntäaine). En tiedä mikä tilanne ainesosien suhteen on tänä päivänä, mutta jos silmät turpoavat useamman ripsikäsittelyn jälkeen parin päivän viiveellä, on syytä epäillä kosketusallergiaa kyseiselle säilöntäaineelle. Itse en viitsinyt riskiä ottaa, sillä tämän tyyppiset allergiset reaktiot aina pahenevat kerta kerralta. Mukava kuitenkin nähdä, että joillekin tuote sopii ja kai sitä voi aina myös toivoa, että säilöntäaine vaihdettaisiin vähemmän allergisoivaan!

 4. Saara sanoo:

  Siis vau mikä ero, näyttää kyllä upealta! Itselle käsittely ei sopinut, kun mun ripset uusiutuu tosi nopeasti ja tyyliin kaks viikkoa hoidon jälkeen puolet mun suhteellisen tuuheista ripsistä oli upeita värjättyjä ja taivutettuja ja puolet uutta tikkusuoraa vaaleaa kasvua… Siitä oli glamour ja ennenkaikkea se luvattu laittautumisen nopeus ja helppous kaukana let me tell you 😀

 5. Laura sanoo:

  Yumilla tulee kyllä ihanat ripset! 🙂 Itse otin ensimmäisen taivutuksen reilu vuosi sitten kun silmiä alkoi ärsyttää jatkuva ripsivärillä ja silmämeikinpoistoaineella lotraaminen. Omat ripset on tummat, tuuheat ja pitkät, MUTTA ihan piikkisuorat. Joten yumi-käsittely on ihan täydellinen ratkasu. Oon käynyt nyt n. 3 kk välein laittamassa aina uusiks ripset. Aluks olin vähän huolissani että miltä ripset näyttää sitten kasvuvaiheessa kun osa ripsistä on suoria ja osa kaarevia mutta ei sitä eroa juuri huomaa! On ihanaa kun ripset on mintissä tekemättä mitään eikä tarvi varoa yhtään.

 6. Maisa sanoo:

  Hienosti muuttunut tuo silmien väri myös käsittelyn yhteydessä 🙂 Ps etkö kattonu minkä kuvan julkasit siis sun silmät näyttää ihan vinoilta tossa ekassa kuvassa, ei kovin ammattimainen otos

 7. Tiina sanoo:

  Äh, alekoodia ei saa tuolla ajanvarauksessa kyllä laitettua mihinkään :/ Sivuillakin sanotaan että ”HUOM! Kirjoita mahdollinen kampanjakoodi varauksen lisätietoihin.” , mutta ei siellä mitään tilaa sille ole.

 8. Riina sanoo:

  Heippa!
  Hyvältä näyttää lopputulos! Olen itse käynyt ottamassa useasti kyseistä kestotaivutusta Kampissa ja aina yhtä tyytyväinen lopputulokseen! 🙂 Helpottaa arkea huimasti ja ihanaa, että voi huoletta hieroa silmiä
  Lisäisin tuohon, että kaarevuudesta on kolme eri vaihtoehtoa: s, m, l – s tiukin kaarevuus jne. Ja aineiden vaikutusajat kuulemma riippuvat jokaisen omien ripsien laadusta.
  Itse hieman ihmettelin, että eikö Sinulla värjätty alaripsiä olenkaan? Itse kun niitä en osaa meikata niin alaripsien kestovärjäys on iso helpotus.
  Mutta ihanaa syksyä sinne! 🙂

 9. Hipsu sanoo:

  Tosi kaunis lopputulos, luonnollisen näyttävä. Vaikka ei lähtökohdassakaan mitään vikaa siis ole. 🙂 Mun kasvonpiirteisiin ja mekkaustyyliin mitkään megaräpsyt ei oikein (omasta mielestäni) istuisikaan, mutta googlaan kyllä tekeekö meidän hoidella joku tuota käsittelyä. 🙂

 10. Ansku sanoo:

  Hei haloo ”Maisa”, et ole ilmeisesti koskaan kuullut sanasta valotus – suosittelen perehtymään. 🙂 Selkeästi kaksi ekaa silmäkuvaa otettu sisällä mahd. liikkeessä ja kolmas ikkunan ääressä, tottakai kirkas valo saa silmienkin sävyt paremmin esiin. Ja ihme kitinää ”vinot silmät”… anna mun kaikki kestää 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.