Asukuvat kirkkaassa kevätauringossa

17.04.2019

Mä kävin tänään haastattelemassa seuraavaa ihanaa erilaista perhettä, enkä voisi olla enempää innoissani siitä, että pääsen pian jakamaan heidän tarinan! Mä olin niin kaivannut tätä jo, koska tämä on mulle itselleni oikeasti siistein projekti jota olen ikinä saanut tehdä. Puin aamulla päälleni saman asun, jota olen oikeastaan käyttänyt melkein jokaisena tarpeeksi lämpimänä päivänä. Saman asun, joka mulla oli myös keskimmäisen synttäreillä sunnuntaina farkkutakkia lukuunottamatta. Haastattelun lisäksi olin tänään lounastapahtumassa Allas Seapoolilla, joten mulla piti olla siistit vaatteet.

Viime kesänä Rodokselta ostetut raidalliset culottes-housut ovat olleet yksi niistä vaatekappaleista, joita eniten kaipasin talven aikana. Näitä en osannut talvella käyttää, vaikka varmasti olisivat toimineet maihareiden ja sukkahousujen kanssa ihan hyvin. Mutta ei vaan tuntunut mulle sopivalta. Nyt kun mittari näyttää viittätoista ainakin jossain vaiheessa päivää, voi nämä hyvin jo pukea jalkaan. Nämä on varmasti mukavimmat ja rennoimmat ”siistit” housut jotka mä omistan. Mistään ei kiristä eikä purista ja tuntuvat hyvältä jalassa. Ainoa harmitus on, että näistä purkautuu joku kangas pyllystä ihan keskeltä (langannousu tms?), olen varmaan istunut jossain puutarhatuolissa tai jossain missä on ollut terävä kohta, joka on napannut kankaasta kiinni. Se purkautuma ei vielä ole paha, eli sille voisi varmaan tehdä jotain? Jos haluatte antaa vinkkejä, että mitä, niin saa jakaa!

Toppi on River Islandista ja Otto toi sen mulle tuliaiseksi Mall of Scandinaviasta työreissulla kolme vuotta sitten. Se on yksi mun luottotopeista, kun se on niin simppeli ja mukava päällä. Se toimii ihan super hyvin näiden housujen ja kaikkien muidenkin vaatekappaleiden kanssa. Rakastan näin keväällä ja kesällä v-aukkoisten yläosien, ruskettuneen dekolteen ja kultaisten korujen yhdistelmää. Ja siihen mun vaatekaappi taitaa yläosien osalta perustua tänäkin kesänä. Jos en osaa käyttää culottes-housuja talvella, niin en kyllä osaa oikein toppejakaan, en edes paksuun neuleeseen yhdistettynä. Mutta näin ilmojen lämmetessä on ollut ihanaa kaivaa kaikki vanhat lempparit kaapeista, tuntuu, että mulla on paljon enemmän valinnanvaraa nyt aamuisin kun otin kaikki topitkin esille taas.

Vaaleanpunainen farkkurotsi on mun superlemppari! Se on niin ihanan herkullisen värinen ja rento. Toimii hyvin melkein minkä kanssa tahansa, enkä malta odottaa, että saan yhdistää sen kesämekkoon ja paljaisiin sääriin. Ehkä musta tulee farkkurotsimimmi tänä kesänä nahkarotsimimmin lisäksi, ainakin nyt tuntuu siltä. Ja farkku hengittää n. tuhat kertaa paremmin kuin tekonahka, heh.

Takki Gina Tricot  | Toppi River Island | Housut Stradivarius | Kengät Vans | Aurinkolasit Ray Ban | Kaulakoru Gina Tricot | Laukku Gucci |

Tuntuu, että aurinko ja lämpö antaa niin paljon lisää mahdollisuuksia pukeutumiseen, että olen nyt aivan innoissani aamuisin miettimässä asuja mun vaatekaapilla. Ainoa, mihin kesä tuo omat haasteensa on asuje kuvaus, koska kirkas aurinko. Mutta toisaalta, kesä tuo mukanaan upeat pitkät illat ja auringonlaskut. Ja eiköhän siihen kirkkaaseen aurinkoonkin taas totu pian ja muista ne tutut kikat, miten kuvat saa toimimaan silloinkin kun aurinko on korkeimmillaan ja varjot terävimmillään.


11 Responses to “Asukuvat kirkkaassa kevätauringossa”

 1. Nimetön sanoo:

  Kokeile liestyneeseen kankaaseen varovasti tippaa väritöntä kynsilakkaa. Paikattua sitä tuskin saa, mutta näin voit estää isommat vahingot.

 2. Minna sanoo:

  Ihana asu! Nuo housut on ihan mun unelmahousut ja olenkin etsinyt samanlaisia jo koko viime kesän ja metsästys on jatkunut aina tänne saakka.. ei ole vielä osunut mitään tarpeeksi kivoja kohdalle, ja omat haasteensa tähän tuo myös se, kun olen niin lyhyt, että minulle kaikki tuon malliset ovat liian pitkiä ja housujen idea menee siinä 😀 Mutta en luovuta vielä! Varasuunnitelmana olisi sitten lyhennyttää housut jos muuten täydelliset löytyy, mutta vielä en haluaisi lähteä siihen.. Farkkutakki näyttää ihanan väriseltä, niin kesäinen! Onko tämä ostettu tänä keväänä ja löytyisiköhän vielä kaupoilta, vai onko joku vanhempi malli? Ihanaa kun kevät on nyt ihan kunnolla saapunut ja pääsee nauttimaan lämpimistä säistä, ihanaa kevään jatkoa teillekin!

 3. Nimetön sanoo:

  Ihana takki! Milloin oot ostanut ja mistä? 😍
  Sopii vielä kivasti yhteen kuvausympäristön kanssa noi värit!

  Mä en ehkä osais maihareiden kanssa nähdä noita housuja, mutta ehkä jossain talviajan juhlissa piikkikorkojen kanssa voisin hyvin kuvitellakin! Mutta makuja on monia, kaikki oikeita:)

  Ihanaa pääsiäistä!

 4. Nimetön sanoo:

  Koskas julkaistaan lempi erilainen pariskunta eli adoptoinut homo/lesbo pariskunta jota tässä sarjassa oikeasti promotaan.

 5. Näytät taas niin upealta. 😍 Mullakin on muutama sellainen vaate, joita en yksinkertaisesti osaa käyttää talvella. Itseasiassa, multa löytyy myös kesäkorvikset ja laukku. 😊

 6. Elina sanoo:

  Onpa i-ha-na asu! Sopii sinulle jotenkin aivan täydellisesti. Culottes-housut on itse asiassa mun superinhokkihousut, mutta vain siksi etteivät ne sovi itselleni. Lyhyet jalkani, leveä lantio ja culottesit näyttävät jotenkin todella hassulta omaan silmääni. Sinulle ne kuitenkin istuvat tosi hyvin. Ja ihana karkkitakki!

 7. Nimetön sanoo:

  Mä vaan ronskisti ompelisin sen kiinni 😀 mulla repes lemppari housut sisäreidestä yli vuos sitten ja otin vain neulan käteen sekä ompelin kiinni. Volá!

 8. Luna sanoo:

  Moikka! Tuli tosta ”vaatekaapin kulmakivi” hästägistä mieleen, että olisi mielenkiintoista kuulla koskeeko täydellisen vaatekaapin metsästys ulkoiluvaatteita? Teilläkin on kuitenkin kolme pientä lasta joten varmasti tulee ulkoiltua erilaisissa sääolosuhteissa. 😊

 9. xod sanoo:

  Tosi kiva asu ja kivat kuvat, tykkäsin lokaatiosta 😀

 10. Sus @kohtikestavampaaarkea sanoo:

  Ihan mahtavaa että pidät vaatteista huolta, etkä ole heittämässä niitä pois ekasta pikkureiästä 😍 Ihan yksittäisen purkautuvan langan mäkin korjaisin läpinäkyvällä kynsilakalla kuten edellä ja ehdotettiin, mutta reikään ompelisin siksakkia päälle ompelukoneella (onnistunee käsinkin), että reikä paikkaantuu eikä pääse mistään suunnasta purkautumaan enempää. Joku oikea ompelija ehkä osaisi ehdottaa hienovaraisempia korjausmenetelmiä 😃

 11. Sini sanoo:

  Tää asu iski nyt kyllä mulle! Toi takki varsinkin on niin kivan värinen! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.