Mallorca-video osa 2

05.10.2019

Meillä on täällä synttärihulinat täydessä tohinassa, mutta sen verran otin paussia leipomisesta, että tekstitin vielä meidän Mallorcan reissuvideoiden tokan osan, joka löytyy nyt YouTubesta. Tokassa osassa me juhlitaan mun synttäreitä (tosin päivä nyt ei ihan hirveästi poikennut muista ihanista lomapäivistä), juhlitaan esikoisen synttäreitä (videolla kuuluu valitettavasti myös mun laulua) sekä käydään Palman kaupungissa, joka oli aivan ihana ja positiivinen kokemus.

Tokalla videolla näkyy myös se, kuinka meidän esikoinen ui ensimmäisiä kertoja. Hän oppi Mallorcan reissulla uimaan ja se meni jotenkin tosi helposti ja näppärästi. Kannustuksesta myös kummisedälle iso kiitos. Hhän kannusti ja tsemppasi ja oppiminen tapahtui ihan hetkessä vain päivää ennen tyypin 8-vuotissynttäreitä. Oltiin joka päivä tosi paljon vedessä koko porukka. Varmaan se sellainen pieni jännitys, mikä vettä kohtaan vielä oli, laantui niiden päivien aikana tehokkaasti. Kyllä oltiin koko porukka ylpeänä siellä hienosta taidosta ja oli niin ihana katsoa, miten iloiseksi toinen tuli kun oppi uuden näin tärkeän jutun.

Mä itse opin uimaan vasta 10-vuotiaana, koska pelkäsin vettä yhden 3-vuotiaana sattuneen läheltä piti -tilanteen vuoksi aika pitkään. Kesti kolme uimakoulua + yksi Rodoksen reissu 10-vuotiaana päästä yli vesipelosta. Mäkin rentouduin lapsena siellä reissussa, kun vedessä tuli vietettyä joka päivä niin paljon aikaa ja uiminen alkoi vihdoin luonnistua. Ennen meidän ensimmäistä etelänmatkaa en ollut uinut ikinä kovin pitkää matkaa ja siellä reissussa opettelin uimisen lisäksi seisomaan vedessä käsillä ja tekemään kuperkeikkojakin.

Olipa ihanaa palata reissutunnelmiin vielä tämän videon editoinnin verran. Nyt reissu alkaa olla kaukainen muisto vain, ainakin nuo hellesäät ja uiminen suolaisessa vedessä tuntuu todella kaukaiselta, kun miettii eilistä lumi-räntäkuuroa, joka hetkeksi jopa jäi maahan. Aivan älytön muutos tässä ihan parin viikon sisään säässä. Nyt olen entistä iloisempi, että otettiin reissu juuri tuohon syyskuun loppuun, se pidensi kesää mukavasti ja nyt voi hyvin fiilistellä jo ensin halloweenia ja pian sitten myös joulua, joulufiilistelijöitä kun ollaan.

Huomenna me tosiaan juhlitaan esikoisen 8v-synttäreitä sukulaisten kanssa. Tämä päivä ollaan siivottu ja koristeltu ja leivottu ja huomenna käydään sitten hakemassa vielä kakkukin juhliin. Odotan innolla, että nähdään kaikkia ihania sukulaisia ja ystäviä ja saadaan vihdoin juhlistaa kunnolla meidän isoa pientä synttärisankaria.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3


3 Responses to “Mallorca-video osa 2”

  1. Nimetön sanoo:

    Videoon oli lipsahtanut väärä otsikko, mutta muutenhan nää on ihan mahtavia!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Joo katsoin itsekin nyt aamulla, että siihen videon ”tunnariin” jäi väärä numero (tähän laittaisin apinaemojin jos olis) 😀 En huomannut sitä, hitsi! Mut kiitos ihan hurjasti <3

  2. laulau sanoo:

    Moikka! Ei liity asiaan, mutta sun sivuilla näkyy joku ihme (ling fluentin?) mainos: ”Hän alkoi puhua vierasta kieltä vain tunnin käytön jälkeen” jne. Näyttää jokseenkin epäilyttävältä, niin mietin, ettei varmaan oo tarkoitus tollaista olla. 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.