8-vuotiaan Tanssityttö Mia -synttärit

06.10.2019

Juhlistettiin tänään meidän 8-vuotiasta esikoista Tanssityttö Mia -teemaisilla synttäreillä. Kaverisynttärit pidettiin jo aiemmin yhteissynttäreinä kuuden luokkakaverin kanssa Hoplopissa ja tänään kahviteltiin ja kakuteltiin kotona sukulaisten, kummien ja perhetuttujen kanssa. Olipa taas ihanat juhlat ja ihanan teeman myös valitsi meidän esikoinen. Teema näkyy meillä yleensä kakussa ja väreissä, sekä mahdollisesti asuissa. Koristelut ovat yksinkertaistuneet hieman siitä, mitä ne joskus vielä olivat meillä. Nykyisin mennään lähinnä ilmapalloköynnöksellä, kun se on niin helppo tehdä ja silti näyttävä.

Tanssityttö Mia on siis Netflixin kouluikäisille ja esiteineille suunnattu argentiinalainen sarja (Go! Vive a tu manera alkuperäisnimeltään) ja meidän lapset tykkäävät siitä tosi paljon. Ja kröhöm pakko myöntää, että itsekin olen nähnyt kaikki jaksot ja onhan se nyt kyllä hyvä ja koukuttava. Esikoinen ilmoitti jo kesällä, että hän pitää Go!-synttärit sitten kun on synttäreiden aika ja nehän me pidettiin. Sarjassa seikkaillaan argentiinalaisessa esiintymispainotteisessa koulussa ja kaikilla on tosi coolit vaatteet ja joka puolella on paljon glitteriä ja pinkkiä ja turkoosia. Siitä siis idea myös kakkuun ja meidän esikoisen rentoon asuun, jonka hän myös valitsi itse itselleen.

Kakun mä ostin jälleen kerran espoolaisesta Cake O’Clock -leipomosta, josta ostin myös meidän 6-vuotiaan merirosvokakun keväällä, ja josta saimme talvella kakun meidän hääpäiväjuhliin. Ollaan oltu niin tyytyväisiä kyllä kaikkiin kakkuihin ja jälleen oltiin. Annoin leipomon omistajalle vapaat kädet kakun koristeluiden toteuttamiseen teeman puitteissa ja se ylitti kyllä taas ihan kaikki odotukset. Kakku oli porkkanakakku voi-tuorejuustokreemillä ja se oli älyttömän maukasta ja just sellaista kosteaa, niinkuin toivoinkin.

Muuten tehtiin tarjottaviksi kinder-piirakkaa sekä skagenröraa saaristolaisleivällä ja karjalanpiirakoita munavoilla. Lisäksi oli keksejä ja erilaisia hedelmiä. Tarjottavat kävivät hyvin kaupaksi ja olivat ihanan helppoja ja nopeita valmistaa. Kinderpiirakasta tuli aivan älyttömän hyvä, vaikka itse sanonkin. Pyöräytin sen aamulla valmiiksi.

Lahjojen suhteen meidän esikoisella oli ihana ajatus: hän toivoi vain aineettomia lahjoja ja niitä hän myös sai (+ yhden maailman ihanimman kasvin). Hän sanoi fiksusti itse, että ei hänellä ole edes tilaa millekään uusille tavaroille, eikä hän tarvitse mitään uutta, kun on jo tarpeeksi kaikkea vanhaa. Hän vaikutti erittäin tyytyväiseltä saamiinsa lahjoihin ja varmasti hymyilyttää vieläkin enemmän sitten, kun pääsee käymään leffassa kummin kanssa tai yökylään kaverille ja leffaan. Milloin meidän tyypistä tuli noin iso? En kestä!

Nyt on taas esikoisen juhlat juhlittu ja on aika pitää pieni party-paussi. Seuraavan kerran juhlitaankin vasta helmikuussa sitten meidän kuopusta, mutta omg en todellakaan halua vielä ajatella sinne asti. Ensin aion nauttia meidän pienestä kaksivuotiaasta ja jokaisesta hassun hömpästä päivästä hänen kanssaan. Ja tietysti meidän 6- ja 8-vuotiaista myös. Vielä kerran suuret onnittelut meidän huikealle 8-vuotiaalle ja kiitos vielä hurjasti kaikille ihanille juhlavieraille ja teille siellä, jotka olette lähettäneet onnitteluita!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

PS: Käykää kurkkaamassa eilen julkaistu Mallorca-video nro 2, jos meni eilen ohi. Julkaisin vähän myöhään, kun tekstityksissä kesti kauemmin kuin odotin.


5 Responses to “8-vuotiaan Tanssityttö Mia -synttärit”

 1. Mira sanoo:

  Voi Tiara, miksen mä oo ollu noin fiksu 8-vuotias 😭❤️❤️

 2. Eveliina sanoo:

  Hei, huippuja nuo aineettomat lahjat! Kiinnostaisi kovasti millaisia aineettomia lahjoja 8-vuotiaalle keksittiin, saisi vinkkejä itsekin? 🙂 leffan ja yökyläilyn lisäksi.

 3. ida ihana sanoo:

  Lämpimät onnittelut 8-vuotiaalle!<3<3 Hän näyttää onnelliselta juhlakuvissaan 🙂
  Muistan itsekin lapsuudesta, että synttärit oli aina vuoden kohokohta ja niissä oli just joku teema, joka kertoi myös sen vuoden kiinnostuksen kohteista 🙂 Parhaiten mulle on jäänyt mieleen mun 9-v Spice Girls -synttärit 😀
  Toi teidän kakku on kyllä ihan superhieno!:)

  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 4. Nelliina sanoo:

  Voi miten ihania Juhlakuvia :)Saako udella, mistä löysit hyvän Kinder piirakan reseptin? Mun on tehnyt mieli testata sellaista. Onnea
  söötille synttärisankarille!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.