Valkoisemmat hampaat helposti

03.05.2015

Kävin suuhygienistillä hampaiden valkaisussa reilu vuosi sitten, hieman ennen meidän häitä. Se raikas tunne kun hymy oli täydellisen valkoinen, oli vaan niin ihana, että olen sitä kovasti kaivannut nyt, kun vuosi ja miljoona kahvikupillista myöhemmin hymy ei olekaan ollut enää aivan niin säteilevä. Hampaiden valkaisu suuhygienistillä oli ihan ok kokemus, ja koin hoidon tehokkaaksi, mutta se on kuitenkin aika kallista, ja mielelläni jättäisin vuosittaisen valkaisun väliin jos olisi vaihtoehtoinen keino pitää hampaat vitivalkoisina.  Siksi hihkuinkin innosta kun sain mahdollisuuden osallistua Indiedaysin ja Swiss Clinicin Swiss Whitening -kampanjaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Swiss Whitening on hampaiden kotivalkaisutuote, joka lupaa selkeästi valkoisemmat hampaat vain 3-7 käyttökerran jälkeen. Kotivalkaisussa mä olin aivan ummikko ennen tätä, ja kieltämättä ajatus siitä että hengailen kotona valkaisumuotti suussa vähintään puoli tuntia kerran päivässä viikon ajan tuntui hassulta. Kokeiltuani valkaisua ensimmäisen kerran, mä totesin että jännitin ihan turhaan, ei se niin hankalaa ollutkaan. Tietenkään kommelluksilta ei perus Iina-tyyliin vältytty tälläkään kertaa, mutta tuotteen lupaukset täyttyivät mun säheltämisestä huolimatta, ja itse ainakin olen todella tyytyväinen lopputulokseen kuuden käyttökerran jälkeen.

IMG_3169x

Paketissa tulee siis ruiskullinen valkaisugeeliä, kolme hammasmuottia jotka muotoillaan omaan suuhun sopivaksi, sekä hygieeninen säilytysrasia muoteille. Muotit muotoillaan pitämällä niitä kiehuvan veden alla n. 2-3 sekuntia, ja laittamalla ne sen jälkeen suuhun ja puremalla hampaita luonnollisen purennan mukaan yhteen hetken aikaa. Sitten muottia pidetään kylmän veden alla niin kauan että se kovettuu oman purennan muotoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse onnistuin hidastelemaan ensimmäisen muotin kanssa niin että se meni aivan veteläksi (pidin vahingossa varmaan tupla-ajan sitä kuuman veden alla), ja kun yritin laittaa sitä suuhun, se meni toiselta puolelta kaksinkerroin, eikä olisi ehkä ikinä täyttänyt tehtäväänsä, elleivät Swiss Whiteningin muotit olisi uudelleenmuotoiltavia. Paketissa muotteja tulee kolme, yksi ylä- ja alaleukaan ja yksi tälläisten munkaltaisten tumpeloiden harjoittelukappaleeksi. Tämä harjoittelukappale on siis kuitenkin mahdollista pehmentää kiehuvassa vedessä uudelleen, ja muotoilla sen jälkeen, kuten kaikki kolme muottia. Todella kätevää!

IMG_3224x

Sain kuin sainkin muotin siis tehtyä, ja annostelin valkaisugeelin siihen, minkä jälkeen pidin muottia aina n. 30-40 minuuttia kerrallaan suussa. Valkaisua ennen ja sen jälkeen pestään aina hampaat. Ei siinä sen kummempaa, ensimmäisen muottien muotoilun jälkeen hampaiden kotivalkaisu on Swiss Whiteningilla yhtä iisiä kuin vaikkapa kasvonaamion laittaminen. Mä hoidin valkaisun aina ilta-aikaan kun lapset olivat nukkumassa, kyselyikäisen ja tahtoikäisen kanssa kun ei päivällä ole mitään mahiksia olla puolta tuntia puhumatta.

Valkaisugeeliä tulee ruiskussa aika reilu satsi, ja sitä jäi mullakin yli kätevästi vielä vaalean tuloksen ylläpitoa varten. Swiss Whitening suosittelee uusintakäsittelyä aina 8-12 kuukauden välein, jotta hampaat pysyvät tasaisen valkoisina jatkossakin. Ainakin mulla jäi tätä uusintaa varten ihan hyvä määrä geeliä. Kaikkia hampaita ei myöskään tarvitse valkaista, riittää kun valkaisee ne 6-8 etummaista hammasta jotka näkyvät puhuessa ja hymyillessä, sekin auttaa jos toivoo että geeli riittää mahdollisimman pitkään.

Mitä mieltä olette ennen-jälkeen -kuvista? Mun mielestä tuloksen ainakin huomaa aika selkeästi. Kuvat on tietenkin otettu eri päivinä ja erilaisessa valossa, että sekin saattaa osittain vaikuttaa, mutta silti, nyt on paljon parempi fiilis hymyillä kuin aiemmin.

IMG_3233x OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanjan myötä mulla ois teille nyt alekoodi kaikkiin Swiss Clinicin tuotteisiin, eli siis ei vain tähän valkaisuun. Koodilla saa kaikista yli 40€ arvoisista tilauksista 10,91 euroa alennusta. Koodi on BLOGINDIE10 ja voimassa tämän kuukauden loppuun asti. Lisäksi Swiss Whitening -setti on nyt vain 59 euron hintainen, eli tällä alekoodilla hintaa jää sille vain 48 euroa. Aika hyvä tarjous valkoisista hampaista, eikö!

Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita kaikille!


25 Responses to “Valkoisemmat hampaat helposti”

 1. Avatar Rebekka sanoo:

  Oo! Oon itse viime keväänä kokeillut sellasta apteekista saatavaa halpis valkaisusettiä, mutta en kyllä huomannut mitään tuloksia! Nyt näyttää kyllä sun tulokset niin hyviltä (niinkuin myös alekoodikin ;) ) että melkeen on pakko kokeilla tätä!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia :)! Toi on kyllä aika hyvä tarjous ja mun mielestä oikeasti toimiva ja helppokäyttöinen setti!

 2. Avatar yks_ano sanoo:

  Värjäähän tää siis hammasluuta? :)

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Jee, heti tein tilauksen! Mulla alkaa viikon päästä parin viikon loma ja silloin on hyvää aikaa hommata häikäisevä hymy kesäksi. :)
  Kiitos ihanasta blogista; luen paljon blogeja ja pidän sinun ja miehesi postauksista eniten. Te tunnutte olevan normaali nuori perhe, ette mitään ”blogikermaa”. Pus!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hei jee mahtia! Kiva jos tästä oli apua, ja ihanaa lomaa sulle :)! Kiitos hurjasti <3 Normaali nuori perhe kuulostaa hyvältä, sellasia me halutaan ollakin! :D

 4. Avatar Marika sanoo:

  Osasitpas kirjoittaa houkuttelevan tekstin… Pitäisköhän kokeilla:D oon vähän skeptikko tällaisten diy kauneushoitojen kanssa, kun itseltäni ei meinaa onnistua edes hiusten värjäys.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaa kiitos :D Mä kirjoitin vaan omat kokemukseni ylös! :D Mun mielestä tää on helppo menetelmä!

 5. Avatar Kittletee sanoo:

  Lähti tilaukseen sekä itselle että poikaystävälle! ;) En malta oottaa, että pääsen kokeilemaan! Viime vuonna kokeilin Crestin ”valkaisuteippejä”, joilla kyllä kans sai tuloksia aikaan, mutta ne vihlo aika ikävästi hampaita. Eivät myöskään tee kovin hyvää kiilteelle. :/ Oon lukenu, että tämä Swiss Clinicin tuote ois paljon hammasystävällisempi, joten odotukset on kyllä aika korkeella varsinkin kun luin tän sun arvostelun. (Y)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Jee huippua! Kiva että tarjouksesta oli apua! :) Mä oon aina halunnut koklata niitä Crestin white stripsejä mutta en taidakaan kokeilla jos vihloo :D Tää ei vihlo ollenkaan! Toivottavasti tykkäätte siitä :)!

 6. Avatar J sanoo:

  Olipas kyllä hyvä myyntiteksti ja upeat tulokset! Taidan mäkin laittaa tilauksen menemään… :) Mä oon tosi neuroottinen mun keltaisista hampaista ja niiden takia epävarma koko hymystä. Juon ihan mahdottoman vähän kahvia ja tupakoinninkin lopetin jo yli vuosi sitten, mutta silti mun hampaat on keltaisemmat kuin jollain nuuskaavalla tupakoivalla kahvinarkomaanilla :(

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon :)! Mäkin oon neuroottinen hampaiden suhteen, perua 9v rankan oikomishoidon ajalta. Kahvista en kyllä silti pysty luopumaan :DD Toivottavasti näistä on apua jos päädyt tilaamaan, mulle ainakin oli :)!

 7. Avatar Sofia sanoo:

  Mä oon todennut parhaaksi hampaidenvalkaisijaksi aika yllättävän keinon – nimittäin kookosöljyn!! En tiedä ootko kuullut oil pulling – nimisestä menetelmästä koskaan, mutta se todella toimii! Ideana siis purskutella kookosöljyä suussa 15-20min aamuisin :D Ja vielä luonnonmukainen tapa, mikäs sen parempaa :) muutaman kerran vuodessa toteutan valkaisun ja parin viikon purskuttelun jälkee hampaat hohtaa taas! Ihanaa alkanutta viikkoa teille :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Mä en pysty kookosöljyyn kun en tykkää kookoksesta ollenkaan, se hajukaan ei ole mieleen! :D Mut oon kans kuullu että toi on tosi tehokasta! Ihanaa kevättä sinnekin<3

 8. OHO mikä ero! vautsi!
  Mä en oo ikinä valkaissut hampaitani, tiedätkö kuinka paljon tuollainen vaurioittaa hampaan pintaa? miltä toi mömmö maistuu? vihlooko hampaita? Ja haittaakohan hammaskoru tuota toimenpidettä? :o

 9. Avatar Maria sanoo:

  Voi jukra, mulla on synttärit pian ja toi ois aika mahti lahjaidea! Ainut vaan siinä, että valkaseeko tuo hammasluuta justiin? Oon halunnu jo pidemmän aikaa valkoset hampaat (kova teen juoja(y) ), mutten tiedä tehooko toi omiin hampaisiini :/

 10. Avatar anna sanoo:

  onpa hieno lopputulos. Mäkin oon aina välillä haaveillu valkaisevani hampaat. Mulla on aika suorat ja siistit hampaat muuten, mutta kellertävät ne kyllä jonkin verran on.. Toinen etuhammas on mulla vain kuoliossa ja siinä posliinikuori päällä. En tiedä voiko silloin kotona valkaista. Ainakin yks hammaslääkäri sanoi kerran, että ei olis hyvä kotona valkaista..

 11. Avatar Anne sanoo:

  Osaisitko kertoa kauanko tilauksen saapumisessa kestää? :)

 12. Avatar veera sanoo:

  Tänään saapui mun tilaus! :) hetken päästä kokeilen ja jännitän tuloksia.. ps, sun ja Oton blogit on kirjainmerkeissä ykkösinä, loistavat blogit molemmilla ja just sopivan rennolla otteella kirjottelette :)

 13. Avatar Emmi sanoo:

  Heippa! Aika huikee muutos, hampaat kyl tosiaan näyttää huomattavasti valkosemmilta. Mua mietityttää semmonen, kun olen joskus kuullut, että jos on paljon paikkoja hampaissa ei valkaisua suositella..? Osaatko tähän vastata? Johtuuko se kenties sitten siitä, että valkaisuaine ei tehoa paikkoihin eli hampaista tulisi epätasaisen väriset? Voi olla että oon ihan väärässäkin, mutta tähän en löytänyt vastausta tuolta heidän sivuilta. Tosi edullinen tämä on ja tekisi mieli niin kokeilla..:) Miten muuten tässä on kahvin juonnin kanssa, onko suositeltavaa olla jokunen päivä ilman vai voiko jo seuraavana päivänä kahvitella? Terv; Kahviaddikti

 14. Avatar Saara sanoo:

  Moikka!:) mullakin lähti tuo tuote silloin tilaukseen ja jäi reilusti ainetta jäljelle uusintaa varten. Osaatko sanoa kuinka pitkään se säilyy avattuna jääkaapissa?:)

Kommentoi