Mitä kuuluu hyvinvointihaasteelle? sis. arvonnan

24.01.2016

Muistatteko vielä, kun kirjoittelin joulukuussa lähteneeni mukaan OP:n Syke-pilottiin ja sen myötä myös hyvinvointihaasteeseen? Jos ette muista niin muistin virkistykseksi voi käydä lukaisemassa TÄÄLTÄ mistä on kyse. Olen siis mukana Indiedaysin ja OP:n Syke -yhteistyökampanjassa, jonka myötä olen valinnut itselleni Laturi -hyvinvointihaasteen jossa mitataan mun aktiivisuustasoa tämän pilotin aikana. Edellisen postauksen aikaan en ollut vielä käynyt mittauttamassa aktiivisuustasoani, mutta joulukuun aikana kävin ja tulokset olivat mielenkiintoisia!

OP Syke on vakuutuksena erilainen kuin kaikki muut: sen painopiste on vakuutetun omassa aktiivisuudessa ja hyvinvoinnissa, ja se palkitsee siitä että asiakas voi hyvin, alentamalla vakuutusmaksua. OP Sykkeen vakuutusehdot mahtuvat älypuhelimen ruudulle, ja se sisältää normaalia tapaturmavakuutusta laajemman vakuutusturvan sekä omasairaalapalvelut pilotin ajaksi, eli toukokuun loppuun asti. Vakuutuksen hinta on 15 euroa kuussa, ja tosiaan jos pilotin aikana loukkaantuu, voi yhden puhelinsoiton soitettua käydä Omasairaalassa hoidettavana, ja vakuutus maksaa kaikki kulut samantien, ilman korvauskattoa ja ilman omavastuuta.

Mutta takaisin mun valitsemaan hyvinvointihaasteeseen, eli Laturiin. Laturin energiatesti oli mielenkiintoinen kokemus tuossa juuri ennen joulua. Testissä mitattiin todella montaa eri osa-aluetta, kuten verenpainetta, nukkumista, lihaskuntoa, tasapainoa, liikkuvuutta, stressitasoa, vyötärönympärystä ja painoa. Lihaskuntoa testattiin monella eri tavalla ja testissä kesti n. 40 minuuttia. Mä en osannut olettaa omasta kunnostani muuta, kuin että varmaankin oma energiaindeksini on ainakin keskitasoa. Koen jaksavani arjessa ihan suhteellisen hyvin.

Suomalaisten keskiarvo on 8h aktiivista ja energistä aikaa vuorokaudessa. Maksimitulos taas on 16 aktiivista tuntia, jolloin nukkumiselle jää vielä 8 tuntia. Mun tulos oli yllättäen 12h14min joka oli siis tosi hyvä! Menin testiin kolmen tunnin yöunilla pitkän työpäivän jälkeen, molempien mukuloiden ollessa jäätävän kovassa kuumeessa juuri silloin. Mutta yllättävän hyvin mä siis jaksoin ja tulos oli enemmän kuin tyydyttävä itselleni.

Mulla on tulossa vielä kaksi energiatestiä, ja niitä varten kuitenkin parannettavaa löytyi vielä: sekä notkeudessa että keskivartalon lihaksistossa. Eli mähän olen siis notkea kuin näkkileipä, ja mun keskivartalo on edelleen kahden raskauden jäljiltä vähän heikompi kuin muut kropan osat. Pitäisi tehdä siis paljon vatsalihasliikkeitä ja venytellä hulluna joka ilta.

Näitä osa-alueita mä yritän nyt parantaa, omaan tahtiin ja yhtään stressaamatta, ennen seuraavaa testiä. Haluaisin saada tulokseksi 14 tuntia, joka tuntuisi sopivalta. Jotenkin tuo testitulos oli mulle kuitenkin tosi huojentava, kai mä ihan hyvässä kunnossa olen vaikka en kovin usein ehdi (jaksa) harrastamalla harrastaa liikuntaa.

Mun liikunta on koko talven koostunut suurimmaksi osaksi hyötyliikunnasta: kävelen työpäivinä aina n. 4-5km, joinakin päivinä vielä enemmän ja osan matkoista samalla pulkkaa vetäen/vaunuja työntäen. Lisäksi ulkoilen lasten kanssa pulkkamäessä, tanssin tyttöjen kanssa kotona joka viikko itseni hikeen asti ja ehkä kerran viikossa innostun treenaamaan kahvakuulalla tai käyttäen omaa kehonpainoani vastuksena. Nyt aion kuitenkin yrittää muistaa venytellä edes pari kertaa viikossa, ja kehittää keskivartaloni lihaksia silloin kun treenaan muutenkin.

Mä olen vasta haasteeni alussa, koska olen vasta kartoittanut lähtötason. Eli tekin ehditte oikein hyvin vielä pilottiin mukaan! OP:n syke pilotti kestää siis sinne toukokuun loppuun asti, ja hyvinvointihaasteita voi valita neljästä eri vaihtoehdosta. Minkä tahansa haasteen valitsetkin, onnistumisesta palkitaan kuukausimaksun alentamisella. Nämä haasteet toimivat hyvänä tsempparina elämäntapamuutoksessa, tai kunnon kohentamisessa, ja onhan se kiva että hoito on turvattu mikäli jotain treenatessa sattuisikin.

Lukijakilpailu:

Minkälaisia ajatuksia sinussa herättää OPn Sykkeen kaltainen pilotti, joka yhdistää vakuutuksen ja hyvinvoinnin?

Vastaa kysymykseen kommenttiboksissa ja voit voittaa 250€ arvoisen hyvinvointiviikonlopun Vierumäellä. Kaikkien kampanjaan osallistuneiden bloggaajien postauksiin kommentoineiden kesken arvotaan yksi lahjakortti. Osallistumisaikaa on 5.2. asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Onnea kisaan!90 Responses to “Mitä kuuluu hyvinvointihaasteelle? sis. arvonnan”

 1. Avatar Marikak sanoo:

  Parasta tossa on ehkä se, miten yksinkertaselta se kuulostaa! Vakuutukset kun ei yleensä semmosia ole :D muutenki kyllä tosi hyvä ja tsemppaava idea!

 2. Avatar RR sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä! :)

 3. Avatar SHaidi sanoo:

  Tuntuu oudolta että vakuutuksen voisi saada halvemmaksi liikkumalla, mutta mietin että jos kunto romahtaa sairauden vuoksi ja tämän takia pitää olla paljon sairaalassa, pomppaako vakuutuksen hinta taivaisiin? Muuten ihan superidea!

 4. Avatar Anni sanoo:

  Kiva idea saada ihmisiä kohti parempaa hyvinvointia. Raha toimii aina hyvänä tsemppaajana!

 5. Avatar Iida sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta että hyvinvointi ja vakuutukset on yhdistetty. Simppeliltä vaikuttaa! Kuka nämä testit tekee, onko hän joku terveysalan ihminen?

 6. Avatar Rebekka sanoo:

  Hah, aluksi mietin että ompa ihmeellistä hömpötystä, eiväthän vakuutukset ja hhvinvointi liity mitenkään toisiinsa. Sitten kun pohdin vähän enemmän rupesin tajuamaan että onhan tämä nyt kerrassaan loistava idea! :D Mikä voisi olla parempi tapa motivoida ihmisiä pitämään itsestään hippaisen parempaa huolta, kuin antaa vähän etuuksia vaikkapa juuri siitä vakuutuksesta ;)

 7. Avatar terr sanoo:

  Kuulostaa tosi fiksulta! Kannustaa pitämään itsestä huolta :)

 8. Avatar Nelli sanoo:

  Idea kuulostaa aivan mahtavalta! Mulle on urheilijana tullut vammoja jonkun verran ja tiedän, että vakuutus ei korvaa kaikkea. Toi vaikuttaa ihan parhaalta jutulta, voi vitsi!! Ihanan värikkäät treenivaatteet:-)

 9. Avatar Maimoi sanoo:

  Vakuutukset on yleensä aikamoisen monimutkaisia, joten jo se, että ehtoja ei ole paljoa, kuulostaa tosi hyvältä! Järkevää on myös se, että korkea aktiivisuustaso laskee vakuutuksen hintaa – liikkuvat ihmiset kun sairastavat harvemmin.

 10. Avatar Veeruska sanoo:

  Hyvä idea ja tsemppari vaikka elämäntapamuutoksen aloitukselle :)

 11. Avatar Mimosa_ sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Toisaalta vain terveet toimintakykyiset voivat kyseisen vakuutuksen ottaa. Itse varmasti lähtisin mukaan jos ei minulla olisi kroonista sairautta, joka vaikuttaa toimintakykyyni.

 12. Avatar Suski sanoo:

  Mielestäni todella hyvä idea! Olisi mielenkiintoista tietää omakin päivän aktiivisuustaso. Pelkään, että se jää liian matalaksi, mutta toisaalta voi yllättääkin, koska työni esimerkiksi ei ole pelkkää istumista.

 13. Avatar KP sanoo:

  Minun mielestä loistava uusi keksintö vakuutusrintamalla ja varmaankin ainakin nuoremman väestön mieleen ;) Loistava tsemppari!

 14. Avatar Roosa sanoo:

  Kuulostaa hyvälle, minulle liikunta on iso osa arkea. Vakuutus on hyvä olla kaikenvaralta, liikkuessa voi sattua pahastikin.

 15. Avatar Eppu sanoo:

  Kuulostaa yksinkertaiselta ja motivoivalta. :)

 16. Avatar artsi sanoo:

  Kuulostaa erikoiselta, mutta tosi hyvältä! Ja myös suht simppeliltä :)

 17. Avatar Reetta sanoo:

  Toi kuulostaa tosi hyvältä! Tavallaan win-win: Asiakkaalla mahdollisuus kuukausimaksujen alenemiseen ja vakuutusyhtiöllekin varmasti tulee edullisemmaksi mitä parempi henkinen ja fyysinen kunto asiakkailla on :)

 18. Avatar momo sanoo:

  mielenkiintoinen idea, pitäisi perehtyä kyllä noihin vakuutusehtoihin. tavallaan olen sitä mieltä, että on oikein, että terveet elämäntavat omaavat maksavat vähemmän (esim. jos ei tupakoi) mutta herättäähän tuo kysymyksiäkin, varsinkin kun olen pitkäaikaissairas enkä voi liikkua täysillä (ennen olen ollut kyllä kilpaurheilija joten silloin tuo olisi ollut hyvä!)

 19. Avatar saara sanoo:

  Kuulostais kyllä ihan jees.. Vähän skeptinen olen siltikin! Pitäisi perehtyä paremmin! :)

 20. Avatar Kaura sanoo:

  Terveys, ruokavalio ja syöminen on tärkeää. Onneksi ruokavalio asiaa on nostettu esille, ja sovelluksia yms kehitetään. Monen ihmisen ruokailut on tosi retuperällä. Itse elän melkoisen kasvispainolla, joten en itselleni tuollaisella sovelluksella näe hyötyä.
  Olen muutenkin terveysintoilija. Mutta yleisesti hyvä kehitys tällainen, tosin aikaa vähän vaatii, kun kuvailee annoksia ja lataa ne sovellukseen.

 21. Avatar Mira sanoo:

  Minusta todella kannattava idea niin OP:n, kuin asiakkaankin puolesta! Tälläisellä täysin erilaisella vakuutuskampanjalla saa varmasti paljon uusia asiakkaita, jotka taas saavat ”vain” omaa elämänlaatuaan parantamalla alennusta vakuutuksesta. :)

 22. Avatar Annina sanoo:

  Tuo vaikuttaa kyllä hyvältä tsempparilta vaikka sitä luulisi haluavansa muutenkin pitää itsestään hyvää huolta :)

 23. Avatar Iina sanoo:

  Hyvältä kuulostaa!
  Hyvä kunto vähentää tapaturmariskiä.

 24. Avatar sanna sanoo:

  vaikuttaa toimivalta, kannustaa varmasti liikkumaan ja kiinnittämään urheiluun enemmän huomiota! :)

 25. Avatar Isabella sanoo:

  Wau! Kuulostaa tosi hyvältä että noinkin yksinkertaisella tavalla saa pidettyä huolta omasta hyvinvoinnista JA lompakosta! Liian usein tuntuu, että voidakseen hyvin täytyy myös maksaa itsensä kipeäksi. Kiva että näin saa vähän takaisinpäin.

 26. Avatar riikka sanoo:

  Kuulostaa ihan älyttömän hyvältä todellakin kaipaisi tsemppiä kun on kiloja kertynyt jos tuohon olisi varaa.

 27. Avatar Jenna sanoo:

  Mun mielestä tää vaikuttaa aivan mahtavalta idealta! Tuntuu ettei terveellisiin elämäntapoihin kannusteta tarpeeksi, vaan somessa roikkuminen ja huono ruokavalio on ”se juttu” nyt, vaikka fitnessbuumi yrittääkin nousta rinnalle. Tässä ihmiset sortuu mustavalkoiseen ajatteluun ja liikunta jää pienemmälle osalle.. Sen takia on hyvä, että tässäkin on 4 eri vaihtoehtoa, josta jokaiselle löytyy varmasti sopiva! Ei vaadita täydellistä fitnesskuntoa, mikä mahdollistaa pysyvämmän elämäntapamuutoksen, kun tietää pystyvänsä siihen. Liikunta, riittävä uni ja terveellinen ruokavalio parantaa omaa hyvinvointia niin paljon, että oikeasti tosi hyvä juttu, että siihen kannustetaan!

 28. Avatar Ulla sanoo:

  Varmasti hyvä homma, kunhan olisi hinnaltaan sen verran maltillinen, ettei siihen tarvittaisi ihan tavattomia satsauksia. Elämiseen Suomessa menee pakostakin aika paljon rahaa, joten vähän tämä on sellaista kädestä suuhun elämistä…

 29. Avatar Misise sanoo:

  Justiinsa puhuttiin kaverin kanssa, että joku ”treenileiri” tai sen tapainen tekisin niin hyvää, tää olisi juuri sellainen tilaisuus! :)

 30. Avatar Marjo sanoo:

  Hyvältä ja yksinkertaiselta :)

 31. Avatar Hilkka sanoo:

  Voi kuulostaapa hyvältä! Melkein harmittaa että sovin justiin ties monestako vakuuuksesta- joiden ehdot eivä muuten olleet noin yksinkertaiset- mutta toisaalta oon niihin yhä tyytyväinen joten ei voi mitään :) Kaikki mikä kannustaa liikkumaan on mun mielestä hyvä, kun tuntuu että nykyään kaiken elektroniikan keskellä se että ”muistaisi” liikkua on entistä vaikeampaa ja vaikeampaa.

 32. Avatar Emma sanoo:

  Kuulostaa erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta. Pitääkin ottaa selvää tästä enemmän :)

 33. Avatar Liisukka sanoo:

  Kuulostaa tosi hyvältä. Voisin itsekin kokeilla.

 34. Avatar Lode sanoo:

  Mielenkiintoinen idea

 35. Avatar Annu sanoo:

  Tähän suuntaan vakuutuksien pitäis mun mielestä mennäkin! :) Oon usein miettinyt kuinka epäreilua on, että multa astmaatikkona on rajattu esim. vakavan sairauden varalta oleva vakuutus pois ja matkavakuutus ei myöskään korvaa kaikkea, vaikka astma on hyvässä hoidossa eikä vaikuta mun elämään mitenkään. Syön terveellisesti ja urheilen paljon, joten tuntuukin epäreilulta että ihmiset jotka ei urheile ikinä ja syö roskaruokaa voi silti saada vakuutukset, joita mä en vaikka niillä on varmasti isompi riski sairastua. Täytyykin tutkia onko myös mun mahdollista saada tää op syke. :)

 36. Avatar Sofia sanoo:

  Tosi mielenkiintoinen idea! :) Saa varmasti ainakin osan porukasta motivoituneeksi ja satsaamaan entistä enemmän omaan hyvinvointiinsa.

 37. Avatar Henna sanoo:

  Mielenkiintoinen ja innovatiivinen idea. Kuulostaa aivan toimivalta ja sitä kautta oikeinkin hyvältä. Takuulla myös motivoiva! Peukutus OP:lle.

 38. Avatar Sanna sanoo:

  Kuulostaapi oikein hyvälle ja hyödylliselle! Eikä ole liian monimutkainen ymmärtää :) ja aika ihana palkinto on tässä <3
  Ja tsemppiä talveen Iina!

 39. Avatar iina sanoo:

  Musta kuulostaa tosi hyvältä, koska terveillä elämäntavoilla voi ehkäistä monta sairautta. Toisaalta jos jotain sattuu, terveet elämäntavat omaava ihminen usein toipuu tapaturmista/sairauksista nopeammin ja paremmin! Täähän on vähän sama kuin autovakuutus: jos ajat kolaroimatta, maksat vakuutuksesta vähemmän. Eli tässä yhteydessä, jos elät hyvin, selviät pienemmällä maksulla :D

 40. Avatar Elina sanoo:

  Kuulostaa todella hyvältä :)

 41. Avatar Amelie sanoo:

  Mun mielestä tuollainen kuulostaa erinomaiselta. Tollasilla keinoilla on helppo saada suomalaisia aktiivisemmiksi. Joten peukutan tuommoisia ideoita!

 42. Avatar Laura sanoo:

  Hyvältä kuulostaa!:)

 43. Avatar Heidi sanoo:

  Kuulostaa tosi hienolta projektilta! Ihan yhteiskunnallisestikin ajatellen väestön terveyttä edistävä systeemi ja yksilötasolla varsinkin. Kannustaa oikeasti huolehtimaan itsestään ja se jos mikä on meidän jokaisen paras vakuutus terveydelle. Vau!:)

 44. Avatar Minttu J sanoo:

  Tuopa kuulostaa itseasiassa aika hyvältä idealta jota voisin jopa harkita, kuitenkin kun liikun paljon ja oma hyvinvointi kiinnostaa entistä enemmän. Täytyypä tutkiskella lisää!

 45. Avatar Anni sanoo:

  Heips, kuulostaa hassulta ajatus liiku niin saat vakuutuksesi halvemmalla, toki ideana varmasti saada ihmiset liikkeelle, mahtavaa!

  Mukana arvonnassa ja toivotaan että arpaonni osuu kohdalle

 46. Avatar Elina sanoo:

  Vakuutus houkuttelee mua kovasti. Olen valmiiksi tosi urheilullinen, ja innostunut tavoitteista ja oman kunnon mittaamisesta. Parasta olisi, jos itsekin pääsisi vakuutuksen ottaessaan testeihin, ja edistymistä seurattaisiin jatkossa mittauksilla! Toivottavasti vakuutustyyppi houkuttelisi myös vähemmän liikkuvia kohottamaan kuntoaan ja parantamaan terveyttään. Viikonloppu Vierumäellä olisi ihan parasta!!

 47. Avatar annika sanoo:

  Vautsi! Kuulostaapa mahtavalle jutulle! Tosi motivoivaa varmasti kun on joku potrkkana oman hyvinvoinnin lisäksi. Ihan tosissani mietin pitäisikö itsekin lähteä mukaan!

 48. Avatar Eija sanoo:

  Ideana on kyllä aivan loistava :) toivottavasti toteutuu käytännössäkin mutkitta, mutta kyllä täytyy myöntää että skeptinen olen toteutumisen suhteen. :D toivottavasti olen väärässä!

 49. Avatar Mari sanoo:

  Tämänkaltainen vakuutus kuulostaa ihan huippu hyvältä, kun voit ihan itse omalla aktiivisuudellasi ja terveellisillä valinnoilla vaikuttaa laskun loppusummaan. Ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

 50. Avatar Sarkku sanoo:

  Uudenlainen, tuore näkökulma vakuutusasioihin!

 51. Avatar Mari H sanoo:

  Uudenlaista ja mielenkiintoista! Voisi hyvin kokeillakkin!

 52. Avatar kinkeri sanoo:

  Minkälaisia ajatuksia sinussa herättää OPn Sykkeen kaltainen pilotti, joka yhdistää vakuutuksen ja hyvinvoinnin? : mielestäni oikein kiva idea, kukapa ei haluaisi jotakin niin tärkeää halvemmalla. On mahtavaa että tässä yhdistyy juuri hyvinvointi jne. Sillä se motivoi myös kantamaan vastuuta itsestään. Olen vasta aika nuori eikä minun tarvitse vakuutusasioita miettiä. Mutta mahtavaa ihanaa inspistä monelle!

 53. Avatar Piipa sanoo:

  Kuullostaa hyvältä mainokselta.

 54. Avatar mirasusanna sanoo:

  Hyvältä kuulostaa!

 55. Avatar Henna M sanoo:

  Ideana tosi hauska ja näppärän kuuloinen näin opiskelijan korvaan! Liikkuessa kuitenkin herkästi sattuu ja tapahtuu, joten ihan mahtava asia yhdistää kaksi niin käsikädessä kulkevaa asiaa hauskalla tavalla. Itsellä 20- vuotta ikää mittarissa, mutta nuo omat vakuutusasiat ovat edelleen vähän huonosti omassa tiedossani, kun kotona asustan yhä, mutta tämä vaikuttaa yksinkertaiselta ja kiinnostavalta, aion perehtyä lisää!

 56. Avatar Laura sanoo:

  Musta tää uudentyyppinen vakuuttaminen on ihan loistava idea, itsekin vakuutusalalla töissä olleena olen huomannut, että nämä on oikeasti tulevaisuutta. Myös esim. ihon alle asetettavista antureista yms. on ollut puhetta vakuutusmaailmassa, mikä itsellä menee ehkä enemmänkin jo creepyn puolelle. Tämä on mielestäni hyvässä välimaastossa: vakuutuksen hintaan voi itse vaikuttaa, mutta testaaminen ei mene liikaa oman yksityisyyden päälle. Jatkoon!

 57. Avatar Mjau sanoo:

  Todella mielenkiintoinen ja erilainen idea!

 58. Avatar Rantsu sanoo:

  Idea kuulostaa hyvältä, sillä sehän kannustaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta pitkällä aikavälillä. Kuitenkin motivaation liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin tulisi lähteä itsestä, ei ulkoisista kannustimista. Ajatus on kuitenkin tuore ja sinänsä hyvä, mietin vain paljonko se lisää byrokratiaa, kuinka luotettavia tulokset ovat ja elämän ennalta-arvaamattomuutta. Vaikka kuinka söisi terveellisesti, olisi aktiivinen ja liikkuisi sekä huoltaisi kehoa tarpeellisella levolla ja lihashuollolla, saattaa silti sairastua ja kohdata pahoinvointia. Eli tiivistettynä hyvä idea, mutta saako monisyistä hyvinvointia todella tiivistettyä näin yksinkertaiseen muotoon niin, että se kohtelisi kaikkia käyttäjiä oikeudenmukaisesti ja yhtäläisesti?

 59. Avatar Fani sanoo:

  Kuulostaa todella hyvältä, innostuin heti tästä luettuani sinun kirjoituksen. :) Voiko itseasiassa tästä sanoa muuta, kuin täydellinen keksintö! :)

 60. Avatar Riitta M sanoo:

  Mielenkiintoista! Täytyykin tutustua tuohon vielä tarkemmin ja miettiä sen hankkimista myös itselle. Halpa hinta saa ihmiset varmasti hankkimaan kyseisen vakuutuksen. :)

 61. Avatar Kaisa sanoo:

  Mun mielestä idea on tosi hyvä! Olis motivoivaa, jos aktiivisuudella voi säästää rahaa vakuutuksesta:)

 62. Avatar Susannw sanoo:

  Kuulostaa hyvältä. Uudenlaista ajattelutapaa vakuutusasioihin, hyvä hyvä. :-)

 63. Avatar mandi sanoo:

  Mielenkiintoinen kokeilu!!

 64. Avatar Hede sanoo:

  Hyvältä kuulostaa!

 65. Avatar Vea sanoo:

  Vähän kauhistuttaa, millaiset aktiivisuustasot mulla olisi :D Opiskelijana tulee ihan liikaa vain istuttua paikoillaan. Mutta kuulostaa oikein hyvältä konseptilta!

 66. Avatar Emilia sanoo:

  Moikka!
  Kiva arvonta. Mielelläni olen mukana.
  Jotenkin olen skeptinen tuohon yhdistelmään, aina löytyy joku porsaanreikä ;p

 67. Avatar Nimetön sanoo:

  Minusta on hienoa, et ihmisiä yritetään saada tällaisen asian kautta liikkeelle, kohti parempia elämäntapoja ja aktiivista otetta arkeen :)

 68. Avatar Sannak sanoo:

  (Painoin puhelimeni tippuessa vahingossa lähetä ilman tietojani)

  Minusta on hienoa tällaisen asian kautta koittaa saada ja kannustaa ihmiset enemmän liikkumaan, kohti parempia elämäntapoja ja aktiivisempaa arkea :)

  -Sanna K

 69. Avatar Jo sanoo:

  Kaikki uus tuntuu aina aluks oudolta, mut ihan mielenkiintoinen idea. Miksei toimis! :)

 70. Avatar Petra sanoo:

  Mielestäni tuo kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja freshiltä idealta! Ihan mahtavaa, että vakuutusyhtiö on lähtenyt kokeilemaan jotain tällästä uutta konseptia :)

 71. Avatar Elena sanoo:

  Mielestäni tämä kuulostaa tosi nerokkaalta idealta! :)

 72. Avatar Kaisu sanoo:

  Kuulostaa sopivan uudenlaiselta idealta!

 73. Avatar Katja sanoo:

  Kylläpä kuulostaa yksinkertaiselta. Hauska, että voi saada liikkumalla vakuutusmaksuja pienemmäksi :)

 74. Avatar Kaisa sanoo:

  Huikea idea! Kyllä sieltä sohvalta nousee laiskinkin sohvaperuna jos motivaattorina on raha!hih! Samalla tämä on myös kevyt kannanotto että itsestään huoltapitämällä pysyt terveenä ja todennäköisesti tulevaisuudessa sairastelet vähemmän.

 75. Avatar Lumikki sanoo:

  Kuulosta varsin hyvältä idealta! :)

 76. Avatar Lumikki sanoo:

  Kuulostaa varsin hyvältä idealta! :)

 77. Avatar Reetta sanoo:

  Aivan loistava idea! Motivoi liikkumaan ja pitämään itsestä huolta, samalla vakuutuksen hinta laskee! Nerokas myöskin yhtiön kannalta :)

 78. Avatar sinii sanoo:

  Tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen mukana ollaan!

 79. Avatar xod sanoo:

  Musta toi on aika nerokasta yhdistää tollee :) varmasti tsemppaa

 80. Avatar Suski sanoo:

  Nerokas idea. Täytyykin perehtyä aiheeseen enemmän.

 81. Avatar Juuli sanoo:

  Kuulostaa hauskalta idealta! 15e kuussa ei ole mitenkään halpa noin yksinkertaiselta vakuutukselta, mutta jos hintaa voi alentaa, mikäpä siinä! Jään mielenkiinnolla seuraamaan hyvinvointisi kehittymistä :)

 82. Avatar Matilda sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta ja tsemppaavalta☺️ Varsinkin jos tavoite on valmiina niin itselläni varmasti toimisi tuo tsempparina :)

 83. Avatar Johannan sanoo:

  Innovatiivista ja tsemppaavaa kyllä! Tosin mietin, onko vakuutuksen hankkiminen vähän turhan hankalaa.

 84. Avatar Sanna K. sanoo:

  Kyllä se ihan hyvältä ajatukselta vaikuttaa, ihmisiä pitäis enemmänkin tsempata palkitsemisen varjolla pitämään huolta itsestään jos se ei muuten onnistu. Raha on hyvä motivaattori joillekin. ;)

 85. Avatar ainomathilda sanoo:

  OP ollu aina hyvä pankki ja vakuutukset varmasti myös hyviä! Jännä uus konsepti jota mielellään lähtis testaamaan :)

 86. Avatar Heidi sanoo:

  Oii sun blogia aina niin yhtä ilo lukea vaikka kommentit jäänyt vähäiseen Mahtava idea mikä varmasti motivoi ja tsemppaa jokaista kohti parempaa hyvinvointia. Hyvät elämäntavat ovat aina kaikki kaikessa! Terveellinen ruokavalio ja oman kunnon ylläpitäminen ehdottomasti selittävä tekijä vähentämään tapaturmia, kummasti jaksaakin paremmin kun liikkuu ja pitää omaa kuntoaan yllä vakuutus hyvä olla kaiken varalta kaiken ikäisille

 87. Avatar Saara sanoo:

  Idea on mielestäni loistava, sillä rahallinen hyöty motivoi useimpia (ainakin mua) :D Hyvinvointi on tärkeää jokaisen oman elämän kannalta ja tämä on vakuutusyhtiöltä hyvä oivallus siitä, kuinka hekin voivat asiakkaan hyvinvoinnista hyötyä!

 88. Avatar Oona sanoo:

  Kuullostaa hyvältä ! Itseä ainakin motivoisi eteenpäin.
  Isona plussana pieni hinta :)!

 89. Avatar Nelliina sanoo:

  Mielenkiintoinen ja uudenlainen lähestymistapa, saattaisi olla hyvinkin motivoiva.

 90. Avatar Jatta sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.