Video: Kun kerrottiin lapsille

11.08.2016

Kuten lupasinkin, mä jaan teidän kanssa nyt videon siitä miten me kerrottiin lapsille tulevasta vauvasta. Tämä oli sen verran once in a lifetime -tilanne että pakkohan se oli ikuistaa, ja olen kyllä niin iloinen että sen teimme.

Videon kuvaamisen jälkeen on tullut monta aivan loistavaa tilannetta lasten kanssa, paras oli ehkä eilen aamuna kun vein lapsia päiväkotiin ja nuoremman ryhmällä oli aamupiiri meneillään. Hän sitten täysin spontaanisti siitä kirmasi opettajansa syliin kun muut hiljaa kuuntelivat lorua, ja kiljaisi ”MEILLE TULEE VAUVA!”. Siinä oli äiti vähän punaisena, ei se joo mikään salaisuus toki ole ja näkyykin, mutta oli aika hassu tilanne. Hyvät naurut sain ainakin. Mutta aww siis ihanaa että lapset ovat innoissaan! Ja vaikka nuorempi kirmasikin videolta piirtämään, on hän oikeastaan se joka on heistä kahdesta ollut vielä enemmän kiinnostunut (ja malttamaton). Saattaa olla että tulee aika pitkät puoli vuotta odotella vauvaa.

Hei muuten, tarkoitus on aktivoitua videopuolella ihan kunnolla. Teen kuitenkin itselleni ihan uuden kunnon kanavan ulkoasuineen kunhan vain saan aikaiseksi. Jos teitä siis kiinnostaa nähdä videoita enemmänkin, niin saa heittää myös ilmaan ajatuksia mitä haluaisitte videolla nähdä! Lupaan ilmoittaa heti kun kanava on valmis ja seurattavissa. Siihen asti SC & IG @iinalaura.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille <3


43 Responses to “Video: Kun kerrottiin lapsille”

 1. Avatar Laura sanoo:

  eikäää miten ihana video!!! <3 <3

 2. Avatar amanda sanoo:

  Meinasin jo aikasemmin kysyä, että oletko miettinyt vloggauksen aloittamista :) kun itse en enää blogeja oikeastaan lue, kun vloggaajia on helpompi seurata ja videoiden kanssa saa helpommin lähestyttävän kuvan ja tietää helpommin minkälainen ihminen siellä ruudun takana on :)
  Eikä äitibloggaajia hirveästi kuitenkaan ole niin mäkin varmasti tulisin seurailemaan sua jos vloggaamisen aloittaisit :)!

 3. Voi eiiii, hymyilen ihan tyhmänä kyyneleet silmissä täällä. :D Voi vauva! <3

 4. Avatar Tintti sanoo:

  Aaaws <3 Teillä on kyllä niin ihana perhe ja koko videosta huokuu kuinka tuo teidän rakkaus toisianne kohtaan! Oton ja sinun katse ennen kuin paljastitte asian lapsille oli jotain todella söpöä! :)
  Onnea odotusaikaan! Ei voisi paljon parempaan perheeseen pikkuinen syntyä :)

 5. Avatar millamainen sanoo:

  Voi eiiii! En kestä! IHANIA! <3<3<3

 6. Avatar Laura sanoo:

  Ihanat. :) Muistan kun me kerrottiin viime vuonna esikoiselle, että meille tulee vauva niin hän tuli ja nosti mun paitaa ylös ja totesi ”ei täällä mitään vauvaa näy”. :D Tarhatädit ja muutamat muut arvasivat kyllä jo ennen poikaa, että olen raskaana, koska poika kertoili monesti äidin oksentelevan joka aamu ja olevan huonovointinen koko ajan. :D

 7. Avatar Anninalexandra sanoo:

  Oon itkeny nyt kolmet uusimmat postaukset putkeen, IHANAT!! <3

 8. Avatar jnski sanoo:

  Voi vitsi miten ihana video!! :)

 9. Avatar Roosa sanoo:

  Hehe hyvä toi Zelda :D on se vaan aika cool tyyppi :D ja voi hitsi kuinka aidon lämpimästi Tiara otti uutisen vastaan ja oli hämmästynyt! Ihanat tytöt :)

 10. Avatar Elina sanoo:

  Olenko kerran vai kahdesti kommentoinut sinun blogiin näiden vuosien aikana, mutta nyt on ainakin sen paikka. Olen jo melkein neljän vuoden ajan lukenut ja seurannut sinun blogia innolla odottaen aina uutta tekstiä. Jotenkin vaan kaikki se energia, into ja ilo, jota tuot esille tekstiesi kautta saa minulle hymyn naamalle huonoinakin päivinä. :) On ihan mahtava uutinen kuulla, että saatte vielä kolmannenkin lapsen. Innolla odotan jo tulevia postauksia kasvavasta mahasta ja myöhemmin uudesta tulokkaasta! On ollut todella hienoa seurata teidän tyttöjen kasvua upeiksi tyypeiksi ja myös teidän kasvatusta, jota ihailen joka kerta ja toivon, että useammat ottaisivat siitä neuvoja onkeensa. Mutta pidemmittä puheitta, täällä seurataan teitä aina iloisin mielin ja oikein suuret onnittelut vauvasta teille kaikille!

 11. Avatar Lauramaria sanoo:

  Ihana video❤️ Ja hurjasti onnea koko perheelle!

 12. Avatar Anni sanoo:

  Jee tehkää ihmeessä lisää videoita! : )

 13. Avatar Emma sanoo:

  Voi hyvänen aika miten sympaattinen video! Ihan kyynel nousi silmään :) Onnittelut vielä!

 14. Avatar Meeri sanoo:

  Ihana video. Tytöt on niin sulosia. ♡

 15. Avatar Henna sanoo:

  Voi ei miten ihana video <3 Mieti kuin ihana näyttää tämä vauva kolmoselle sit vanhempana! Kotivideot goes 2000luku :) Musta on myös supermielenkiintoista nähdä millä tavalla kaksikielisessä perheessä puhutaan lapsille. Hurjan sujuvasti Tiara vaihtoi kieltä kesken kaiken :) Vau! Onnea odotukseen <3

 16. Avatar Heidi sanoo:

  Aivan mahtava video, ihana uutinen! Ilon ja onnen kyyneleet tulivat väkisinkin teidän puolesta tuon videon katsoessa.. teillä on aivan ihanat tytöt ilo seurata blogiasi vaikka kommentit jäänyt vähäiselle, mutta nyt oli aika kommentoida Paljon onnea odotusaikaan ja suuret onnittelut teidän koko perheelle! :) ❤

 17. Avatar Janita sanoo:

  Voi nää videot on nii ihania, tosi kiva kuulla että tuut tekemään enemmän videoita. Oonki jo aikaisemmin tilannut sun youtube kanavan :)

 18. Avatar mirasusanna sanoo:

  Ihana video :)

 19. Avatar Miisa sanoo:

  Eikää ihana Tiara <3 ja Zeldan reaktio :'D<3 Oon niin ilonen teiän puolesta, ihanaa että saadaan seurata teidän elämää <3 ootte parhaita!

 20. Avatar Heli sanoo:

  Aww mikä video!

 21. Avatar Essiann sanoo:

  Siis ihan huikeeta! En vieläkään käsitä että teitä on ensi vuonna viisi♡ mä oon niin innoissani ja hämmästyny, en ois osannu arvata että teille tulee vielä yksi murunen lisää!ootte mahtavat vanhemmat ja tää blogi on inspiroinut mua äitinä ja vanhempana olemiseen. Mulle iski kauhee vauvakuume esikoinen on nyt vuoden vanha.
  Ihanaa odotusta♡
  Ps. Joka päivä kurkkaan monta kertaa onko tullut uusi postaus.

 22. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Ihana video ja muutenkin ihana uutinen! :) <3

  En nimittäin aiemmin ole ehtinyt onnittelemaan, mutta aivan ihana kuulla, että teidänkin perheeseen tulee taas uusi mini... Meillä tosiaan esikoinen on teidän Zeldaa 6 päivää nuorempi ja nyt odotamme toista syntyväksi kahden kuukauden sisään. Olen siis vk 33 ja yritän pysyä sen pari-kolme viikkoa vielä kasassa, tämä kun meinaa syntyä etuajassa.

  Tämän odotuksen myötä olen palannut lukemaan sun Tipan ja Zeldan aikaisia odotuspostauksia, joten mä ainakin olen innoissani lukemassa myös tästä sun kolmannesta odotuksesta ja vauva-ajasta.

  Ja voin kyllä myös todeta, että se reilu 3-vuotiaan isosiskon odotusinto vaan kiihtyy loppua kohden, kun masu pomppii jo hikkauksenkin voimasta :D

  Ihanaa odotusaikaa sulle ja paljon onnea koko perheelle <3 <3

 23. Avatar Hanna sanoo:

  Ihanat postaukset ja video!! Ja paljon onnea vauvasta❤️ Meille syntyi toukokuussa poika ja ihanaa on nyt seurata blogiasi raskaudesta ja vauvajutuista!

 24. Avatar V sanoo:

  Tuo alla oleva kuva ei näy, ääkkösiä nimissä ;) ”Näyttökuva” sana estänee sen.

  Ootte ihania <3 kaikkea hyvää!

 25. Avatar Elina sanoo:

  Voi miten ihanat tytsyt! Zelda vähän prosessoi asiaa vielä, kova kiire värittelemään :D

 26. Avatar Linkku sanoo:

  Eikä miten ihana ja hauska video!! <3 Ja oli kiva muuten kuulla samalla Oton ruotsia lapsille :D

  Mutta jee niin happy teidän puolesta!!

 27. Avatar zuzu sanoo:

  Hurjan paljon onnea teille <3

 28. Avatar Hanna sanoo:

  Zelda on kyllä mahtava, en mä kestä! :D Teistä koko perheestä kyllä huokuu niin isosti onnellisuus ja rakkaus <3

 29. Avatar Marianne sanoo:

  Voi että miten ihana video! :)

 30. Avatar Anni sanoo:

  Onko miehesi ruotsalainen?

 31. Avatar Saara sanoo:

  Ihana reaktio tytöillä! :3 ja tosiaan oli minustakin kiva kuulla kun Otto puhui tytöille ruotsia.

 32. Avatar Kia sanoo:

  Aivan älyttömän ihana video! <3 Te näytätte vaan niin onnelliselta ja rakkauden täyteiseltä perheeltä. Tätä on varmasti ihana sekä tyttöjen, teidän, että tulevan pienokaisen mahtavaa katsella myöhemmin.

 33. Avatar Katja sanoo:

  SIIIIIS ihana video!! Piti ihan pari kertaa katsoa. Ja varmaan katson joku päivä vielä uudestaankin. Ootte niin <3 koko perhe!

 34. Avatar Erika sanoo:

  Aivan ihana video, Oon kattonu sen vissiin viis kertaa :D Ootte niin symppiksiä ja lapset on älyttömän sulosia. Ihana nähdä kuinka ne puhuu niin hyvin kahta kieltä, jotenkin teidän perhe näyttää niin toimivalta. Innolla Odotan raskaushehkutusta jatkossakin!

 35. Avatar henu sanoo:

  Pitkään teitä seuranneena, on tämä uutinen vierättänyt kyyneleitä silmäkulmaan :)
  Paljon onnea ja ihanaa odotusaikaa <3

 36. Avatar lillamy sanoo:

  Ihana video <3 Teillä jää tästä kertomisesta ihan mahtava konkreettinen muisto, tosi hauska idea videoida lasten reaktiot :D

 37. Avatar Teresa sanoo:

  Ihana video! ♡ Onnea teille :)

 38. Avatar Essi sanoo:

  Aivan ihana video ja kiva seurata kaksikielisyyttä ja Tiara vaihto kieltä niin sujuvasti tuossa yhdessä kohtaa! Ja minä ainakin odotan innolla videoita lisää!! <3

 39. Avatar Sini Tuuli sanoo:

  Ehkä ihanin asia mitä olen ikinä nähnyt

 40. Avatar Nappi sanoo:

  Aivan ihanan hetken jaoit teidän elämästä, kiitos! En kestä, kun olette niin tasapainoisen oloinen perhe ja rakkaus teidän kaikkien välillä on niin aito. Ihanaa kaikkea teidän viisikon elämään<3

 41. Avatar Jonnnna sanoo:

  Ihailen tuota teidän perheen kaksikielisyyttä <3 Heräsi uteliaisuus siihen, että miten puhutte keskenänne Oton kanssa? Ilmeisesti lasten läsnäollessa puhutte ruotsia ja suomea, mutta entä kahden kesken? :D

 42. Avatar Tessu sanoo:

  Onnea teille :) ihanat tytöt

 43. Avatar Satu sanoo:

  Voi miten ihana video! Oon selaillu sun postauksia nyt rullaten useita kerralla. Onnea teidän perheelle :)

Kommentoi