Kun paljastettiin vauvan sukupuoli lapsille

04.10.2016

Mä lupasin että kuvaan videolle miten meidän tulevat isosiskot reagoivat vauvan sukupuoleen ja näin myös tein. Tarkoituksena oli käydä ostamassa helium ilmapalloja piilotettavaksi pahvilaatikon sisään, jotta ne pomppaisivat ulos kun tytöt avaavat sen, mutta ilman autoa en päässytkään eilen ajoissa niitä hakemaan ennenkuin hain tytöt päiväkodista ja yllärin piti olla jo valmiina. Päädyin sitten ostamaan led-valaistuja pinkkejä palloja, jotka nekin onneksi aiheuttivat lapsille valtavasti hupia vielä yövaloinakin. Nyt ne ovat tosin sammuneet. Mutta hei, sen pidemmittä puheitta, katsokaa ihmeessä mitä meidän naperot olivat sukupuoli-uutisesta mieltä!

Tämä ilmapalloidea oli ehkä itselleni selkeämpi kuin lapsille, he eivät nimittäin heti tajunneet edes että vauva on tyttö vain siksi että ilmapallot ovat pinkkejä, hah! Eli ainakin joku on mennyt kasvatuksessa oikein kun he eivät ole sitä mieltä että on olemassa tyttöjen ja poikien värejä erikseen. Mutta kyllä he sitten hiffasivat lopulta ja taisivat olla tyytyväisiä pikkusiskouutisesta. Pienille ehkä kuitenkin vauva konkretisoituu enemmän sitten kun hän ihan oikeasti syntyy, nyt taisivat pahvilaatikko ja ilmapallot olla ne kaikista jännittävimmät asiat, mikä on ihan fine.

iinalaura vauvan sukupuoli

Tänään he kertoivat heti päiväkodissa kummatkin että heille tulee pikkusisko, että hetken tuumimisen jälkeen uutinen taisi kuitenkin olla ihan innostava juttu. Aika ihanaa näyttää sitten aikanaan meidän kuopuksellekin miten isosiskot ovat reagoineet uutiseen hänestä ja hänen sukupuolestaan, nämä videot ovat meille ihan hurjan tärkeitä muistoja.

En meinaa vieläkään uskoa todeksi että kohta meillä on täällä ihana tyttökolmikko, terveisiä vaan onnellisuuskuplasta ja ihanaa tiistai-iltaa kaikille <3


18 Responses to “Kun paljastettiin vauvan sukupuoli lapsille”

 1. Jonna-Emilia sanoo:

  Ihana ylläri idea! Tyttö kolmikko kuulostaa mahtavalta ja tytöt onnekkaita kun saavat lisää siskoja. Onnea koko perheelle.

 2. Helluw sanoo:

  Ihana video <3 Mä toivoisin sun kanavalle lisää perus kuulumis-/höpötysvideoita ja my day-videoita. Ne on ihan parhaita!

  Ja paljon onnea tyttölupauksesta! Mulla oli koko ajan sellanen fiilis, että teille tulee kolmas tyttö. :)

 3. Sarianna sanoo:

  Ihanat tytöt ja hauska tapa kertoa tytöille sukupuolesta! Mietin videota katsoessa ihan samaa, että miten siistiä on sitten joskus näytt lapselle miten hänestä on puhuttu ja reagoitu yms. :)

 4. #Muotisanat sanoo:

  Moi!

  Tosi ihana blogi sulla! Olen seurannut sitä tosi paljon ja aion jatkossakin seurata, mutta en ymmärrä mistä näitä muoti sanoja tulee ja miksi niitä käytetään? Esim #Preggo #romcom #preggers

  Mielestäni aivan käsittämätöntä, en vain saa päähäni mahtumaan miksi niitä käytetään, haetaanko näillä jotain vai mikä on se juttu? Syy ei voi olla se että ei vain jaksa kirjoittaa koko sanaa sillä olethan kirjottanut tänne muutenkin ties kuinka monta sanaa.

  Ystävällisin terveisin: ##

 5. hellou sanoo:

  Ihana video, niinkun kaikki muutkin tähän mennessä on ollu, kiitos niistä :) Tässä tuli mieleen, että puhuvatko tytöt keskenään ruotsia niinkuin tässä lopussa näytti olevan, vai mitenkä? Tästä olisi kiva lukea vaikka ihan kokonainen postaus taas kerran. Kieli ja siihen liittyvät asiat varmaan muuttuvat jonkin verran lapsen kehityksen mukana. Mukavaa syksyä ja odotusaikaa sinne kaikille! :)

 6. Tyttö sanoo:

  Ruotsin opiskelijan sydäntä lämmittää aina kun kuulee pienten lasten puhuvan ruotsia! Niin söpön kuulosta <3 ihania tyttösiä teillä!

 7. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Okei, en virallisesti kestä miten ihania

 8. Eeva sanoo:

  Haha ihana Zelda ”että hyvää tynttäripäivää” :’D :)

 9. Nimetön sanoo:

  Hurmaavat tytöt! Ihana, kun heistä huokuu onnellisuus. Paljon iloa ja positiivista energiaa teidän perheen syksyyn <3

 10. Sunsku sanoo:

  Aww en kestä miten pieni Zelda vielä on <3

  Ihanat, Tiara oli niiin varma pojasta :) mutta on se mukava kun on kunnon tyttötrio! Meillä pojan isosisko oli hieman möks poikauutisesta, mutta on nykyään hyvin ylpeä isosisko.

 11. Erika sanoo:

  Ihana: ”Mä voin työntää sitte Zeldan mäkeen” :DDD
  Kyllä nämä on niin ihania lapsia, nosti kyllä taas hymyn huulille! Syntyispä se kolmaskin neito jo!

 12. Anna Autio sanoo:

  Ihanaa ”minä ensin!” ”minä titten!” <3 ihana sisarukset! Varmaan kolmonenkin on yhtä ihana! Onnea teille kaikille!

 13. Emmye sanoo:

  Olipa ihana video!!! <3 <3

 14. kata sanoo:

  Kivoja lapsukaisia, ja tosi kiva ettei teillä ajatella että on olemassa tyttöjen ja poikien värejä. Tuli muuten mieleen mieleen, että voisihan lapsi olla myös intersukupuolinen :) Se vaihtoehto aina mietityttää itseäni kun arvuutellaan että ”tyttö vai poika”…. Toivon että aihe tulisi enemmän esiin, että lapsien sukuelimien leikkely yms. vääryys loppuisi!

 15. Sanna sanoo:

  Jee kiva että teit tän, ihanat tytöt :)

 16. xod sanoo:

  Aivan ihana <3 Ihanaa kun molemmat on niin innoissaan. Onnea tytöstä <3

 17. Linda sanoo:

  Mä niin tiesin tän, siis sen että tulee tyttö :) onnea perheelle ja tyttötrio tulee olemaan varmasti mahtava :)

 18. Linkku sanoo:

  Voi että, ihana video :D En malta itsekään kohta odottaa enää vauvan syntymää ja tyttöjen reaktioita sitten! Mutta kyllä se aika varmasti äkkiä menee :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.