Kurkistus tyttöjen huoneisiin

05.12.2016

Meidän yläkerta tuntuu vieläkin ihan keskeneräiseltä, vaikka kaikki isot tavarat on olleet paikoillaan jo monta viikkoa. Syy siihen on lattia. Mä vaan niin kovasti odotan että se on vaihdettu ja linjassa alakerran lattian kanssa. Mutta saan vielä odotella, kun ei ennen vauvan syntymää välttämättä vain ole aikaa tai rahkeita, en kyllä tiedä milloin on sen jälkeenkään mutta toivottavasti mahdollisimman pian.

Tyttöjen huoneissa laitettiin ihan ensimmäisenä tavarat paikoilleen jo heti muuttoviikonloppuna. Zeldan huoneessa on tyttöjen vanha kerrossänky, ja se tulee luultavasti pysymäänkin ainakin hetken aikaa siellä pystyssä. Jos meille tulee yövieraita, tytöt voivat nukkua yhdessä Zeldan huoneessa, niinkuin ovat muutaman kerran jo tehneet. Zelda sai myös tyttöjen vanhan pöydän ja tuolit, jotka on tosin myös tarkoitus päivittää.

Zelda haluaisi että hänen huoneensa seinään maalattaisiin pilvikuvioita, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi sitä kun tässä on ollut niin monta muuta keskeneräistä pikkuprojektia. Pitää myös keskustella oikein kunnolla neidin kanssa ja selvittää minkälaisia ja -kokoisia pilviä hän haluaa (kuulemma vaaleanpunaisia). Sitä maalausprojektia ennen ei kiinnitetä Zeldan huoneessa seiniin vielä hyllyjä tai tauluja, kun ei tiedetä että mille seinälle maalataan ja mihin kohtaan.

Tiaran huone on oikeastaan lattiaa lukuunottamatta toistaiseksi valmis, mutta sinne tulee vielä uusi isompi sänky ja lisäksi kirjoituspöytä. Tiaran huoneesta on maalattu seinä (maali saatu*), ja se antoikin ihanasti huoneelle ilmettä. Verhot ostin Anttilasta, ne ovat Annon tämän syksyn mallistoa ja ihastuin niissä seikkaileviin vuoriin, joita siis myös seinästä löytyy nyt.

Tytöt saivat eilen koristella ihan itse omat pienet valkoiset joulukuuset, iso kuusi koristellaan sitten huomenna yhdessä. He valitsivat itse minkä värisiä koristeita halusivat kuusiinsa ja asettelivat niitä oikein sellaisella hartaudella ettei tosikaan. Mä ostin kummallekin omat uudet kuuset, koska vanhasta valkoisesta pikkukuusesta puuttui kolmesta jalasta yksi (ja oli aina puuttunut). Arvatkaa mitä hassua huomattiin kun avattiin uudet kuuset? Toisesta puuttui prkl jalat kokonaan. Käytettiin siis kuusessa edelleen samaa vanhassa toiminutta pahvijalkaa kolmantena, sekä niitä kahta vanhaa jalkaa. Siis mikä tuuri, että ne kolme puuttui taas just meidän kuusesta!

Ei onneksi ollut kalliita kuusia että ei siinä mitään, lähinnä nauratti että miten voi käydä taas näin. Ja tietenkin älyttiin avata kuuset vasta juuri ennen koristelua, niin että molemmat tytöt olivat odottaneet jo tovin että pääsevät koristelemaan, eikä haluttu enää lykätä sitä lähtemällä vaihtamaan kuusta. Mutta joo, loppu hyvin kaikki hyvin, pahvijalka on ihan okei!

Nyt kylläkin tarkistettiin että meidän uudesta isosta kuusesta ei puutu jalkoja tai ruuveja tai mitään muutakaan, sitä kun ei pääse edes vaihtamaan Itsenäisyyspäivänä kesken koristelun sillä ostopaikka on kiinni. Joo, me päädyttiin nyt ostamaan uusi tekokuusi, siitä lisää sitten kun se on koristeltu!

Tytöt tykkäävät kyllä hurjan kovasti omista huoneistaan, ja ovat sekä nukkuneet tosi hyvin että viihtyneet hyvin leikeissään. Olen jopa huomannut että kinastelu leluista on jonkin verran vähentynyt omien huoneiden myötä, vaikka meillä kyllä molemmilla on vapaa pääsy toisen huoneeseen ja leluihin, ne kun ovat kaikki yhteisiä. Sen verran katsottiin että Zeldan huoneessa on enemmän duploja ja barbeja, hän kun rakastaa niitä. Tiaralla taas on enemmän poneja ja askartelujuttuja. Leikit sujuvat hyvin molemmilla, ja mikä parasta: huoneet ovat pysyneet paljon siistimpinä! Sitä en osannut edes odottaa, mutta molemmat ovat innostuneet pitämään huoneistaan hyvää huolta. En ollenkaan valita, ihan loistavaa.

Ihanaa maanantai-iltaa kaikille <3


8 Responses to “Kurkistus tyttöjen huoneisiin”

 1. Maitoviiksi sanoo:

  Olipa kiva päästä kurkistamaan taas lisää asuntoa. Kun näin Tiaran huoneen seinän aiemmassa postauksessa, niin silloin meinasin kirjoittaa, että eräät Annon verhot olisi niin täydelliset sinne -mutta olittekin hankkineet juuri ne! :)

 2. Laura sanoo:

  Ihanat huoneet tytöillä :)

 3. Tii sanoo:

  Nykyiset lattiat on kyllä aivan upeat :)

 4. St. brigitten sanoo:

  Tosi suloiset huoneet tytöillä :) meillä ainolla on oma huone, mutta nukkuu vielä meidän muiden kanssa (tai no mun ja sisarustensa) samassa huoneessa :) kolmas makkari on sitte yhteinen leikkihuone ja henkka nukkuu siellä. Hyvin perinteistä poikkeava huonejako siis meillä :*D

 5. Sande sanoo:

  Ihanan näköiset huoneet tytöillä. :) kuvissa näkyy yövalo minkä olen ajatellut ostaa lapselle, onko yövalon kuori kovaa muovia? Vai onko se vähän pehmeä/joustava. Olen etsinyt lamppua mikä ei heti tippuessaan mene rikki.

 6. emzi sanoo:

  Tosi hyvältä huoneet näyttävät :D toivottavasti pysyvät siisteinä eikä into lakkaa :D

 7. Joku sanoo:

  Moi, pilviseinästä vaan kommentoin että itselle tuli heti mieleen jollain sienellä/vanulla tms töpötetyt hattarapilvet http://www.newbridgerecovery.com/wp-content/uploads/2016/01/7ecb26efb022e6368c8caa3d49b413c5 tähän tyyliin, vaikka valkoisella/tosi haalealla vaalean punaisella ja sitten vähän tummemmilla sävyillä varjoa ja syvyyttä. Olisi varmaan helppo töpötellä mutta kivan näköiset, lisäksi voisi kullalla lisätä reunoihin koristusta ja samalla tulisi symboliikkaa (pilvi, kultareunus etc).

 8. Joku sanoo:

  Jahas, linkki ei toimi. No googlesta löytyy, pink cloud hakusanalla yritin linkata ensimmäistä kuvaa mutta muutkin oli päteviä. Hyvää joulunodotusta

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.