Tiistaikuulumisia

14.03.2017

Ihanaa tiistaita! Viikonloppu oli ja meni ja meillä oli mukavaa. Nautittiin upeasta säästä, vauvan hymyistä ja yhteisestä ajasta. Nähtiin ystäviä, ja oltiin keskenään, kaikkea sopivassa suhteessa. Tänä aamuna mua väsyttää, menin vauvan kanssa eilen liian aikaisin nukkumaan ja sotkin samalla vahingossa hänen rytminsä ihan selkeästi. Kun hän ei syönyt ensimmäistä yösyöttöään normaaliin aikaan vaan vähän aikaisemmin niin koko loppu yö meni vähän pipariksi ja heräiltiin ensimmäistä kertaa hänen kanssaan tunnin-parin välein. Ensi yönä palattakoon siis normaaliin rytmiin ja toivotaan että kyse oli tosiaan siitä että vauva ei tykännyt eri nukkumaanmenoajasta.

Kuva: Emilia

Nyt vauva nukkuu jo toista tuntia aamupäikkäreitään ja mä teen töitä. Kunhan hän heräilee ja ollaan vähän aikaa leikitty ja loruteltu ja hän on syönyt, ajattelin lähteä hänen kanssaan pitkälle vaunulenkille. Miten se lenkillä käyminen onkin niin paljon kivempaa vaunujen kanssa kuin ilman? Jotenkin oikein odottaa joka päivä että tulee lenkkiaika kun on niin kiva kävellä niiden kanssa ulkona. Silloin kun ei ole vaunuja niin ei tosiaankaan ole mulla samoja fiiliksiä. Ehkä mä olen vaan vähän höpö, mutta otetaan nyt kaikki irti kun kerran lenkkifiilistä löytyy, ei sitä tiedä kauanko tämä mun höperöityminen kestää.

Kuva: Emilia

Olen hoitanut vähän kastejuhlajuttuja myös tällä viikolla, siihen on enää kaksi ja puoli viikkoa että meidän tytär kastetaan ja me paljastetaan hänen nimensä. Kutsutkin tilasin jo aikaa sitten mutta eivät ole vielä tulleet. Varmaankin tämä menee taas siihen että kutsun kaikki vaan Facebookissa ja annan varsinaiset kutsut sitten kastejuhlassa, voi apua. Onneksi olen sentään maininnut juhlapäivän jo kaikille etukäteen enkä jättänyt sitä liian myöhäiseksi.

Tästä viikosta on tulossa ohjelmantäyteinen kun joka päivälle on sovittu jotain (kivaa). Huomenna mulla on tarkoitus suunnata vauvelin kanssa päivällä keskustaan ja lounaalle ystävän kanssa, se tuleekin olemaan vauvan eka kerta ravintolassa vaikka kahvilla ollaankin käyty jo aiemmin. Toivotaan että reissu menee hyvin, mutta en kyllä näe että miksi ei menisi, meidän neiti viihtyy loistavasti vaunuissa.

Postauksen perhekuvan ja kuvan musta ja Otosta on ottanut Emilia, joka piipahti sunnuntaina meillä kylässä. Ihanaa saada edes muutama yhteiskuva muistoksi näistä ekoista viikoista. Mulla on kyllä miljoona kuvaa Otosta ja vauvasta ja tytöistä ja vauvasta mutta nämä koko perheen kuvat ovat ihan liian harvassa! Näitä kuvia tähän lisätessä tuli mieleen että pitäisi varmaan useamminkin myös lykätä kamera kuvaamisesta kiinnostuneen esikoisen käteen ja antaa hänen räpsiä musta ja Otostakin kuvia, se on taas unohtunut kaikessa härdellissä mutta hän varmasti tykkäisi kuvata.

Mä taidan mennä laittamaan vielä pyykit koneeseen ennen kuin vauva heräilee, mutta ihanaa alkanutta viikoa kaikille <3


12 Responses to “Tiistaikuulumisia”

 1. Avatar A sanoo:

  Siis pakko sanoa että nyt synnytyksen jälkeen sie todella hehkut näissä kuvissa!! Raskauden aikanakin sussa oli semmonen raskausajan hehku mutta nyt on todella pistäny silmään näissä synnytyksen jälkeisissä postauksissa sinun raikas ja onnellinen olemus. Kuvista välittyy selkeästi se niin kuin ootkin sanonut että teidän perhe on nyt kokonainen.

  Itellä on semmonen olo että oottaa innoissaa sun postauksia ku niistä välittyy niin hyvä fiilis

 2. Avatar Vilma sanoo:

  Ihania kuvia, näytätte niin onnellisilta!!

 3. Olette kyllä niin ihanan näköinen perhe. Allekirjoitan myös tämän, että perhekuvia tulee otettua ihan liian vähän.

 4. Avatar caDDie sanoo:

  Mistä huppari? =)

 5. Avatar K sanoo:

  Voi, ihana Tipa! <3

  Mä oon miettinyt tuota samaa perhekuvista. Esim. mun vanhemmista ja musta ei ole juurikaan perhekuvia, vaan aina minä jommankumman kanssa samassa kuvassa. Ehkä tosiaan lapset saisi ikuistettua teidät erilailla kuin miten itse näette itsenne :)

 6. Avatar Katri sanoo:

  Heips! Ihania kuvia!! Nukkuuko vauva monet päikkärit? Kauan kestää ja nukkuuko siis sisällä vai missä? :) laitoin sulle igssä yksityisviestiä jo joku aika sitte missä pyysin tekemään postausta siitä missä säilytätte kotona vaunuja niin saisko semmosta? :)

 7. Avatar Eeva sanoo:

  Meilläkään ei oo yhtään kuvaa koko perheestä :O Hyvä huomio :)

 8. Avatar Sari sanoo:

  Nyt on pakko kommentoida, olette niin suloisia kaikki noissa kuvissa! Ja te vanhemmat niin onnellisia. Ihanaa vauva-arkea koko perheelle! T. Sari

 9. Avatar Karin sanoo:

  Heippa, muistelen että sulla oli joskus postausta vuodesuojista parisänkyyn. Siis niitä jotka suojaa patjaa esim pissalta. Oli tarkoitus jo sillon tilata mutta ei tullu aikaseks.. minkä merkkiset mahtoivat olla?

 10. Avatar Jenz sanoo:

  Kivoja kuvia mutta voi että tuo Oton tukka! Nou-nou!

 11. Avatar Ellu sanoo:

  Ihania kuvia ja näytät kuvissa kauniilta <3

 12. Avatar emzi sanoo:

  Ihana toi viimenen kuva !

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.