Leivän rakastajan parempi valinta

13.03.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Fazerin ja Lifien kanssa. Mä rakastan leipää, ja olen joskus aiemminkin blogissani kirjoittanut mun ja Oton iltapalaleipärituaalista, siitä kuinka se on yksi meidän parisuhteen pitkään jatkunut koossa pitävä liima. Luonnollisesti tykätään panostaa leipään ja leivänpäällisin, kun sitä paljon syödään ja koska se on osa meidän iltaherkuttelua.

Leipä on pahimmillaan tosi epäterveellistä, mutta parhaimmillaan se on terveellinen ja tärkeä osa ruokavaliota. Fazer on uudistanut leipähyllyjen tarjontaa jo viimeisten parin vuoden ajan terveellisillä ja herkullisilla vaihtoehdoilla perinteisille leiville, ja osa uutuuksista on päätynyt meidänkin leipäkoriin. Mun suurimpia lemppareita leipäuutuuksista ovat Fazerin juuresleivät, jotka tulivat viime vuonna markkinoille. Tänä vuonna tuoteperheeseen on lisätty ihan äärettömän herkullinen uutuus: Fazer Juuresleipä 100% Kaura Bataatti & Linssi.

Mitä on juuresleipä

Juuresleivässä jauhoista 1/3 on korvattu juureksilla ja kasviksilla, minkä ansiosta leipä on terveellistä, kuohkeaa ja mehevää. Fazer Juuresleipä 100% Kaura Bataatti & Linssi -leivän jauhoista täydet sata prosenttia on puhdasta suomalaista kauraa, joka on suosittua ja vatsaystävällistä, sekä todella hyvän makuista. Leipä leivotaan Suomessa, ja siinä on luontaisesti korkea proteiinipitoisuus sen sisältämien papujen ja linssien ansiosta. Leipäpalat on kuorrutettu palsternakkarouheella joka antaa kivan suutuntuman ja hyvää makua.

Mä yritän syödä mahdollisimman terveellisesti, vaikka usein sorrun kyllä herkuttelemaankin. Olen kuitenkin ajatellut sen niin että kun ruokavalion peruspalaset on kunnossa, ei satunnainen herkuttelukaan ole pahitteeksi, varsinkaan näin imetysaikana kun tarvitsen joka päivä 500 lisäkaloria jotta mun keho jaksaa tuottaa meidän vauvalle ravinteikasta maitoa.

Mitä leivän päälle

Koska leipä on tärkeä osa mun päivittäistä ruokavaliota, on tärkeää että valitsen sekä leivän että päälliset hyvin. Juuresleivän kaveriksi sopii melkein mikä vaan, mutta mun yksi lemppari on ihan perinteiset tomaatti-mozzarella-pestoleivät. Kaupoista saa nykyään melko herkullista tuorepestoa (jos laiskottaa eikä jaksa värkätä itse) ja sen kanssa tomaatti ja mozzarella on supernamia! Vegaanivaihtoehtona tykkään laittaa leivälle hummusta ja aurinkokuivattua tomaattia, niiden vahvat maut sopii kivasti pehmeän juuresleivän kanssa.

Tykkään värikkäästä ruuasta, ja leivän päälle on ihana myös laittaa tuoreita kasviksia jotka rouskuvat ja piristävät leivän ulkonäköä. Puoli kiloa kasviksia tulee helposti täyteen kun muistaa tehdä värikkäät iltapala- ja aamupalaleivät. Meidän lasten leivänpäällislemppareita ovat paprika ja kurkku jotka rouskuvat kivasti hampaissa.

Parempi valinta

Fazerin juuresleivällä on muuten myös Parempi leipä -symboli, joka pyrkii helpottamaan kuluttajien valintaa leipähyllyllä. Parempi leipä -symboli tarkoittaa että leipä on leivottu käyttäen vähemmän suolaa, vehnää tai jauhoja, mutta enemmän vihanneksia tai proteiinia. Paremmat leivät ovat tutkitusti terveellinen valinta tasapainoiseen ja monipuoliseen ruokavalioon.

LUKIJAKILPAILU:

Mitä Fazer Juuresleipä -makua sinä haluaisit testata? Kommentoi vastauksesi tämän postauksen kommenttiboksiin ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään niin olet mukana 20€ arvoisen Fazer -tuotepalkinnon arvonnassa. Arvonta-aikaa on 20.3. klo 22.00 asti ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Yhteistyössä Fazer.

Onnea arvontaan ja ihanaa päivää kaikille!

 


206 Responses to “Leivän rakastajan parempi valinta”

 1. Riina sanoo:

  No siis kyllähän tuo bataatti ja linssi kuulostaa ihan täydelliseltä pakkaukselta! Viime keväänä tulikin maistettua jotain näistä aiemmista juuresleivistä niin täytyy näihin uusiinkin tutustua

 2. Annuska sanoo:

  Tuo kaura-bataatti-linssi kuulostaa herkulliselta :)

 3. Eve sanoo:

  Oi, noi on niin hyviä! Se ruisleipä kesäkurpitsa&palsternakka on tän hetken suosikki. Tuo Bataatti&Linssi on ainut mitä en ole vielä kokeillut joten se! :-)

 4. Anna sanoo:

  Haluaisin maistaa juurikin tuota uutta kaura, bataatti ja linssi -leipää! Muita olen jo testannut ja tykkäsin kovasti :)

 5. Vilna sanoo:

  Kyllä näiden sun kuvien perusteella on pakko haluta maistaa tota 100% kaura bataatti linssi leipää. <3

 6. Johanna sanoo:

  Juuri tuota kaura-bataatti-linssi leipää täytyy ehdottomasti seuraavaksi testata :)

 7. Miikku sanoo:

  Tuo uutuus on mun suosikki. Sitä siis ostaisin

 8. Laura sanoo:

  Bataatti & linssi. Harmi vaan ettei löydy meidän lähikaupasta (ainakaan vielä).

 9. Mira sanoo:

  100% Kaura Bataatti & Linssi :)

 10. Sara sanoo:

  Palsternakka & porkkana :)

 11. Elina sanoo:

  Tätä uutta bataatti-linssiä ilman muuta. :) Juuresleivät on ihan minun lemppareita muutenkin, joten tätä uuttakin kelpaisi maistella.

 12. Mira sanoo:

  bataatti ja linssi

 13. emmi sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla bataatti & linssiä! :)

 14. Kirsi sanoo:

  Bataatti-tomaatti ois mun valinta.

 15. Hantsu sanoo:

  Porkkana on leivässä tuttu ennestään, joten kokeilisin mieluiten bataatti-linssi -versiota.

 16. K sanoo:

  Kuulostaa niin hyvältä, tuli nälkä ihan pelkästään näitä ottamiasi kuvia katsomalla! :D Täytyy kyllä tunnustaa, etten ole itse vielä päässyt näitä leipiä maistelemaan, vaikka moni onkin niistä puhunut. Linkkaamallasi sivulla näin ensimmäistä kertaa, että näitä on myös ruisversioina, wohoo! Vaalea leipä ei itselle oikein sovi, mutta täytyy kyllä ehdottomasti metsästää tuota ruisversiota jostain. Just tämän takia nämä tällaiset yhteistyöpostaukset on ihan mahtavuutta! Uusia tuotteita tulee kokoajan, mutta harvemmin esim. isommissakaan marketeissa on aikaa jäädä käymään kaikkia tuotteita läpi. Niin monta hyvää uutta juttua on tullut vastaan juurikin tekemiesi yhteistöiden kautta. Ihanaa, että sulla on mahdollisuus päästä testaamaan ja esittelemään meille uutuuksia!

 17. Hanna sanoo:

  Tätä uutta kaura-bataatti-linssiä en ole vielä päässyt maistamaan, joten sitä haluaisin testata! :)

 18. Janika sanoo:

  Haluaisin maistaa tuota bataatti-linssileipää, koska en ole vielä törmännyt siihen omassa lähikaupassani!

 19. Essi sanoo:

  Nam toi uutuus bataatti ja linssi kuulostais hyvältä!

 20. Marikak sanoo:

  Siis tätä uutta makua oon haikaillu kokeilla jo mainosten perusteella. Kuulostaa niin herkulliselta yhdistelmältä! :)

 21. Juulia sanoo:

  Nämä juuresleivät löysi tiensä meidänkin leipälaatikkoon heti kun bongasin ne kaupan hyllyltä! Suosikkini on tähän mennesä ollut punajuuri-porkkana ja heti kun vauvelin maha kestää vähän paremmin, aion kokeilla ruis-juuresleipiä. Nam!

 22. Riikka sanoo:

  Tätä uutta bataatti & linssi haluaisin kokeilla

 23. Rosa sanoo:

  Uutta Ruis-Bataatti-Tomaattia!

 24. Pikku-iia sanoo:

  Bataatti ja linssi

 25. r sanoo:

  Makunystyröitäni houkuttaisi tuo kaurainen bataatti+linssi -leipä!

 26. Jasmite sanoo:

  Punajuuri ja porkkana kuulostaa super namilta !

 27. Miimu sanoo:

  Juurikin tätä uusinta, kun noita muita ollaan jo kokeiltu (ja hyviksi todettu). :)

 28. Ninni sanoo:

  Haluaisin maistaa bataatti linssiä.

 29. Heidi sanoo:

  kaura bataatti & linssi ehdottomasti ! :)

 30. Mari sanoo:

  Haluaisin maistaa ehdottomasti tätä uutta kaura-bataatti-linssileipää :) muut maut ovat jo tuttuja entuudestaan.

 31. Minna sanoo:

  Bataatti-linssi

 32. Riikka sanoo:

  Ruis, bataatti, tomaatti kuulostaa hyvältä. Sitä haluaisin maistaa. :)

 33. HeliA sanoo:

  Kaura bataatti-linssi kuullostaa kauran ystävän korvaan testaamisen arvoiselta!

 34. Mia-Sofia sanoo:

  Tuo bataatti-linssi lähtee seuraavaksi testiin! Muita makuja tässä onkin jo tullut testailtua ja ne on kaikki ollut tosi hyviä :) Mahtavaa että keksitään uusia tapoja saada lisää kasviksia ruokavalioon, leivän mukana ne tulee syötyä niin kätevästi huomaamatta.

 35. Celina sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi olisi uusi ja varmasti maukas kokemus täälläkin :) Suosikki tähän asti on ollut porkkana-palsternakka. Lapsille ei harmi vaan juuresleivät oikein uppoa, niin ei viitsi ihan joka viikko ostaa.

 36. A sanoo:

  Porkkana-palsternakka kuulostaa hyvältä.

 37. Elina sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi kuulostaisi maistelemisen arvoiselta! :)

 38. Maiju sanoo:

  Bataatti-linssi! :)

 39. Tanja sanoo:

  Kaura,bataatti,linssi -leipiä haluaisin maistaa.En tiennyt tällaista makua olevankaan. Joitain muita makuja olen testannut ja maukkaiksi todennut.

 40. Anniina sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin maistaa tätä uutta kaura, bataatti, linssi vaihtoehtoja, muita olenkin jo maistanut :)

 41. Laurakuja sanoo:

  Maistaisin kaura, bataatti&linssi leipää! Bataatti etenkin kuulostaa superhyvältä leivässä!

 42. sanni sanoo:

  Just tota bataatti-linssileipää oon kaavaillut testaavani, koska sekä bataatti että linssit kuuluvat arkiruokavaliooni herkullisuutensa vuoksi

 43. Anette sanoo:

  Ehdottomasti kaura-bataatti-linssi! Näyttää herkulliselta

 44. iinuli sanoo:

  Bataatti-linssi kuulosti superhyvältä, eli that’s my choice!

 45. Kirsi sanoo:

  Bataatti tomaatti on suosikkini!

 46. Johanna sanoo:

  Tuo kauraleipä kuuluu jo meidän vakkariostoksiin, joten ehkä uskaltautuisin kokeilemaan porkkanaa sisältäviä ruisleipävaihtoehtoja.

 47. Essi sanoo:

  No tuota uutta kyllä haluaisin maistaa, vanhoista mauista se porkkanaversio on ollut kovassa kulutuksessa.

 48. Heli sanoo:

  Nimenomaan tuota bataatti-linssiä, muita olen maistanutkin jo, ja tykkään!

 49. Minna sanoo:

  Ehdottomasti tätä uutuutta pitäis testata!

 50. Elva sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi kuulostaa hyvältä ja sitä haluaisin kokeilla :)

 51. Hanna sanoo:

  Punajuuri- ja porkkanaleipää on tullut jo muutaman kerran ostettua, se on kyllä superhyvää! Vastaus kysymykseen on kaura, bataatti & linssi ja se lähtee kyllä mahdollisimman pian testaukseen.

 52. Veera sanoo:

  Tämä kaura-bataatti-linssi on vielä testaamatta. Muita olen kokeillut ja hyväksi todennut.

 53. Susanna sanoo:

  Lähtisin kyllä kokeilemaan näin ensimmäisenä kaura-bataatti-linssi juuresleipää. Kuulostaa hyvältä.☺

 54. Marjo sanoo:

  Bataatti & linssi haluaisin maistaa :)

 55. Elina sanoo:

  Haluaisin maistaa bataatti&tomaatti-ruisleipää

 56. Jasmin sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi leipää :)

 57. jutta sanoo:

  Paras on punajuuri-porkkana :)

 58. Anne sanoo:

  Oon tainnut kaikkia jo maistaa. Tuo uusi bataatti-linssi on ihan lemppari!

 59. Katariina sanoo:

  Just tätä bataatti-linssi kauraleipää haluaisin testata kun yleensäkin ne leivät, missä kauraa on 100%, on kaikista parhaimman makuisia! :)

 60. Mari sanoo:

  Fazer Juuresleipä 100% Kaura Bataatti & Linssi olisi vielä testaamatta

 61. Sussukka sanoo:

  Bataatti-linssi kuulostaa niin vastustamattomalta yhdistelmältä, että sitä haluaisin päästä maistamaan!

 62. Rosa sanoo:

  Kaura bataatti & linssi!

 63. Jnma sanoo:

  Mitään en oo vielä maistanut, mutta nyt täytyy kyllä korjata asia! Ruis-bataatti-tomaatti lähtee varmaan ekana testiin :)

 64. Oonaa sanoo:

  Kaura-linssi-bataatti kuulostaa hyvältä!

 65. INeMa sanoo:

  Ruis kesäkurpitsa ja palsternakka

 66. jiip sanoo:

  Juurikin tuota Kaura Bataatti & Linssi -leipää haluaisin maistaa! :)

 67. Maria sanoo:

  Juurikin tuo bataatti-linssi houkuttelisi kaikista eniten!:)

 68. Rosie sanoo:

  Kauraleipä on suurta herkkua, joten ehdottomasti tämä uutuus lähtisi testaukseen!

 69. Jii sanoo:

  Enpä tiennytkään, että noita juuresleipiä on noin monenlaisia! Bataatti & Tomaatti -comboa ois kiva testata :)

 70. Ansku sanoo:

  Bataatti ja linssi kuulostaa mielenkiintoiselta!

 71. Maija K. sanoo:

  Kuvat näyttävät todella herkullisilta!!! Bataatti-linssi leipä lähtee ehdottomasti kokeiluun seuraavaksi! :)

 72. Krista sanoo:

  Nuo Fazerin juuresleivät ovat ihania! Ja nyt raskausaikana niitä onkin tullut syötyä! :) Tätä uusinta en kuitenkaan ole vielä kerennyt maistaa, joten se houkuttelisi! :)

 73. Nimetön sanoo:

  Bataatti-linssi – ja varsinkin kaura Kiva, että tulee näitä vaihtoehtoja.

 74. Jatsa sanoo:

  Haluaisin maistaa punajuuri-porkkana -leipää. En ole vielä tutustunu näihin leipiin, joten kaikkia voisin kyllä haluta maistaa :)

 75. Kkatja sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi kuulostaa tosi hyvälle, eli se!

 76. Peura sanoo:

  Kaura, bataatti & linssi kuulostaa hyvältä! ♥_♥

 77. Lotta sanoo:

  Noi vanhat maut on ahkerassa käytössä, mutta tota kaura bataatti-linssiä en oo vielä bongannut lähikaupasta joten sitä!

 78. Salli sanoo:

  Mukaan arvontaan ja kaura bataatti linssi houkuttaa.

 79. Soile sanoo:

  En olekaan vielä maistanut näitä ollenkaan, joten joka makua olisi mielenkiintoista maistaa :)

 80. lauraaa sanoo:

  haluaisin maistaa tuota ruis-bataatti-tomaatti leipää!

 81. IidaK sanoo:

  Punajuuri&porkkana tai bataatti&linssi :)

 82. JenniK sanoo:

  Juuri tätä lukiessa söin tuon saman tuoteperheen Punajuuri & porkkana -versiota, päällisinä salaatti, luostarijuusto ja paprika :-) Tuo bataatti&linssi onkin mulla seuraavana testausvuorossa, kaikkia muita oon jo testannut ja kaikista tykännyt! Miehellekkin maistuu erittäin hyvin, varsinkin paahdettuna.

 83. Petra sanoo:

  Nyt oli kyllä niin herkullisen näköisiä kuvia, että tekisi mieli hakea kaupasta postauksessa mainittuja kaura-bataatti-linssi-leipiä. Kesäkuntoa tavoitellessa tämä voisi olla parempi valinta itseni kaltaiselle leivänpuputtajalle! :)

 84. Alina sanoo:

  Ehdottomasti kaura-bataatti-linssi! :)

 85. Jasmiina Hoo sanoo:

  Mukana ja haluaisin ensiksi maistaa kaura bataatti linssi leipää.

 86. Essiliina sanoo:

  Testaukseen lähtisi tää sama eli kaura bataatti & linssi

 87. Sonja sanoo:

  Tuo ruis-bataatti-tomaatti houkuttelisi :)

 88. Katariina sanoo:

  Bataatti-linssi leipä alkoi kyllä houkuttelemaan! :)

 89. Evelin sanoo:

  Ruis-bataatti-tomaatti on vielä kokeilematta eli sitä siis :)

 90. Mira H sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi leipää!
  Meillä tykätään tehdä uunileipiä iltapalaksi :)

 91. Lode sanoo:

  Kaura-bataatti-linssiä haluaisin ehdottomasti kokeilla!:)

 92. ida sanoo:

  Tota bataatti-linssileipää haluaisin maistaa, muita oon jo kokeillu ja maistui kyllä!

 93. Nina sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi leipä menee kyllä
  kokeiluun :)

 94. Sannis sanoo:

  Kaura bataatti & linssi

 95. skribentti sanoo:

  Bataatti-linssiä voisi kokeilla!

 96. Hippu sanoo:

  Kyllä minäkin valitsisin kaura-bataatti-linssi leivän. Kuulostaa herkulliselta!

 97. Sini sanoo:

  Ehdottomasti kokeiluun, lähtee tuo kaura-bataatti-linssi!
  Varsinkin, jos ei sisällä vehnää.

 98. Susanna sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi, Pakko maistaa!

 99. Kvaakkuli sanoo:

  Noita muita on tullut maistettua, mutta ruis-bataatti-tomaatti pitäisi vielä testata

 100. Katariina sanoo:

  Bataatti-linssi! :)

 101. lusikka sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi; tuollainen kombo ei voi olla pahaa!

 102. Emma sanoo:

  Haluaisin maistaa juurikin tätä bataatti linssi leipää. Se porkkana karpalo testattu jo toimivaksi

 103. Veera sanoo:

  Viime vuonna tulleet maut olivat superhyviä! Tuota kaura bataatti&linssi olisi kiva päästä maistamaan !

 104. Anni sanoo:

  Niitä ensimmäiseksi tulleita makuja olenkin maistanut, mutta tätä Bataatti & Linssi -leipää haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla! Olen tykännyt leivistä kovasti.

 105. Annak sanoo:

  Bataatti linssi kuulostaa herkulliselta, enkä oo sitä kaupasta bongannut joten sitä ehdottomasti!

 106. Nimetön sanoo:

  Bataatti linssi♡ tätä en ole vielä ehtinyt testata.

 107. Essi sanoo:

  Ehdottomasti ruis&bataatti&tomaatti

 108. Sande sanoo:

  Palsternakka-porkkana kuulostaa hyvältä!

 109. Tinkerbell sanoo:

  Bataatti-linssi on nam! Kaikista parhain! Haluan maistaa mitkä uusia ovat kuulemma tulossa, odotan niitä jo :)

 110. Aiai sanoo:

  Punajuuri & porkkana kuulostaa hyvältä!

 111. emilia sanoo:

  No ehdottomasti tuo kaura & bataatti & linssi. En ole aiemmin kuullutkaan siitä, mutta nyt on laitettava testiin :-)

 112. Yotimix sanoo:

  En ole kuulukkaan tuosta uutuudesta! Ehdottomasti testaisin kaura bataatti linssi leipää! :) :) :) Kaikki muut löytyvätkin jo säännöllisesti kauppaostoksista.

 113. Rebekka sanoo:

  Tota bataatti-linssiä haluaisin kyllä kokeilla, se kun on ainut näistä juuresleivistä, jota en ole vielä ehtinyt maistamaan!

 114. sasu sanoo:

  Mukana arvonnassa! Bataatti linssi ehdottomasti.

 115. Kaura sanoo:

  Bataatti-linssileipä.

 116. M sanoo:

  Tuo uutuus kaura, bataatti & linssi! Aivan superherkullisen kuuloinen ja iso plussa siitä että on täyttä kauraa. :)

 117. Jenni sanoo:

  Ehdottomasti tuo bataatti-linssi. Muut maut onkin jo tuttuja :).

 118. Niina sanoo:

  Kaura bataatti ja linssi

 119. Eija sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi ehdottomasti!

 120. Elina.P sanoo:

  Ruis-bataatti-tomaatti leipää!

 121. Liisa sanoo:

  Juurikin tätä kaura bataatti & linssi makua haluan päästä testaamaan seuraavaksi!

 122. Kurt sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi kombo lähtisi kokeiluun, tai lähtee heti kun osuu leipähyllyllä eteen :>

 123. Kurt sanoo:

  Tää uus bataatti-linssi yhdistelmä lähtisi kokeiluun, tai lähtee heti kun osuu leipähyllyllä eteen :>

 124. Th sanoo:

  Ruis-bataatti- tomaattileipää voisin testata. Ihan mielenkiintoisia muutkin maut voisi olla.

 125. Inka sanoo:

  Kyllä tuota juuri esittelemääsi kaura bataatti-linssiä tekis mieli maistaa!

 126. manna sanoo:

  Bataatti&linssi:)

 127. Emmi sanoo:

  Tuota bataatti-linssileipää olen halunnut maistaa, mutta ei ole vielä löytynyt kaupasta! :)

 128. elina sanoo:

  palsternakka ja porkkana- juuresleipää:)

 129. Jenni sanoo:

  Ruis bataatti ja tomaatti kuulostaa erittäin namilta yhdistelmältä! ☺

 130. Kiia sanoo:

  bataatti & linssi! :)

 131. Ella sanoo:

  Uutuus kauta bataatti ja linssi kuulostaa hyvältä!

 132. Essi sanoo:

  Haluaisin kokeilla tätä ihanalta kuulostavaa uutuutta. :)

 133. Johannan sanoo:

  Tätä uutta kaurabataattileipää en ole vielä päässyt maistamaan, joten ehdottomasti sitä! :)

 134. Anni sanoo:

  Oon jo palsternakka-porkkanan ja punajuuri-porkkanan (IHANAT PUNAJUURIPILKUT!) suuri fani, joten ehdottomasti maistaisin myös bataatti-linssiä!

 135. Laura sanoo:

  Kesäkurpitsa-palsternakka ruisleipää olisi mukava kokeilla.

 136. Venla sanoo:

  Bataatti-linssi!:)

 137. Sarppa sanoo:

  Bataatti & linssi kuulostaa hyvältä. :)

 138. Neea sanoo:

  Uutuus Kaura bataatti linssi kuulostaa herkulliselta! :)

 139. Monakatariina sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi ehdottomasti!

 140. Julia sanoo:

  Oon ollut näiden juuresleipien suurkuluttaja, sillä nää maistuu taivaallisen hyviltä!! Mun mielestä jopa paljon parempia kuin tavalliset leivät, vaikken uskonut edes koskaan sanovani tällä tavalla kun leipiä ensimmäistä kertaa näin kaupan hyllyllä. Tuota uutuusmakua (kaura-bataatti-linssi) en ole vielä päässyt testaamaan. Se on kuitenkin valintani tällä kertaa sillä vaikuttaahan se nyt todella herkulliselta. :-)

 141. Milja sanoo:

  Tota bataatti-linssiä oon katellu kaupassa, mutta en oo raaskinut ostaa, eli sitä ois kiva kokeilla :)

 142. Kaisa sanoo:

  Vitsit kun oli paljon herkullisia vaihtoehtoja, mutta mieleen jäi parhaiten kyllä bataatti-tomaattileipä. Sitä on kyllä pakko saada maistaa!

  Ja tosi herkullisen näkösiä noi sun leivät!

 143. Maria sanoo:

  Valintani olisi rukiinen kesäkurpitsa & palsternakka. Harvemmin kun tulee laitettua ruisleivän sekaan mitään jännää.

 144. Heidi K sanoo:

  Kaura-bataatti linssiä

 145. Ida sanoo:

  Toi bataatti linssi kuulostaa tosi hyvältä! Herkkä mahaisena ois kiva koklata :)

 146. Laura sanoo:

  Bataatti-linssi

 147. Riikka sanoo:

  Tuota bataatti-linssi-leipää ostin juuri tänään. Oli muuten hyvää! Meillä yleensä syödään pelkkää ruisleipää, mutta tätä ostanen toistekin. Muut maut on vielä testaamatta, ja hyllyt loistivat tyhjyyttään (tuota bataattileipää jäi yksi paketti), että taitaa olla suosittua tavaraa :)

 148. Maiijju sanoo:

  Juuri tuota kauraleipää, josta postauksessakin puhut, kun se on ainoa mitä meillä ei vielä ole maistettu

 149. Ann-Marie sanoo:

  Kaura bataatti linssi leipä kuullostaa hyvältä!!

 150. Emmi sanoo:

  Tuota uutuusleipää haluaisin testata!

 151. Fanny sanoo:

  Bataatti-tomaatti leipä

 152. jepa sanoo:

  Bataatti-linssi kuulostaa hyvältä!

 153. Savanna sanoo:

  Bataatti-linssileipää haluaisin maistaa, en ole sitä vielä meidän lähikaupassa nähnyt!

 154. Jannii sanoo:

  Bataatti-tomaatti -ruisleipä tai punajuuri-porkkana! :)

 155. Johanna sanoo:

  Juuresleipää oon jo maistanut niin seuraavaks olis kaura-bataatti-linssi -leivän vuoro.

 156. kata sanoo:

  Juuresleipä Ruis 60 g Bataatti & Tomaatti kuulostaa herkulliselta!

 157. Reeta sanoo:

  Bataatti-tomaatti

 158. Edgie sanoo:

  tuo uusi bataatti-linssileipä houkuttelee!

 159. J sanoo:

  Bataatti&linssi maistuisi.

 160. Elise H. sanoo:

  Tuo Bataatti ja linssi kuulostaa sellaiselta, että sitä mielelläni maistaisin :)

 161. Jenni sanoo:

  Tuota uutta kauraleipää ostan heti, ku kaupasta löydän. Muita oon syönytkin jo monesti ja tykkään etenkin siitä, missä on punajuurta. Parhaita nää on paahdettuna.

 162. anna s. sanoo:

  bataatti-linssi :)

 163. Essssii sanoo:

  Bataatti-linssi! Kuulostaa niin hyvälle!

 164. Marianna sanoo:

  Hei! Juuri tota bataatti-linssi on tehny mieli testata, näyttää niin hyvältä noillakin täytteillä

 165. SHaidi sanoo:

  Sait tuon Fazer Juuresleipä 100% Kaura Bataatti & Linssi -leivät kuulostamaan niin hyvältä että haluaisin sitä kokeilla!

 166. EV sanoo:

  Tuo kaura-bataatti-linssi kuulostaa herkulliselta :)

 167. KirsiH sanoo:

  Haluaisin testata juurikin tuota kaura, bataatti ja linssi -leipää, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä!

 168. Rosa sanoo:

  Bataatti linssi olis kova!

 169. Marika sanoo:

  En olekaan vielä kokeillut näitä ollenkaan, mutta ostaisin ensimmäisenä palsternakka-porkkana juuresleivän :) pidän muutenkin porrkanaleivästä, joten eiköhän tämäkin uppoa hyvin, kun pääsen maistamaan.

 170. Monika sanoo:

  Haluaisin testata juurikin kaura-bataatti-linssi -leipää! Vältän ruokavaliossani ruista ja vehnää, enkä ole oikein löytänyt herkullista leipävaihtoehtoa :( Helpoiten olen päässyt kun olen jättänyt leivän kokonaan pois, mutta kaipaan sitä todella.

 171. wdw sanoo:

  Osallistun arvontaan! Bataatti-tomaatti ainakin kuulostaa parhaimmalta makuyhdistelmältä. :D

 172. Paula sanoo:

  Testaisin kesäkurpitsa-palsternakan tai punajuuri-porkkanan, sillä en voi sietää bataattia. :/

 173. Vilmu sanoo:

  Ooh tuo bataatti-tomaatti kuulostaa hyvälle! Sitä testaisin siis :)

 174. Tarja sanoo:

  Näitä kaikkia on jo testattu :D Tuo uusin kaura-bataatti-linssi-versio nousi ehdottomaksi suosikiksi! Tykkään tosi paljon. Porkkana-palsternakka-versiosta ”onnistuin” syömään itseni irti, kun se tuli kauppoihin – söin vain ja ainoastaan sitä, koska se oli kerta kaikkiaan niin hekullista. Nyt tauon jälkeen sekin maistuu taas!

 175. Ronja sanoo:

  Punajuuri-porkkana vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta, mutta myös kaura-bataatti-linssi vaikuttaa kivalta :)

 176. Minttu sanoo:

  Uutuus bataatti-kaura-linssi kuulostaa hyvälle, menee ehdottomasti testaukseen :)

 177. Pauliina O. sanoo:

  Kaikkia makuja on tullut testattua, mutta mielellään maistaisin niitä uudestaankin! On meinaan hyviä leipiä :-)

 178. hilkka sanoo:

  Palsternakka & porkkana

 179. Niina sanoo:

  Sait kuulostamaan tuon kaura bataatti-linssin niin hyvältä, että sitä haluaisin maistaa!

  Ps. On tuo teidän vauva aivan supersuloinen pakkaus! Onnea hänen syntymänsä johdosta koko perheelle. Toivotaan, että hyvät yöt jatkuvat ja nuo useammat heräilyt yössä jäisivät satunnaisiksi. :)

 180. Lotta sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi :)

 181. Riikka sanoo:

  Muut on jo tuttuja, mutta kaura-bataatti-linssi on jäänyt vielä testaamatta. Sitä siis seuraavaksi:)

 182. Ellu sanoo:

  Bataatti-kaura-linssi ehdottomasti! :)

 183. Kaura sanoo:

  Bataatti-linssi kuulostaa superherkulliselta ja en olekaan siihen vielä tietääkseni törmännyt kaupassa. Menee ehdottomasti kokeiluun, voitin sitten lahjakortin tai en :-)

 184. Taija sanoo:

  Ehdottomasti kaura-bataatti- linssi- versiota! :)

 185. Titii sanoo:

  Bataatti-linssi ehdottomasti kun sitä en ole kokeillut. Suosin kauraleipiä ja tässä kokonaisuutena ihan helmiraaka-aineet. <3

 186. Marissa sanoo:

  Itse haluaisin kokeilla tuota ruis-bataatti-tomaatti – versiota :-)

 187. Elisa sanoo:

  Tykkään kaurasta niin puurossa, leivissä kuin makeissakin herkuissa, joten kaura-bataatti-linssi :)

 188. Lukija sanoo:

  Hei!
  Luen mielelläni tekstejäsi sekä arkeanne. Kaikkea onnea ja iloa sekä jaksamista.
  Yleensä en ole kommentoinut. Haluaisin vain mainita myös ettei lukijana kaipaa jatkuvaa tuote mainontaa (nousi esiin tästä leipä postauksesta) kun tulee olo ettet kirjoita aiheesta vapaaehtoisesti.. eli siis siksi että tuote on niin ihana ja jne.. vaan koska täytyy :( Onko tätä mahdollisuus siis mitenkään vähentää.. alkaa jo hieman rassaamaan kun avaa blogin että onko siellä tekstiä teidän suusta vai hyvin päntättyä mainontaa.

  Sellaiset tuote postaukset jotka liittyy johonkin ajankohtaiseen aiheeseen tai on teille tärkeitä kuten lihan jättäminen vähemmälle ja kasvisten suosiminen niitä on ilo lukea plus kaikki vinkit ja tuote esittelyt siksi että halutaan jakaa hyväksi koettuja juttuja on palvelus meille lukijoille..

  Mutta ne tosi aidot teidän innostuksia käsittelevät tekstit on ihania!

 189. Jjenni sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi

 190. Justiina sanoo:

  Tuo kaura-bataatti-linssi kuulostaa herkulliselta!

 191. JennaO sanoo:

  Kaura-bataatti-linssi kuulostaa super herkulliselta! :)

 192. merja metsäharju-naskali sanoo:

  Haluaisin testata Fazer Juuresleipä Ruis 60 g Bataatti & Tomaatti. kuulostaa namilta tuo yhdistelmä :)

 193. xod sanoo:

  kaura-bataatti-linssiä en oo vielä maistanutkaan!

 194. sole sanoo:

  Kahta fazerin juuresleipää olen jo maistanut, ja haluaisin muitakin, mm. tätä bataatti-linssiä :)

 195. Salla sanoo:

  Mäkin rakastan leipää ja voisin elää pelkällä leivällä :p mielelläni maistaisin tuota bataatti-linssileipää :)

 196. Essi sanoo:

  Bataatti-linssi, muita olenkin jo maistanut!

 197. Sanna sanoo:

  Bataatti tomaatti kuulostais hyvälle, menee seuraavaksi kokeiluun :)

 198. noora sanoo:

  bataatti-linssi on näistä paras, joten sitä ostaisin ☺

 199. Julia sanoo:

  Tuo ruis-bataatti-tomaatti ehdottomasti :)

 200. Milla K sanoo:

  Bataatti & linssi :)

 201. Ansku/MoMo sanoo:

  Ehdottomasti menisi testiin tuo bataatti-linssileipä :)

 202. Primrose sanoo:

  Tää bataatti-linssi on mun suosikki! Seuraavaksi haluaisin kokeilla tuota bataatti-tomaattia, sitä kun ei meidän lähikaupasta ole silmiini osunut. :P

 203. Elena sanoo:

  Vielä en oo näitä maistanut, mutta toi uusin bataatti-linssi kuulostaa herkulta!

 204. Ssiiri sanoo:

  Bataatti-linssi :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.