Nautinnollinen Lindt Excellence suklaan maisteluhetki

23.03.2017

Postaus on osa Lindtin ja Lifien kaupallista kampanjaa. Sain Lindtiltä maisteltavaksi 12 levyä laadukasta tummaa Lindt Excellence- suklaata, ja päätin järjestää suklaanmaisteluhetken ystäväni kanssa vauvan päiväuniaikaan. Mikäs sen nautinnollisempi tapa viettää vapaahetkeä, kuin maistella erilaisia herkkusuklaita ja juoda kupilliset kahvia kuumana.

Mä olen aina tykännyt kovasti suklaasta ja taidan olla aikamoinen suklaan suurkuluttaja. Olen kerran aikaisemmin osallistunut suklaan maistelu- ja valmistuskurssille joka kesti yhden illan. Se oli mahtava kokemus, mutta olin unohtanut jo melkein kaikki opit ja kertaus teki terää. Sain tässä myös hienon muistutuksen siitä, miten paljon enemmän suklaasta nauttii kun keskittyy aistimaan kaiken mitä se tarjoaa ja vain pienen palan mutta hitaasti, kuin että ahmisi puoli levyä kerralla nopeasti.

Maistelupaketissa tuli mukana ohjeet maisteluhetken järjestämiseen, sekä kuvaus siitä miltä eri suklaiden pitäisi maistua. Suklaa tulee säilyttää huoneenlämmössä, ja tarjoilla huoneenlämpöisenä, sillä kylmänä kaikki sen maut eivät pääse esille oikein. Asettelin suklaat maisteltavaksi ohjeiden mukaan vaaleimmasta tummimpaan laatuun, eli ensin makusuklaat ja ihan viimeiseksi kaikkein tummin, 85% tumma suklaa.

Maisteluhetken aikana tarkoitus oli maistella ja aistia suklaan eri vivahteita kaikilla aisteilla, Miltä suklaa tuntuu, maistuu, tuoksuu, kuulostaa ja näyttää. Kuinka usein perjantai-iltana leffaa katsoessa tuleekin vaan puputettua sitä suklaata, sen sijaan että oikeasti ottaisi hetken nautinnolle ja oikeasti keskittyisi tuntemaan ja maistamaan suklaan jokaisella solulla? Ystäväni kanssa juuri mietimmekin, miten paljon enemmän suklaasta nauttii tällä tavalla.

Suklaan kuuluu olla ulkonäöltään tasaista, ja pinnan himmeästi hohtava. Jos suklaa on päältä harmaantunut, se voi johtua esimerkiksi lämpötilavaihteluista tai siitä että suklaa on luonnollisesti vanhentunutta. Meidän maistelusuklaat olivat kauniin tasaisia ja hohtavia, juuri niinkuin pitääkin. Kun suklaata koskettaa, sen tulisi olla silkkisen pehmeää.

Kun suklaasta katkaisee palan, sen tulisi ihan napsahtaa, mikä kertoo siitä että suklaa on onnistuneesti temperoitua ja rakenteeltaan kiinteää ja tasaista. Ohuet suklaalevyt napsahtivat komeasti kun katkoin niistä palasia maisteltavaksi.

Asetellessani suklaita maisteltavaksi mä haistoin jo niiden upean voimakkaan tuoksun. Suklaan tuoksuttelu oli melkein yhtä ihanaa kuin maistelukin. Tummimmat suklaat myös tuoksuivat voimakkaammin, ja vaaleammat olivat tuoksultaan makeampia ja hieman vähemmän voimakkaita.

Lindt Excellence suklaanmaistelupaketissa oli kuutta eri makua suklaata, kaikki nimensä mukaisesti erinomaista laatua. Ohjeiden mukana tuli tosiaan makuprofiili kaikille eri mauille, mutta me maistettiin eka kierroksella ihan sokkona ilman että luettiin kuvauksia. Kirjoitettiin lapuille omia ajatuksia siitä millaisia tuntemuksia eri aisteissa eri maut herättivät. Oli hauskaa huomata että olin jotenkin oikeilla jäljillä omien ajatusteni kanssa, mutta tietenkin ne oikeat, viralliset makupfofiilit olivat huomattavasti tarkempia ja havainnoivampia kuin omat ajatukseni.

Mun suosikikseni nousi Lindt Excellence Merisuola, jonka makeus sopii upeasti yhteen merisuolan kirpeyden kanssa. Virallisen makuprofiilin mukaan suklaan loppumaussa on aistittavissa myös hunajaisuutta ja kieltämättä sen luettuani osasin sen myös sieltä erottaa. Mun ystävän lemppariksi nousi kaikkein tummin, 85% kaakaopitoisuuden omaava tumma suklaa. Tässä tummassa suklaassa on aistittavissa jopa lakritsin ja tupakan aromeja, ja karvas maku pyöristyy kaakaovoin ansiosta.

Kahvin kanssa suklaat maistuivat todella hyvin ja musta tuntui että mitä tummempi suklaa, sen parempaa se oli kahvin kanssa. Oli hauskaa maistella vielä toinen kierros sen jälkeen kun oltiin luettu ne makuprofiilit ja nimenomaan sitten etsiä ja makustella että löytääkö sieltä niitä kuvattuja vivahteita. Aika monet erilaiset maut ja esimerkiksi hedelmäisyyden mä sitten maistoin kun olin lukenut, vaikka eka kierroksella en sellaista itse osannutkaan paikantaa.

LUKIJAKILPAILU:

Haluaisitko säkin viettää maisteluhetken jonkun sun ystävän tai läheisen kanssa? Kerro kommenttiboksissa mitä näistä suklaista haluaisit maistaa ja kenen kanssa sä haluaisit maistella Lindtin Excellence -suklaita, ja osallistut samanlaisen 12 suklaalevyn (2x kuutta eri suklaata) maistelupaketin arvontaan! Arvonta-aikaa on 30.3. klo 22.00 asti ja sen jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, muista siis jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Käykää ihmeessä Lindtin sivuilla tutustumassa näihin mielettömiin suklaisiin, ja lukemassa ohjeita suklaan maisteluun. Sivuilla on myös erillinen ohje mikäli suklaata haluaa maistella vaikkapa kahvin tai viinin kanssa.

Yhteistyössä Lindt.

Ihanaa ja herkullista päivää kaikille <3


397 Responses to “Nautinnollinen Lindt Excellence suklaan maisteluhetki”

 1. piitu sanoo:

  Caramelia ja perheen kanssa.

 2. Johanna sanoo:

  Merisuola kuulostaa kyllä hyvältä. Ja maistelisin sitä mieheni kanssa.

 3. Ths sanoo:

  Parhaan ystävän kanssa ja merisuola houkuttelee eniten! :)

 4. Sanni sanoo:

  Ehdottomasti tuota 85% tummaa haluaisin maistella, kavereitten kanssa olis kiva järjestää tällanen suklaanmaisteluhetki!

 5. Elliy sanoo:

  Haluaisin maistaa tuota merisuolalla maustettua suklaata opiskelukavereideni kanssa, jotka jakavat intohimon suklaata kohtaan :) Tykkäämme kaikki paljon suolaisen ja makean yhdistelmästä joten tuo levy katoaisi varmasti hyvin nopeasti!

 6. Sofia sanoo:

  Merisuolasuklaa on niiin hyvää eli se olisi helppo valinta! Suklaan jakaisin ehdottomasti äitini kanssa :)

 7. K sanoo:

  Ollaan miehen kanssa kummatkin yhtä kovia suklaaholisteja, ja kumpaankin uppoaa kaikki vähän ”suolaiset” yhdistelmät. Eli merisuolasuklaata ja oman miehen kanssa :)

 8. Marjut sanoo:

  Merisuolaa haluisin ehdottomasti maistaa, vaikka muuten tummemmista suklaista tykkäänkin. Maisteluhetkeen ottaisin ystäväni Annen, joka on kaltaiseni suklaan ystävä .

 9. lintu sanoo:

  Haluaisin viettää suklaamaisteluhetken äidin kanssa :)

 10. Laura sanoo:

  Ihan kaikkia ja mieluiten siskojen kanssa!! :)

 11. Sanni sanoo:

  Haluaisin mieheni kanssa maistella…haluaisin mintun makuista maistaa

 12. Julia sanoo:

  Caramel suklaata perheen ja ystävien kans :)

 13. Maria sanoo:

  Merisuola vaikuttaa kiinnostavimmalta ja maistelisin mieluusti perheen kanssa! :)

 14. mips sanoo:

  Merisuola miehen kanssa

 15. IraS sanoo:

  Merisuola ja Intense Mint huokuttavat. Ystävän kanssa maistelisin :)

 16. Sirkkeli sanoo:

  Oi, maistelisin tyttäreni kanssa, ja varmasti nuo maut merisuola, caramel ja minttu olisivat ihania.

 17. Jonna sanoo:

  Caramel suklaata espanjalaisen ystäväni kanssa, joka on tulossa Suomeen :)

 18. Elli sanoo:

  Merisuola kiinnostaa ehdottomasti eniten ja parhaan ystävän kanssa maistelisin :-)

 19. Jade sanoo:

  Minttua ja luulen et oma mies tykkäis suklaanmaistelusta:)

 20. Tinkerbell sanoo:

  Kaikki! Rakastan suklaata, pakko joka päivä saada! Nam! Jos pakko yksi valita niin pähkinä :)

 21. Annina sanoo:

  Merisuola kuulostaa houkuttelevalta! Maistelisin suklaita ystäväni kanssa tyttöjen illassa.

 22. Maisa sanoo:

  Merisuolasuklaata tekisi mieli maistella!

 23. Merituuli sanoo:

  Ystävän kanssa vois maistella ihania suklaita. Minttu houkuttelisi eniten.

 24. Sini sanoo:

  Tuo merisuola houkuttelee minuakin eniten. Kutsuisin kylään ystäväpariskunnan, jonka kanssa tulee aika ajoin järjestettyä illanviettoja erilaisilla ruokateemoilla. Suklaa sopisi hyvin seuraavaksi teemaksi :)

 25. liisa n sanoo:

  merisuola vaikuttaa itsestänikin kiinnostavimmalta, kun rakastan suolaisen ja makean yhdistelmää! äitini kanssa olisi huippua päästä nautiskelemaan suklaista <3

 26. manna sanoo:

  Merisuola sopii tosi hyvin suklaaseen! Ja ystävän kanssa maistelisin:)

 27. Saara sanoo:

  Intense Mint -suklaata parin kaverin kanssa :)

 28. Kirsi sanoo:

  Caramel ja perheen kanssa nautittuna :)

 29. Annak sanoo:

  Tää ois kyllä yks unelmien täyttymys suklaan rakastajalle! Mua kiinnostaa eniten caramel ja merisuola, en osaa sanoa kumpi enemmän makea ja suolainen. Ystäväporukan kanssa ois kyllä ihana viettää suklaa iltaa, tuosta määrästä luulis riittävän viidelle.

 30. Siiri sanoo:

  Miehen kanssa meidän lempparia: minttusuklaata! Tämän sarjan minttusuklaata en ole koskaan maistanut.

 31. Riina sanoo:

  Hazelnut, kaikki pähkinäinen on super nam :P

 32. Jenna sanoo:

  85% olisi kiva maistaa, kun en ole niin tummaa suklaata syönyt. Puolison kanssa maistelisin.

 33. Reeta sanoo:

  Maistelisin mielelläni poikaystäväni kanssa. Näistä vaihtoehdoista eniten kiinnostaa merisuola. Rakastan suklaata! <3

 34. Lurre sanoo:

  Merisuolasuklaa! On taatusti aivan superhyvää! :p Miehen kanssa olisi kiva maistella :)

 35. Nenne sanoo:

  Caramel ja poikaystävä pääsisi mukaan maisteluun :) Ollaan molemmat sellaisia herkkusuita, että olisi kiva kokeilla vähän rauhallisempaa maistelua!

 36. Pirjo sanoo:

  Merisuolaa ehdottomasti haluaisin maistaa mieheni kanssa.

 37. Milli sanoo:

  No kaikkia tietenkin! Mutta jos on pakko valita yksi niin Merisuola ja miehen kanssa :)

 38. Linda sanoo:

  Merisuola ja hasselpähkinä kuulostavat minun mieleisiltä :) Maistelisin mieheni kanssa :)

 39. Minni sanoo:

  Caramel-makua kolmen siskoni kanssa.

 40. Miisa sanoo:

  Tuota merisuolaa ehdottomasti haluaisin maistaa, kuulostaa ihanalta enkä tuohon makuun ole aikaisemmin törmännytkään :o <3

 41. Mira sanoo:

  Kaikkia tietenkin :) ja kaverin kanssa

 42. Hantsu sanoo:

  Luvassa olisi yllärinä suklaa-kahvi -ilta miehelle lasten nukahdettua. Minttu on suosikki, mutta nyt eniten kiinnostaisi maistella merisuola-makua kun kaikki aiheesta kirjoittaneet tuntuvat siihen ihastuneen :)

 43. Salla sanoo:

  Caramel suklaata :) ja tuollaisen maisteluhetken voisin järjestää ystäväni kanssa, jonka kanssa tutustuttiin reilu vuosi sitten, molempien saadessa esikoisensa. Hän on ollut korvaamaton vertaistuki vauvavuoden ajan ❤️

 44. Sensei sanoo:

  Kaikki kelpais suklaahirmulle <3 Ihana ois maistella siskon kanssa rauhassa kun lapset nukkuis päikkäreitä!

 45. Ninni sanoo:

  Haluaisin maistella kaikkia makuja,erityisesti kiehtoo caramel ja merisuola.Ystäväperheen kanssa olisi ihanaa maistella suklaata.

 46. Miikku sanoo:

  Minttu ja caramel kuulostaa parhaimmille.
  Omien tyttärin kanssa pitäisin maisteluillan

 47. Jenni sanoo:

  Merisuolasuklaa kuulostaa parhaalta, mutta varmasti myös caramel ja minttu kilpailisivat ykkössijasta. Mieheni kanssa maisteltaisiin. Usein ostetaankin uutuussuklaita kahvin kanssa maisteltaviksi, kun kaupassa bongataan.

 48. Saara sanoo:

  Merisuola vaikuttaa kiinnostavalta :) Maistelisin suklaita perheeni kanssa.

 49. Sanna sanoo:

  Tota merisuola suklaata olis kiva maistaa ja kyllä suklaan maistelu ehdottomasti kuuluis tyttöjen iltaan :)

 50. Sallakoo sanoo:

  Miehen kanssa, ja merisuola kuulostaa enitenun makuun :)

 51. Mari sanoo:

  merisuola minullekkin maistuisi Hyvän ystävän ja kahvin kera maistelisin

 52. Mervi sanoo:

  Merisuola kiinnostaa ja maistelisin mieheni kanssa, kun lapset on saatu nukkumaan :)

 53. Miiu sanoo:

  Merisuola! Ja hyvä ystävä tai äiti olisi se henkilö, jonka kanssa suklaat hupenisivat äkkiä :)

 54. Anonyymi sanoo:

  Haluaisin maistella suklaita ystäväni kanssa, kaikki maut olisivat kiinnostavia maistaa.

 55. Riikka sanoo:

  Minttua haluaisin maistaa ja miehen kanssa :)

 56. Essi sanoo:

  Merisuola on kivoimman kuulonen ja poikaystävän kanssa pidettäisi suklaailtamat!

 57. Sanna sanoo:

  Caramel ja merisuola kuulostavat hyvältä <3
  Järjestäisin suklaanmaisteluillan äitini kanssa

 58. Roosa sanoo:

  70%, sitä ei tule ikinä kaupassa valittua. Maisteltaisiin yhdessä miehen kanssa kaksosten päiväuniaikaan.

 59. Ninni sanoo:

  Merisuola suklaata maistaisin, suolaisen ja makean yhdistelmä on aina hyvä! Maistelupaketti lähtisi mukaan ystävän polttareihin, joissa yksi ohjelmanumero on suklaiden sokkomaistelu

 60. Sallis sanoo:

  Ehdottomasti merisuolasuklaata ! Kuulostaa hyvältä ja varmasti sitä myös onkin !

 61. Jii sanoo:

  Miehen kanssa haluaisin maistella. :) Minttu ja merisuola kiinnostais eniten!

 62. SusannaS sanoo:

  Hasselpähkinäinen tekis just nyt terää kun tyttö nukkuu mutta pitää tyytyä tässä kuolailuun vaan :p parhaan ystäväni kanssa tuoreina äiteinä yhteinen maisteluhetki olisi mukava arjen piristys <3

 63. Mari sanoo:

  Merisuolasuklaa kuulostaa kiinnostavalta, sitä olis ihana päästä maistamaan :) maisteluhetki suoritettaisiin toisen äiti-kaverin kanssa.

 64. Heli sanoo:

  Minttu kuulostaa ihanalta :)

 65. Leena sanoo:

  Tuo merisuola kuulostaa mielenkiintoiselta, maisteltaisiin sitä yhdessä miehen kanssa viinin kera. :)

 66. Primrose sanoo:

  Merisuolaa olenkin jo maistellut, ja se oli kyllä tosi hyvää minunkin mielestäni. Seuraavaksi täytyy maistella sitten tuota Caramelia. :P Ja näitä maistelisin totta kai siskoni Roosan kanssa.

 67. Luna sanoo:

  Merisuola kuulostaa houkuttelevimmalta, mutta kaikkia olisi kyllä kiva ystävien kanssa maistella :)

 68. Anzu sanoo:

  toi caramel seasalt,mmmmm <3

 69. Linda sanoo:

  Merisuola ehdottomasti!

 70. Katri sanoo:

  Erityisesti kiinnostaisi nuo tummat suklaat. Joskus mun äiti kertoi kun sillä oli venäläinen työkaveri, joka söi aina ruokailun jälkeen kaksi palaa tummaa suklaata. Ei mitään makeutettua vaan ihan täysin makeuttamatonta tummaa suklaata. Se ois kuulemma super terveellistä. Tuo merisuolasuklaa kuulostaa kans mielenkiintoiselta! Omiin suosikkeihin kuului joskus aikoinaan pistaasisuklaa, jossa maistui suola ehkä jopa enemmän kun makea. Oli mielenkiintoinen makuyhdistelmä!

 71. Anni sanoo:

  Oi nam! Siskon kanssa varmasti tulis mukava hetki maistella suklaita, parhaimmalta kuullostaa Intense mint :p ollaan aika herkkusuita joten mielenkiinnolla kokeilisi miten tummat suklaat sopii suuhun :)

 72. emmi sanoo:

  Kaikki makuja tietty mut eniten ehkä miltä tuo merisuola maistuis :) Mulla on 3kk ikänen vauva ja parhaalla ystävällä 6kk ikänen joten tää ois ihana rentoutumishetki meille! ♡

 73. Unsku sanoo:

  Merisuolasuklaa kuulostaa hyvältä! Maistelisin varmasti miehen kanssa, hän on vasta minun kanssa ollessa alkanut tykkäämään suklaasta :D

 74. sofia sanoo:

  Merisuola! Ja maisteltaisiin yhdessä mieheni kanssa :)

 75. Emma sanoo:

  Minttusuklaata!! ja varmaan äitini kanssa kun hän on yhtä kova suklaankuluttaja kun minä itse :)

 76. Vilma sanoo:

  Haluaisin maistaa minttua ja varmaan maistelisin äidin kanssa.

 77. Hanna sanoo:

  Minttu kuulostaisi hyvältä ja haluaisin viettää maisteluhetken äitini kanssa :)

 78. Elisa sanoo:

  Caramel kuulostaa superhyvältä! Näitä olisi kiva maistella ystävien kanssa. Ja täytyykin ensi kerralla tarkkailla että kuuluuko tuota napsahdusta, hah :D En ole moista koskaan tullut ajatelleeksi.

 79. Jatsa sanoo:

  Siskon kanssa olisi ihanaa päästä maistelemaan eri suklaita. Eniten houkuttelee minttusuklaa.

 80. katja sanoo:

  Merisuolasuklaata maistelisin perheen kanssa!:-)

 81. Reetta sanoo:

  Tällainen maisteluhetki kuulostaa suoranaiselta hemmottelulta ja luksukselta. Täälläkin vietetään aika hektistä arkea kolmen pienen lapsen kanssa. Viettäisin maisteluhetkeä ystävän tai siskoni kanssa.

 82. Vitsit olisi kiva järjestää tuollainen maisteluhetki omien ystävien kesken. <3 Tuo karamellisuklaa iski ensimmäisenä mun silmään ja ihan ehdottomasti maisteltaisiin tyttöporukalla.

 83. Iiris sanoo:

  merisuolasuklaata tekisi mieli maistaa!

 84. Paula sanoo:

  Merisuola on suosikki ja miehen kanssa maisteltaisiin.

 85. Anniina sanoo:

  Merisuola ja suklaa kuulostaa mainiolta yhdistelmältä, sitä haluaisin maistella ystävien kans!

 86. Mama sanoo:

  Merisuolasuklaata poikaystävän kanssa!

 87. Ellu sanoo:

  Minttusuklaata suklaaholisti ystäväni kanssa :)

 88. Miumaumoi sanoo:

  Ehdottomasti tuota tumminta, kun en ole itse vielä rohkaistunut noin tummaa ostamaan. Maistattaisin suklaita ystäville :)

 89. Riikka sanoo:

  Viettäisin maisteluhetken parhaan ystäväni kanssa. Ja mintun makuinen suklaa kuulostaa todella hyvältä. :)

 90. Hanna sanoo:

  Äidin ja siskon kanssa olis kiva maistella suklaita, erityisesti merisuola kuulostaa houkuttelevalta :)

 91. Silja sanoo:

  Tumminta! Merisuolakin voisi olla jännä. :)

 92. Riikka sanoo:

  Hasselpähkinä! :) tyttöporukalla maisteltaisiin kahvin kera.

 93. Martta sanoo:

  Caramel kiinnostaisi! Ja ehdottomasti parhaab kaverin kanssa <3

 94. Ellen sanoo:

  Valitsisin mintun ja herkuttelisin opiskelukavereideni kanssa

 95. Celina sanoo:

  Minttusuklaata olisi ihana maistella suuren suklaan ystävän eli hyvän kaverini kanssa :)

 96. Iida sanoo:

  Itse haluaisin maistella joko tuota merisuolaa tai sitten tuota 85% tummaa suklaata yhdessä kolmen siskoni kanssa viettäessämme siskojen välistä tyttöjen iltaa

 97. Emilia sanoo:

  Mä maistelisin minttua yksin ja merisuolaa sekä pähkinäsuklaata mieheni kanssa. :)

 98. Mari sanoo:

  Kyllä minttu houkuttaa eniten mut eiköhän kaikki menis ;)

 99. Ansku sanoo:

  Muistelisin oman äidin kanssa kaikkia eri makuja ollaan kummatkin aivan hulluina kaikkeen herkkuihin ja olisi se kiva yllätys viedä äidille kotiin kasa suklaata ja ryhtyä maistelemaan! Etenkin näin raskauden aikana vähän tuppaa herkkuhammasta kolottamaan!

 100. ilona sanoo:

  Vitsi pakko päästä maistamaan näitä herkkuja! Merisuola ja caramel kuulostaa mielenkiintoisimmilta. Ystävien kanssa olisi kiva viettää suklaa hetki totta kai :)!

  Ps. Onnea prinsessan johdosta, koko teidän perhe on ihana <3

 101. Carita sanoo:

  Minttua haluaisin maistaa, mutta kyllä ihmeellisesti tuo merisuolakin houkuttelee. Voisin ehdottomasti nauttia suklaista hyvän ystäväni kanssa, joka ansaitsisi pientä hemmottelua! :)

 102. Sofia sanoo:

  Minttu! Ystäväni ellin kanssa

 103. Minna sanoo:

  Merisuola ja perheen kanssa :)

 104. Merisuola ja minttu! Voisin maistella niitä kahden mieheni kanssa tai viettää kivan kahvihetken ystävän kanssa :)

 105. Matilda sanoo:

  Merisuola olis huippu, harvemmin tommosta missään on. Koko perheen kanssa maisteltaisiin

 106. meija sanoo:

  Caramel suklaata haluaisin maistaa ja maistelut hoituisi parhaan ystäväni tai rakkaani kanssa

 107. miils sanoo:

  Caramelia maistelisin, hyvien ystävien seurassa tottakai :)

 108. Jem sanoo:

  Merisuola suklaata haluaisin päästä maistamaan siskoni kanssa.<3

 109. Suvi Pehkonen sanoo:

  Perheen kanssa haluaisin maistella näitä ja erityisesti hasselpähkinää, koska hasselpähkinäsuklaat on mun lemppareita.

 110. Kirsi sanoo:

  Merisuola! Oman perheen parissa.

 111. Anne sanoo:

  Merisuolaa ja hasselpähkinää haluaisin maistaa ja maistelisin suklaita miehen kanssa.

 112. Elina sanoo:

  Merisuola ja kavereiden kanssa

 113. Marjo sanoo:

  Minttu! Suklaata rakastavan ystävän kanssa.

 114. Laura T. sanoo:

  Intense Mint kiinnostaisi kovasti! Ja äidin kanssa pitäisin maistelutuokion, molemmat kun ollaan suuria suklaan ystäviä. :)

 115. Anni sanoo:

  Caramel suklaata miehen kanssa :)

 116. Iida sanoo:

  Lindt-suklaat ovat olleet lähellä perheemme sydäntä jo useamman vuoden. Siksipä ottaisin maistelukaverikseni siskoni, joka on suurin tuntemani suklaan ystävä! Olen maistanut mauista jo karamellin ja merisuolan makuista suklaata (joka on taivaallista) ja seuraavaksi haluaisinkin maistaa lemppariksi nimeämääsi merisuolasuklaata – ei ole parempaa kun sopiva suolaisen ja makean liitto!

 117. Riikka sanoo:

  Mintun makuista miehen kanssa :)

 118. Elina sanoo:

  Miekkeen kanssa 85% suklaata, kun hän on tumman suklaan suuri ystävä

 119. Kipsu sanoo:

  Mun puoliso on muakin pahempi suklaasyöppö, joten hänen kanssaan maisteltaisiin nuo suklaat lävitse.

  Itse pitäisin luultavasti eniten mintusta tai karamellista.

 120. M sanoo:

  Merisuola ja hasselpähkinä kiinnostaa erityisesti. Isäni rakastaa erilaisia tummia suklaita joten maistelisin niitä hänen kanssa :)

 121. Emilia sanoo:

  Minttu on aina hyvä, sitä siis haluaisin maistaa ystävän kanssa :)

 122. Ulla sanoo:

  En ole kovin tumman suklaan ystävä.Maistella tahtoisin työkaverin kanssa.

 123. Emmi sanoo:

  Ihana olisi yllättää äiti näillä suklailla ja suklaanmaistelulla!! Äitin kanssa siis syötäisiin suklaata yhdessä!

 124. Kariina sanoo:

  Eniten kiinnostaa caramel, minttu ja tuo toiseksi tummin suklaa. En ole varmaan koskaan noita levyjä ostanut kun aina päätyy perinteisempiin vaihtoehtoihin ja siksi haluaisinkin maistelupaketin ja huomata miten nämä eroavat niistä perusvaihtoehdoista. Mies rakastaa tummaa suklaata joten hänen kanssaan tehtäisiin sokkomakutestit.

 125. Roosa sanoo:

  Apua, nyt kyllä napsahti niin houkuttava kilpailu. Eniten haluaisin maistaa tuota merisuolasuklaata, mutta myös hasselpähkinäsuklaa ja nuo tummemmat kiehtovat. Maistelupaketti olisi loistava palkinto ja järjestäisin ehdottomasti maisteluillan ystävän kanssa, jota en ole hetkeen ehtinyt nähdä. Olisi aivan huippua :)

 126. Heidi sanoo:

  Merisuola kuulostaa tosi hyvältä! Siskoni kanssa maistelisin, kun se rakastaa ylikaiken suklaata ja juuri näitä vähän erikoisempia :)

 127. Idu sanoo:

  Merisuola vaikuttaa hyvältä! Ystävien kanssa :)

 128. Mirka sanoo:

  Merisuola maistuisi varmasti myöskin suklaalle person ystävän seurassa :D

 129. Anna sanoo:

  Merisuola kuulostaa jotenkin houkuttelevalta! Nauttisin tottakai suklaa hullun poikaystäväni kanssa näitä!!! <3

 130. marika sanoo:

  merisuola ehdottomasti! Olen joskus maistellut jotain toista merkkiä ja makuna oli merisuola ja oli tosi ihanaa! Ja jakaisin ehdottomasti suklaa hetken äitini kanssa <3 sillä hän rakastaa tummaa suklaata yli kaiken!

 131. Niina sanoo:

  Merisuolan makuista pikkusiskoni kanssa, kun molemmat ollaan melkoisia suklaahiiriä!

 132. Sini sanoo:

  Intense Mint!! Rakastan minttusuklaata. Ja kaveriksi sisko joka rakastaa tummaasuklaata :)

 133. Vilna sanoo:

  85% ehdottomasti himotuin! Miehelle ylläriks, joka myös pitää suklaasta, 5 v hääpäivän kunniaksi! <3

 134. Suvi O. sanoo:

  Merisuolaa haluaisin ehkä kokeilla eniten, vaikka karamellikin kuulostaa aika ihanalta… Miehen kanssa tietysti :)

 135. Annu. sanoo:

  Oon täysin tummansuklaan ystävä ja tuo merisuola kyllä houkuttelisi! Maisteluillan järkkäisin äidille ja neljälle siskolleni, tulisi ihana ilta :)

 136. Bertta sanoo:

  Minttu tai tummin 85 % suklaa! Mama olisi ansainnut pienen hemmotteluhetken.

 137. Lode sanoo:

  Merisuola kuulostaisi hyvältä. Miehen ja ystävien kanssa olisi kiva maistella :)

 138. Heli sanoo:

  Merisuola ja maistelisin suklaata rakastavan ystäväni kanssa

 139. Mira sanoo:

  Minttu olisi varmasti se mitä haluaisin maistaa. Tykkään kovasti mintun mausta ja tuoksusta. Maistelisimme näitä varmasti mieheni kanssa, joka myös tykkää suklaasta.

 140. Katariina sanoo:

  Haluaisin maistaa caramelia ja merisuolaa kaverin kanssa

 141. Maria sanoo:

  Haluaisin maistaa tuota merisuolalla maustettua suklaata suklaafriikin ystäväni kanssa :)

 142. Anita sanoo:

  Kaikki maistuisi puolison kanssa :)

 143. Kamsu sanoo:

  Caramellia ja mieheni kanssa sitä maistelisin.

 144. Mirkaf sanoo:

  Jakaisin suklaamaisteluhetken äitiystävieni kanssa kera kahvin, teen tai vaikka kaakaon. Olisi ihana ilahduttaa heitä pienellä hetkellä omaa aikaa herkutellen!

 145. Saara sanoo:

  Minttu ja Caramel kiinnostaisi eniten, mutta muut houkuttelevat myös! Frendien kanssa nämä tulisi nopeasti syötyä :D

 146. Katziki sanoo:

  Caramel ja merisuola ainakin kuulostaa todella hyvältä! Äidin ja siskon kanssa maisteltaisiin :)

 147. Piia sanoo:

  Minttu olis varmasti suosikki ja miehen kanssa voitaisiin tunnelmoida näiden kanssa

 148. Salla sanoo:

  Nammm, merisuola ois varmaan herkkua! Tyttöjen kanssa viini iltaan.

 149. Krista sanoo:

  Merisuolaa haluaisin maistaa hyvän ystävän tai miehen kanssa!

 150. Emmi sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti maistaa Intense Mint- ja Roasted Hazelnut-suklaita. Säästäisin levyt siihen, kun seuraavan kerran tapaan hyvän kaverini. Meillä on aina ystävyytemme alkuajoista lähtien ollut tapana hengata villasukat jalassa ja syödä yhdessä suklaata television ääressä, mutta pitkän välimatkan vuoksi tähän ei enää ole kovinkaan usein mahdollisuutta. Siispä tekisin seuraavasta hengailuhetkestämme entistäkin hauskemman uusien suklaamakujen maistelulla!

 151. Kiia sanoo:

  Caramelia ystävien kanssa!

 152. Sanna sanoo:

  Caramelia perheen kans.

 153. Marja Kivinen sanoo:

  Merisuola!

 154. Saara sanoo:

  Jonkun hyvän kaverin tai ehkä jopa puolison. Tai ehkä ihan vaan omaksi iloksi joku ilta

 155. Satu sanoo:

  Minttu ja hasselpähkinä houkuttelisivat noista eniten. Miehen kanssa voitais järjestää maisteluhetki.

 156. Sanna sanoo:

  Haluaisin maistaa tuota kaikista tumminta suklaata :) Äitini kanssa haluaisin viettää maisteluhetken :) Kiireisen vauva arjen keskellä olisi vain ihanaa rentoutua ja herkutella hyvässä seurassa :)

 157. Elise sanoo:

  Caramel kuulostaa houkuttelevalta!

 158. Ida sanoo:

  Minttu on aina oma suosikki, lisäksi tuo merisuola alkoi kiinnostamaan! Kavereille voisin järkätä yllätys illanistujaiset

 159. Suvi sanoo:

  Minttua! Siskojen kanssa herkuttelisin!

 160. Essi sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin maistella karamelli ja merisuola makuja rakkaiden ystävien kanssa

 161. Marianna sanoo:

  Olisi ihanaa järjestää juuri tuollainen suklaatasting ystävän kanssa! Mintulla maustetut suklaat ovat sekä minun, että parhaan kaverini suosikkeja :)

 162. Johanna Herukka sanoo:

  Caramel ja merisuola kuulostaa ihanalta :) Tyttären kanssa viettäisin suklaan maistijaisia.

 163. Mari sanoo:

  Haluisin maistella kaikkia ja mikä olisi sen mukavampaa ku päästä ystävien kanssa suklaalevyjen kimppuun ❤️

 164. Caer sanoo:

  Ehdottomasti haluisin maistaa minttua ja merisuolaa ystävien kanssa :-)

 165. Blonette sanoo:

  Parhaan kaverin kanssa maistelisin ja erityisesti maku caramel houkuttaisi :)

 166. Veera sanoo:

  Merisuolalla maustettua suklaata haluaisin maistaa! Ja maistelisin suklaita oman äitini, parhaan ystäväni ja hänen äitinsä kanssa! Olemme kaikki neljä suklaan ystäviä ja vietämme nelistään paljon aikaa, tämä olisi kiva yhteinen tekeminen ku pääsisimme makstelemaan ja keskustelemaan suklaasta.

 167. Marjo sanoo:

  Tumminta suklaata haluaisin maistaa ja avomieheni kanssa. Tällä hetkellä olen imetysdieetillä joten suklaat jemmaisin siihen asti ku vauvan masuvaivat helpottaa. Kauhea suklaankaipuu

 168. Julia sanoo:

  Caramelia ystävien kanssa. :)

 169. Maitoviiksi sanoo:

  Mua kiinnostaisi erityisesti tuo mintun makuinen suklaa ja tastingia voisin pitää yhdessä sisarusteni kanssa, jotta kerrankin ”vanhalla” porukalla tekisimme jotain yhdessä.

 170. Memmu sanoo:

  Karamelli-merisuola kuulostaa todella herkulliselta yhdistelmältä! Maistelun järjestäisin siskolleni, joka on vielä minuakin suurempi suklaan ystävä.

 171. AnnaMaria sanoo:

  Merisuolasuklaa kuulostaa niin hyvältä. Ystäväni kanssa maistelisin, kun meidän puolvuotiaat vauvat nukkuisivat, jos ottaisivat kerrankin vaikka samaan aikaan päiväunet…

 172. Katriina sanoo:

  Ehdottomasti kaikkia! :) kaverin kanssa tietenkin :)

 173. KM sanoo:

  Merisuola on jo entuudestaan oma lempparisuklaani. Nyt haluaisin maistella noita muitakin makuja ja erityisesti tuota tumminta suklaata. Maistelut tehtäisiin tietenkin suklaata rakastavien tyttökavereiden kans :)

 174. Iina sanoo:

  merisuola kuulostaa ihanalta ja äidin kanssa varmaan järkättäisiin maistijaiset! :)

 175. Tuuli sanoo:

  Minttusuklaata ja mieheni kanssa!

 176. minna sanoo:

  Merisuola suklaata maistelisin mieheni kanssa:)

 177. Jenna sanoo:

  Tota minttusuklaata oon joskus maistanut, mutta ton merisuolasuklaan maistaminen ois ihanaa

 178. Heli sanoo:

  Mulle maistuisi näistä kaikki, suklaaholisti kun olen. Mutta ehdottomasti otettaisiin miehen kanssa testiin merisuola, mieheni kun pitää enemmän suolaisesta niin olisi molemmille mieluista.

 179. Linda sanoo:

  Hasselpähkinä ja karamelli, äidin ja parhaan ystävän kanssa. (:

 180. Juulia sanoo:

  Kaikki kuulostaa niin hyvältä! Mutta tuo merisuola olisi jotain ihan uutta! Näen jo itseni maistelemassa näitä miehen ja lasten kanssa. :)

 181. A sanoo:

  Merisuola olis lemppari ja parhaan ystävän kanssa maistelisin! :)

 182. Iikku sanoo:

  Haluaisin maistaa tota merisuolaa! Ja pitäisin maistiaiset äidin kanssa :)

 183. Annu sanoo:

  Merisuola, caramel ja minttu on meidän perheen suosikkeja ja perheen kanssa maisteltaisiin tietysti! NAM!

 184. Anna sanoo:

  Hasselpähkinää, suklaaholistien ystävien kanssa!

 185. Riina sanoo:

  Merisuola ja minttu houkuttelee eniten. Suklaata rakastavan isäni kanssa maistelisin.:)

 186. Heidi sanoo:

  Haluaisin maistaa erityisesti tuota minttua! Maistelisin näitä perheeni tai poikaystäväni kanssa. :)

 187. Maria sanoo:

  Toi merisuola maistuis Ja ystävän kanssa käytäis salilla ja sen jälkeen suklaat ja viinit esiin!

 188. Marjutkä sanoo:

  Merisuola ja perheen kanssa maisteltaisiin

 189. Susu sanoo:

  Merisuola houkuttelee. Ihanan siskon kanssa maistelisin kun rakastetaan Lindtiä mutta harvemmin näin tyyriiseen suklaaseen voidaan panostaa.

 190. Omnom sanoo:

  No caramelli äitin kanssa!!

 191. Tuuli sanoo:

  Totta puhuen maistaisin oikein mielelläni noita kaikkia… Eniten ehkä kiinnostaa tuo minttu ja sitten se kaikkein tummin, en usko että noin tummaa olen koskaan maistanutkaan. Ehdottomasti rakkaan ystäväni kanssa pitäisin tämän maisteluhetken! Suklaa maistuu yhtä lailla meille molemmille :D

 192. Mira sanoo:

  Merisuola kuulostaa herkulliselta :) Parhaan kaverin kanssa pitäisin maistelu illan!

 193. Mila sanoo:

  Kaikkia noista maistelisin mielelläni, mutta jos pitää vain yksi valita niin caramel <3 Perheen tai ystävien kanssa maistelisin.

 194. Julia sanoo:

  Merisuolaa ehdottomasti! Ja perheen kanssa :)

 195. Elina sanoo:

  Caramel ihan ilmiselvästi, tai vähän eksoottisempi merisuola. Vaikka puolisoni on kuinka suklaahirmu, jakaisin herkut silti kummityttöni äidin, Jennin kanssa. Hän on tuonut elämääni maailman ihanimman pikkutytön, jota ylpeydellä voin kutsua kummitytökseni. Hän ansaitsisi herkkuhetken. :)

 196. sari sanoo:

  Tummin suklaa ja merisuola.Olis aika hausla pitää suklaanmaistelu ilta!

 197. Saana sanoo:

  Olenkin maistanut jo tuota merisuolaa, joka oli tosi herkullista, joten ehkä eniten kiinnostaisi karamelli+merisuola! Maistelisin poikaystävän kanssa kahvin äärellä!

 198. 6tytönäiti sanoo:

  Merisuola olis varmaan hyvä vaihtoehto maistaa.. Miehen ja kuuden tyttömme kans näillä herkuteltais :) :)

 199. Olga sanoo:

  Merisuola ja caramel:)

 200. jiip sanoo:

  Karamelli-merisuola houkuttaa suunnattomasti ja hellun kanssa maisteltaisiin :)

 201. Hippu sanoo:

  Intense mint kuulostaa houkuttelevalta! Maisteluhetki hyvän ystävän kanssa olisi ihana järjestää!

 202. Sari sanoo:

  Oooh kuola valuu jo Minttu ja merisuola kiinnostaa eniten mut koska tummasuklaa ylipäänsäkki on mun ehdoton lemppari kiinnostaa kaikki <3 miehen kanssa kaksin mutustelisin ja nauttisin näistä ku muksut nukkuu ;)

 203. Janette sanoo:

  Ehdottomasti miehen kanssa maistelisin, kun tyttö on saatu nukkumaan. Laatuaikaa <3 Ja koska suklaa on aina hyvää, niin kaikki maut kiinnostavat kyllä.

 204. Marianna sanoo:

  Merisuolasuklaata mamman kanssa, taikka hyvän ystävän. :)

 205. Milla K sanoo:

  Merisuolasuklaata ois kiva maistaa ja varmaan suklaahirmun äitini kanssa testailisin :)

 206. lusikka sanoo:

  Tuo merisuola on saanut niin paljon kehuja, että sitä olisi kiva kokeilla. Veisin levyn työpaikalle, niin pääsis työkaveritkin maistelemaan :P

 207. Susanna sanoo:

  Tota ihanan kuulosta merisuklaata parhaan ystävän kanssa!

 208. S sanoo:

  Ensiksikin pitää sanoa, että blogisi on aivan mahtava ja kuvien ja kirjoitusten perusteella teillä on todella ihana perhe! Suklaista erityisesti tuo merisuola houkuttelisi ja maistelisin levyjä yhdessä parhaan kaverini kanssa.

 209. Miuku sanoo:

  Perheen kanssa, minttuinen suklaa❤️

 210. Anni sanoo:

  Merisuolalla höystettyä suklaata ehdottomasti! Tykkään kovin makean ja suolaisen yhdistelmästä, mutta useinkaan suola ei tule esille tarpeeksi. Lindtin laatuun uskallan luottaa.

  Makutestin suorittaisin parhaan ystäväni kanssa, joka on usein enemmän suolaisten herkkujen kuin makeiden ystävä. Olisi hauska nähdä, millaisia eri makuja me erottaisimme. Minä kun taas olen suuri suklaan rakastaja!

 211. Maria sanoo:

  Merisuola ja caramel kuulostavat houkuttelevilta! Maistelisin ystävien tai äidin kanssa:)

 212. Tarza sanoo:

  Maistelisin miehen kanssa chilisuklaata ja nautittaisiin ajasta kahdestaan ennen kuin uusi perheenjäsen astuu maailmaan. ^^

 213. Sande sanoo:

  Täällä kans yks suklaan suurkuluttaja. Merisuola-suklaa olis mukava kokeilla ja parhaan ystävän kanssa.

 214. Smarianne sanoo:

  Hasselpähkinää ystävien kanssa :)

 215. Sanniba sanoo:

  Merisuola mieheni kanssa. Se makupari on yleensä meidän suosikki ja suklaafriikkejä ollaan molemmat.

 216. päivänkakkara sanoo:

  Minttusuklaata! Ja maistelisin mun kaasojen kanssa häitä ajatellen :)

 217. Julle sanoo:

  Nom ottaisin mielelläni vaikka nuo kaikki maisteluun! Sopisivat mainiosti makutestiin työpaikan kahvitunnille :) :)

 218. Anna sanoo:

  Ystävän kanssa♡

  Minttu ja merisuola

 219. Maiju sanoo:

  Tuo roasted hazelnut pitäisi kyllä päästä maistamaan, en ole koskaan maistanut. Maistelukaveriksi ehdottomasti ottaisin kesäkuussa syntyvän lapseni tulevan kummitädin, hyvän ystäväni. Suklaan maistelun yhteydessä olisi mahtavaa pyytää hänet tähän kummitädin rooliin :) Ja molemmat ollaan NIIN suklaan ystäviä!

 220. Pihla sanoo:

  Minttu kuulostaa aina hyvältä! Mukaan maisteluun lähtisi kaveri, joka pitää pähkinöistä ja astetta terveellisemmistä herkuista.

 221. julia sanoo:

  Siskon kanssa maisteltais tota minttua!!

 222. Kirsi sanoo:

  85% cocoa, mieheni kanssa ehdottomasti!

 223. Aikku sanoo:

  Merisuola aivan varmasti, mieheni kanssa maistelisin. Toki muutkin menee.

 224. Henna28 sanoo:

  Vanhempien kanssa maistelisin näitä ja Caramel voisi olla minun makuuni eniten.

 225. PeHo sanoo:

  Minttu sekä merisuola, perheeni naisväen kanssa menisi nämä maisteluun.

 226. Rose sanoo:

  Merisuolan ja suklaan yhdistelmä on aivan ihana, ja tätä Lindtin versiota olisi kiva päästä maistamaan! Mukaan maisteluun pääsisi sisko. :)

 227. Essi sanoo:

  Caramel ja merisuola ja poikaystävän kanssa maisteltaisiin hänen syntymäpäivänä :)

 228. Julia sanoo:

  Ehdottomasti makua caramel, poikaystävän kanssa nautiskellen. :-)

 229. Kaura sanoo:

  Tummaa 70 % suklaata. Perheen kesken olisi kiva maistella, ovat suklaan ystäviä.

 230. Iina sanoo:

  Karamelli-merisuola. Siskon kanssa maistelisimme päiväkahvin seurana.

 231. Minni sanoo:

  Intense mint Äitille järkkäisin kyllä tälläsen maisteluhetken kun ollaan molemmat suklaan ystäviä ❤

 232. Laura sanoo:

  Äitin kanssa haluisin pitää suklaanmaisteluillan! Rakastetaan molemmat suklaata ja tällä tavalla saisi vietyä koko homman nextille levelille :) Tota merisuolasuklaata ainakin on pakko päästä kokeilemaan.

 233. Riina- sanoo:

  Mulla loppuu huhtikuussa vuoden kestänyt karkkilakko ja tää suklaanmaistelu olis tosi hyvä kun makuhermot on varmasti kokeilemaan taas jotain uutta ja hyvää.
  Merisuola tai intense mint. Maisteluraatina voisi toimia kesän kaasotiimini♡

 234. Mari sanoo:

  Minttu kuuluu suosikeihin, joten sitä ainakin! Siskon kanssa voitaisiin järjestää maistelut, arvostaa suklaata samanlailla. :D

 235. Essi sanoo:

  Merisuola. Ja parhaan ystävän :)

 236. Kristiina sanoo:

  Merisuolasuklaata olisi kiva maistaa ja hyvän ystävän kanssa maisteltaisiin!

 237. Krista sanoo:

  Merisuola, caramel sekä 85% että 70% tumma suklaa kuulostaa ihanilta! Maistelisin miehen kanssa <3

 238. Silja sanoo:

  Kaikki kuulosti hyvältä, mutta merisuola kuulosti ihan superhyvältä! Maistelisin parhaan kaverin kanssa – toki myös avopuoliso saisi maistaa jos suklaata meidän jäljiltä jäisi. ;)

 239. Emmi sanoo:

  Intense Mint kuulostaa hyvältä ja miehen kanssa maistelisin! :)

 240. Emilia sanoo:

  Merisuola ja ehdottomasti äitini kanssa, joka on samanlainen suklaa-addikti kuin minäkin!

 241. Krista sanoo:

  Avomiehen kanssa minttuista suklaata :)

 242. Dora sanoo:

  Siis Lindt:in suklaat on mielettömän ihania. Haluaisin viettää poikakaverin kanssa suklaanmaisteluhetken ja eniten kiinnostaa tuo salted caramel! Ihana arvonta, kiitos <3
  xx Dora

 243. Niina sanoo:

  Makean ystävänä caramel kiinnostaa. Ja maistelukaveriksi pääsisi mies, joka on vielä suurempi suklaafani kuin minä.

 244. Essi sanoo:

  Maistelisin suklaita mieheni kanssa ja itseäni houkuttelee eniten tuo merisuola. :)

 245. Sisu sanoo:

  Merisuola kiinnostaa eniten, koska tykkään just suolaisen ja makean yhdistelmistä.
  Parhaan ystävän kanssa olisi kiva piiitkästä aikaa pitää tyttöjen ilta, erilaisempi kuin yleensä.

 246. reetta sanoo:

  Minttua ja carameliä poikaystävän kanssa <3

 247. Lalu sanoo:

  Sea Salttia ystävän kanssa kahvitellessa. :)

 248. Kvaakkuli sanoo:

  Minttu ja toi tummin kiinnostaa. Siskon ja parin kaverin kanssa maisteltaisiin herkkuja!

 249. Ilona sanoo:

  Caramel kuulostaa superhyvältä ja maistelisin äidin ja tädin kanssa. ☺

 250. Emmak sanoo:

  Caramel! Työkamujen kanssa piristykseksi :)

 251. Helena sanoo:

  Isosiskona kanssa nautiskeltaisiin, tykätään molemmat tummasta suklaasta. :) Minttu varmasti olisi siskoni mieleen, ja itseäni houkuttelee eniten caramel.

 252. Mari v sanoo:

  Caramel kuulostaa ihanalta! Siskojeni kanssa maistelisin :)

 253. Minna sanoo:

  Roasted hazelnut kuulostaa ihanalta maistelisin äidin kanssa ❤

 254. Anile sanoo:

  Kaikkia tietenkin haluaisin maistella parin hyvän ystävän kanssa :) Näin voisimme viettää mukavan illan yhdessä kuulumisia vaihdellen ja kukin oman suosikkimakunsa löytäen :)

 255. Viivi sanoo:

  Miehen kanssa ja merisuola kuulostaa hyvältä :)

 256. Siiri sanoo:

  Merisuolasuklaa kuullostaa hyvältä combolta! Maistelisin ehdottomasti suklaa hullun lapsuudenystäväni kanssa.

 257. Annika sanoo:

  Haluaisin maistaa merisuolasuklaata mieheni kanssa :)

 258. Lotta sanoo:

  Haluaisin maistella (ahmia hehe..) Minttua,pistaasia,karamelli-merisuolaa ja valkosuklaata yhdessä poikaystäväni kanssa :)

 259. Ida sanoo:

  Hasselpähkinä- ja merisuolasuklaata haluaisin ehdottomasti maistaa, maisteluhetken viettäisin avomieheni kanssa :)

 260. Pami sanoo:

  Merisuolaa ja caramelia ainakin. Ystävien kanssa maistelisin. :)

 261. Liisukka sanoo:

  Miehen kanssa mielelläni suklaata maistelisin. Ainakin minttu ja Caramel kuulostaa hyvältä.

 262. Essi sanoo:

  Merisuola kyllä kuulostaa hyvältä. Perheen ja ystävien kans maistelisin.

 263. tiiu sanoo:

  Kavereiden kanssa ja merisuolasuklaa kiinnostaa!

 264. Tiina sanoo:

  Merisuola kuulostaa todella mielenkiintoiselta!
  Maistelisin näitä puolisoni kanssa, olemme jättäneet karkit ja suklaat pois, mutta tummaa suklaata nautimme silloin tällöin.

 265. Essi sanoo:

  Moikka!
  Ehdottomasti haluaisin maistaa merisuola-suklaata, koska musta tällöin pääsee tumman suklaan maut parhaiten esiin! Maisteluhetki olis ihana rentoutus töiden ja koulun kiireiden keskellä mulle ja tyttöystävälle❤

 266. Nelli sanoo:

  Haluaisin maistella minttua, merisuolaa ja 85% tummaasuklaata yhdessä kahden mun parhaan kaverin kanssa, joita nään pääsiäisenä kolmen kuukauden erossa olon jälkeen(asun Ruotsissa) :) Tämä olisi aivan mahtava yllätys meille kaikille!

 267. Anna/Herkkä elämä sanoo:

  Minttua ja rakkaan ystäväni kanssa :)

 268. tiia sanoo:

  Merisuolan makuista olisi kiva maistaa. Ystävien kanssa järjestäisimme mukavan maistelu hetken.

 269. mirdie sanoo:

  Ystävän kanssa kahvihetki suklaan kanssa maistuisi :)

 270. Elina sanoo:

  Minttu ja suklaa toimivat aina hyvin yhteen, sitä siis mulle, kiitoooos! :D

 271. Loviisa sanoo:

  Minttua, miehen ja ystävien kanssa! :)

 272. Terhi sanoo:

  Haluaisin maistaa merisuolaa ja ehdottomasti poikaystäväni kanssa, joka myös osaa arvostaa hyvän suklaan päälle :)

 273. Jenni sanoo:

  Merisuola, ja perheelle järjestäisin maisteluillan :).

 274. Emmaamanda sanoo:

  Minua kiinnostaisi maistaa erityisesti minttua ja merisuolaa.

  Suklaata maisteltaisiin koulukaverin kanssa. Nyt keväällä alkaa hurja tenttimaratooni ja loppukiri kouluhommien kanssa. Yllättäisin ihanan koulukaverini suklaalla, samalla kun saisimme ajatukset pois koulujutuista.

 275. Sarkku sanoo:

  Lime, mustikka ja karamelli-merisuola kuulostaa hyvältä…. myös appelsiini, pistaasi ja minttu… en tiennyt että tätä suklaata on noin montaa makua.
  Oman rakkaan kanssa nautittais suklaahetkestä!

 276. Kia sanoo:

  Kaikkia kun suklaan iso ystävä olen, mutta jos pakko valita niin hasselpähkinä ja merisuola houkuttelis eniten :) Maistelisin näitä parhaan ystäväni kanssa kahvihetkellä niin kuin sinä!

 277. Pipa sanoo:

  Miehen kans ja minttua.

 278. Laura sanoo:

  Minttua ja poikaystävän kanssa :)

 279. tiu sanoo:

  Kutsuisin parhaat ystävät maistelemaan. Kaikki muut paitsi inhokkini minttu kuulostaa hyvältä! :)

 280. Lotta sanoo:

  Merisuola houkuttaa eniten. Parhaan kaverin kanssa maisteltaisiin :)

 281. Elli sanoo:

  Intense Mint. Miehen kanssa maisteltaisiin.

 282. Sanna sanoo:

  Ei näistä osaa valita vain yhtä! Haluan maistaa kaikkia! RAKASTAN suklaata! Poikaystävän kanssa voisin pitää maisteluhetken.

 283. Kati sanoo:

  Merisuolaa maistaisin ensimmäisenä, ja maistelut järjestäisin äitini kanssa. Saadaan häneltä paljon apua arjessa ja olisi kiva joskus yllättää toisinkin päin :)

 284. Anni.S sanoo:

  Kaverien kanssa tuota merisuolaista versiota!

 285. Lotta sanoo:

  Ehdottomasti 85 % haluaisin maistella, oikein tumma suklaa on parasta! :) Ystävien kanssa testailtaisiin.

 286. Evelin sanoo:

  Merisuola olisi mielenkiintoista testata! Suklaahetken pitäisin kälyni kanssa, joka rakastaa makeaa yhtä lailla kuin minä :)

 287. Anette sanoo:

  Caramel ja ystävän kanssa:)

 288. Veera sanoo:

  Maistelisin suklaata siskon kanssa ja tuo merisuola kuulostaa super mielenkiintoiselta!!
  veerahuhtinen@gmail.com

 289. Maiju sanoo:

  Haluaisin maistella tuota merisuolaa pikkusiskoni kanssa, joka on suuri suklaan ystävä!

 290. Jasmin sanoo:

  Merisuola! Maistelisin äitini kanssa. :)

 291. Satu sanoo:

  Tummin suklaa 85%. Fazerin tummin ei oo mitään verrattuna tähän :’D Olisi kiva verrata ja päästä maistamaan siskojen kanssa

 292. Elli sanoo:

  Merisuolasuklaa ja jakaisin sen sisarusten kanssa

 293. Milja sanoo:

  Meriasuola ja caramel kuulostais houkuttelevimmilta. Maistelisin herkullisia suklaita siskoni kanssa

 294. sanni sanoo:

  Caramelia caverin kanssa!;)

 295. Jentsaw sanoo:

  Minttua, ja siskoni kanssa haluaisin maistella. :)

 296. Tittii sanoo:

  Minttu ja suklaa yhteen soppii! Siskojen kanssa maistelu/hemmotteluhetki vietettäisiin. <3

 297. Outi sanoo:

  85% ja siskon kanssa

 298. Marianne sanoo:

  Haluaisin maistaa merisuolaa ja karamellia. Ainakin fazerin salty caramel oli tosi hyviä, mut nyt olisikin kiva maistaa myös tummassa suklaassa tuo yhdistelmä :)

 299. apple sanoo:

  Kaverin kanssa olisi kiva pitää suklaatasting :) Erityisesti tuo Caramel-suklaa kuulostaa ihanalta!

 300. Tiina sanoo:

  Merisuola ja 85% tumma suklaa. Ystävän kanssa tän hetken jakaisin!

 301. Ansku sanoo:

  Chili maistuis tunturissa!

  Harmi kun et ole ehdokkaana blog awardseissa :/ olisit saanut ääneni!

 302. Laura sanoo:

  Kaikkia makuja haluaisin maistaa mutta minttua eritoten yhdessä mieheni kanssa :)

 303. Mymmyryy sanoo:

  Merisuolasuklaa houkuttelee eniten. Suklaanmaistajaiset voisin pitää äitini kanssa.

 304. Sinttu sanoo:

  Oi merisuola suklaa nautittuna puolison kanssa!

 305. Elina sanoo:

  Caramel kuulostaa hyvältä ja nautiskelisin suklaista miehen kanssa joku ilta kun lapset on saatu nukkumaan.

 306. ansu88 sanoo:

  Parhaan kaverini kanssa ja hasselpähkinä.

 307. Saara sanoo:

  Naapurini kanssa hänen lastensa ollessa kerhossa ja vauvan nukkuessa. Mieheni kanssa pitäisin myös maistelutuokion. Ja merisuola suklaata tekisi mieli maistaa!

 308. Jjonnnsku sanoo:

  Merisuola kuulostais noista houkuttelevimmalta. Ja ehdottomasti maistelisin lapsen kummitädin kanssa, meillä muutenkin tapana aina viettää kahvitteluhetkiä yhdessä

 309. Anne sanoo:

  Caramel ja merisuola houkuttaa :) ystävien ja miehen kanssa maisteltas suklaita.

 310. Mai-- sanoo:

  Caramel kuulosta siltä, että olisi makuuni :)

  Järjestäisin mielelläni suklaaillan ystävilleni, jotka ovat yllätyksekseni järjestäneet minulle sekä baby showerit että 30v juhlat. Nyt olisi minun vuoroni keksiä jotain!!

 311. Elina sanoo:

  Olisi kiva pitää maisteluhetki siskon kanssa! Tuo merisuola ja caramel kuulostavat herkullisilta! :)

 312. Johanna sanoo:

  Haluaisin maistaa merisuolasuklaata ja jakaa maisteluhetken kavereiden kanssa.

 313. Anu sanoo:

  Minttu tai hasselpähkinä olisi mun valinta kyllä ja eiköhän sitä tuon miehekkeen kans maisteltais :)

 314. jepa sanoo:

  Caramel! ❤ Miehen kanssa nautiskelisin illalla, kun lapset on saatu nukkumaan!

 315. peppiina sanoo:

  Merisuolasuklaa kuulostaa aivan täydelliseltä ja ihanan ystävän kanssa, joka palasi juuri vuoden ulkomaanseikkailultaan, pitäisin tämän herkutteluhetken :)

 316. Jenni Kristiina sanoo:

  Caramel houkuttaa eniten! Pikkusiskoni pyytäisin maistelemaan.

 317. Katriina sanoo:

  Tumma suklaa aamukahvin kanssa! Vielä kun joku yritys tajuaisi yhdistää nämä kaksi ja tuoda kahvisuklaan takaisin markkinoille niin olisin onnellinen:)

 318. Joonuu sanoo:

  caramelia haluaisin maistella ja ystäviä kutsuisin maistelemaan.

 319. Veera sanoo:

  Caramel sekä merisuola kuulostavat houkuttelevilta! Suklaita tahtoisin maistella perheen kanssa :)

 320. Anni sanoo:

  Merisuola suklaa haluaisin päästä maistelemaan kaikkien kavereiden kanssa joita on vaikea saada koolle samaan aikaan. Olisi ihana pitää tyttöjen ilta suklaan kera

 321. Th sanoo:

  Karamelli-merisuolasuklaata haluaisin maistella miehen kanssa.

 322. anna s. sanoo:

  Merisuola poikaystävän kanssa :)

 323. Elena sanoo:

  Merisuola kuulostaa kyllä hyvälle. Miehen kanssa voisi näitä maistella.

 324. Vilmu sanoo:

  Hasselpähkinää haluaisin maistaa! Seurana vois olla äiti, se on samanlainen suklaahirmu kuin mäkin hahah

 325. Jasmiina Hoo sanoo:

  Caramel suklaata ja maisteluun mukaan ottaisin Äitini ja/tai kaasoni :)

 326. Jenna sanoo:

  Tuota 85% tummaa suklaata haluisin maistaa, kuulostaa todella hyvältä varsinkin näin tumman suklaan ystävälle. Maistelisin mielelläni mieheni kanssa vauvan nukkuessa. Pieni nautiskeluheti ei olisi pahitteeksi ;)

 327. Päivi sanoo:

  No tuota merisuolaa ehdottomasti! Ja mieheni kanssa kotitreffeillä lasten päiväuniaikaan..

 328. Heidi sanoo:

  Mieheni kanssa maistelisin ja paras maku ois miehen mielestä varmaan tuo tummin suklaa mutta itse kyllä ihan vaihtelun vuoksi voisin kokeilla esim tuota caramel makua! :) ollaan kovia tumman suklaan ystäviä molemmat :)

 329. lydiah sanoo:

  Rakastan kinuskin ja suolan yhdistelmää, joten karamelli-merisuolaa haluaisin maistaa. Olisi kiva järjestää suklaailta kavereiden kanssa:)

 330. Toki sanoo:

  Minttu ja merisuola. Parhaan naispuoleisen ystäväni kanssa :)

 331. Eija sanoo:

  Minttu ja merisuola kuulostaa kivalle! Äidin kanssa järjestäisin maisteluhetken :)

 332. Neea sanoo:

  Merisuola kuulostaa ihanalta. Miehen ja ystävien kanssa maisteltais ♡

 333. Kristiina sanoo:

  Rakastan tummaa suklaata ja ensimmäisenä testiin menisi merisuola! Järjestäisin suklaanmaistelut parhaan ystäväni kanssa :)

 334. Karamelli sanoo:

  Tahtoisin jakaa tämän ilon entisen naapurini Lauran kanssa. Vanha suklaahirmu hänkin :)
  Nyt asutaan erikaupungeissa, vois järjestää kunnon suklaailtamat!

 335. Gee sanoo:

  Ensimmäisenä testiin menisi merisuola. Maistelisin suklaita siskoni kanssa.

 336. Minna sanoo:

  Kaikkein tummin suklaa ja kahvi :) maistattaisin suklaita kaveriporukassa, olis kerrankin ’syy’ kokoontua yhteen

 337. Emilia sanoo:

  Minttusuklaata perheen kanssa!

 338. Heini sanoo:

  Intense Mintia haluaisin päästä maistamaan ja ottaisin tuon poikaystäväni kanssani maistelee.

 339. Suvivv sanoo:

  Mieheni kanssa järkättäisiin maisteluhetkinen. :)

 340. Marisa sanoo:

  Oih ihanat Lindt-suklaat! maisteluhetki ois mummin kanssa ja kumpikin kyllä olis innolla merisuola suklaata nauttimassa; aika yllättävä yhdistelmä.

 341. tintti. sanoo:

  Minttu, perheen kanssa maisteltaisiin :)

 342. Annika sanoo:

  Roasted hazelnut kiinnostaisi itseäni. Suklaa ja pähkinät kun ovat suuri intohimoni :) maisteluun seuraksi valitsisin ystäväni joka on yhtä perso suklaalle!

 343. Julia sanoo:

  Moikka!

  Haluaisin ehdottomasti maistaa tuota suolaista karamellisuklaata! NAM! Siis suolaisen ja makean yhdistelmä on niin hyvä. Myös popparisuklaa ja merisuolalla maustetut Polly-karkit on ainakin ihania (: Terkkuja täältä toiselta suklaan suurkuluttajalta! Kaapissa on aina oltava tummaa suklaata. Maitosuklaasta (ja vielä vähemmän valkosuklaasta…) en niin välitä.

  julia

 344. Porkkana sanoo:

  Merisuola kiinnostaa eniten ja rakkaan kaason kanssa järkkäisin maistelun <3

 345. Veera sanoo:

  Tuota mintun makuista maistaisin mielelläni. Ensi viikolla on synttärit tulossa eikä ole vielä mitään kummempia juhlasuunnitelmia, joten tällainen suklaan maistelu parin hyvän ystävän kanssa voisi olla aika passeli :)

 346. hilkka sanoo:

  Ystävien kesken herkuttelisimme, caramelia :P

 347. Niina K sanoo:

  Merisuola kiinnostaa eniten ja suklaanmaisteluhetken järjestäisin oman kullan kanssa sunnuntain aamukahvin yhteyteen :)

 348. Mira sanoo:

  Caramel kuulostaa ihanalta ja siskon kanssa maistelisin :)

 349. Venla sanoo:

  Olisi ihanaa järjestää tyttöjen ilta ihanien suklaiden parissa! Tuota minttusuklaata olisi ihana päästä maistamaan!

 350. Maria sanoo:

  Minttu kiinnostaisi eniten, ystävien kanssa kahvitellessa :)

 351. xod sanoo:

  Just toi merisuola!

 352. Alina sanoo:

  Tumman suklaan ystävänä ehdottomasti tummin versio menisi testaukseen kera parhaimpien likkakavereiden :)

 353. Juuli sanoo:

  Hazelnutia en oo vielä maistanutkaan ja kämppiksen kanssa jakaisin :)

 354. Anna sanoo:

  Kaikista tummin suklaa & ehdottomasti poikaystävän syntymäpäivänä kun hänet lähes vuoden tauon jälkeen pääsen näkemään Suuren Meren Takana <3

 355. Kirsiiii sanoo:

  Parhaan ystävän kans ollaan kyllä sulkaa addikteja,et meille kelpais. Merisuola kuullostaas kyl hyvältä!

 356. Äippis sanoo:

  Tuota merisuolaa haluaisin maistaa. Olisipa ihana hemmotteluhetki tuollaiset tastingit. Maistelisin näitä mieluusti sellaisen ystävän kanssa joka myös äitiylomalla kuten itsekin olen :)

 357. Lelina sanoo:

  Merisuola kuulostaisi hyvältä! :) Suuri suklaan ystävä kylläkin, mutta näitä ei ole tullut maisteltua

 358. Lelina sanoo:

  Merisuola kuulostaisi hyvältä! :) Suuri suklaan ystävä kylläkin, mutta näitä ei ole tullut maisteltua. Äippälomallani olisi aikaa kutsua ystävät koolle maistelemaan näitä herkkuja :)

 359. kata sanoo:

  Merisuola kuulostaa todella jännältä joten sitä. Parhaan ystäväni kanssa maistelisin.

 360. Nannukka sanoo:

  Totta kai!
  Haluaisin makustella etenkin juurikin tuota merisuolan makuista, onhan makean ja suolaisen liitto ihanan syntinen…

 361. Emma V. sanoo:

  Itse aloitin juuri herkkulakon, mutta synttäreitä juhliva siskoni varmaan tykkäisi. :)

 362. sole sanoo:

  Siskoni kans maistelisin mielellään näitä kun ollaan molemmat herkkusuita ;) minttu ja karamelli kuulostaa houkuttelevimmilta.

 363. Eeva sanoo:

  Hasselpähkinäsuklaa kuulostaa herkulliselta. Maistelisin suklaita perheeni kanssa.

 364. Maija K sanoo:

  Olen tähän asti pitänyt eniten merisuolasta, mutta haluaisin maistaa caramel-makua ja postauksen luettuani mieleni alkoi himoita 85% suklaata! :)

 365. sarita sanoo:

  Merisuolasuklaa kiinnostaa! Perheen parissa näitä maisteltaisiin

 366. Minna sanoo:

  Caramel! Ja maisteltaisiin äitin kanssa :)

 367. Jonna M sanoo:

  Ehdottomasti tuo tummin, 85% kiinnostaisi minua eniten. Miehen kanssa näitä maisteltaisiin.

 368. Maija sanoo:

  Näistä suosikiksi nousisi varmasti joko minttu tai tumma suklaa. Maistelu olisi kiva tehdä joko perheen kesken tai sitten hyvän kaverin kanssa. Ajankohdasta riippuen. ;)

 369. ese sanoo:

  Minttusuklaa. Luultavasti perheen kanssa.

 370. mikkot sanoo:

  Pähkinäsuklaata kavereiden kanssa.

 371. Aliisa sanoo:

  Merisuola! Äitin kanssa :)

 372. Maria sanoo:

  Kylläpä tuo merisuola kuulostaa houkuttelevalta! Jakaisin sen ehdottomasti siskojeni kanssa.

 373. Henna sanoo:

  Merisuolanmakuinen ja parhaan ystävän kanssa :)

 374. Saya sanoo:

  Hasselpähkinä kuulostaa parhaalta ja äidin kanssa olisi huippua pitää maisteluhetki!

 375. Wilma sanoo:

  Intense mint poikaystävän kanssa!

 376. Emmi sanoo:

  Ystävän kanssa maistelisin.

 377. Ssiiri sanoo:

  Siskoni kanssa:) ja merisuola!

 378. Merkkeli sanoo:

  Merisuolaa! Pikkuveljeni kanssa:)

 379. Kaisa sanoo:

  Intense mint! (Oikeasti kaikki :) )

 380. juuli sanoo:

  merisuola sekä 85% ja puolisoni kanssa!

 381. Pulla sanoo:

  Merisuolaa ja hasselpähkinä vaikuttavat herkuimmilta! Ystävän kanssa maistelisin

 382. Ansku sanoo:

  Tuttuja ja uusia makuja :) Maisteltais miehen kanssa, joka on melkoinen suklaahamsteri :D

 383. Annika sanoo:

  Merisuola. Jakaisin ystävieni kanssa.

 384. Sonja sanoo:

  Perheen ja kavereiden kanssa. 70% cocoa.

 385. Sofia sanoo:

  Siskojen kanssa :) Merisuola!

 386. Tuula sanoo:

  Sain vasta tänään 4.4. tämän postauksen. Lindtin suklaat ovat aivan ihania ja saan niitä tosi harvoin, silloin joskus kun käyn Helsingissä, ostan aina. En tiedä mikä niistä tekee sen, että ne ovat jotenkin niin pehmeitä, ihania. Viimeksi ostin joulupukki ja nyt pupu on varastossa pääsiäiseksi. Tykkään kovin tummasta suklaasta ja juuri kahvin kanssa. Myös pähkinäsuklaa on hyvää, syön muutenkin paljon pähkinöitä. Suklaa ja pähkinät käyvät hyvin yhteen. Suolalla maustettua en ole maistanut. Yritän laittaa vielä itseni mukaan, jos sattuisi olemaan vaikka virhe tuo päivämäärä :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.