Kuulumisia juhlajärjestelyn keskeltä

29.03.2017

Moikka! Tuntuu että koko tämä viikko on ollut yhtä hulinaa ja tahti vain kiihtyy loppua kohden kun lauantaina on kastejuhla. Mulla on ollut paljon töitä ja samaan aikaan vauva on vaihtanut joka toinen päivä rytmin ihan päälaelleen ja mun on ollut vähän haasteellista ennakoida päivän sisältöä. Esimerkkinä että maanantaina hän aloitti päivän ekat päiväunet kello 7.45 ja tänään me herättiin yöunilta puoli kymmeneltä ja hän nukahti ekan kerran vähän ennen puolta päivää. Yöt hän on nukkunut niinkuin ennenkin mutta tämä päivärytmi nyt taas heittelee todella paljon. Se ei muuten haittaa mutta tosiaan päiviä ei voi suunnitella kovin tarkkaan kun kaikki saattaakin mennä aivan eri tavalla kuin on ajatellut.

Nyt ollaan kuitenkin saatu taas monia kastejuhla-asioita hoidettua, koristeet ovat jo kotona, kastetodistus, -kynttilä ja kummitodistukset on noudettu, ja olen etsinyt valmiiksi meidän kastemaljan, vihkiraamatun ja liinan jolla myös mun pää on aikoinaan pyyhitty kasteessa. Menun suunnittelu on edelleenkin vaiheessa ja se taitaa olla tämän illan puuha kunhan kaikki lapset nukkuvat. Kukat tilaan varmaankin huomenna, sillä parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mun tilaama kastejuhlamekko tuli Asokselta toissapäivänä, mutta se olikin suoraan sanoen ihan tosi huono. Ei istunut ollenkaan, väri ei ollut sellainen kuin kuvissa ja mekossa oli tosi kauhea kemikaalien haju. En kertakaikkiaan voinut kuvitella laittavani sitä lauantaina päälle, vaikka siinä kätevät imetysluukut olikin. No, mä sitten paniikissa skouttasin kaikki mahdolliset perusvaatekauppojen nettisivut ja bongasin Zarasta yhden aivan ihanan mekon, jota vielä sattui olemaan meidän lähimmässä Zarassa. Käytiin eilen siellä ja sovitin mekkoa ja se on ihan täydellinen, ja se päällä myös imetys onnistuu todella helposti ja huomaamattomasti vaikka se ei varsinainen imetysmekko olekaan. Onneksi löytyi kiva mekko, nyt on hyvä fiilis asun suhteen.

Huomenna olen menossa päivällä vauvan kanssa pariin työtapaamiseen, sekä lounaalle keskustaan mun entisen työkaverin kanssa jota en ole nähnyt pitkään aikaan. Ihana päästä vaihtamaan kuulumisia ja herkuttelemaan pitkästä aikaa yhdessä. Toivottavasti vauva viihtyy hyvin kaupungilla ja julkisissa tällä kertaa, hän ei nimittäin vieläkään syö tuttia. Nyt pääsen sentään liikkeelle niin aikaisin että voin välttää ruuhkametrot ja ihan hyvin vaikka imettääkin metrossa tarvittaessa, kun päästään vauvan kanssa istumaan jos nälkä yllättää hänet.

Samalla kun mä kirjoitan tätä (klo 16.30), Otto torkkuu eteisen lattialla ja keinuttaa unissaan vauvan kaukaloa, jossa vauva nukkuu nukahdettuaan autoon juuri ennen kuin tultiin kotiin. Nuo kaksi on kyllä hellyyttävä näky. Otto meni siihen keinuttamaan ja pötköttämään, että mä sain tehtyä tämän kun vauva meinasi herätä vaikka ei ollut nukkunut vielä kuin pienen hetken. Siihen nukahtivat sitten kunnolla molemmat. Onneksi Otto ei ole kovin vanha vielä niin hänellä kestää selkä tuollaista lattialla nukkumista, vaikka ei paras paikka olekaan. Ja nyt Zelda meni tuohon viereen paijaamaan isin tukkaa. Voi apua, täällähän sumenee kohta näkö onnenkyynelistä.

Joo-o, tämä on kyllä toimintaa täynnä oleva viikko! Mutta blogi ei hiljene, huomenna on tulossa raskauteen liittyvää asiaa ja loppuviikko fiilistelläänkin sitten nimeä ja kastejuhlaa. En malta odottaa!

Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille <3


9 Responses to “Kuulumisia juhlajärjestelyn keskeltä”

 1. Eeva sanoo:

  Muistahan levätäkin välillä kunnolla 🙂

 2. Jenni sanoo:

  Voi miten kaunis vauva! <3

 3. Janita sanoo:

  Odotan niin innolla kuulla teidän pienokaisen nimen!

 4. heidisusanna sanoo:

  Nyt on jo ihan isosiskojen näköä havaittavissa. Söpönen. <3 Mukavaa juhlaviikkoa. 🙂

 5. mimmi sanoo:

  Mua jäi hämää mikä kastetodistus ja kummitodistukset eikö ne saa papilta kasteen jälkeen?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Meillä tulee oma pappi (sukulainen), joka ei ole meidän omasta seurakunnasta, siksi kävin noutamassa ne itse jotta tosiaan saamme ne sitten papilta kasteen jälkeen. 🙂 Eli normaalisti tulee kyllä papilta suoraan jos on oman seurakunnan pappi!

 6. E sanoo:

  Voi että miten voikaan olla suloinen vauva! En malta millään odottaa minkä nimen olette hänelle keksineet! 🙂

 7. Aama sanoo:

  Iina sä oot aivan uskomattoman ihana <3 oon sun blogia lukenu siitä asti kun Tiaralla oli 1 v synttärit, enkä koskaan oo tainnu arvontoihin osallistumisia lukuunottamatta kommentoida sun blogiin. Oon ite nyt esikoisen kans äitiyslomalla (huomenna se tosin päättyy kun poitsu täyttää 9 kk!!) ja lueskelen päivittäin sun blogia ja instaa. Tuntuu että jotenki oot todella samanhenkinen mitä ite. Ois ihana tuntea sut paremminkin, harmi kun asun täällä 600 km päässä.

  Iloitsen sun onnesta, niin ihanat lapset ja mies sulla ja teidän lapsilla niin ihana äiti. Iina sä oot niin lämminsydämisen ja ihanan ihmisen oloinen. Onnekkaita kaikki sun ympärillä olevat ihmiset <3 Toivon kaikkea hyvää teidän ihanalle perheelle <3 jännitän täällä minkä nimen teidän suloinen neiti saa 🙂

 8. Iida sanoo:

  Moi! Ei nyt liity tähän kirjoitukseen mitenkään, mutta mistä on toi teiän ihana keittiön verho?:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.