Supervauvan vaipat

08.06.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Liberon kanssa ja on osa mun Libero Ambassador-vuotta.

Kun Nova oli vasta mun mahassa kasvamassa, me usein kutsuttiin häntä supervauvaksi. Se oli meidän oma lempinimi hänelle, ja tapa puhua hänestä ”nimellä”, ilman että kuitenkaan paljastettiin nimeä kenellekään. Meidän SuperNova, kirkas tähtiräjähdys. Nyt meidän superNova on ollut täällä jo neljä kuukautta, ja valaissut meidän maailmaa ihan niinkuin kirkas tähtiräjähdys ainakin. Hän on mahtava tyyppi, joka todella tuo nimensä mukaisesti valoa elämään.

Nova rakastaa vaipanvaihtohetkiä, ja vaikka olisi kuinka väsynyt, niin vaipanvaihdon aikaan hän hymyilee ja naureskelee innoissaan vaikka silmät puoliksi kiinni. Vaipanvaihtohetket on hyviä hetkiä höpötellä ja vähän kutitella ja pöristellä vaikka vauvan masua. Nova myös rakastaa sitä perinteistä kolmiväristä hymynaamaa joita neuvolasta saa, ja joka mekin ollaan hoitotason viereen kiinnitetty. Sille tuli aikoinaan ensimmäiset hymyt, ja edelleenkin kun mennään vaihtamaan vaippaa niin ekana hän hymyilee sille kuvalle.

Nova on käynyt siirtynyt vaipoissa aikaa sitten jo kolmoskokoon, ja ollaan käytetty Liberon Comfort-vaippoja nyt siitä asti kun Liberolla alkoi toukokuussa Superhero-kamppis ja vaippoihin tuli Superhero-kuviointi.  Me tykätään kovasti supersankareista koko perhe joten tämä teema oli ihan meidän makuun. Pitäähän supervauvalla olla supervaipatkin, hah!

Comfortit ovat sopineet Novalle hyvin, ja pitäneet ihon oikein hyvin kuivana ja siistinä. Niissä Novan on myös helppoa ja mukavaa liikkua nyt kun hän on alkanut kovasti liikkumaan. Vaipat eivät purista tai ole liian kovat tai muuten hankalat, vaan joustavat ja antavat vauvan liikkua ihan omaan tahtiin. Luulen että käytetään näitä teippivaippoja siihen asti että Nova oppii seisomaan, sitten on taas helpompaa siirtyä UP&GO -housuvaippoihin joita meillä on jo muutama paketti varastossa.

Toukokuusta elokuun loppuun kestävän kampanjan ajan Liberon kampanjatunnuksilla merkityistä Comfort 3-7- ja UP&GO 4-8 -kokoisista, sekä kaikista Libero Touch-vaippapaketeista saa Limited Edition -koodeja, joilla voi lunastaa omalle lapselleen Liberokerhon pistekaupasta makeita supersankariasuja. Yhden asun saa kuudella koodilla, ja lunastusaikaa on 31.8. asti. Isommille lapsille on viittoja ja niihin kuuluvia maskeja kolmessa eri värissä, ja sitten näille pikkunappuloille on söpö superhero-body ja siihen kuuluva suloinen korvapipo. Asuja pääsee kurkkimaan Liberokerhon sivuilta.

Asuja lunastaakseen pitää siis olla ilmaisen Liberokerhon jäsen, ja syöttää kampanjapakkausten koodit Liberokerhon pistekauppaan. Tämä on ihan helppoa, ja kerhon jäsen kannattaa muutenkin olla sillä kampanjan ulkopuolellakin Liberokerhon pistekaupassa on vaikka mitä kivaa vauvoille ja lapsille. Kampanjan jälkeen käyttämättömät Limited Edition -koodit muuntuvat tavallisiksi pisteiksi, ja niitä voi käyttää pistekaupassa tavalliseen tapaan.

Mä en malta odottaa että meidän kuopus liittyy mukaan isompien siskojen supersankarileikkeihin! Mun mielestä tämä teema kesäkamppikseen on huikea, sillä kaikki lapset on supersankareita <3

Yhteistyössä Libero.

Kerätäänkö teillä koodeja supersankariasuihin?


12 Responses to “Supervauvan vaipat”

 1. Annukka sanoo:

  Voi mikä pieni söpöliini!! <3

 2. Nää on kyllä söpöjä. Harmi, että me ei koeta liberon vaippojen ihan vastaavan meidän taaperon tarpeita tällä hetkellä. Tulevan vauvan kanssa siirrytään varmasti taas liberoon, mutta tämä kamppis ehtii mennä ohi.
  Viime vuonan ostettiin esikoiselle liberon jalkapallovaippoja ja hihiteltiin kimpassa meidän ”pallopyllylle”. Isi taisi tokaista leikkimielisesti, että pitää varoa, ettei erehdy pallosta, kun vauva on lattialla.

 3. Anni sanoo:

  Miksi vaihdoitte pois toucheista?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei me oikeastaan tarkoituksella vaihdettu pois Toucheista, me vaan ajauduttiin vahingossa käyttämään Comforteja kun Toucheja ei ollut meidän lähikaupassa ja pari kertaa kävi niin että vaipat oli loppumassa juuri silloin kun ainoa vaihtoehto oli myöhään auki oleva lähikauppa 😀 Meillä on tuolla nyt sekä Comforteja, Toucheja että Up&go -vaippoja odottamassa, käytetään aina paketti kerrallaan mutta toistaiseksi ainakin kaikki ovat sopineet hyvin 🙂

 4. PiPa sanoo:

  Ymmärrän hyvin tämän ”kaupallisen postauksen” mutta liika on liikaa. Kannattaa miettiä lukijoita kohtaan:)
  Ihania kuvia , ihanista lapsista, jota varmasti sinun lukijat haluavat nähdä. Mieti kumminkin kaupallisuutta blogissa, onko kaikki hyväksi.
  Ymmärrän että tämä on sun työtä ja samalla myös, sun palkka. Kaikki loppuu aikanaan. Hyvää jatkoa ja teillä on ihania muksuja:)).

 5. Elisabeth sanoo:

  Nämä vaipat ovat kyllä hauskoja! Ihan vahingossa ostettiin Superhero -vaippapaketti kun sellaisia oli meidän lähikaupassa ja tykättiin molemmat vanhemmat niistä, juuri koska jokainen vauva on supersankari!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 6. Saara sanoo:

  Me ollaan oltu touch-vaippoihin ihan supertyytyväisiä. Ilostuttiin suuresti kun teippivaippoihin oli tullut koot 5 ja 6 lisää. Tällä hetkellä menee koko 4 meidän tammikuisella typykällä. 🙂 varmaan kyllä tulee comfort-vaippojakin testattua jossain vaiheessa. Kaikkiaan ollaan oltu Liberon tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ne on kyllä ihan huippuja, niin ihanan pehmeitä ja ohuita!! 🙂 Mutta comfortit on kyllä kans jees, mä oon tykännyt molemmista! 🙂 Siellä on sit kans melkein Novan ikätoveri, kun Novakin on ihan alkukuusta helmikuussa syntynyt 😀 Hauskaa miten paljon samanikäisten vauvojen vanhempia mun lukijoissa on!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.