Arkikuvia kesäkuulta

08.06.2017

Moikka! Pitkästä aikaa on vuorossa katsaus mun puhelimen sisältöön ja siihen arkeen järjestelmäkameralla otettujen kuvien takana. Mä rakastan tehdä näitä puhelinräpsypostauksia, mutta lopetin niiden tekemisen viime vuonna kun mun vanha puhelin oli niin rikki että yksinkertainen toiminta kuten puhelinkuvien siirtäminen google driveen vei niin paljon aikaa ja hermoja ettei se enää kannattanut. Olin sitten jotenkin unohtanut koko homman vaikka mulla on ollut uusi puhelin jo pitkään käytössä, kun aivot on tällaista imetyshattaraa.

Tänään kuitenkin muistin että hei, mullahan on ”uusi” puhelin, että se ei varmaan ole ihan yhtä hankalaa, ja kappas ei ollutkaan. Tässä siis luvassa katsaus meidän arkeen kesäkuun alusta. Hirveästi tulee napattua kyllä kuvia puhelimella joka päivä, ja Novan synnyttyä se on vaan lisääntynyt entisestään kun haluaa tallentaa mahdollisimman paljon ihania juttuja.

1. Aikainen aamu, isi ja tytär lähestulkoon yhtä pirteänä siinä heräilevät. 2. Ihana hassuli, neiti taisi tuijotella isosiskojen touhuja kun on noin mielenkiintoista. 3. Ikeareissu, Nova oli ensimmäistä kertaa hereillä Ikeassa ja ihmetteli kovin. 4. Aamupalaa säesti ihanasti Novan höpöttelyt.

1. Lelukaupassa ihmeteltiin jättikeiloja, nuokin voisi olla aika hauskat omalle pihalle. 2. Syötiin jättipulla kolmeen pekkaan Kaisan Cafessa Tapiolassa. 3. Nova nukkui 3,5h päiväunet pipo silmillä 4. Pikkuneiti kahvilassa, ihana tuima ilme hänellä

1. Iloinen vauveli leikkii kun muut syö 2. Oton tekemää herkkuhampparia halloumijuustolla. 3. Monet meidän aamut näyttää tältä, kun ihanat muruset höpöttelevät toisilleen. 4. Jotain niin harvinaista että oli pakko ikuistaa: tutti puoliksi suussa!!! :D

1. Novan herkkuhetki, masu täyteen maitoa. 2. Vietiin hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita, kenkiä ja leluja Hopen kesäkeräykseen itikseen viime viikolla. 3. Working mom: kun vauveli haluaa illalla nukkua sylissä, voi hyvin tehdä töitä kun on apuna tarjotinpöytä. Toimii! 4. Minun rakas muruli, pitää ruuasta kiinni ettei se karkaa.

1. Iloinen höpöttelykaveri. 2. Koko konkkaronkka aamupalalla, aina kun nähdään niin isit paistaa munia ja kokkaa kunnon runsaan aamiaisen kaikille. 3. Kuvanmuokkausworkshopissa, ihan superhyödyllinen ja mielenkiintoinen koulutus. 4. Tyytyväinen vauveli oli pärjännyt hienosti isin kanssa kaksi tuntia kun mä olin koulutuksessa.

1. Pehmokirahvi on paras ja lempparein lelu. 2. Nova kummitädin leikitettävänä, ilon kiljahdukset raikasivat. 3. Esikoinen halusi ottaa mummulle kuvan hävittyään Monopolypelissä, ja hän halusi kertoa mummulle että ”Ei haittaa jos häviää kun on näin ihana äiti.” Meinasi vähän siinä sydän sulaa kun siinä naputtelin äidilleni viestiä. 4. Viimeinen kuva tältä aamulta, mun parhaat pallerot<3

Sellaista arkea meillä! Tänään luvassa sateesta huolimatta ihana päivä, lounasta kaverin kanssa ja illalla vielä toinen koulutus!

Ihanaa päivää kaikille <3


14 Responses to “Arkikuvia kesäkuulta”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  Ihania kuvia! Sydän sulaa pakostikin aina kun näkee kuvia Novasta, hän on uskomattoman suloinen

 2. Avatar Elisa sanoo:

  Oi, aivan ihana postaus! Varsinkin tuo tyttöjen lattialla köllöttelykuva <3 Tiara kyllä osaa sanoa just oikein, milloinkohan minun sisarusten lapset oppivat tuon häviämisen jalon taidon :D

 3. Avatar Elina sanoo:

  ihanan suloisia kuvia teidän elämästä! Oot Iina ihanan rohkea kun jaat myös kuvia itsestäsi, joissa olet ilman meikkiä ja hiukset sekaisin!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia paljon, mukavaa että tykkäsit! :) <3 Mä haluan näyttää meidän arkea just sellaisena kuin se on, välillä ollaan tukka pystyssä naama naturellina :D ihanaa kesää sinne!

 4. Nää on kyllä yksiä mun lempipostauksista. Kiva, kun jatkat näiden tekemistä.
  Mistä tuo tarjotinpöytä on? Tulee vain mieleen se aika esikoisen vauva-ajasta, kun neiti veti neljän tunnin päikkiä äidin sylissä ja olisi ollut kiva tehdä vähän jotain muutakin. Pitää hankkia samanlainen toisen vauvan varalle. ;)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti, aivan ihana kuulla että tykkäät <3 .:) Tarjotinpöytä on mistäs muualtakaan kuin Ikeasta :D! Suosittelen, tosi näppärää kun voi tehdä töitä vaikka ois imetysmaratoni meneillään :D

 5. Avatar i sanoo:

  Syökö nova tuttipullosta? Meillä kohta 5kk ei nimittääin suostu milläään ilveellä Nokkamukia yritetää nyt sitte..

 6. Avatar Eve sanoo:

  Ihania arkikuvia!
  Ja samaa ajattelin kun joku toinenkin lukija, että ihana nähdä semmosiakin kuvia missä et ole laittautunut. Ilman meikkiäkin olet tosi kaunis ja susta hehkuu onnellisuus. Aurinkoa teidän kesään ☀!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon kauniista sanoista <3 :) Musta on tärkeää näyttää sitä meikitöntäkin naamaa välillä, haluaisin normalisoida sitä että voi näyttää itsensä myös ei laittautuneena, kaikkine virheineen! :) Aurinkoa sinnekin!

 7. Avatar Lurre sanoo:

  Voi miten hyvän mielen arkikuvia <3 Iloista perhe-elämää. Etenkin imetyskuvat sykähdyttää, oma, seuraava imetettävä kun vielä mahassa asustaa :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.