Oton asukuvat x10

29.08.2017

Aina kun me kuvataan mun asuja, mä testaan kameran asetuksia ottamalla Otosta ”asukuvan”. Niistä tulee yleensä aika… mielenkiintoisia kuvia, joille nauretaan jälkeenpäin. Otto lupasi että saan jakaa tätä naurunpyrskähdyksiä aiheuttavaa kuvamateriaalia myös teille, joten sen pidemmittä puheitta: Nauttikaa!

1.”Onks mun pakko oikeesti herätä jo, en jaksa vielä. Missä mun energiajuoma?”

2. ”Emoboy -90”

3. ”Tietäisitpä vaan mitä mä ajattelen tästä touhusta.”

4. ”Tälleen esitellään rasvoja”

5. ”Katon tälleen huolestuneesti alaspäin niin näytän dramaattiselta.”

6. ”Nautin kovasti tästä metsässä seisomisesta ja tämän kasvin esittelystä.”

7. ”Puristan tätä takkia niin ehkä se menee kiinni.”

8. ”Coolness.”

9. ”Ja vielä piti lähteä kuvaamaan, vaikka olin jo ihan valmis katsomaan Netflixiä ja syömään sipsejä.”

10. ”Mikäs perkele mua kutittaa täällä niskassa. Oulu ja hyttyset.”

Kiitos Otolle että sain jakaa nämä kuvat teille. Ja ihan vakavasti ottaen, saan olla kyllä aika hemmetin kiitollinen Otolle siitä missä blogi tänä päivänä seisoo. Ilman Oton tukea, apua ja ymmärrystä, mä en olisi ollut tänään tasan vuoden ajan yrittäjä. Vuosien aikana Otto on joustanut omista jutuistaan, tehnyt niska limassa töitä, valokuvannut ja auttanut mua kaikessa missä ikinä olen vaan apua tarvinnut blogin kanssa. Hän on antanut mulle aikaa, luottanut mun taitoihin ja unelmiin, ja seisonut mun rinnalla.

Ilman Ottoa ei olisi tätä blogia, enkä mä olisi se ihminen joka nyt olen. Ja yhdessä me ollaan tämä matka kuljettu. Se että kirjoitan ja kuvaan on vain pieni osa tästä blogista, toinen puoli tulee siitä elämästä jota me tässä yhdessä eletään. Ja niistä arvoista ja ajatuksista jotka yhdessä jaetaan. Otto mahdollisti aikanaan sen, että mä sain toteuttaa omaa unelmaani samalla kun olin lasten kanssa kotona. Ja nyt on mun vuoro, mä saan elää mun unelmaa, ja samalla Otto on saanut olla kotona ja miettiä omia unelmiaan ja mitä haluaa tehdä niiden eteen. Me tuetaan ja ymmärretään toisiamme kaikessa, ja pusketaan toisiamme eteenpäin niin kauan kun meissä henki pihisee.

Kiitos Otto, sä oot paras <3


10 Responses to “Oton asukuvat x10”

 1. Hantsu sanoo:

  Tossa neljännessä kuvassa on ihan selvää Frendien Joeyn spirittiä! Kiva postaus, kiitän hymyistä. 🙂

 2. Mari sanoo:

  Mä en vaan kestä, miten Ihania te ootte! Tämmöinen yli 30vee mamma jaksaa ihailla teidän asennetta, elämäniloa ja arvoja!

 3. emzi sanoo:

  Voi että ihana postaus! Ja hauskoja kuvia 😀

 4. Miia sanoo:

  Nauroin ääneen kuvalle nro 6 😀

 5. Annukka sanoo:

  Haha ootte ihania!! 😀

 6. Julia sanoo:

  Olipa hauska postaus! Kiva nähdä vähän niin kuin sitä toista puolta. Oton kirjoittamat jutut on myös erittäin kaivattuja

 7. Haha ihana Otto :D. Kaikkea bloggaajan miehet joutuu kyl tekee,kokemusta on,voi oma mies parkaa välillä 🙂

 8. Kristina sanoo:

  Oi, mä niin tykkään teistä! <3

 9. Noora sanoo:

  Perjantain parhaat naurut, kiitos 😀

 10. akkavaltafangirl91 sanoo:

  Onpa Otto jotenkin aikuisen näköinen! en oo pitkään aikaan nähnyt hänestä kuvia missään ja jotenkin tosi erinäköinen kun Akkavallan aikoihin 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.