Kuulumiset ennen juhlaviikonloppua

13.04.2018

Meillä on ollut touhun täyteinen viikko, ja se huipentuu mahtavaan juhlaviikonloppuun. Huomenna juhlitaan Inspiration Blog Awards -gaalassa kollegojen ja ystävien kanssa, ja sunnuntaina juhlistetaan meidän ihanaa Zeldaa, joka täyttää (myös huomenna) viisi vuotta. Koko viikko on tehty järjestelyitä neidin hirviöbileitä varten, ja uskon että hän tulee olemaan fiiliksissä juhlistaan. Me aikuisetkin aiotaan pukeutua teeman mukaan, täytyy vaan toivoa että pienimpiä vieraita ei jänskätä liikaa. Koristeiden kanssa yritin valita niitä vähemmän kuumottavia juttuja, ja enemmän vaan hauskoja. Kakku tulee myös olemaan söpö karvainen monsteri kauhujuttujen sijaan, mutta toiveena oli myös haamuja, vampyyreja ja luurankoja, joten niitäkin juhlista löytyy.

Varmasti ei ole jäänyt kenellekään blogia pidempään lukeneelle epäselväksi, että rakastan teemajuhlien järjestämistä, ja musta on ihanaa kun niitä saa järkätä ainakin kolmesti vuodessa lasten synttäreiden ansiosta. Siinä on vaan jotain hauskaa, kun saa miettiä teeman ja koristeet ja tarjottavat ja kaikki,  ja yrittää toteuttaa lasten villeimmät juhlahaaveet. Viimeistä päivää neljävuotiaamme päätti tämän synttäriteeman viime vuonna, viikkoa Star Wars -synttäreidensä jälkeen, ja koko vuoden hän on tasaisesti suunnitellut juhliaan, ja kertonut mitä asuja kenellekin tulee, ja millaisen kakun hän toivoo.

Vaikka Otto ei ehkä itse lähtisi järjestämään ihan yhtä mahtipontisesti juhlia kuin minä, hän on aina innolla mukana auttamassa mua kaiken toteuttamisessa. Se tekee juhlien järjestämisestä tuplasti hauskempaa, ja paljon helpompaa. Otto leipoo ja koristelee ihan siinä missä minäkin, ja kaikki tehdään aina yhdessä. Tytötkin auttavat parhaansa mukaan kattamisessa, koristeiden ripustelussa ja leipomisessa. Juhlien järjestäminen yhdessä on ihan parasta, ja se ilo lasten kasvoilla, kun heidän suunnittelemansa juhlat ovat valmiit, on sanoin kuvailemattoman ihanaa. He ovat aina niin ylpeitä.

Gaalaan löysin asun muutama päivä sitten. Monena aiempana vuonna olen lainannut asun jostain PR-toimistolta, ja niin olin aikeissa nytkin. En kuitenkaan löytänyt nyt sellaista asua joka olisi tuntunut oikealta ja mun näköiseltä. Niinpä päätin ostaa sellaisen asun, jolle on satavarmasti käyttöä myös myöhemmin, ja sellaisen myös löysin, onneksi. Odotan jo innolla että pääsen pukeutumaan siihen, ja esittelemään sen täällä blogissa.

Ollaan tällä viikolla jatkettu pihan laittamista, ja pikkuhiljaa se valmistuu taas kesäkuntoon. En malta odottaa että meidän oma pieni pihakeidas on valmis, ja saadaan istua siinä nauttimassa auringosta. Lapsilla on melko lennokkaat suunnitelmat omien pihajuttujensa suhteen, mutta katsotaan mitä saadaan terassille mahtumaan. Ihana siitä varmasti tulee. Jatketaan pihahommia sitten ensi viikolla, kun nämä juhlat on ensin juhlittu.

Mua jännittää huominen gaala, sillä en ole pariin vuoteen ollut missään niin isossa tapahtumassa! Mutta varmasti siitä tulee kivaa. Haluan jo etukäteen kiittää hurjasti kaikkia äänestäneitä, vaikka ei sijoitusta tulisikaan. Mulle on suuri kunnia saada olla ehdolla, ja jo se itsessään tuntuu upealta palkinnolta tehdystä työstä. Kiitos!

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


6 Responses to “Kuulumiset ennen juhlaviikonloppua”

 1. Avatar Pii sanoo:

  Voi ihana ZELDA , ihanaa ja upeaa juhlaa
  Ihan Nova mamman kanssa

 2. Avatar Lei sanoo:

  Moi Iina! Sain marraskuussa tietää odottavani kesällä syntyvää esikoistamme ja silloin aloitin lukemaan blogiasi alusta alkaen – ja tänään sain sen ”loppuun” eli pääsin tähän tekstiin <3

  Täytyy sanoa että aivan ihanaa iltalukemista olet tarjoillut. Blogisi on jo nyt odotusaikana avannut silmiäni niiiiiin paljon. Todellinen hyvän mielen ja hyvän arjen blogi! Ihana monen vuoden tarina, jossa lasten ja teidän vanhempienkin kasvua saa seurata niin ihanien perusasioiden äärellä. Suosittelisin jokaisen esikoistaan odottavan kahlaamaan koko blogin samalla tavalla läpi. Annat sopivassa suhteessa järkeviä vinkkejä ja näkökulmia, mutta et saarnaa etkä tuomitse. Ihana asenne.

  Kiitos, kiitos Iina siitä mitä teet. Veikkaan että meitä ”hiljaisia” lukijoita ja inspiraatiota saaneita on vaikka kuinka. Jään innolla odottamaan teidän - ja meidän perheen tulevia seikkailuja. Ihanaa kevättä ja onnea gaalaan!

 3. Avatar Päivi sanoo:

  Aivan ihana tuo kuva, jossa halaatte kuopuksesi kanssa. Jäin oikein tuijottamaan kuvaa ja hymyilin. Äidin ja lapsen välinen yhteys kiteytyy tossa kuvassa. Blogisi on valtava hyvänmielen blogi ja sinä vain kaunistut vuosi vuodelta. Aivan ihanaa kevättä teidän ihanalle perheelle. <3

 4. Avatar Niina sanoo:

  Ihanat samanlaiset vaatteet teillä kuvissa! Viettäkää hauska ja jännittävä gaalailta (ja hirviösynttärit :D)!

 5. Avatar Laurakoo sanoo:

  Ihanat samistyylit ja toi pastelliliila + kirkkaanpunanen laukku näyttää sikahyvält yhdessä vaiks ne ei minkään sääntöjen mukaan sovikaan :D Kivaa juhlien täyteistä viikonloppua teille!

 6. Avatar Henni sanoo:

  Aivan ihania nämä kuvat! Siis niin loistavia, jotenkin ihana tuo violetti väri ja kaikki, voi että tuli hyvä mieli näistä! :-)

Kommentoi