Kokkailua hyvässä seurassa

06.08.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Sannan ruokakassin kanssa.

Kesän alussa mä suuntasin keskustaan aivan ihanan tunnelmalliseen jugend-taloon kokkailemaan blogikollegani Mintun, ja Sannan ruokakassin Sannan kanssa. Kyllä, Sanna on ihan oikea ihminen & kolmen lapsen äiti, eikä pelkkä markkinointikikka firman nimessä. Ja mukava ihminen olikin, meillä oli hersyvän naurun täyteinen iltapäivä herkkujen ja mielenkiintoisen keskustelun parissa. Taapero tuli mun mukaan kokkaamaan meidän kanssa, ja hänellä oli oikein vauhti päällä. Onneksi tarjolla oli herkullisia marjoja, joita napostellen hän pysyi hetken paikoillaan, että mäkin sain osallistua kokkailuun.

Me kokattiin Sannan ja Mintun kanssa nopeaa ja herkullista intialaista naanleipä-pizzaa kahdella eri täytteellä, kaveriksi lime-coleslawta mintulla ja jälkkäriksi oli niitä marjoja. Samalla kun laitettiin ruokaa, me keskusteltiin arjen pyörittämisestä lasten kanssa, ruuanlaitosta ja Sannan ruokakassin sympaattisesta tarinasta.

Sanna on ihan itse perustanut Sannan ruokakassin seitsemän vuotta sitten, ja aloittanut ihan tyhjästä. Hän kertoi hauskan tarinan, kuinka joskus seitsemän vuotta sitten kasseista oli puuttunut jokin tärkeä tuote, jota tavarantoimittaja ei ollut saanut. Hän oli yksin kaatosateessa pyöräillyt kauppaan ja käynyt ostamassa puuttuvat tuotteet jokaiseen kassiin ennen kun ne lähtivät matkaan. Pyörä keikkuen hän oli raahannut kassikaupalla tavaraa kastuen läpimäräksi vesisateessa. Hän kertoi tilanteesta niin eläväisesti, että pystyin näkemään sen silmissäni.

Sitä monesti ajattelee yrityksiä vain tasaisena massana, tai suurina organisaatioina, vaikka totuus on usein aivan toinen. Sannan ruokakassi on pieni  ja herttainen kotimainen yritys, joka on alusta asti halunnut tuoda monipuolisuutta ja helpotusta perheiden arkeen. Sen takana on ihan oikeita ihmisiä, jotka sunnittelevat ja testaavat reseptejä, pakkaavat kasseja ja miettivät, miten voisivat helpottaa mahdollisimman monen ihmisen arki-ruuanlaittoa.

Meillä tuntui Sannan kanssa olevan tosi samanlainen ruuanlaittofilosofia: mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta ei kuitenkaan tylsää vaan aina uusia ja hauskoja juttuja. Ehkä siksi meidän perhe on myös tykännyt tosi paljon Sannan ruokakassista ja sen mukana tulevista resepteistä. Aina välillä ollaan pidetty tilauksessa taukoja, kuten kesällä paljon reissatessa ja ulkona syödessä. Aina ollaan kuitenkin myös palattu palvelun pariin jossain vaiheessa. Meillä on pitkä kokemus ruokakassipalvelusta, ja edelleen se on mun mielestä ihan loistava keksintö. Monet Sannan resepteistä on myös jääneet meillä muutenkin käyttöön myös silloin kun ei tilata kassia.

Sannan ruokakassi on monipuolistunut koko ajan näiden vuosien aikana. Nykyisin tarjolla on Perhekassin lisäksi Vegekassi, vähän perhekassia vielä jännittävämpiä ruokia sisältävä Maukaskassi, sekä taatusti pienillekin lapsille maistuva Lasten suosikkikassi. Kaikkia kasseja saa kahden ja neljän hengen versioina, ja Perhekassista on olemassa myös gluteeniton versio. Perhekassia voi tilata kolmen tai viiden illallisen versiona. Me ollaan testattu näistä kaikkia, paitsi gluteenitonta kassia, ja jokaiseen on oltu tyytyväisiä. Vegekassi on esimerkiksi mahtavan helppo tapa tuoda kolme kasvisruokaa arkiviikkoon, jos ei itsellä tule mieleen monipuolisia vegereseptejä, mutta haluaisi kuitenkin syödä kasvispainotteisemmin.

Vaivattoman Sannan ruokakassista tekee se, että joku muu suunnittelee sinulle valmiiksi ruuat, valitsee ja toimittaa ainekset ja reseptit niiden toteuttamiseen, ja tilaaminen onnistuu helposti netissä. Ekana valitaan itselle sopivin kassivaihtoehto, sitten päätetään haluaako toimituksen joka viikko vai joka toinen viikko. Kassista voi myös pitää taukoa, tai kokeilla toista kassia. Tilaukseen ei tarvitse sitoutua, vaan sen voi peruuttaa vaikka ekan viikon jälkeen, jos ei se olekaan oma juttu. Kassit toimitetaan aina maanantai-iltana ennalta ilmoitettuna ajankohtana, ja sen jälkeen voi vaan kokkailla! Näet Sannan ruokakassin sivuilta, toimitetaanko kassia sinun kotialueellesi.

Nyt kun esikoinen on juuri aloittamassa koulua, sähköposti on alkanut syksyn lähestyessä täyttymään taas töistä ja tapahtumakutsuista ja arki on ihan lähellä, on loistava hetki helpottaa sitä rumbaa. Me ainakin otetaan nyt joksikin aikaa Sannan ruokakassi, niin ei tarvitse miettiä hetkeen taas illallisia.

LUKIJAKILPAILU: VOITA SANNAN RUOKAKASSI!

Mikä ruokakassivaihtoehdoista olisi sinun valintasi ja miksi? Kommentoi vastauksesi postaukseen, ja osallistut yhden Sannan ruokakassin arvontaan (arvo n. 50€). Arvonnan tarkemmat säännöt näet TÄÄLTÄ. Arvonta-aikaa on 13.8.2018 asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

ALEKOODI SANNAN RUOKAKASSIIN:

Koodilla SANDWICH10  saatte nyt 10€ alennuksen Sannan ruokakassin  ekasta tilauksesta! Suosittelen testaamaan, siihen voi helposti jäädä koukkuun! 


143 Responses to “Kokkailua hyvässä seurassa”

 1. Anna T sanoo:

  Vegekassi! Helppo tapa lisätä kasvisvaihtoehtoja omaan ruokailuun.

 2. tiina sanoo:

  Vegekassi koska muuten ei tuu ikinä tehtyä kasvisruokaa kun en vaan osaa

 3. JEssi sanoo:

  Perhekassia olisi kiva kokeilla ! 🙂 en ole aiemmin raaskinut tilata ruokakassia, pakko pian testata 🙂

 4. Renee sanoo:

  Lasten suosikki kassi 🙂

 5. Elina sanoo:

  Vegekassi! Oon siirtynyt lähes kokonaan kasvispainoitteiseen ruokavalioon, mutta ideoita kaipaan lisää juurikin arkiruokailuun.

 6. Roosa s sanoo:

  Vegekassi ehdottomasti! Tykkään hirveesti kasvisruuista, mutta reseptejä en tiedä niin paljoa, joten tulee kokattua sitten tuttua ja turvallista.

 7. Lillu sanoo:

  Hei,
  vaikka et tässä postauksessa kerrokaan santanderista niin toivon, että voisit vastata silti. 🙂 Olen katselemassa santander all-in autoa, mutta mietityttää, kuuluuko kaikki tarvittava pakettiin vai ei? Lähinnä mietin talvirenkaita… 😀

 8. Elina sanoo:

  Vegekassi, koska sen avulla olisi helpompaa lisätä kasvisruoan osuutta omassa ruokavaliossa! Yleensä syön ruokia, joissa käytetään lihaa, enkä oikeastaan ikinä ole tehnyt kasvisruokaa. Näin kynnys sen kikkailuun olisi matalampi, kun olisi reseptit ja kaikki ainekset valmiina.

 9. Emilia sanoo:

  ”Kaikkia kasseja saa kahden ja neljän hengen versioina”

  Onko näin? Olen monesti katsonut Sannan ruokakassin sivuja ja kasvissyöjänä vegekassin tilaaminen kiinnostaisi, mutta asia on aina tyssännyt siihen, ettei kassia saa kuin 4 henkilölle (eikä kahdelle). Olisipa huippua, jos tuon kassin saisikin kahdelle henkilölle! En kuitenkaan löydä nettisivuilta kohtaa, jossa sen voisi valita.

 10. riikka sanoo:

  Kahelle hengelle, koska asun yksin 🙂

 11. Saija sanoo:

  Vegekassi! ♥ Ollaan lisätty kasvisruokaa koko ajan enemmän ruokavalioon, niin olisi ihan huippu.

 12. PM sanoo:

  Vegekassi 🙂 Koska pitäisi tehdä enemmän kasvisruokaa, mutta ideat ovat välillä vähissä.

 13. Tanja sanoo:

  Gluteeniton kassi, olemme monesti miettineet kassin tilausta mutta vielä ei ole saatu aikaiseksi. Olisi mukava kokeilla uusia reseptejä, koska arkiruoka on helposti samojen pyörittämistä.

 14. Sanna-Mari sanoo:

  Maukaskassi. Olis niin siistiä saada joku ”roti” tämän perheen ruokailuihin. Me tarvitsisimme lisää intoa, inspiraatiota, yhdessä tekemistä ja ennakkoluulottomuutta. Niin ja tietysti yhteistä aikaa. Tässä vois olla hyvä kipinä sellaiselle.

 15. Tiiu sanoo:

  Vege- kassia vaihteeksi. Perhekassia ja lasten suosikkeja olemme jo kokeilleet.

 16. Meille! sanoo:

  Valitsisin Lasten suosikkikassin! Useamman vuoden hoitovapaat ovat loppumassa ja ihan uusi ja kiireinen arki alkaa, joten tässä olisi loistava helpotus! 🙂

 17. Helii. sanoo:

  Perhekassin. Juuri tällä viikolla loppui pitkä lasten kesäloma ja paluu työ-koulu-hoito -härdelliin alkoi. Ois mukava kokeilla toisiko tällainen ruokapalvelu helpotusta arkeen. Helppo valinta viisihenkiseen perheeseen Perhekassi.

 18. Satuj sanoo:

  Maukaskassi ehdottomasti, slurps 🙂

 19. Maria sanoo:

  Perhekassi neljälle! Olis huippua kokeilla.

 20. Maija sanoo:

  Ehdottomasti maukaskassi menisi kokeiluun!

 21. Eve sanoo:

  Lasten suosikkikassi

 22. Hanna Mustonen sanoo:

  Gluteeniton kassi kiinnostaisi!

 23. Ida sanoo:

  Kokeiltaisiin varmaan maukaskassia tai vegekassia miehen kanssa! Uusia ruokaideoita tarvitaan aina, erityisesti kasvua ruokia tuntuu olevan vaikea keksiä!

 24. Anna K sanoo:

  Vegekassin! Syön lähinnä kasvisruokaa, joten kassi olisi juuri sopiva minulle 🙂

 25. Aida sanoo:

  Vege tai maukas kassi lähtis kokeiluun! Itse haluaisin opetella uusia kasvisruokia ja mies taas ehkä enemmän arvostaa lihaa 😀

 26. Elina sanoo:

  Vegekassi, koska olen kasvissyöjä ja omat reseptit kyllästyttää 🙂

 27. Cami sanoo:

  Oon oikeesti aina luullut, että tää Sanna on vaan nimi 😀 Perhekassin ottaisin näistä, perheellinen kun olen 🙂

 28. Maiju sanoo:

  Vegekassi luonnollisesti, vegenä on kokkailtu jo 15 vuotta!

 29. Kahden hengen kassi. Tosi ihana olisi kokeilla!

 30. JuliaHei sanoo:

  Vegekassi ehdottomasti! Kovasti tahtoisin lisätä kasvispainoitteista syömistä mutta itsellä ei oiken ideoita ole sen suhteen niin tämä olisi kyllä varmasti helppo tapa siihen.

 31. Nina sanoo:

  Vegekassi! Haluaisin syödä enemmän vege/kasvisruokaa ja tällä tavalla sitä saisi helpommin lisättyä omaan ruokavalioon!

 32. Mervi sanoo:

  Lasten suosikkikassi olisi kiva koittaa.

 33. Katziki sanoo:

  Perhekassi vastaa kuvauksen perusteella juuri sitä mitä meillä kaivataan! 🙂

 34. Amelie sanoo:

  Mä haluisin kokeilla tota gluteenitonta kassia, kun kerrankin sais tollasen valmiin ruokakassin myös ilman gluteenia. Meillä kun perheessä on niin keliaakikkoja sekä muuten gluteenia välttäviä niin toi ois aika jees.

 35. Liisa sanoo:

  Mä oon monesti harkinnu tätä Sannan ruokakassia. Valitsisin varmaan Lasten suosikkikassin.

 36. Henriikka sanoo:

  Vegekassi houkuttais:)

 37. Tuisku sanoo:

  Valitsisin perhekassin, helpottaisi arkirumban pyörittämistä kolmen pienen lapsen perheessä. Kyllä tuota maukaskassiakin tekis mieli testata.

 38. Vilma sanoo:

  Vegekassi olis huippu, muutenkin syödään paljon vegeä,mutta uudet ideat ei olis pahitteeksi ✌

 39. Miikku sanoo:

  Maukaskassi. Haluisin saada jotain uutta ja jänmää kokeiltavaksi

 40. Heli sanoo:

  Ehdottomasti vegekassi, koska muutenkin yritän olla kasvissyöjä 🙂

 41. Anne sanoo:

  Perhekassi! Olisi hienoa päästä testaamaan tämä konsepti ekaa kertaa

 42. Anita sanoo:

  Vegekassi. Opiskelijana tuo palvelu toisi niin paljon helpotusta kun rahaa ei paljoa ole. Tulisi monipuolisemmin syötyä.

 43. Veera sanoo:

  Luulenpa, että tuolla perhekassilla mentäisiin

 44. Arja sanoo:

  Kuulostaa kyllä kivalta palvelulta, jota voisin itsekin kuvitella tarvistevani 🙂 sopivin olisi vegekassi, sillä olemme poikaystäväni kanssa kasvissyöjiä!

 45. Miia sanoo:

  Perhekassi. Kahden jääkiekkoa harrastavan pojan äitinä arvostaisin todellakin uusia helppoja reseptejä. Ja eihän ne valmiit raaka-aineetkaan olisi pahasta. All in mukana.

 46. Isabella sanoo:

  Maukaskassi, sopisi meille kun tykätään herkutella mutta jäädään helposti jumiin samoihin resepteihin.

 47. Annak sanoo:

  Koska en oo ikinä testannut tällaista, niin haluaisin kokeilla tuota tavallista perhekassia, jonka jälkeen ois kyllä kiva kokeilla vege- ja maukaskassitkin 🙂

 48. Jonha sanoo:

  Vegakassi!
  Itse ruokavammanen lakto-ovo-vege, ja mies on sekaani 🙂

 49. Saara sanoo:

  Joko vege tai sitten alottaisin ihan perhekassilla. Perhe siksi, että en oo ennen kokeillut sannan ruokakassia ja vois olla sellanen helppo aloitus. Jos valitsisin vegen, niin siksi, että sais itellekin helpommin niitä kasvisruokapäiviä / oppis itsekkin käyttämään ja soveltamaan vegetuotteita.

 50. Satu sanoo:

  Vegekassi! Haluaisin lisää kasviruokia meidän perheen lautaselle.

 51. I sanoo:

  Mutta eikö tää perustu ruotsalaiseen linas matkasse konseptiin?

 52. Sofia sanoo:

  Lasten suosikkikassi! Koska siinä varmaan tutumpia reseptejä ja näinollen ruuat maistuisivat vähän nirsommallekkin lapselle (ja miehelle)

 53. Heini sanoo:

  Perhekassi olis meille sopiva. Olis kiva myös kokeilla vegekassia tai lasten suosikkikassia.

 54. Salla sanoo:

  Maukaskassi! Suurilta osin siksi, että olemme kahden hengen talous, ja Maukaskassin saa tilattua juuri sopivan kokoisena. Olisi ihana kokeilla!

 55. H sanoo:

  Maukaskassi, tulisi kokeiltua arjessakin ihan uudenlaisia ruokia!

 56. Lotta sanoo:

  Vegekassi, sillä haluan syödä pääasiassa kasvisruokia.

 57. E sanoo:

  Vegekassi! Kasvisruuat on lemppareita.

 58. Emmi sanoo:

  Perhekassi, helpottaisi arkea! 🙂

 59. Sanna sanoo:

  Vegekassi! Aina on kiva saada uusia kasvisruokareseptejä

 60. Emmi sanoo:

  Mulle tulisi kans vegekassi! Sen avulla olisi helppo lisätä kasvisruokaa ja saada uutta inspiraatioita arkikokkailuun! 🙂

 61. Iipee sanoo:

  Ihan ehdottamasti vegekassi! Oon sekasyöjä, mutta samanlailla ongelmana tuo etten yksinkertasesti keksi hyviä kasvisruokia! Muutenkin mun mielestä koko yrityksen idea on tosi ihana, ja kiva nähdä että tuet myös pienempiä yrityksiä omalla markkinointipanostuksella!

 62. Terhi sanoo:

  Lasten suosikkikassia olisi kiva kokeilla!

 63. Oona sanoo:

  Kasvissyöjänä vegekassi olisi hyvä päästä testaamaan 🙂

 64. Pirjo sanoo:

  Perhekassi 🙂 Uusi työ alkoi elokuun alusta. Kiireisen ja haastavan työn ja perheen menojen ja harrastusten yhdistäminen tulee isoksi haasteeksi syksyn aikana.

 65. Liisa sanoo:

  Valitsisin vegekasvin, jotta saisi uusia ideoita kasvisruokiin!

 66. Salla sanoo:

  Perhekassi 🙂

 67. Tanja sanoo:

  Vegekassi ehdottomasti! Haluan, että lapsi tottuu pienestä pitäen syömään erilaisia kasvisvaihtoehtoja ja pitää niitä yhtä normaaleina vaihtoehtoina, kuin lihaversiotkin.

 68. Malla sanoo:

  Vegekassia haluaisin kokeilla! Ollaan Perhekassia ja Lasten suosikkia tilattu välillä. Ne viikot, jolloin Sannan Ruokakassi tuodaan kotiovelle, on niiiiin helppoa ja kiireettömiä 😀

 69. Mira sanoo:

  Tuo perhekassi kahdelle illallisilla, kun miehen kanssa kahdestaan ollaan 🙂

 70. Johanna sanoo:

  Vegekassi, koska ollaan kasvissyöjiä. 🙂

 71. R sanoo:

  Vegekassi ehdottomasti 🙂

 72. Emma sanoo:

  Gluteeniton perhekassi olisi meidän valinta 🙂

 73. Yotimix sanoo:

  Vege-kassi, haluan oppia uusia vege reseptejä 🙂

 74. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti olisin halukas kokeilemaan Vegekassia 🙂

 75. emmi sanoo:

  Perhekassi kuulostaisi meidän perheelle sopivalta 🙂

 76. Riina sanoo:

  Vegekassi. En ole koskaan kokeillut näitä palveluita, mutta ihan jo meidän kahden aikuisen ”syyään iltasin leipää nälkäämme” talouteen tästä vois olla melkosesti apua 😀

 77. Laura V sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin kokeilla Maukaskassia meidän taloudelle.

 78. tnt sanoo:

  Vegekassi! 🙂

 79. Essi sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla vegekassia, koska olen viime aikoina pyrkinyt syömään yhä enemmän kasvispainoitteisia ruokia, mutta omat ideat alkavat loppumaan. 😀 Olisi ihanaa saada uusia resptejä testattavaksi!

 80. M sanoo:

  Vegekassi! Oon todella huono keksimään vegeruokia, joten tästä sais varmasti hyviä ideoita. 🙂

 81. Kake sanoo:

  Lasten suosikkikassi! Koulun, päiväkodin ja harrastusten alkaessa tällä saisi vähän helpotusta arkeen.

 82. Katja sanoo:

  Mun valintani olisi perhekassi. Mä en itse syö punaista lihaa, joten kasvisruokaa meillä syödään runsaasti jo valmiiksi. Vilkaisin, että esimerkkiviikolla kyseinen ruokakassi sisälsi yhden vain yhden punaista lihaa sisältävän ruoan ja muuten kanaa, kalaa ja kasvista, mikä kuulostaa just täydelliseltä meidän tarpeisiin.

 83. Kaisa sanoo:

  Vegekassin voisin tilata meille. Sen avulla saisi helposti uusia ”varmoja” vegereseptejä repertuaariin.

 84. Kristiina sanoo:

  Vegekassi tulisi niin tarpeeseen. Uutta inspiraatiota!

 85. Rosie sanoo:

  Vegekassi ehdottomasti!

 86. essi sanoo:

  Vegekassi olisi mahtava, en syö punaista lihaa ja olisi kiva saada lisää inspiraatiota vegeruokien valmistukseen!

 87. Elle sanoo:

  Tällä kerralla valitsisin lasten suosikkikassin. Vegekassia olemme jo testanneet aiemmin. Aikuisille maistui hyvin, mutta meidän lapsellemme maut olivat hieman liian eksoottisia .

 88. kukka sanoo:

  Kiva oli kuulla yrityksen historiasta!

  Maukas kassi olisi mun valinta, koska tällainen kauppakassipalvelu olisi mulle arjen luksusta ja haluaisin siihen pientä vivahdetta.

 89. Aino sanoo:

  Maukaskassi kahdelle, koska kaipailtaisiin avopuolison kanssa ideoita ruokailuun. Helposti käy niin kun vaan kahdelle kokkaa ettei tule syötyä tarpeeksi…

 90. Riina sanoo:

  Gluteenitonta kassia olisi kiva kokeilla. Aina välillä gluteenittomat uudet reseptit tuottaa päänvaivaa ja olisi kiva saada vaihtelua arjen ruokiin.

 91. Ninni sanoo:

  Perhekassia olisi kiva kokeilla 🙂

 92. Sinna sanoo:

  Maukaskassi, koska meitä on vain kaksi, joten tuo hyvin riittäisi 🙂

 93. Emmau sanoo:

  Maukaskassi olis jepa! Sais vaihtelua jauhelihaan ja makarooniin..

 94. Noora sanoo:

  Kokeilisin ehdottomasti vegekassia, oma taito ja aika ei ole löytänyt vielä yhteisymmärrystä! Olisi ihana saada hetken hengähdys arjessa kun joku muu olisi suunnitellut ruoat valmiiksi

 95. Merja sanoo:

  Gluteeniton kassi. Uusia ideoita ruuanlaittoon.

 96. Jensku sanoo:

  Ottaisin varmaan perhekassin, esimerkki reseptit vaikuttivat tosi vaihtelevalta meidän ruokavalioon 🙂

 97. Maija sanoo:

  Maukaskassia olisi kiva kokeilla, saisi helposti uusia makuja ja reseptejä kokeiltua!

 98. Elli sanoo:

  Vegekassi! 🙂

 99. Anni sanoo:

  Vegekassi kiinnostaisi. Olemme sekasyöjiä, ja laiskuuttamme/kiireiden keskellä tulee yleensä valittua jokin liha proteiiniksi. Tästä saisi uutta kimmoketta kasvisruokien kokkailuun!

 100. Mk sanoo:

  Vege kassi ehdottomasti! Huippu arvonta

 101. ennu sanoo:

  Vegekassia olis kiva päästä testaamaan ja samalla laajentaa arkiruokavalikoimaa monipuolisemmaksi ☺

 102. Liisa sanoo:

  Vegekassin kautta olisi kiva oppia tekemään enemmän kasvisruokaa!

 103. Maippi sanoo:

  Valitsisin perhekassin tai vegekassin. Molempien esimerkkireseptivihkot kuulostivat herkullisille. Tuntuu, että itsellä pyörivät jatkuvasti samat vanhat reseptit, joten olisi ihana saada uutta inspiraatiota!

 104. Eve sanoo:

  Vegekassi! 🙂

 105. _marika_ sanoo:

  Ottaisin vegekassin. Ruokavalioni on viime vuosina muuttunut hyvin kasvispainotteiseksi.

 106. Marika sanoo:

  Perhekassia ja tää olis niin nappi, koska viikosta toiseen aina samat ruuat eikä oikein uskallusta kokeilla uutta!

 107. Marika sanoo:

  Lasten suosikkikassia kokeilisin. Meillä kaksi pientä lasta ja kiireessä tulee aina tehtyä samoja ruokia. Tulisi vähän vaihtelua ja uusia ideoita.

 108. Veera sanoo:

  Maukaskassi, sillä olisi ihanaa päästä maistelemaan ja testaamaan eri makuja ja toivonkin, että ko. kassin myötä löytyisi lisää makuvaihtoehtoja omaan ruuanlaittoon 🙂

 109. Sanna sanoo:

  Vegekassi! Ois kiva monipuolistaa kasvisruokailua. Nykyään se on harvassa kun hyviä reseptejä on ehkä kaks.

 110. Jenni sanoo:

  Maukaskassi vois olla kiinnostavin, mutta muitakin tekis mieli kokeilla…

 111. Susanna sanoo:

  Vegekassi koska se olisi helppo tapa syödä kasvispainotteisemmin!

 112. Laura sanoo:

  Lasten suosikkikassia olis kiva kokeilla! 🙂

 113. Laura sanoo:

  Lasten suosikkikassia olis kiva kokeilla! Tuntuu että aina pyörii samat ruoat ja lapset alkavat jo kyllästyä, tästä voisi saada uusia kivoja ideoita 🙂

 114. Yasmin sanoo:

  Vegekassia olisi kivaa päästä kokeilemaan, juuri sen takia että monesti tekisi mieli syödä kasvispainoitteisemmin mutta reseptejä tuntuu olevan hankala keksiä. 🙂

 115. Essi sanoo:

  Perhekassi 🙂

 116. Johanna sanoo:

  Kasvissyöjänä olisi huippua saada testiin vegekassi 🙂

 117. Hetukka sanoo:

  Sain kaverilta vahvan suosituksen kokeilla kasvisruokavaliota viikon ajan. Innostuinpa kokeilemaan pystynkö kuukauteen, joten tähän hetkeen Vegekassi olisi oiva vaihtoehto minulle 🙂

 118. ellaaa sanoo:

  vegekassia oisi mielenkiintoista kokeilla!

 119. Bambi sanoo:

  Perhekassi koska täällä asuu 3 lasta. tai vegekassia olisi kivaa kokeilla myös koska emme muuten kokkailla kasvisruokia paljon.

 120. Katri sanoo:

  Vegekassi, koska olen kasvissyöjä 🙂

 121. Lode sanoo:

  Perhekassi kuulostaisi sopivalta meille 🙂

 122. Primrose sanoo:

  Perhekassi olis mun valinta. Kaipaan uusia vinkkejä nimenomaan perheen arkiruoanlaittoon. 🙂

 123. Primrose sanoo:

  Perhekassi, koska kaipaan vinkkejä just perheen arkiruoanlaittoon. 🙂

 124. Mimmi sanoo:

  Oih ja nam – Maukaskassia en ole kokeillut ja se tulikin ihan uutena juttuna tietoon eli ehdottomasti tämä! Muut kassit ovat olleen huikeita arjen helpottajia. Ihana kuulla myös Sannan tarina 🙂

 125. Riikka sanoo:

  Perhekassi kuulostaa hyvältä.

 126. Marjut sanoo:

  Vegekassi. Hyviä kasvisruokia en ainakaan vielä ole oppinut tekemään. Mielellään ottaisi vastaan valmiita ruokaideoita, sillä viikon menun pähkäily on välillä hirveän vaikeaa.

 127. Nelliina sanoo:

  Lasten suosikkikassi olis mun valinta. Mukana.

 128. Päivi sanoo:

  Gluteeniton kassi, taloudessa vilja-allerginen!

 129. Tupu sanoo:

  Perhekassi olisi sopiva! 🙂

 130. Krista sanoo:

  Perhekassi 🙂

 131. idjaelina sanoo:

  Mun tulee kasvissyöjänä helposti kokattua ja syötyä aina uudelleen samoja ruokia, joten tuo vegekassi tarjoaisi varmasti tuoreita reseptejä ja ideoita omaan ruoanlaittoon!

 132. Eeva sanoo:

  Vegekassi, koska haluan syödä kasvisruokaa, mutta olen huono keksimään uusia reseptejä.

 133. anna s. sanoo:

  Perhekassi, sillä siitä riitäisi meille kaikille 😛 Kaikki kassit kyllä vaikuttavat hyvälle 🙂

 134. Lilja sanoo:

  Gluteeniton kassi koska haluaisin kokeilla tehdä gluteenitonta ruokaa.

 135. hilkka sanoo:

  Vege-kassi, sillä uskon että sen kanssa tulisi kokkailtua jotain uutta 🙂

 136. Anniina sanoo:

  Maukas kassi kuulostaa hyvälle 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.