Luukku 23: MY DAY -video

23.12.2018

Joulukalenterin toisiksi viimeinen luukku, jossa ajattelin yllättää iloisesti kaikki videoista tykkäävät! Tänään nimittäin luukusta paljastuu MY DAY -video! 14 minuuttia meidän perheen lauantaita (viime viikolta), jolloin touhuttiin paljon yhdessä, käytiin ostoksilla, luettiin iltasatua ja paljon muuta. My Day -videot on siitä hauskoja, että niissä pääsee kurkkaamaan sinne perheen arkeen vähän syvemmin kuin tekstien välityksellä, vaikka toki 14 minuuttia on vain hyvin pintapuolinen kuvaus yhdestä kokonaisesta päivästä edelleen.

Meidän päivä koostui ihanista hetkistä, joista monet näkyvät tuolla videolla. Kuten mun blogissa, myös mun videoilla ja kaikissa muissakin kanavissa se kaikkein tärkein sanoma mitä mä haluan välittää, on yhdessäolo ja rakkaus. Ja sitä tältä videolta löytyy. Jos kaipaatte paljon haleja, päällä kiipeilevää taaperoa, naurua, hömpötystä ja muuta niin nyt kannattaa kurkata, vaikka ei videot olisikaan aina se sun juttu. Mä en itekään ole mikään sellainen videoiden suurkuluttaja, mutta huomaan, että aina kun pysähdyn katsomaan jotain ihanaa hyvän mielen videota, niin mulle oikeasti tulee niin hyvä mieli ja se ilo tarttuu!

Mä haluaisin nyt kauniisti pyytää teiltä, jotka videoita katsotte, että kommentoisitte tähän, mitä haluaisitte tubekanavalla nähdä! Mä teen mieluusti videoita kyllä, mutta haluaisin tehdä mahdollisimman viihdyttävää sisältöä sielläkin juuri TEILLE! Eli jos tykkäätte videoista, niin kertokaa ihmeessä millaisia videoita haluaisitte nähdä, ja mikä on teidän lempparivideo niistä, joita mun kanavalta jo löytyy ja miksi (niitä on nyt 24 kappaletta).

Tämän vuoden aikana, ennen tätä uusinta videota siis, mun videoita on katsottu yhteensä yli 140 000 kertaa YouTubessa, mikä on mulle itselleni tosi suuri määrä, koska en kuitenkaan niitä niin paljoa tee. Tavoitteena mulla on julkaista ensi vuonna vähän useammin videoita myös, koska mulla on silloin paremmin aikaa tehdä mun töitä. Ainakin kerran kuussa olisi kiva tehdä video, ja useamminkin jos inspistä löytyy!

Kiitos tosi paljon jo etukäteen kaikille jotka kommentoivat omia ajatuksiaan tähän liittyen, siitä on suuri ilo ja apu <3

PS: YKSI YÖ JOULUUN!! HUOMENNA SE ON! Tänään me kokataan Oton kanssa kaikki ruuat ja paistetaan kinkku!


24 Responses to “Luukku 23: MY DAY -video”

 1. Nimetön sanoo:

  Itse luen blogeja usein yöisin ja varhain aamulla, jolloin muu väki vielä nukkuu. Siksi koen videoiden katsomisen vaikeana – niistä kun lähtökohtaisesti aina lähtee ääntä. Pitäisi siis olla kuulokkeet aina käden ulottuvilla, jotta videoiden katsominen olisi mahdollista.

  Noin yleisesti nämä my day-videot ovat kivoja. Ainakin niistää jää talteen ”pieni pala historiaa”, jotain juuri tästä päivästä, pysäytetyksi teidän lapsillekin. Minusta se ajatus on jotenkin ihana.

  Videoideana mieleen tuli esimerkiksi kymmeneen minuuttiin editoitu kooste automatkasta Ouluun. Miltä takapenkillä näyttää lähtiessä ja miltä matkan jälkeen? Mitä tapahtuu siinä välissä ”kun mitään ei tapahdu”.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on ihan totta, mä itse myöskin katson usein videoita tekstityksillä. Mut sit taas se tekstitysten tekeminen on niin hemmetin iso homma vielä kaiken päälle, että oon todennut, että mulla jää suurin osa videoista tekemättä jos vaadin vielä nekin itseltäni. Mut tosi hyvä kommentti, samaistun sun ajatuksiin täysin! 🙂

   Ja eikää ihana toi videoidea! 😀 Ois ihan sika hauska! <3 Kiitos paljon kommentista ja ihanaa joulua <3

 2. Laura sanoo:

  Olipa kiva video!! Ehdottomasti kannattaa tehdä jatkossa enemmänkin videoita, juuri tällaset my dayt on kivoja mutta myös ns. asiavideot,joissa kerrot jostain tietystä aiheesta. Näiden my day-videoiden kautta voi mukavasti kurkata toisen arkeen, paljon samaa oli tuolla videolla, mitä oman perheen elämässä <3
  Ihanaa joulun aikaa teiän perheelle!!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi, kiitos ihan hurjasti tästä ihanasta kommentista! <3 Tuli niin hyvä mieli sun sanoista! Ja ihanaa, että oli samaistuttavaa meininkiä! 🙂 IHanaa joulun aikaa teidän perheelle myös <3

 3. Marsa sanoo:

  Olipa aivan ihana video, voi hitsi😍
  Teidän touhuista vaan tulee niin hyvälle mielelle, jostain kumman syystä etenki Novan puuhat saa hymyn huulille😁
  Videot on just siitä niin kivoja et niistä saa napattua sen fiiliksen vielä paremmin kuin tekstistä, vaikka sä kyllä tekstilläkin osaat luoda tilanteen tunnelman hyvin lukijalle. Ois hauska jos joskus nakittaisit viikonlopun mydayn kuvaamisen Tiaralle ja Zeldalle, niin näkis et mitkä on heidän näkökulmasta ne tärkeimmät hetket kuvattavaksi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi miten ihana, kiitos hurjasti <3 Ihana kuulla että hymyilyttää ja tuli hyvälle tuulelle! Mäkin hymyilen aina taaperon jutuille, hän on niin topakka 😀 Mut joo, toi ois hauska, ollaan puhuttu siitä lasten kanssa kun he haluaisi itsekin tehdä just sen! Nyt ei vaan antanut mun aikataulu periksi enää editoida enempää videoita kalenteriin, mut ehdottomasti tehdään tää tulevaisuudessa jos tytöt vielä haluaa <3 Ihanaa joulun aikaa sinne!

 4. Aava sanoo:

  Otto ei taida puhua paljoa 😀 mutta todella suloinen video!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha hän puhuu kyllä, jopa enemmän kuin mä 😀 Mut tässä oli vaan 14min meidän päivästä, ja nyt kun katsoin tätä uudemman kerran, niin toden totta, näihin 14 minuuttiin ei kyllä mahtunut ihan hirveästi Oton höpinöitä! 😀 Mut yleensä puhuu kyllä paljon <3 Kiitos paljon!

 5. Saija sanoo:

  Ihana video! ♥ Välittyy niin selkeästi tuo teidän välinen rakkaus ja lähimmäisyys.

  Itse tykkään juuri myday-videoista kaikista eniten. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana kuulla, kiitos hurjasti kauniista sanoista <3 Niitä on kyllä kiva tehdä, vaikka niissä on eniten hommaa! Mut kiva myös kattoo jälkeenpäin 😀 Ihanaa joulun aikaa sinne <3

 6. Nimetön sanoo:

  Jäi jotenkin omituinen fiilis tästä. Otto ei juuri puhu mitään, eikä hirveästi vaikuta jaksavan touhuta lastenkaan kanssa. Makaa sohvalla ja selaa puhelinta. Lasten hampaatkin pestään tietokonetuolilta nousematta.
  Ehkä kuvauspäivänä sattui vain löhöfiilis vai vierastaako hän videoblogijuttuja?

  Eikö teidän lasten muuten pitänyt olla ruotsinkielisiä? Videolla kuitenkin ainoa, joka sitä ruotsia puhuu on Otto? Erikoista.

  Vinkkinä vielä tulevaan semmoinen, että taustamusiikki voisi olla pikkuisen hiljemmalla, kun puhe ei meinannut kuulua kaikissa kohdissa. Muuten kiva kurkkaus teidän päivään.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Wau, vitsi miten erilaisten linssien läpi tätä videota voi katsoa! Tietokonetuolilla Otto istui taapero sylissä pesemässä esikoisen hampaita, koska hän oli näyttänyt siitä koneen ruudulta 360 asteen kuvaa uimahallista taaperolle, koska taapero halusi katsoa ”UIMAHALLIAAA” iltapalan jälkeen. Oltiin edellisenä iltana koko perhe uimassa, ja taapero halusi katsella uimahallista lasten allasta ja delfiiniä ja sammakkoa, kun oltiin edellispäivänä ennen uintireissua tsekattu netistä tuon 360-kuvan avulla, että onhan uimahallissa tarpeeksi matala lasten allas.

   Mä näen videolla isin, joka kokkasi kaksi päivän ateriaa yksin, luki iltasatua taaperolle, katsoi lasten kanssa leffaa, piti lapsia sylissä ja halasi heitä. Sen sijaan tällä 14min videolla ei näy 23h46min meidän päivästä, jotka sisälsivät 23h46min kaikkea muuta. Meidän lapset eivät ole ruotsinkielisiä, enkä koskaan ole niin väittänytkään. Kaksikielisiä he sen sijaan ovat, tässä videolla vaan ei nyt ollut hirveästi niitä pätkiä, jossa he käyttäisivät toista äidinkieltään (tämä ei ollut tarkoituksellista). Tosin taaperon ruotsin taidonnäyte kuuluu kyllä. Ei kannata hypätä johtopäätöksiin yhden videon perusteella. Tämä on aivan todellinen kuvaus näistä videolla näkyvistä 14 minuutista, mutta ei koko meidän päivä.

   Kiitos vinkistä, olen tosi samaa mieltä! Ensi kerralla kiinnitän vielä ekstrahuomiota ääneenvoimakkuuksiin! 🙂 Mukavaa joulun aikaa sinne <3

  • Sonja sanoo:

   Mulle välittyi ihan eri fiilis! Ihan normaalia lapsiperheen arkea ja isä hoiti oman osuutensa kyllä ihan kiitettävästi! Videosta välittyi tosi kiva ja lämmin tunnelma ❤️

 7. Elina sanoo:

  Ihana video, en kestä! <3 Nova oli söpö pahvilaatikkonsa kanssa. Videossa tuli hyvin esiin kuinka kesken ihan arkisen kirjan luvun tai vaikka kesken leikin saattaakin tulla eteen kysymyksiä isoista aiheista, kuten tässä sodasta. Vaatii vanhemmilta aikamoisen nopeita hoksottimia, jotta noihin vaikeampiin kysymyksiin osaa hetkessä sanoa oikean, ja lapsen tasoisen vastauksen. Ihanaa joulua teidän perheelle, joulukalenteria on ollut ilo seurata! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos niin paljon <3 Pahvilaatikko oli hänen lempparinsa, Otto rupesi kasaamaan meidän uutta tarjoilukärryä ja hän kaappasi pahvilaatikon itselleen 😀 <3 Mutta joo, siis lapsilta tulee kyllä tosi yllättävissäkin tilanteissa erittäin tarkkanäköisiä kysymyksiä, jokin aika sitten metrossa viimeksi "Äiti, miten ne siemenet menee sinne mahaan kun se vauva alkaa kasvaa?" 😀 Mut voi miten ihana kuulla että oot tykännyt joulukalenterista, kiitos vielä ja ihanaa joulun aikaa sinulle myös! <3

 8. Essi sanoo:

  Ihana video!! Nää my day videot on ehottomasti kivoimpia! Ja kehitysehsehdotuksena olisi, että välimusiikit voisi olla vähän hiljemmalla. Nyt aina hyppää äänenvoimakkuus omaan korvaan tosi kovalle noissa välimusiikeissa semmosen pätkän jälkeen missä on ollut puhetta. Ja vähän myös puhe hukkuu välillä tuohon taustamusiikkiin. (Itsehän en osaisi edes tehä videota missä olis taustamusiikkia tai edes editointia :D) Mutta muuten aivan ihana video! Ootte kyllä aivan loistava perhe <3 ihanaa joulun aikaa!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos ihan hurjasti <3 Ja siis oon niin samaa mieltä, mua itseäkin harmittaa, että noi musat oli noin kovalla! Mä hiljensin ne niissä välikohdissakin tosi paljon siitä mitä ne alunperin siinä musatiedostossa oli, mut ne jäi silti liian kovalle! Jotenkin siinä editoidessa kun rullaa niitä samoja pätkiä uudelleen ja uudelleen, niin esim. varmaan alkaa kuulla sen puheen selkeämmin kun muistaa jo osan ulkoa, ja sit se musan ja puheen äänen voimakkuuden suhde kuulostaa hyvältä 😀 Mut nyt ku kattoi muutamaa päivää myöhemmin nii kuulosti ihan liian kovalta itellekin! Mut ens kerralla koitan taas muistaa tän ja tehdä vielä paremmin. Ihanaa joulun aikaa sinne myös ja suuri kiitos vielä kauniista sanoista <3

 9. Lotta sanoo:

  Huomasin puolivälissä videota ihan hymyileväni, joten kiitos siitä, ihana video! Jotenkin rentouttavaa katsella ihan tavallisia arkisia juttuja? 😀 ehdotuksina olis hauskaa nähdä jokin video missä arvostelette erilaisia makuja, hyviä ja ei niin maistuvia! Esim. Vieraita kasviksia, tai vaikka herkkuja! Teidän tytöiltä tulee niin mahtavia kommentteja aina näissä videoissa, että sellainen ”makuraati” olis varmasti hauska! Ja lisää tietty näitä My Day -videoita, sittenpä varsinkin kun teidän arki muuttuu lasten mennessä päikkäriin! 🙂

  Harvoin kommentoin minnekään mutta tulin niin hyvälle tuulelle tästä luukusta että oli pakko 😀 ihanaa joulua teille!

 10. Saara sanoo:

  Ihan tosi ihana video! Hymyilin ääneen kun hyppäsit tuossa yhdessä kohdassa Oton syliin sohvalle makaamaan. Jotenkin näytti luonnolliselta eikä lapsiakaan tuntunut häiritsevän. Muutenkin tosi rakastava fiilis välittyi kokoajan. Tämä on ihana, sillä vaikka miäkin lapsena koin olevani rakastettu oli vanhempien välinen rakkaus omaan silmään näkymättömämpää. Ja sen vuoksi tuntui oudolta jos kavereiden vanhemmat olivat perinteisesti rakastavaisia. Nykyään onneksi oppinut oman miehen kanssa näyttämään tunteita myös puolisolle.
  Videoina pidän näistä myday videoista sekä erilaisista ”haastatteluista”. Oli vastaajana sitten lapset tai te pariskuntana. Myös insta tarinat on ihan huippuja olleet!
  Ihan tosi ihanaa joulunaikaa teille kaikille <3

 11. Ee sanoo:

  Eikä, ihana Nova!! Niin Sulonen ja toi puhe! Mul tuli mieleen ihan tanhupallo jotenkin hänen äänestä 😀 ja outo tuo yksi kommentti, minusta näytti siltä, että otto touhusi kyllä paljon ja teki ruokaa paljon! Ja oli läsnä, vaikkei näissä pätkissä puhunut, ehkä tarkoituksena pitää nämä suomenkielisinä meitä varten(?). Jatka vain videoiden tekoa! Ihanaa joulua teille ja onnellista uutta vuotta<3

 12. Sanna sanoo:

  Ihana video<3 välity kyllä hyvin miten rakastava ilmapiiri teillä on! Hyvää joulua!

 13. Sonja sanoo:

  Just tällaisia videoita haluaisin lisää!! Tykkään siks sua seurata vuodesta toiseen kun näytät oikeaa
  lapsiperheen elämää ja kaikesta välittyy kiva fiilis! Sellaista jotain mukamas täydellistä, epärealistista elämää ei jaksa blogeissa ym somessa seurata. Tykkään enemmän siitä ettei just kaikki oo niin harkittua ja stailattua ja ettei näytetä pelkkiä huippuhetkiä vaan oikeaa arkea! Se on kaikkein inspiroivinta!! Siitä iso kiitos sulle ❤️❤️❤️ Ihanaa seurata teidän perheen meininkiä, aina tulee hyvä fiilis!

 14. Leena sanoo:

  Moikka, ihana video ja tykkään ehdottomasti katsoa videoitasi. Toiveita en niinkään keksi, millaiset videot olisivat parhaita, tähän asti kaikki ovat olleet mielenkiintoisia. Lasten höpötykset ja nämä my day -videot on kyllä tosi kivoja.

  Haluan vielä kommentoida aiempaan kommenttiin liittyen, että videosta ja blogin perusteella ei kyllä tule käsitystä, että Otto ei olisi osallistuva isä, jos ei väkisin niin halua asiaa nähdä.

  Hyvää joulua teidän perheelle!

 15. Hanna sanoo:

  Todella aito ja lämmin video! <3 Ihana katsoa pieni pala teidän arkea näin videolta, ehdottomasti näitä siis lisää. Videoissa taitaa olla aika kova työ, mutta suuri toive olisi että ensi vuonna just tällasia 'pala arkea' -videoita olisi vaikka kerran kuussa 🙂 olette ihania!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.