Keltainen juhlamekko kesän juhlissa & kevätjuhlakuulumiset

01.06.2019

Meillä on jo kahdet tämän kesän suuret juhlat takana ja tämän ilmestyessä ollaan kolmansissa. Aika mahtavaa, että ollaan saatu juhlia näin paljon rakkautta ja hienoja saavutuksia jo ennen kuin kesä on edes ehtinyt kunnolla alkaa. Ja aivan ihanaa, että meidän ystäviä menee naimisiin ja saavuttaa hienoja asioita. Ihanaa oli myös juhlia omien lasten kevätjuhlia tänäkin keväänä, joista viimeisimpänä tänään esikoisen koulun ensimmäinen kevätjuhla.

Kevätjuhla oli niin ihana tilaisuus ja tosi hienoja esityksiä kaikilla luokilla! Mä tykkään niin paljon (ainakin meidän) koulun nykymeiningistä, kun lapset pääsevät kunnolla toteuttamaan itseään esityksissä ja ne ovat oikeasti tosi viihdyttäviä ja mietittyjä. Eniten tunteita nousi kuitenkin pintaan siinä lopussa, kun koko koulu lauloi yhdessä Den blomstertid nu kommer, eli suvivirren ruotsiksi. Omasta lapsuudesta tuttu melodia sai kylmät väreet aikaan ja kyyneleet silmäkulmaan. Kaikki ekaluokkalaiset saivat todistukset, eikä ekaluokkalaisille jaettu stipendejä vaan kaikki saivat kesäksi Lassemajas Detektivbyrå Sommarlovsbok-kirjat, josta meidän tyyppi oli aivan fiiliksissä. Siitä oli hyvä lähteä lomalle.

Kesällä mä rakastan pukeutua vaaleisiin tai kirkkaisiin väreihin ja niitä on nähty mun päällä myös juhlissa. Tämä kuvan keltainen mekko on ollut mulla päällä ystävien häissä, joissa olin kaasona ja joihin sen alunperin hankin. Sama mekko oli päällä myös eilen toisen ystävän valmistujaisissa ja MM-mitalikahveilla, sekä tänään esikoisen kevätjuhlassa. Siellä tosin tuli niin hiki, että illaksi oli pakko vaihtaa toinen asu jo. Mutta kolmet juhlatkin on jo tosi hyvä!

Mä rakastan sitä kirkkaiden värien ja rusketuksen yhdistelmää. Mun rusketus tulee purkista, mutta kuitenkin. Ja mieluummin purkista kuin auringosta, se on turvallisempaa. Rusketus innostaa käyttämään vieläkin enemmän kirkkaita värejä, kun ne sointuvat niin kivasti yhteen sen kanssa.

Tämä keltainen juhlamekko on Bubbleroom by Mariannan -mallistoa, eli suomalaisen blogikollegan sunnittelema. Tykkään sen mallista tosi paljon, kun se on niin ajattoman kaunis. Keltainen sävy on tosi raikas eikä yhtään tunkkainen. Tykkään kovasti myös sen V-kaula-aukosta, joka on mun kaikkein suurin lemppari.

Yhdistin mekon jälleen kerran mun musta-kultaisiin sandaletteihin, tosin molemmissa juhlissa vaihdoin jossain vaiheessa iltaa Vanseihin. Vansit on aina hyvä valinta, etenkin häiden jatkoilla ne olivat peliveto, niin jaksoi tampata. Hah!  Laukkuna toimi sama Guccin GG Marmont kuin aina, ei varmaan yllättänyt ketään. Se on ajaton ja juuri sopivan kokoinen, ettei ole ihan liian iso juhliin eikä liian pieni arkeen. En oikeasti muita laukkuja tarvitsekaan, paitsi kesällä olkikassin olalle ja talvella kangaskassin, joihin saa tungettua vesipullon ja muut isommat jutut.

En voisi olla enemmän fiiliksissä siitä, että lasten kesäloma alkoi tänään. Nyt on niin hyvä just näin! Heippa aikataulut ja tervetuloa 10 viikon vapaus ja spontaanius. Tänään juhlitaan vielä Oton siskon ylioppilasjuhlia ja sitten on juhlat ainakin hetkeksi juhlittu.

Toivotan valtavasti onnea kaikille tämän kevään valmistuneille ja koulunsa päättäneille! 


8 Responses to “Keltainen juhlamekko kesän juhlissa & kevätjuhlakuulumiset”

 1. ida ihana sanoo:

  Ihanaa, jos teidänkin kevätjuhlassa sai lapset olla pääosassa niin kuin kuuluukin 🙂 Kyllä juhlan kuuluu olla lasten näköinen, ja niitä lastenesityksiähän kaikki siellä haluavat nähdä.
  Toi keltainen mekko on tosi kaunis, ja sopii sulle ihan tosi hyvin <3
  Ihanaa alkavaa kesää ja nähdään pian!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. Tosi ihana asu. 😍 Keltainen sopii sulle todella hyvin.
  Onnea tytöille.

 3. Emilia sanoo:

  Hei, mitä itseruskettavaa käytät? 😊 Sävy näyttää tosi kauniilta. Aurinkoista kesää koko perheelle!

 4. Lotta sanoo:

  Moi! Muistanko ihan väärin, vai oletko joskus maininnut tuon itseruskettavan olevan hajutonta? Minkä merkkistä se olikaan ja ootko tykännyt? Näyttää nimittäin super hyvältä tuo bruna 😍 ihanaa kesää lomalaisille!!

 5. Nimetön sanoo:

  Hei. Mistä olet ostanut itseruskettavaa ja mitä?Laitatko samalla kasvot ja muut vartalon osat? T. Kiinnostunut.

 6. Nimetön sanoo:

  Sit vielä tukka juhlavaan kuosiin niin kokonaisuus on upea!!

 7. Mikä itseruskettava olisi sellainen, ettei haise pahalle?

 8. emzi sanoo:

  On tosi nätti mekko 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.