#EDSINKI – Ed Sheeranin keikka 24.7.2019

25.07.2019

HUH! Ei voi muuta sanoa. Oli niin siisti ilta eilen, että mä en ehkä kestä! Musta on vaan niin hienoa, että yksi mies kitaroineen pystyy vangitsemaan 60 000 ihmisen huomion niin täysin ja saa kaikki viihtymään parin tunnin ajan niin, että aika lentää kuin siivillä. Heittämällä mahtavin keikka, millä mä olen koskaan ollut, vaikka monia muitakin isoja nimiä olen käynyt katsomassa elämäni aikana. Eilisessä oli vaan kaikki maailmankaikkeuden palaset loksahdelleet paikoilleen: täydellinen sää ja upea auringonlasku, Zara Larsson parantui ja pääsi lämppäämään, Ed Sheeran oli mieletön ja me saatiin Oton kanssa kahdenkeskinen vapaailta. Ai että!

Se ihmismäärä vähän yllätti kyllä. Etukäteen toki ymmärsi, että 60 000 ihmistä on ihan älytön määrä, mutta vasta paikanpäällä sen tajusi oikeasti. Kaikkialle oli pitkät jonot, mutta melko jouhevasti ne jonot sitten kuitenkin etenivät, paitsi vessajonot. Aloitettiin keikka syömällä vähän pizzaa ruokakojusta. Mä tietysti pudotin marinara-kastikkeella kuorrutettua pizzajuustoa mun topille ja laukulle heti alkuun, mutta ei se mitään. Sitten suunnattiin anniskelualueelle, missä oli hieman väljempää kuin siellä koko alueen keskellä. Me saavuttiin paikalle kesken James Bayn keikan, mutta Zara Larsson ehdittiin katsella hyvin kokonaan.

Mä tykkäsin siitä, että kaikki eteni tosi jouhevasti ja ketään ei tarvinnut odotella. Joskus olen ollut myös keikoilla, missä artistia joutuu odottelemaan vaikka kuinka kauan, mutta tuolla kaikki eteni ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Se oli tosi mukavaa. Me yritettiin ehtiä vessaan keikkojen välissä, mutta bajamajajonot ei oikeasti edenneet _yhtään_. Luovutettiin siis ja mentiin takaisin katsomaan keikkaa. Ed Sheeranin keikan puolivälissä oli kuitenkin pakko lähteä takaisin kohti bajamajoja. Silloin ei ollut jonoja, mutta ei tietty päästy enää niin eteen sen jälkeen, kuin missä oltiin oltu.

Päätettiin ihan suosiolla jättäytyä taaemmas. Takaosassa oli väljempää, siellä mahtui rauhassa tanssimaan ja fiilistelemään. Loppukeikka me vaan fiilisteltiin kahdestaan, ympärillä oli tilaa ja me tanssittiin ja laulettiin ja ah, oli vaan  niin ihanaa. Perfectin aikana kaikki oli vaan niin perfect, tuntui kuin oltaisiin oltu vaan kahdestaan siellä ja kaikki muut 58 998 ihmistä unohtuivat ihan täysin. Ed Sheeranilla on taito tehdä biisejä, jotka saa tuntemaan niinkuin hän laulaisi just sen ihmisen elämästä, joka biisiä kuuntelee. Varsinkin Perfectin sanat kolahtaa, koska me oltiin ihan lapsia Oton kanssa kun me tavattiin  ja oikeastaan kaikki maailman odotukset ja tilastot olivat meitä vastaan, mutta tässä me vaan ollaan 8,5v myöhemmin ja tiedettiin se kyllä jo alusta asti.

We are still kids but we’re so in love
Fighting against all odds
I know we’ll be alright this time
Darling, just hold my hand
Be my girl, I’ll be your man
I see my future in your eyes

Mulla on tosi onnekas olo kun sain olla eilen siellä ja kokea tämän kaiken ja vielä just Oton kanssa. Mä katsoin etukäteen, että paikalle oli menossa tyyliin 50 mun tuttua tai kaveria FB:n mukaan. Törmäsin silti paikalla vain yhteen tuttuun, siellä oli niin paljon ihmisiä, että kertakaikkiaan oli ihan mahdotonta koittaa etsiä sieltä ketään, varsinkin kun yhteydet oli ihan pois pelistä kun kaikki yrittivät käyttää puhelimia yhtäaikaa. Olisi ollut ihana nähdä kaikkia, mutta toisaalta nautin siitäkin, että saatiin olla ihan vain me kaksi. Se on meille harvinaista herkkua, että saadaan keskittyä monen tunnin ajan vain toisiimme.

Kotimatka sujui yllättävän jouhevasti ja eilen tuli kyllä melko hyvin askelia keikan ansiosta. Tänään on ollut sellainen olo, että tuli vähän käveltyä, mutta kun oli hyvin kulutetut Vansit jalassa niin ei tullut edes rakkoja tai mitään. Oli loistavaa, että paikalle sai viedä 1,5litran vesipullon per naama, niin ei tarvinnut pelätä nestehukkaakaan siinä helteessä, tai ostella ylikalliita vesipulloja paikan päältä. Paikalle ei saanut viedä järjestelmäkameroita, joten oltiin ihan puhelinkuvien ja videoiden varassa. Mutta se oli toisaalta ihanaa ja vapauttavaakin, kun ei voinut kuvata sen enempää.

Mä annan kyllä eiliselle ihan 6/5. Yksi tän vuoden parhaista illoista ehdottomasti. Kiitos Otto ja kiitos Ed Sheeran, sekä Zara Larsson täydellisestä kesäillasta, joka me saatiin kokea.

Olitko sä Ed Sheeranin keikalla toissapäivänä tai eilen? Mitkä fiilikset jäi?


7 Responses to “#EDSINKI – Ed Sheeranin keikka 24.7.2019”

 1. S sanoo:

  Mullaki oli niin parasta vaikka jouduin ahtaanpaikankammon takia fiilisteleen Zaran ja Edin yksin taka-alalta ku kaverit mielummi oli lähempänä ihmismassassa. Jännä muuten et meidän kokemukset oli nii erilaises vessojen suhteen, ite kävin ainaki 5 kertaa ja en jonottanu kertaakaan, kaikkee muuta si jonotinki😂 paitsi ruokaa jonka kävin hakeen iha keikan lopussa😂

 2. Senni sanoo:

  Täällä myös päinvastaiset fiilikset 😂 vessaan ei ollut kertaakaan jonoa, mutta ruokakojuille ja jätskikojulle oli todella pitkät jonot. Mutta varmaan sitten riippunut myös vähän kellon ajasta, milloin mihinkin paikkaan jonoa 😅

 3. Nimetön sanoo:

  ihanan luonnollinen rusketus😍

 4. ida ihana sanoo:

  Varmasti upea kokemus!:) Ja just toi, kun saa jakaa ne hienot hetket se tärkeimmän ihmisen kanssa!:) Eilen meidän mahtavalla Naantali-Turku-reissulla just mietin, kuinka mahtaa se on!:) Sun kampaus on muuten aivan ihana <3 Upeaa työtä taas sun luottokampaajalta, ja ihanaa, kun uskalsit noin rohkean kampauksen ottaa 🙂
  Mukavia yhteisiä kesäpäisiä toivottelee Ida
  Kotona kaupungissa -blogista

 5. Sonjaaa sanoo:

  Ihanat hiukset! Kivasti laitettu 👌😊 Mukava kertomus myös keikasta!

 6. Nims sanoo:

  Me käytiin tiistain keikalla ja oli myös ihan uskomaton!!! Ja käsittämätöntä, miten hienosti kaikki järjestelyt meni. Jonotettiin paikan päälle varmaan 10 minuuttia ja joka paikkaan vessoja myöten pääsi ihan muutaman minuutin jonotuksella. Ainut asia, mikä jäi harmittamaan oli se, että keikan järjestäjä mainosti etukäteen, kuinka ruokaa saa vielä keikan jälkeenkin, mutta moni ruuista oli kylläkin sold out jo James Bayn kohdalla. Syötiin sitten jotain kamalaa makkarapannua, josta kaveri sai vielä viereiseltä myyjältä tuplaten sen annoksen, mitä minä samalla rahalla… Muuten jäi kaikesta loistava fiilis 😍

 7. emzi sanoo:

  Ihana että teillä oli kiva ilta ja voin kuvitella että oli mahtava keikka 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.