Treenivaatteita syksyyn & juoksuinnon löytyminen uudelleen

30.09.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Prisman kanssa.

Syksy on kunnolla käynnissä ja käynnistyneet ovat myös syksyn harrastukset. Meidän isommilla treenikertoja on viikossa jo useampia. Otto käy kiipeilemässä ja mä olen löytänyt uuden innon juoksulenkkeilyyn, kiitos Oton siskon, joka kannusti mut alkuun. Juoksu tuntuu pienen tauon ja reippaiden kävelyiden jälkeen taas niin hyvältä ja virkistävältä. Toinen iso apu juoksussa on muuten myös podcastit, joita kuuntelen.

Osansa mun juoksutauosta aiheutti myös se, että sain pari vuotta sitten useamman kerran migreenin kun kuuntelin musiikkia kuulokkeilla (sekä juostessa että vaikka bussimatkalla). Olin jo ihan luovuttanut ja ajatellut, että en voi enää kuunnella mitään kun lenkkeilen. Ja ilman musiikkia en osannut juosta, vaan kävin sitten kävelyillä ja soitin kavereille tai otin kaverin mukaan. Podcastit eivät kuitenkaan aiheuta tietenkään migreeniä samalla tavalla kuin bassot korvakäytävässä ja nykyään juoksu onkin ihan parasta niiden parissa. Olen niin iloinen siitä, että löysin vanhan lempiharrastukseni uudelleen. Toivottavasti en enää kadota intoa juoksuun.

Me käytiin lasten kanssa valitsemassa meille uusia treenivaatteita Prisman urheiluvaateosastolta, mistä niitä on tullut ennenkin ostettua. Prismassa on mun mielestä hyvä valikoima sporttivaatteita koko perheelle ja musta on kiva, kun niitä voi tarvittaessa käydä ostamassa ihan kauppareissun yhteydessä, eikä tarvitse lähteä erikseen mihinkään pyörimään.

Meidän molemmat isot tytöt ottivat hurjan kasvupyrähdyksen kesällä ja nyt alkusyksystä ja molemmilla oli tarvetta uusille treenitrikoille. Löydettiinkin Prisman lastenosastolta Danskinin ihania viininpunaisia treenitrikoita, joissa on kauniit nyöri-yksityiskohdat. Meidän keskimmäiselle ei ollut niistä kokoa, niin hän päätyi ottamaan ihan tavalliset Housen mustat trikoot. Esikoinen kuitenkin valitsi itselleen Danskinin trikoot. Molemmat ihastuivat myös Puman lyhyisiin huppareihin, jotka toimivat niin treeneissä ja treenien välissä kuin koulu- ja eskarivaatteenakin.

Löysin Prisman naisten urheiluvaateosastolta itselleni samanlaiset Danskinin treenitrikoot kuin meidän esikoinen oli valinnut ja pakkohan ne oli valita, että voidaan samistella! Mä käytän treenitrikoita lenkkeilyhousujen lisäksi paljon ihan vaan kotihousuina kun ne on niin mukavia ja siksi ne kuluvatkin esim. polvista, kun konttaan ja leikin taaperon kanssa lattialla. Oli siis tarvetta trikoille, joissa on ehjät (molemmat) polvet.

Lapset löysivät myös mulle samanlaisen Puman mustan hupparin, jonka olivat itse valinneet. Mä kuitenkin ihastuin itse enemmän Ellessen harmaaseen huppariin, joka tuntui monikäyttöiseltä. Se menee niin lenkkeillessä kuin sitten vaikka farkkujen kanssa tai kotivaatteena. En ollut edes huomannut, että Prismassa myydään Ellesseä mutta niin siellä vaan oli sitäkin, kuten myös esim. Filaa ja jo aiemmin mainittua Pumaa.

Prismassa on muuten kattava ja edullinen valikoima myös urheiluvälineitä ja varusteita. Meillä on sieltä esimerkiksi jumppamatto ja kaksi eripainoista kahvakuulaa, joita välillä käytän kun teen lihaskuntotreeniä kotona. Mä olen treenaajana itse sellainen helpoimman kautta menijä. Toisin sanoen haluan treenata silloin kun mulle sopii, oman kodin rauhassa tai pukemalla kengät vaan jalkaan ja lähtemällä juoksemaan. Nautin kyllä esim. ryhmäliikunnasta, mutta en silti jaksa käydä siellä säännöllisesti. On vaan niin paljon helpompaa, kun voi itse päättää aikatauluista eikä tarvitse lähteä mihinkään. Siksi on kiva, kun kotonakin on varusteita niin saa treenattua vähän monipuolisemmin.

Nyt meillä on taas treenikamppeet hetken kunnossa, ennen kuin seuraavat polvet kuluvat puhki ja lapset kasvavat taas hurjaa vauhtia, mikä voi tapahtua nopeammin kuin uskonkaan. Freeseillä kamppeilla on kiva treenata!

Millaisista treenivaatteista te tykkäätte? Oletteko ostaneet urheiluvaatteita Prismasta?


7 Responses to “Treenivaatteita syksyyn & juoksuinnon löytyminen uudelleen”

 1. ida ihana sanoo:

  Mulla on Prismasta myös joogamatto, ja palautumiseen ja kipeiden lihasten rentouttamiseen voin ehdottomasti suositella mikrossa lämmitettävää ihanaa vehnätyynyä!<3 Tekee todella hyvää niska-hartiaseudun kipeille lihaksille, omani on prismasta!:)
  Melkoisia temppuilijoita teidän tytöt, ja ihania treenivaatteita löysitte! 🙂
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. V sanoo:

  Muistetaan kaikki lähtökohtaisesti shoppailla käytettyjä vaatteita, jotta kysyntä jatkuvalle uudelle tuotannolle vähenisi. Vaateteollisuuden hiilidioksidipäästöt ovat kestämättömällä pohjalla, ja pikamuoti ruokkii päästöjen syntymistä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Tämä on tosi hyvä pointti, mutta esim. treenivaatteita mä en ole ainakaan löytänyt kauheasti käytettynä. Kun omassa käytössäkin ne jo kuluvat ihan puhki välillä ja lisäksi just jos miettii vaikka urheilurintsikoita tms. niin niihin tulee hikoiltuakin jo niin paljon, että en tiedä miten hyvin säilyvät edes seuraaville käyttäjille? Treenivaatteet eivät mun mielestä ole pikamuotia, en usko, että kukaan ostaa treenivaatteita vain paria käyttökertaa varten (tai ainakin kovasti toivon ettei).

 3. kp sanoo:

  Olis kiva tietää mitä podcasteja sinä ja Otto kuuntelette, jos vaikka löytyis jotain uusia mitä vois kävelyllä kuunnella.

  Viimeks just kuuntelin teidän podcastia 🙂 Kiitos siitä, tykkään.

 4. Ninranda sanoo:

  Prismasta löytyy kyllä hyviä vaatteita, oon jättäny muut liikkeet aika lailla huomioimatta 😅 treenivaatteita en ole kokeillut (ostan ne edelleen Stadiumista ja Intersportista), mutta esim. tämän vuoden rapujuhlien mekon ostin prisman alerekistä ja sain kehuja asusta. Kova oli ruotsalaisen hienostoväen hämmennys, kun kerroin ostopaikan 🤣

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.