Viikon arkikuva 11/52

28.03.2020
Pääset jatkamaan tekstin lukua katsottuasi alla olevan mainoksen:

10 Responses to “Viikon arkikuva 11/52”

 1. Avatar Ihmetys sanoo:

  Miksi puhut nykyään lapsista esikoisena, keskimmäisenä ja kuopuksena? Tai isommat, taapero jne. En siis tarkoita kritiikkinä, ihmettelen vaan kun aikaisemmin olet puhunut nimillä ja heidän kaikki etunimetkin olet kertonut täällä.

 2. Avatar Maria sanoo:

  Olen 90-luvun lapsi eikä omassa kaveripiirissä ollut SIMS-hahmojen ulkonäön tai vaatteiden arvostelua eli kai tässäkin on alueellisia eroja. Särähti vaan korvaan tuo, kun kuulosti yleistämiseltä.

  • Avatar Anskukka sanoo:

   Tämä sama minulla osui silmään, en muista että meilläkään olisi 90-luvulla syntyneiden kavereiden kanssa ollut mitään arvostelua hahmojen ulkonäöstä tai vaatteista. Mutta Sims oli kyllä ihan mahtava peli silloin aikoinaan! Välillä miettii, että osaisikohan siihen enää näin aikuisiällä eläytyä samalla tavalla kuin silloin nuorena :D

 3. Avatar lillamy sanoo:

  Te ootte kyllä aivan ihana perhe, toivottavasti saan joskus omat lapsenikin kasvatettua yhtä hienosti kuin te <3 Sims oli joskus ihan paras peli, muistan kuinka sen parissa meni oikeasti tunteja, varmaan päiviäkin! Mulla on ollut Sims1, Sims2 ja Sims3 :D

  Minkä takia muuten nykyään sun blogia pystyy lukemaan vain, jos on katsonut ensin mainokset? Nytkin tässä pyörii Electroluxin mainos, jossa lukee "Pääset jatkamaan tekstin lukua katsottuasi alla olevan mainoksen:" ja sen jälkeen pitää katsoa mainosvideo ja valita oikea vaihtoehto kysymykseen "Missä maassa Electroluxin intuitiivinen keittiölaitevalikoima on suunniteltu?". Jos vastaa väärin, ei eteenpäin pääse. Tämä ei ehkä ole iso juttu, mutta mielestäni kyllä tosi ikävä :(

 4. Avatar Nina sanoo:

  The Sims-pelisarja on parasta ikinä! Suosittelen vähän aikaa pelaamaan pelkällä peruspelillä ja sitten vasta ostamaan lisäosia (niihin kannattaa tutustua huolella, itselle on tullut pari pettymystä vastaan). Ja kannattaa katsoa youtubesta erilaisia rakennustutoriaaleja, esim. Nedde ja Shiny tekevät hienoja taloja!

 5. Avatar P sanoo:

  Ihana postaus, tuli hyvä mieli tästä ja myös tärkeitä sekä samaistuttavia pohdintoja!

 6. Avatar nipsu sanoo:

  Hei!

  Pidän blogistasi, ja mielelläni jatkaisin sen lukemista, mutta ikäväkyllä nämä uudet mainokset taitavat käännyttää useammankin lukijan pois. Ymmärrän, että bloggaajankin on saatava tulonsa, eikä siinä mitään ongelmaa, mutta jos blogitekstin lukiakseen pitää ensin katsoa joku mainosvideo ja vastata kysymykseen, niin sitten mielummin jätän postauksen lukematta.. Toivottavasti olen ainoa ”laiska”, eikä tämä veroita sinulta liikaa lukijoita! Ja tietysti toivon, että asiaan tulisi joku muutos ja videot poistuisivat. Mukavaa kevättä jokatapauksessa!

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Olen lukenut näistä uusista mainoksista blogin kommenttikentästä (tässäkin jo pari viestiä), mutten itse törmännyt niihin vielä lainkaan.
   Mikä juttu ja miksi ilmestyvät vain toisten kiusaksi?

 7. Avatar Pilvi sanoo:

  Hei! Mulla onnistuu blogitekstin lukeminen ilman mainosten klikkailua..

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  Olis muuten tosi hienoa, jos tiheän postautahdin sijaan joku bloggaaja vielä vaivautuisi vastaamaan lukijoiden kysymyksiin ja kommentteihin.
  Tässä niitä taas seisoo, kysymyksiä, ilman vastauksia. Ihan aiheellisiakin mielestäni nuo.

  Eikä ole vain tämän blogin ”ongelma”, vaan jo selvästi vakiintunut tapa isommassa kuvassa.

  Vastaamisesta ei varmaan synny tilastofaktaa, josta kukaan mainostaja olisi valmis maksamaan. Vuorovaikutusta siitä toki syntyisi, jota taas lukija jaksaisi arvostaa.

Kommentoi