Todellinen syy uuteen arkeen

23.02.2015

Osa teistä varmasti muistaa, kuinka haimme lapsille päiväkotipaikkoja tälle keväälle jo viime syksynä. Paikkoja ei kuitenkaan saatu, ja oikeastaan siinä tilanteessa se ei sittenkään haitannut niin paljon kuin pelkäsin. Hypättyäni portaalin taustajoukoista takaisin ”vain” bloggaajaksi, mun työmäärä pieneni jonkin verran ja arki tuntui taas mahdolliselta, ei ihan liian kiireiseltä, vaan siltä että mä oikeasti pystyn siihen. Hyvin ja tasapainoisesti, mulle jäi jopa pikkiriikkinen hetki omaa aikaa joka ilta. Viihdyin ihan superhyvin lasten kanssa kotona, ja Tiarakin sai ikäistään seuraa aina pari kertaa viikossa kerhosta, jossa tykkäsi käydä. Harmittelimme tietysti ruotsinkielen opetuksen puutetta, ja sitä että mun päivämenot koulutuksista pressitilaisuuksiin olivat hankalasti järjestettävissä. Ne piti joko jättää väliin tai ottaa lapset mukaan, tai hirveällä vaivalla sumplia joku läheinen hoitajaksi.

Uskon, että päiväkotipaikoista olisi ollut paljon hyötyä meille kaikille jos olisimme ne alunperin saaneet. Lapset olisivat saaneet sen pehmeän laskun päivähoitoon, tuen ruotsin kielen opetteluun ja mä olisin saanut enemmän aikaa bloggaamiselle ja blogitilaisuuksille, keskellä päivää, jotta vapaapäivät, illat ja viikonloput olisin voinut pyhittää täysin lapsille, Otolle ja itselleni. Välillä sumpliminen blogitilaisuuksien, Tiaran kerhon, postaamisen ja yhteydenottoihin vastaamisen välillä oli uskomattoman hankalaa, ja aika paljon piti vain priorisoida. Jättää tekemättä joitakin asioita, koska oli pakko.

IMG_1811x IMG_1889x

IMG_1972x

Olin hyväksynyt jo ajatuksen siitä, että tämä kevät menee vielä sumpliessa näitä hoitokuvioita ja menoja, ja syksyllä sitten päästään kiinni päiväkotirytmiin, kun eteen tuli jotain sellaista joka muutti kaiken. Mä sain uuden työpaikan. Tilanteessa jossa en etsinyt työtä ollenkaan, enkä myöskään sellaista osannut edes kaivata bloggaamisen rinnalle juuri nyt, mä sain niin uskomattoman tilaisuuden että se oli pakko ottaa vastaan. En oikeastaan vieläkään voi uskoa, että Suomen nykyisessä taloustilanteessa mä sain mahdollisuuden päästä tekemään työtä, joka vastaa kaikkia mun unelmia, ja ilman että työpaikkaa olisin edes tavoitellut.

Maaliskuussa mä aloitan työn, joka sisältää matkustelua, tapahtumia ja uusia ihmisiä. Työ on joustavaa, ja sellaista että mulla jää loistavasti aikaa myös bloggaamiselle koska tytöt aloittavat päivähoidon. Se on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja hauskaa työtä trendien, sisällöntuotannon ja sosiaalisen median parissa. Se on myös työtä, johon vuosien bloggaaminen on antanut arvokasta kokemusta. Ympärilläni on huikea porukka, johon olen kevään aikana tutustunut. Inspiroivaa seuraa ja inspiroivaa työtä, josta opin varmasti paljon, ja jolle toivon mulla olevan paljon annettavaa. Maaliskuun alusta alkaen mulla blogi, ja sitten mulla on ihan oikea työ niinkuin joku ehkä sanoisi. Molemmat tukevat toisiaan, ja silti aikaa viettää myös lasten kanssa vapaapäiviä kotona. Se on paljon enemmän kuin koskaan osasin haaveilla.

IMG_1815x IMG_1884x

Mun on pakko nipistää itseäni vielä kerran että uskon tämän olevan totta, kyllä se on! Maaliskuusta eteenpäin mun työpaikkana toimii EYE Jewelry, koruyritys jonka innovatiivisuus on tehnyt muhun suuren vaikutuksen. Muistatte oikein, mä tein heidän kanssaan yhteistyötä viikko takaperin. Siitä se kaikki lähti, niinkin pienestä jutusta kuin blogiyhteistyön suunnittelusta alkuvuodesta. Voitte uskoa että mä kiitän itseäni siitä joka päivä, että toukokuussa 2011 aloin kirjoittamaan mun blogia josta on neljässä vuodessa kasvanut mulle elämäntapa ja elinkeino. Blogiin tämä ei vaikuta muuten, kuin että esittelen ehkä enemmän toimistoasuja, haha! Jatkan bloggaamista ihan niinkuin aina ennenkin, mutta uusi arki tuo varmasti blogiinkin uudenlaista sisältöä 3,5 vuoden kotonaolon jälkeen.

IMG_1870x IMG_1904x IMG_1917x

Olen maailman kiitollisin mun uudelle työnantajalle ja työkavereille, jotka uskovat muhun ja mun taitoihin ja antavat mulle tämän hienon mahdollisuuden. Kiitos EYE <3 He ovat ottaneet mut avosylin vastaan, ja käytiin tänään tyttöjen kanssa toimistolla piipahtamassa pari tuntia, ja meillä oli ihan parasta! Mä uskon että tästä vuodesta tulee aika järkyttävän mieletön, koska ainakin se on alkanut hienommin kuin osasin ikinä kuvitella. Juuri nyt kaikki on niin hyvin, että ei ole tarvetta miettiä eteenpäin vaan nauttia ja elää hetkessä. Go 2015!


56 Responses to “Todellinen syy uuteen arkeen”

 1. Nelli sanoo:

  Mahtava juttu! Tsemppiä uuteen työhön, oon varma että oot siinä hyvä <3

 2. napin sanoo:

  Onneksi olkoon Iina! :) Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta firmalta. Uskon että pärjäät loistavasti siellä.

 3. Jellu sanoo:

  hienoa! Onnea uudesta työpaikasta! :)

 4. Upeeta, paljon onnea Iina uudesta työpaikasta!! ♥

 5. Juulia sanoo:

  Voi että, siis aivan mahtavaa! Tosi huikeeta! Oon tosi iloinen sun puolesta! Mielettömästi onnea ja tsemppiä uuteen työhön. Kuulostaa aivan mahtavalta! :)

 6. Umpsit sanoo:

  Paljon onnea työpaikasta! :)

 7. kaisla sanoo:

  Vau, aivan mieletön homma!

  Hauskaa, miten asioilla näyttää olevan tapana järjestyä; työ ja tyttöjen hoitopaikka samaan aikaan. Voi kun itsekin saisin harjoittelupaikan kesäksi, niin pääsisin eteenpäin opinnoissa.

  Onnittelut vielä, toivottavasti nautit uudesta työstäsi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Ja joo, asioilla on onneksi tapana aina järjestyä vaikka aina ei siltä tunnukaan! Mä toivon ja pidän peukkuja että saat harjoittelupaikan, tsemppiä etsintään! <3

 8. Jaana sanoo:

  Upeeta! Onnea ja menestystä! :)

 9. Iina sanoo:

  Oi paljon onnea uudesta työpaikasta! ♥

 10. Vau onnea työpaikasta! Se on upea saavutus! Ihania työpäiviä sinulle! :)

 11. Annina sanoo:

  Isot onnentoivotukset uudesta työpaikasta! Hienoa! :)<3

 12. Viivi sanoo:

  Vau! Onnea uudesta työpaikasta! Kuulostaa kyllä hienolta :)

 13. Elisabet sanoo:

  Onnea kovasti! :) Tosi mahtava juttu.

 14. jonu sanoo:

  Mielettömän huippu juttu! Paljon paljon onnea uudesta työpaikasta !

 15. WOW, hei tosi huippu juttu!!! Onnee hulluna <3!

 16. Inga sanoo:

  Wow, mahtavaa! Onnea hurjasti Iina! :)

  Muistan, kuinka kirjoitit viime vuoden lopulla blogin vuosikatsauksessa, että susta tuntuu kaikkien elämän isoimpien tapahtumien olevan jo ohi tai ainakin niin kaukana tulevaisuudessa, että 2015 vuodesta saattaisi tulla ensimmäinen blogivuotesi ilman suuria tapahtumia. Mutta voisiko tämä uuden mahtavan työn saaminen olla se vuoden 2015 The Big Thing? ;)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti<3 Ja aivan totta, oot ihan oikeassa! Noiden viimevuotisten ajatusten jälkeen mä päätin ottaa sellaisen asenteen, että mitä tahansa siistiä voi tapahtua, kun lakkaa odottamasta ja miettimästä että kaikki siisti on jo tapahtunut! :D

 17. Maarit sanoo:

  Wau, mahtavaa! Lämpimät onnittelut!!

 18. Jeeee sanoo:

  Mahtava juttu, onnea! Suunnittelen häitäni pikkuhiljaa ja ajattelin hakea innostusta blogistasi, mutten saanut yhtäkään hääblogin postausta auki, vaikka koitin eri selaimilla. Onko blogi suljettu?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Jeee kiitos paljon<3 Hääblogi on suljettu koska Kideblogit-portaali ei ole enää toiminnassa, mutta kaikki postaukset sieltä kommentteineen löytyvät nykyään täältä blogista Häät-tunnisteen takaa. Tosin tuossa alussa muutama uudempi postaus hääpäivästä yms, mutta kun selaat vähän eteenpäin niin sieltä löytyy kaikki hääpostaukset hääbloginkin puolelta :)! http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/tag/haat/

   Ihania hääsuunnitteluhetkiä sinne ja tsemppiä järjestelyihin<3

 19. Paprika sanoo:

  ..Ja niin niiden asioiden on tarkoitus mennä kuten kuuluukin. Onnea ja menestystä tosi paljon :) Huikee juttu!

 20. st.brigitten sanoo:

  Vau! Onnea, oot mieletön <3 Oon niin onnellinen sun puolesta! Tsemppiä uuteen arkeen!

 21. Nimetön sanoo:

  Oikein paljon onnea uudesta työstä! :)

 22. Huikeaa!
  Onnittelut unelmien työpaikasta :)

 23. Tiia sanoo:

  Vautsi iina! Onnea työpaikasta ja miten mahtavaa, että se on just semmonen mistä oot haaveillut!
  Tiia

 24. jonttu sanoo:

  Wau! Hurjasti onnea! :-)

 25. AnnaR sanoo:

  Ei vitsit, miten hieno homma!! :) :)

 26. Amanda sanoo:

  Aivan superisti onnea! <3

 27. Ninni sanoo:

  Hieno juttu! Paljon onnea työpaikasta! :)

 28. noora sanoo:

  Upeaa! Paljon onnea! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.