Rakkausviikonloppu

13.04.2015

Ja en nyt puhu kyllä deittiviikonlopusta tai kahdenkeskisestä pikalomasta johonkin Euroopan kaupunkiin. Mutta rakkausviikonloppu silti, täynnä rakkaita ihmisiä ja yksi rakas pieni chihuahua, joka reilun puolen kilon painostaan huolimatta on suuri persoona, ja tuo suuresti rakkautta meidän elämään. Lapsimessuilla tavattiin iso joukko ystäviä ja tytöt kävivät rakastavasti halimassa muumipeikkoa, ja sunnuntaisilla synttäreillä taas nähtiin rakkaita sukulaisia. Toiminnantäyteisyydestään huolimatta aivan ihana  ja rentouttava viikonloppu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten eilen jo kerroinkin, täällä ollaan aivan rakastuneita, ihan koko perhe. Nuorempi neideistä ei tosin ole niin kiinnostunut pienestä ”Ahmasta”, mitä nyt käy välillä silittämässä, mutta tänään Armas otti nokoset Tiaran sylissä Pikkukakkosen ajan ja viihtyi oikein hyvin.  Zelda, huomenna tasan kaksi vuotta täyttävä kuopuksemme, on vähän enemmän toiminnan nainen, eikä ikinä istuisi paikallaan edes puolikasta Pikkukakkosta, ainakaan vielä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan uskomatonta että huomenna siitä on tasan kaksi vuotta kun mä synnytin Zeldan! En voi ehkä vielä käsittää tätä, mutta pakko se on. Mä kirjoitan huomenna enemmän synttärijuttuja ja ajatuksia siitä mitä kaksi vuotta kahden lapsen äitinä on tuonut tullessaan, ja miltä se on tuntunut, mutta nyt tyydyn vain toteamaan että on meidän pienestä ruttuisesta vauvasta kasvanut kyllä maailman ihanin nuori neiti, ja noista kahdesta maailman ihanimmasta neidistä melkoinen parivaljakko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna ei vielä pidetä hurjia synttäribibiksiä, mutta kuopuksemme saa viedä itse valitsemansa Angry Birds -keksit päiväkotiin ja tarjoilla komppiksille kanssa. Illemmalla mennään ostamaan hänelle synttärilahja ja käydään varmaan jätskillä. En vielä tiedä mitä ihmettä me ostetaan kun leluja on ihan liikaa, potkupyöräkin saatiin lapsimessuilta ja pyöräilykypärä olisi ehkä vähän tylsä syntymäpäivälahja vanhemmilta kaksivuotiaalle. Ehkä me vain tehdään niin että mennään yhdessä ostoksille ja annetaan Zeldan valita itselleen jotain mistä hän todella pitää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina on sitten juhlien aika, ja juhlavalmisteluistakin ajattelin kirjoittaa pienesti etukäteen. Viidakkoteemasta on jo riittänyt vitsiä kummisetien keskuudessa, saapa nähdä millaisia eläimiä meille sunnuntaina tulee juhlimaan! Pitäisi vielä keksiä asut meille kaikille, ja koristelut kotiin. Mä haluaisin jotain tosi siistiä ja viidakkoista, nyt jos jollain on vinkki mistä kaupasta (ei nettikauppoja, koska ei ehdi enää) löytää parhaat teemakoristeet niin saa vinkata!

Mä menen nyt pusuttelemaan tuota Armasta ja katsomaan Game of Thronesia vihdoinkin vuoden odotuksen jälkeen Oton kanssa sohvalle, kun tytötkin jo nukkuvat nätisti kerrossängyssään. Ihanaa maanantai-iltaa kaikille <3


28 Responses to “Rakkausviikonloppu”

 1. kaisla sanoo:

  Voi ei, mä en kestä tuota pentua!!! Niin suloinen! Mulla on kamala pentukuume, mutta pitää vielä miettiä, että riittääkö opiskelijana rahat koiraan kuitenkaan ja miten hauva selviäisi pitkistä päivistä yksin. Onneksi voin ihastella teidän äidin karvaturrin kuvia täällä ja sitten perheen kotona rapsutella meidän koiravanhusta 🙂

  Toivottavasti teillä on kiva päivä huomenna! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaa Armas on kyllä ihana :D<3 Ja joo meillä on sama että ei oikein ole nyt hyvä hetki hauvavauvalle kun hän joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksin, ainakin välillä :/ Mutta tulevaisuudessa ehdottomasti on saatava omakin koira! Kiitoksia sulle ihanalle ja toivottavasti sullakin on kiva päivä ja kiva viikko<3

 2. Mimmi sanoo:

  Moi, pakko linkata ku just luin hauskoista synttäreistä 🙂

  http://mekkotehdas.blogspot.fi/2015/04/safari-synttarit.html

 3. sanoo:

  Ihan sairaan kauniin värinen pentu teillä. Toivottavasti tytöt osaa varoa herkästi särkyvää pientä.. 🙂 Ottakaa vakuutus! Pennulle on halvempi ottaa kuin aikuiselle, ja aikuinenkin chihu on aika lasinen. Tiedättekin varmaan, että eläinten lääkärikäynnit on ihan hitosti kalliimpia kuin ihmisten. Kehtaatko kertoa kasvattajan nimeä?

  Sen takia kyllä intouduin kommentoimaan, kun sä olet ihan erityisen kaunis näissä kuvissa. Huomaa, että menee hyvin. Ja lapset on niin ihanasti puettu, en pysty mitenkään edes valitsemaan lempparia noista asuista kun molemmat on niin söpöset.

 4. Iida sanoo:

  Tigerissa ainakin tällä hetkellä viidakkoaiheisia koristeita mm. Cocktail tikkuja

 5. Iia sanoo:

  Olettehan varmistaneet että päiväkotiin saa viedä herkkuja? Meillä noudatetaan vähäsokerista linjaa päiväkodissa ja sokeriherkkujen vieminen on kiellettyä.

  Aivan ihastuttava pentu. Niin kauniin värinen. Ihana kuulla kuinka opetat lapsiasi huolehtimaan ”vauvasta” varovaisesti, meillä täällä tahtoo olla vähän rajuja lapsia lähistöllä, jotka meinaavat aivan retuuttaa kahta chihuahuaani jos en puuttuisi tilanteeseen. Sitten taas huomaa niitä lapsia joille kotona jo neuvotaan miten niistä pidetään varovaisesti huolta, hymy nousee huulille sellaisia lapsia katsoessa jotka niin hellästi pieniäni hoitavat 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Olemme kyllä, ei tulisi mieleenkään nykyajan rajoitusten keskellä tehdä kysymättä yhtään mitään 😀 Armas on kyllä ihana ja kaunis<3 Musta on ihan hirveän tärkeää oppia jo pienenä kohtelemaan eläimiä (niinkuin kaikkia muitakin) kauniisti ja hellästi, tekee pahaa katsoa miten lasten annetaan joskus kiusata pieniä eläimiä 🙁

 6. Jelena sanoo:

  Mun on nyt pakko kommentoida sitä oikea nainen -postausta tähän alkuun. Kirjotin melkein mun tarinan, mut sit olin jo liian väsyny enkä löytäny oikeeta ilmaisutapaa itselleni. Mutta jäin miettimään asiaa, itseäni ja suhtautumistani omaan kroppaani. Lisäksi pohdin nykyisiä kauneusihanteita ja tänään vastaan tuli keskustelupalstalla kokonainen vaatekokojen ongelmien kirjo, joka palautti mun mieleen muut ajatukseni (ja siksi päädyin varmaan kommentoimaan asiaa nyt, myöhässä ja ihan eri postaukseen). Mutta pointti on se, että sun blogikirjoitus herätti mussa niin paljon ajatuksia, että jo pitkään epävarmuudesta kärsinyt nuori nainen oppi vihdoin hyväksymään itseään taas hitusen lisää. Lisäksi löysin sen postauksen takia vihdoin ja viimein sen orastavan urheilumotivaation, joka on ollut todella pitkään hukassa. Pitkän urheilutauon jälkeen päätin ruveta taas urheilemaan ja enää en ajattele asiaa ”koska mun on pakko, mun on pakko päästä normaaleihin hoikkiin mittoihin, että mut hyväksytään” (voin kertoa, että toi ajatus vei mun motivaation mennessään ennen kuin se ehti alkaakaan). Mutta nyt mä löysin urheilun todellisen ilon ja olen päättänyt urheilla vain ja ainoastaan itseni ja hyvän olon takia. Jos multa mitat putoaa tässä samalla, niin hyvä juttu, mutta se ei nyt kumminkaan ole se päätarkoitus! Kiitos Iina ihanasta ja ajatuksia herättävästä postauksesta <3

  Ja nyt tähän postaukseen! Ensinnäki ihanalle Zeldalle hurjan paljon onnea, kaksi-vuotias on jo iso tyttö! 🙂 Ja mun mielestä on kiva ajatus, että Zelda itse saisi valita oman synttärilahjansa. Muistan omasta lapsuudestani yhen legendaarisen syntymäpäivän, kun mut vietiin shoppailemaan ja sain valita _kaikki_ lahjani itse! 😀 Teidän teemakoristeiluihin ja -asuihin en osaa neuvoa mitään, kun kaikki naamiaisasuni oon väsänny itse kaapista löytyneistä tarvikkeista…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei mä en edes tiedä mitä sanoa, upea teksti ja mä en voi sanoin kuvailla miten hirveän isolta jutulta mulle tuntui kuulla, että tämän haasteen ansiosta opit hyväksymään itsesi paremmin. Sun kommentti on osoitus siitä että tälle haasteelle oli ehdoton tarve, ja mä toivon että moni muukin huomaisi joko haasteen ansiosta tai muuten vaan että on ihana juuri omana itsenään<3 Kiitos sulle, sä oot aivan upea!

   Ja kiitoksia, Zelda kyllä tuntui tykkäävän kun sai valita lahjansa itse, vaikka olikin hieman hidas valitsija ;DD mutta sehän se oli hauskinta että ei ollut kiire ja hän sai rauhassa miettiä mitä halusi 🙂

 7. Virpi sanoo:

  Jos teillä on mahdollisuus autoon, kannattaa ehdottomasti käydä Espoon juhlamaailmassa. 🙂
  http://www.juhlamaailma.fi/myymala
  Itse olen löytänyt sieltä useisiin teemajuhliin aina kaiken tarvittavan 🙂

 8. Milla sanoo:

  Ihanan elämäniloinen postaus, mukava oli lukea! 🙂 Ja miten suloinen koira, aivan ihana ja nimikin sopii just hyvin pienelle. ^^

 9. Titta sanoo:

  Miten lapsesi pitävät kaulahuivit ym. vermeet noin hyvin päällä? Meillä ei onnistu, kaulaliina on iso, kutittaa, painaa, ymym…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No meillä ne on aina pysyneet hyvin päällä, en oo koskaan osannut ajatella että ei pysyisi! 😀 Kai lapset on niin erilaisia, toisesta se voi tuntua tosi hankalalta että on kaulassa jotain ja toiset taas ei ajattele koko asiaa..

 10. Mimi sanoo:

  Mitenkä sä puet lapset päiväkotiin? Olisi kiva jos tekisit postauksen päiväkoti asuista sisällä/ulkona. Ylläolevat eivät taida olla ihan päivkotiasuja? T. Milla

 11. Nina sanoo:

  Mun on pakko käydä täälä kattelemassa Armasta pari kertaa päivässä 😀 Ihan uskomattoman kauniin värinen vauva <3 ja niiiin mini! 🙂

 12. Voi jestas että on suloinen koiravauva! ♥ Ihanan värinenkin :’)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.