Viimeistä päivää nimetön

31.03.2017

Huomenna meidän tytär kastetaan, ja samalla hänen nimensä paljastetaan viimein kaikille muillekin ihmisille. Viimeistä päivää nimetön on ehkä harhaanjohtava, onhan tuolla ihanalla minillä ollut nimi jo monta kuukautta, se on vaan pysynyt visusti salassa. Ei olla lipsautettu kenellekään, ainoat joilla nimi on tiedossa ovat kastepappi, sekä leipuri joka tekee kakun. Leipurikin tietää vain etunimen. Salailu ei ole ollut hankalaa, kyllä siihen on näin kolmannella kerralla jo tottunut että päivisin meidän vauva on nimenomaan ”vauva”, ja illalla kahdestaan nukkuvaa tuhisijaa ihastellessa hän on sitten *nimi*.

Moni teistä on samanlaisia nimi-intoilijoita kuin minäkin. Tykkäätte pohdiskella erilaisia nimiä ja lukea harvinaisista nimistä. Moni teistä on jopa kertonut löytäneensä tänne blogiin meidän tyttöjen harvinaisten nimien ansiosta. Musta se on ihanaa, nimet ovat ihan hurjan mielenkiintoisia! Nimimakuja on paljon erilaisia, ja musta se on mahtavaa että Suomessa lapsen saa nimetä ihan oman maun mukaan, tietenkin asiallisuuden rajoissa. Meille nimen etsiminen ja keksiminen on aina ollut tärkeä prosessi, ja ollaan valittu jokainen nimi pitkän harkinnan ja mietinnän tuloksena. Tätäkin nimeä ollaan makusteltu lokakuusta asti ja se tuntuu tismalleen oikealta.

Tärkeintä on ollut löytää jokaiselle lapselle sellainen nimi joka sopii juuri heille, joka kuulostaa kauniilta meidän omaan korvaan ja jolla on jokin meille rakas tai tärkeä merkitys. Niin myös näin kolmannella kerralla. Me ollaan löydetty vauvalle kolme ihanaa nimeä jotka kuvaavat häntä ja liittävät hänet meidän perheeseen ja hänen sisaruksiinsa. Joka kerta kun kutsun vauvaa hänen nimellään, mua hymyilyttää. Se on ihana!

Ensimmäisellä kerralla nimeä paljastaessa mua jännitti paljon enemmän kuin nyt. Nyt mulla on jo pian kuuden vuoden kokemus harvinaisen nimen omaavien lasten äitinä. Tiedän että harvinaiset nimet ovat nykyään todella yleisiä ja tiedän että lasten päiväkoti- ja harrastuskavereilla on toinen toistaan jännittävämpiä ja erikoisempia nimiä joista osaa en ole koskaan aiemmin kuullut. Ihanaa että erilaiset nimet saavat kaikki kukkia ja tulla kuulluksi, olivat ne sitten perinteisempiä tai harvinaisempia.

Mä tiedän että nimi tulee varmasti jakamaan mielipiteitä, niinkuin nimet yleensäkin. Se on ihan ok, on mullakin nimiä joista pidän enemmän ja jotka eivät niin ole minun makuuni. Toivon silti asiallista kommentointia, sillä en tule julkaisemaan yhtäkään asiatonta kommenttia. Jos ei mielipidettään osaa ilmaista toisia ihmisiä kunnioittavasti, se ei ansaitse tulla kuulluksi tai luetuksi. Tämä vain näin etukäteen pienenä muistutuksena, koska tiedän että teidän kaikkien melkein sadan tuhannen ihanan joukossa on myös muutama sellainen jotka eivät tätä aina muista. Pysytään siis asiallisena, eikö!

Multa pyydettiin että saisitte arvailla nimeä vielä kerran ennen kuin sen paljastan. Nyt saatte siis arvata vielä nimeä, tai saatte kertoa minkä nimen TE antaisitte meidän kolmannelle neidille nyt kun olette nähneet hänet. Musta on tosi hauskaa aina lukea ehdotuksia ja arvailuja esim. äitiryhmistä kun äidit lisäävät kuvia vauvoista ja kysyvät että minkä nimen toiset äidit antaisivat kun he itse eivät meinaa keksiä nimeä. Vaikka me ollaankin nimi päätetty jo aikaa sitten, on hauska lukea myös toisenlaisia näkökulmia.

Sen verran paljastan nimestä, että nimiä tulee kolme ja nimi sopii isosiskojen nimien kanssa yhteen. <3

Eipä tässä muuta kuin nyt vaan jatkan leipomista ja valmistaudun huomiseen upeaan päivään, mahtavaa alkavaa viikonloppua kaikille!


135 Responses to “Viimeistä päivää nimetön”

 1. R sanoo:

  Veikkaan että NINJA 🙂

 2. Hanna sanoo:

  Etunimeksi veikkaan Fionaa, toisesta ja kolmannesta nimestä en osaa sanoa muuta kuin että kolmas nimi varmaan alkaa A:lla (Amanda ehkä?) 🙂

 3. Milla sanoo:

  Jotenki tuntuu siltä, että nimi vois olla Ruusunen 🙂

 4. Sallakoo sanoo:

  Beeda 🙂

 5. Sasu sanoo:

  Koska prinsessanimiä siskoillakin, veikkaan Aura (lyhenne Aurorasta)
  ”Tiara, Zelda ja Aura”. 🙂

 6. Anniina sanoo:

  Mun villiveikkaus on Wilda! 😀

 7. Minna sanoo:

  Veikkaisin Elenia 🙂 Tiara, Zelda ja Elenia rimmaisi hyvin yhteen!

 8. H sanoo:

  Veikkaan Leia 🙂

 9. Anni sanoo:

  Moikka.
  Mä luulen, että hänestä tulee Fiona

 10. Maija sanoo:

  Sonia Anne Alessiina

 11. Tintsu sanoo:

  Heh, mulla tuli myös tuo Fiona mieleen, mikä oli tuolla ylempänä myös veikattu 🙂

 12. Rosa sanoo:

  Mietin päässä ”Tiara, Zelda ja… Hulda” . Eli siis veikkaan että Hulda 🙂

 13. Noora sanoo:

  Mä veikkaan Xeniaa

 14. hölölö sanoo:

  Elsa tai Frida! Joka tapauksessa a-loppuinen, ei särähdä ulkomaisella korvaan ja joko kaksi- tai kolmitavuinen!

 15. Emmi sanoo:

  Veikkaisin Celina, Vilja, Tiuku, Saiga ja Melise

 16. Nimetön sanoo:

  Mä veikkaan etunimeksi Aida 🙂

 17. jepa sanoo:

  Mä veikkaan kolmanneksi nimeksi Adessa mut mä näin unta et vauvasta tuli Adanna. Tosin ekassa nimessä on varmaankin 5 kirjainta ja se päättyy a- kirjaimeen. Toi Alessiina sopisi myös hyvin kolmanneksi nimeksi.

 18. Sara sanoo:

  Tosi paljon Iinan äidin näköinen näissä kuvissa:) jännää ootella pikkusen nimeä♡

 19. R sanoo:

  Toiset nimet vilahti jo vauvan sairaalarannekkeessa 😀

 20. Sanni sanoo:

  Veikkaan että kolmas nimi on Alissa tai alicia tai Adessa ja toinen nimi anja. ( sopisi yhteen Alvan ja Teijan kanssa) ;-D ensimmäisestä nimestä ei mitään haisua 😀 minkä olisitte antaneet nimeksi, jos olisi tullut poika? 🙂

 21. Irina sanoo:

  Diana, Xenia ja Lilia ovat mun veikkauksia! 🙂 En ole vielä itse raskaana eikä lapsia ole suunnitteilla vielä pariin vuoteen mutta meillä on nimilistassa nimet Amilia, Ilana ja Liana jos saamme tyttären 🙂 Me pidämme myös erikoisista nimistä ja etenkin Amilia ja Ilana joita emme ole kenelläkään ikinä kuullut, miellyttävät meitä kovasti.

 22. Mari sanoo:

  Fiona Edla Aleksina sopis joukkoon!

 23. Kati sanoo:

  Ei aavistustakaan nimestä, mutta näin unta et hänestä tuli Pipsa ja olin ihan harmissani et miksei keksitty sitä meidän tytölle 😀

 24. Sanna sanoo:

  Eikä mahtavaa, minä(kin) tällaista postausta niin toivoinkin! On ihan kauhean hämmentävää kuulla huomenna hänen nimensä, kun naama ja olemus on tullut tutuksi mutta siihen ei oo vielä yhdistänyt nimeä 😀 Aiemmin jo sanoinkin, että viisikirjaimisten A-loppuisen prinsessanimien jatkoksi sopisi Fiona, sen jälkeen mulla on tullut mieleen muun muassa Tekla ja Vivian, myös Minea, mutta se tuntuu jo niin kovin yleisestä nykyään. Viola sopisi Tiaran ja Zeldan kanssa ihan hurjan hyvin, kuten myös Vanessa, mutta nuokin ovat niin tavallisia. Mutta jotenkin, kun sanon Tiara ja Zelda, luontevasti tulee seuraavaksi V:llä tai F:llä alkava nimi. Herranjestas mikä selitys 😀 tai sitten joku tosi kaunis, herkkä, naisellinen ja koristeellinen ruotsalaisnimi. Varmaan huomenna kun kuullaan, tuntuu se nimi niin selvältä valinnalta, vaikka nyt ei sitä osaakaan ajatella! Nyt tuli mielee nimi Veela, en tiiä mistä mutta tuli vaan, ehkä toisena 😀 Toisaalta kun tykkäsit Alva-nimestä niin kovasti (niin minäkin), niin ehkä kyseessä oleva nimi on joku enemmän sen kaltainen, ehkä vokaalilla alkava ”vaatimattomaksi” ja entistä kauniimpi nimi 😀

  Toisesta nimestä en osaa sanoa mitään, paitsi että kaksi tavua mukavasti ensimmäisen nimen ja vähän pidemmän kolmannen nimen välissä, mutta kolmas nimi… Alissahan muodoltaan sopisi, mutta on niin samankaltainen Alessian kanssa. Ehkä Anastasia? Se tuntuu nyt niin sopivalta kun sen keksin 😀

  Apua kun nyt haluaisi keksiä just sen saman nimen minkä tekin, olis niin siistiä 😀 mutta joka tapauksessa teidän tyttö saa varmasti niin upean nimen ettei mitään rajaa ❤ ihanaa ristiäispäivää teille kaikille huomenna!

 25. Noora sanoo:

  Mä veikkaan että Ebba tai Fiona

 26. Nimetön sanoo:

  hihi Tiaran ja Zeldan yhdistelmä ois Tilda❤️

 27. Sanna sanoo:

  Pakko vielä jatkaa kun luin aikaisempia kommentteja, siellä mainittiin Aida jota itsekin jossain vaiheessa mietin, yksi omista lemppareistani. Myös toi Frida sopisi, kun ruotsinkielisistä nimistä tykkäätte 😀 iik jännittää oon ihan liian innoissani tästä nimiasiasta

 28. sara sanoo:

  Adele, Xenia, Elena, Aida tai Aurelia.

 29. Minnis sanoo:

  Alusta asti oon veikannut Fionaa tai F alkavaa. Taisit joskus mainitakkin siitä. Kolmas nimi vois olla jokin A alkava esim. Adele tai jtn sinnepäin 🙂 kaunis nimi varmasti tulossa ja vitsit että en jaksa odottaa !!!!! Luulen että varmasti parempi mitä mun unissa….jogurtti vai mitä ne oli!? 😀

 30. Sini sanoo:

  Olen varmaan aivan hakoteillä mutta musta hän vois olla Melina 🙂

 31. Elina sanoo:

  Tuli heti mieleen Keisa . Keisa Fiona Aurora (En muista toisten tyttäriesi koko nimiä).

 32. Milli sanoo:

  Mä en osaa veikata mitään, mutta koska sun blogi on myös mun miehellä tuttu niin hän veikkaa että vauvasta tulee Belle 🙂 Tai jos joku ehdotus munkin pitäisi laittaa, niin sanoisin Vivia!

 33. Maarit sanoo:

  Rose, tai Rosetta Tinkerbella

  Oikein ihanaa juhlapäivää!

 34. Maarit sanoo:

  Reina.
  Tämä jäi pois edellisestä nimiarvauksesta.

 35. Mary sanoo:

  Flora, Leia, Ksena, Tilda. Mun veikkaukset. Kaikki noista sopis hyvin.

 36. Elina sanoo:

  Veikkaan kahdeksi ekaksi nimeksi Edina Erin ja kolmas nimi A:lla alkava.

 37. Aino sanoo:

  Fiona Edla Aurora. Fiona ja Frida sopis musta mut merkitykseltään päädyin Fionaan, ”kaunis”. Toinen nimi on varmaan suvusta, kun muistelen et isosiskoilla on perityt nimet kanssa, mut ehkä teillä on suvussa Edloja. Tai ehkä hän on toiselta nimeltä Iina Aurora, tai Adele tai Adessa tai joku A:lla alkava on kolmas, mut niitä on niin paljon kauniita prinsessa nimiä.

 38. Marika sanoo:

  Minä arvaan, että vauvasta tulee Evina.

 39. K sanoo:

  (Eka nimi) Anne Aletta 🙂

 40. henna sanoo:

  Itselläni tuli heti mieleen Mimosa!

 41. maiju sanoo:

  -Xena/Ksena (koska soturiprinsessa sopis kahen hienon rinsessaneitin kaveriks)
  – Tilda
  … tai joku aiemmin mainituista 😀

 42. Hannah sanoo:

  Vilda Ayla Alissa on mun villi veikkaus 🙂

 43. Annukka sanoo:

  Taidan mennä nyt vähän tylsällä linjalla kun sanon että nimeksi voisi tulla Sofie (vaikka nimen viimeinen kirjain on varmasti a kuten isosiskoillakin 🙂 ). Se oli eka nimi mikä äsken tuli mieleen. Täällä ainakin odotetaan innolla mikä pikkuisen nimeksi tulee, ihania juhlia!! <3

 44. emmiina sanoo:

  miten olis vaikka Sansa. Tai Meera.

 45. Ee sanoo:

  Fiona sopis ”prinsessa-teemaan”, mutta onko liian tavallinen? Veikkaan, että on. Eikös Leyakin ole joku prinsessa? Vahva arvaus sille.

  Sit tuli vielä prinsessa-teemaan mieleen Belle, Bella, Isabel, Isabella, Isabelle…tai jokin sen tyyppinen. 🙂

  Meillä on Wilda, sekin jotenkin sopisi, mutta on mielestäni liian lähellä Zeldaa. Tiara olis sit ihan erilainen kuin kaks muuta, ja veikkaan, ettette anna niin.:)

  Jotenkin mulle tulee hirveesti D-nimiä mieleen…mutta en usko, että siinä on D:tä, just kun Zeldan nimessä on ja Tiaran ei. (tuli siis mieleen esim. Ayda/Aida, Eeda…) Mut nyt just tässä kirjoittaessa tuli mieleen yks oma suosikkini, Tindra, ja sehän se vois ollakin!! Vähän niin kuin Tiarasta alku ja Zeldasta loppu 😀

  Eli veikkaukseni on siis varmaankin TINDRA 🙂 Joka tapauksessa varmasti jokin harvinainen nimi!

 46. Nimetön sanoo:

  Elsa, Elsha, Elza, Matilda, Xena!

 47. Anna sanoo:

  Mä veikkaan taas sitä Adea-nimeä tai Aida. Toi Fiona ois kans nätti, mutta oisko liian perinteinen teidän makuun? Meidän pikku Amelia neiti täyttää ensi viikolla jo vuoden!♡ apua kun aika menee nopeasti!
  Ja vauvelin toiset nimet, hmm. . Jos ois esim Aida Sofia Alissa. Tai Aida Fiona Aurora. En osaa kyllä nyt varmaan arvata! 😀 mutta ihanaa huomista juhlapäivää sinne! 🙂

 48. Jenni sanoo:

  Ihanaa tykkään kovasti tällässestä postauksesta! Mä veikkaan että tytön toinen nimi olis sun äidin tai mummon etu/toinen nimi. Kolmanneks nimeks veikkaan alessiina tai alissaa! Mutta mikähän etunimi… Fionaa on paljon veikattu mut mä luulen et ootte keksiny jonkun erikoisemman! Innolla jään oottamaan mikä tytöstä tulee! 🙂

 49. Henneka sanoo:

  Mä arvaan, että hän voisi olla Luna! Samaa satumaista fiilistä kuin vanhempien muksujen nimissä. Toisaalta viisikirjaiminen nimi passais paremmin joukkoon… Louna? 😀 juuh, ehkä ei kumminkaan.
  Myös sellainen Latviassa yleinen nimi kuin Milda sopisi aika hyvin, mutta rimmaa ehkä vähän liikaakin Zeldan kanssa.

 50. Elviira sanoo:

  Tänään aamupalapöydässä tuli aivan yhtäkkiä mieleen, että onkohan jälleen nimiarvuuttelut käynnissä, sillä minulle tuli ajatus neidin nimestä 🙂 Tyttö voisi olla nimeltään Tilda. Ei mikään kovin harvinainen, mutta nimessä olisi ripaus kummankin isosiskon nimeä. Oli hänen nimi sitten mikä tahansa, on se varmasti kaunis ja kantajalleen sopiva ❤

 51. Helluw sanoo:

  Mun veikkaukset ovat Xenja, Xenia, Yvonna tai Aida. Innolla odotan nimen paljastumista. Ihanan nimen olette varmasti tälläkin kertaa keksineet suloiselle tyttärellenne. 🙂

 52. Iida sanoo:

  Mun arvaukset etunimeksi: Bianca, Fiona, Darla tai Xenia. ☺

 53. Ilona sanoo:

  En osaa veikata mitään, mutta jännityksellä odotan että mikä nimi hänelle annetaan

 54. el sanoo:

  Leeni, Ilse, Aelia, Arieta, Ayla, Faula, Fiia, Friia,

 55. Mirkaelisa sanoo:

  Veikkaan toiseksi nimeksi Edla ja kolmanneksi Alessiina, Alissa tai Aletta. Ensimmäinen nimi tuntuu taas vaikeelta keksiä. Jotenkin mieleen tuli Livia, Fiona tai Wanda. 🙂 innolla odotan jo nimenpaljastusta. Teidän tytöillä on nii kauniit ja ihanan erikoiset nimet <3

 56. Katariina sanoo:

  Ihana nimi se on varmasti!Mutta näitä veikkaan Nerea, Nevia, Fonja, Bria, Lavenia, Naomi, Xania, Adina ja Edina

 57. Maija sanoo:

  Mä veikkkaan Fiona niinkun se prinsessa, Aria/Arya ( vähäku game of thronesin Arya tai Ariel prinsessa), Aura kun Aurora prinsessa tai Aurora vois olla kans se Aalla alkava kolmas nimi! Diana, Vicka tai Dana tai joku muu oikeen elämän kuninkaallisista väännelty:D!
  Kuitenkin veikkaan et siinä on 5 kirjainta, lopppuu a-kirjaimeen ja kolmas nimi alkaa myös aalla!

 58. Carrika sanoo:

  Mä veikkaan et nimi on Taiga 🙂 Tiara,Zelda ja Taiga <3

 59. PiPa sanoo:

  Nimi arvaus: Aida Adeze Aurelia:)) ihanaa ja onnen täyteistä ristiäispäivää koko perheelle.

 60. Emmi sanoo:

  Veikkaan että nimeksi tulee Leona, Wanda tai Fiona 🙂

 61. Nimetön sanoo:

  Frida tai Fiona sopisi etunimenä Tiaran ja Zeldan kanssa. 🙂

 62. Henni sanoo:

  Jostain syystä tuli heti mieleen Tilda. Niin ihana neiti

 63. Minä sanoo:

  Zena amanda josefiina

 64. Mapa sanoo:

  Ariel ois kans todellinen prinsessanimi muiden jatkoksi! Ariel Edla Aleksina

 65. Hanna sanoo:

  Haha, mäkin oon ajatellut että vauva on Aida, mutta ehkä se on vähän liian yleinen (Tiaraa ja Zeldaa en tiedä yhtään muita). Kaunis tyttö ja kaunis nimi joka tapauksessa varmasti. Toisena nimenä Iina vois olla kiva.

 66. Päivi sanoo:

  Veikkaan Kiara nimeä!

 67. Vilmu sanoo:

  Mä näin vauvan nimestä noin viikko sitten unta, mutta aamulla en muistanu muuta kuin että nimi alkoo v:llä! Mutta oon melkosen varma että nimessä on viisi kirjainta, loppuu aahan, ja alkaa konsonantilla. Vilma ja Verna kävis, mutta luulen että ne on liian tavallisia teille. Musta Tilda kuulosti ihanalle kun joku sitä ehdotti! Fiona ehkä liian prinsessamainen, niin ehkä Viona, Leona, Vanja, Vilja, Vania, Vaida, Vesta, Viena? Jännällä ootan huomista!

 68. Alli sanoo:

  Veikkaan, että Aria. <3

 69. Nimetön sanoo:

  Peach, Daisy, Poca, Ariel, Madonna, Lumicci, Ruuzu, Aurah

 70. Saara sanoo:

  Tuli mieleen Freya tai Kristal 🙂 hän on kyllä niin suloinen ❤

 71. 101Dalmatialaista sanoo:

  Luulen että joku nimistä voisi olla Elviira (:

 72. x sanoo:

  En pidä todennäköisenä vaihtoehtona, mutta arvaan Camila. Samanhenkinen kuin Tiara ja Zelda siinä mielessä että ei ole ihan täysin erilainen kuin tyypilliset suomalaiset nimet ja on myös helposti lausuttavissa, mutta kuitenkin selkeästi Suomessa harvinaisempi.

 73. eppis sanoo:

  Ihania nimiä on vaikka kuinka, mutta veikkaan Kendra Sofia Alyssa.
  Muita vaihtoehtoja etunimiks vois olla Avelina, Mariel tai Leonora. Tai ehkä Celia tai Leana?
  Jännityksellä jään odottamaan huomista

 74. eppis sanoo:

  Kauniita nimiä on vaikka kuinka, mutta veikkaan Kendra Sofia Alyssa.
  Muita vaihtoehtoja etunimeks vois olla Avelina, Mariel tai Leonora? Tai ehkä Cinna tai Leana?
  Jännityksellä jään odottaman huomista

 75. Nimetön sanoo:

  Lianna, Katla, Winona… en keksi mitään haha. teidän lapsilla on ihanat nimet ja uskon että kolmannellakin on yhtä ihana!! 😀 <3

 76. erika sanoo:

  Elegia Arya Amanda, veikkaan!

 77. Kaisa sanoo:

  Olisiko hän kenties Xenia Ada Amanda?

 78. Miisu sanoo:

  Cenia Alma Janessa

 79. Minttu sanoo:

  Veikkaan Viennaa, Fionaa tai Leyaa 🙂

 80. Neljän äiti sanoo:

  Vahva tunne että XENA <3

 81. Jeanette sanoo:

  Leia! Rohkea valinta, mutta ihana. Kuin siskoillakin 🙂

 82. Mila sanoo:

  Miona, Eden, Rianna, Nova, Isela, Livia tai Safina? 🙂

 83. Krissseee sanoo:

  Veikkaan Xenia tai Freya

 84. Miina sanoo:

  Ruusu Anne Aurelia… En malta odottaa minkä ihanan nimen ootte taiteilleet jälleen kerran teidän pienelle! Nimim. maailman suurin nimifriikki.

 85. Yhden Dharman tunteva sanoo:

  Veikkaan Dharma. (lausutaan Darma)

 86. Nimetön sanoo:

  Oma luovuuteni katosi kun luin muiden kommentteja. Mutta ensimmäinen nimi vois tosiaan olla Aida tai Ebba. Ninjakin ois söpö ja sopis! Ehkä vois olla myös Fiinu, Viena.

  Toka nimi joku ihana merkitys nimi.

  Kolmas nimi varmaan Amanda…? 🙂

  Kaikenlaiset nimipohdintapostaukset kiinnostaa <3 😉

 87. Vilma sanoo:

  Mun mielestä teidän nuorin prinsessa näyttää aivan Aidalta!

 88. Nimetön sanoo:

  Veikkaan että hän on joko Aria tai Arya 🙂 Game of thronesin tuittupäätytön mukaan, tai siitä ehkä ”otitte” nimen. Tämmöinen aavistus! (Jos itse saisin tytön vielä vois hänestä tämän niminen tulla)
  Toinen nimi on varmasti perinteisempi, ehkä Sonja tai Ronja tai Elsa. Kolmas nimi on varmasti pisin ja alkaa A:lla, Alissa?

 89. Mia-Sofia sanoo:

  Leia tai Adessa on mun veikkaus 🙂

 90. Nimetön sanoo:

  Enya, Edda, Dalia, Xenia, Felia, Edina. En usko vauvan olevan Fiona väestörekisterissä sen nimisiä on yli 500.

 91. Simba sanoo:

  Veikkaan Nala!

 92. miimii sanoo:

  Mä veikkaan nimeksi Enya Aida Alessiina

 93. Henna sanoo:

  Mun veikkaus on Aida Auroora Amelia. Ihanaa juhlapäivää 🙂

 94. Nimetön sanoo:

  Diana, Aurora, Ariel,
  Victoria, Valtikka, Mariel,
  Leya tai Maya,
  Kirsi tai Kaija.
  Rohke veto olis perus Pirkko,
  saattais sitä hämmästyä täysi kirkko.

 95. Julia sanoo:

  Mulla on tunne, että Jade tai Saga. 🙂
  Muiden ehdottamat Aida, Tilda ja Fiona voisivat sopia myös, mutta ovat kaikki ehkä liian tavallisia. Isla voisi sopia myös, mutta sekin ehkä liian tavallinen.
  Joka tapauksessa minkä nimen vauva saakaan, se on varmasti yhtä kaunis ja ihana kuin isosiskoillaankin.

 96. milla sanoo:

  Veikkaan Freya / Friia, tai sitten Sansa, jos olette katsoneet game of tronesia. sopisi hyvin joukkoon kun Zeldankin nimi tulee pelimaailmasta 🙂

 97. Ruusunen86 sanoo:

  Toisesta nimestä en osaa sanoa (tai heitetään nyt vaikka Alma), mutta ensimmäiseksi veikkaisin Xenaa ja kolmanneksi Auroraa. 🙂 Ihana kuulla neidin oikea nimi! <3

 98. Heidi sanoo:

  Minusta hän näytt Almalta mutta se olisi ehkä liian tavallinen? 😀

 99. lukiolainen sanoo:

  Veikkaisin että Dalla Elvi Auro(o)ra

 100. Nimetön sanoo:

  Minusta hän näytt Almalta mutta se olisi ehkä liian tavallinen? 😀

 101. Iivi sanoo:

  Zera Lilja Ariella

 102. Minä vain sanoo:

  Moana
  Vaiana
  Tilda

  heitän hatusta :’D

 103. Anni sanoo:

  Lara Ilona Aurelia

  Aaria Ebba Alessiina

  Vella Freya Aidanna

 104. s sanoo:

  Ariel olisi ihana, mutta olisiko kumminkin a-loppuien? Frida on ihana nimi, mutta niin voisi olla myös Tildakin, joka ”sitoo” teidän kolmenkoplan nimet yhteen. Entäs Belle tai Kiara? Nämähän olisivat myös Disneyn ”hyväksymiä” prinsessanimiä. 🙂

  Joka tapauksessa onnea ihanalle vauvalle nimestä. Varmasti olette valinneet hänelle parhaan nimen, kun parhaiten tyypin tunnette. 🙂

 105. Anni sanoo:

  Kolmas nimi voisi olla

  Alviina <3

 106. Mira sanoo:

  Jotenkin tulee mieleen, että olis A:lla alkava, ainakin etunimi 🙂 Alissa, Adeliina, Aurora tulee mieleen mut on varmaan joku erikoisempi kuitenkin..

 107. Sewsew sanoo:

  Feela, Elba, Alexa, Ayda, Seidi, Beata, Beeda, Vea, Felia, Leida, Lova, Eetla

 108. M sanoo:

  Daria, Elia, Leonie, Aurora (tuskin ensimmäisenä mimenä), Arya 🙂 Uskon, että teillä joku sellainen mielessä mikä ei itselle edes tule mieleen, mutta näitä tyydyn veikkaamaan.

 109. Nimetön sanoo:

  Xena, Leia tai Zara

 110. henni sanoo:

  Mä veikkaan etunimeksi Leona, Maya, Fiona tai Ninja nimeä <3

 111. Anni sanoo:

  Ariela, Fiona, Leya tai Esmeralda

 112. Emma sanoo:

  Teidän lapsilla on harvinaisen kauniit, mutta aika omaperäiset niin en lähde arvuuttelemaan neidin nimeä 😀 Jännittyneenä vain odotan minkä nimen tyttö saa, uskon että ei yleistä Adelee ja Elleniä, mutta joku Venna tai sen tyyppinen voisi olla 🙂
  Toivottavasti äitisikin pääsi tulemaan ristiäisiin 🙂

 113. Nimetön sanoo:

  Xeina, Lara, violet tai mandimai

 114. Nimetön sanoo:

  Leia tai stina

 115. saara sanoo:

  Leia ta Stina

 116. Johanna sanoo:

  Siunattua ristiäispäivää! Varmaan ihanan ja perheensä näköisen nimen saa teidän prinsessa:)

 117. Pia sanoo:

  Omani Aida Unna Edina ja Lilia Alva Estelle, ne on semi erikoisia mutta jotain päräyttävämpää olette varmasti keksinyt

 118. SannaP. sanoo:

  Veikkaan Tiida 🙂

 119. Oili sanoo:

  Kaunis nimi tuli. Ja niin kaunis perhe.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.