Syyskuun arkikuvat

04.10.2017

Pitkästä aikaa ajattelin että kurkataan mun puhelimen arkikuviin, niihin arkisiin näpsyihin joita on tullut napattua aina kun on sattunut joku hauska tilanne. Ne eivät ehkä ole väritykseltään, valotukseltaan tai tarkkuudeltaan niitä joita olisin ekana laittamassa blogiin tai somekanaviin, mutta niissä on sitäkin enemmän fiilistä! Näitä postauksia on niin kiva tehdä aina välillä, ja kurkistaa samalla kuluneisiin viikkoihin.

1. Päikkäreillä vauvakaverin kanssa <3 2. Ihana vastaherännyt vauveli 3. Velmu oppi kiipeämään portaisiin ja yritti tehdä sitä koko ajan 4. 4v ulkoiluttaa mummun Armas-koiraa.

1. Vauva lempipuuhassaan: tuijottamassa autoja ja päristelemässä ikkunassa 2. Fenty Beautyn meikkivoiteet sephorassa, Otin kuvan kaverille jolle ostin kyseistä meikkivoidetta jota ei Suomesta saa 3. Mummun sylkyssä on hyvä nukkua <3 4. Minityyppi ajelulla potkumopolla BR-lelussa, pitäisköhän tällainen hommata kotiinkin? Sen verran hitti tuntui olevan jo.

1. Imetyshetki shoppailun keskellä 2. Fries! Oli pakko ottaa kuva kun kerrankin tuntui että oli meikit kivasti. Tässä kuvassa tosin silmät ihan sikkaralla, ei tuosta taida koko meikkejä edes nähdä! 3. Esikoinen Tunnelbanassa 4. Aamupalaa laivalla, paljon munakokkelia ja minilettuja ja hedelmiä ja vihanneksia.

1. Kotiinpaluu laivalta, Otto oli meidän kuormakamelina metrossa tottakai. 2. Mielettömän hyvää riimikaritsaa työlounaalla alkupalaksi 3. Ja aivan ihanaa nieriää pääruuaksi, siis herranen aika toi oli herkullista! 4. Tää on taas näitä ”meikit on ihan kivasti, otanpa siis selfien” -selfieitä. Sanokaa pliis että joku muukin ottaa kuvan aina sinä päivänä kun jaksaa meikata. 😀

1. Bageleita ja Pumpkin Spice Lattea ystävän kanssa aamiaiseksi, nam! 2. Kuopus ekaa kertaa HopLopissa, tykkäsi muuten kovasti! 3. Sovituskoppiin ahtautuneena vaunujen kanssa. Tää mekko ei ollut kyllä yhtään mun juttu, mutta tulipahan sovitettua. Ei lähtenyt siis mukaan. 4. Oton veli teki meille herkullista suppilovahverokeittoa lounaaksi, se oli niin hyvää että pakko pyytää resepti itsellekin.

1. Pressitapahtuman herkulliset antimet 2. Äidin iloinen rakas, tää oli vielä niin lämmin päivä että herkuteltiin terassilla illalla, olispa vieläkin yhtä lämmintä! 3. Paitsi että odotan että saan pukeutua tähän kultaiseen toppatakkiin, niin ei haittaa jos onkin vähän viileämpää! 4. Tässä nukkuu vauveli esikoisen balettitunnin aikana. Ympärillä kävi hurja kuhina ja älämölö, mutta hän vain nukkui tyytyväisenä.

Mun silmiin syyskuu näytti ainakin siltä että tuli syötyä paljon herkullista ruokaa! Ja niin totta tosiaan tulikin. Toivottavasti lokakuusta tulee yhtä herkullinen kuin viime kuu oli.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3


8 Responses to “Syyskuun arkikuvat”

 1. Nimetön sanoo:

  Miksi et julkaissut kommenttiani, jossa kysyin sun kouluttautumis-/ura suunnitelmistasi?
  Muistan lukeneeni parisen vuotta sitten, että aiot opiskelemaan markkinointia. Olisi kiva kuulla miten sun suunnitelmat ovat päivittyneet nyt kolmannen lapsen syntymän jälkeen.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Mulla on roskaviestisuodatin johon tulee arviolta n. 500 bottien laittamaa roskakommenttia joka päivä. Joskus sinne joukkoon sujahtaa myös näitä ihan asiallisia kommentteja, mutta en vaan pysty näkemään niitä sieltä koska olisi liian raskasta käydä päivittäin läpi ne 500 kilometrin mittaista roskakommenttia. En siis ole tarkoituksella jättänyt julkaisematta asiallista kommenttia tulevaisuuden suunnitelmista! 🙂 Se on tosi mielenkiintoinen aihe ja toinenkin lukija siitä multa eilen kyseli fb:ssä, eli pitää ehdottomasti kirjoitella lähiaikoina! Kiitos postaustoiveesta ja mukavaa syksyä! 🙂

 2. Mimmi sanoo:

  Mistä toi vikana kuvan kultainen toppis on?

 3. Sonja sanoo:

  Siis kyllä! Mä meikkaan niiiiiiiiin harvoin, että jos meikit on naamassa, ni siitä on PAKKO ottaa kuva 😀

 4. Mimosa sanoo:

  Jos suppilovahverokeiton resepti ei ole salainen, niin olisi ihana päästä testaamaan sitä itsekkin 🙂

 5. Heidi sanoo:

  Mä otan kans aina kuvan/kuvia kun jaksaa meikata 😀 Ja meillä on tommonen potkuauto kohta 10kk ikäsellä suuressa suosiossa, sitä työnnellään ja tööttiä painellaan ja lokeroon piilotetaan unilelua 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.