Hääpäivää viettämässä – Flamingo Spa & rento päivällinen

14.02.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa.

Vietettiin viime viikon torstaina meidän 4. hääpäivää Oton kanssa, ja päästiin ekaa kertaa yli vuoteen ihan kunnon treffeille. Mun äiti jai kotiin lasten kanssa, ja me otettiin auton nokka kohti Vantaata. Käytiin ensin kahdestaan kiertelemässä kaupoissa, ja ostettiin toisillemme pienet hääpäivälahjat. Mä ostin Otolle korun, ja hän osti mulle yksisarvisen. Ei ihan oikeaa, mutta sellaisen ihanan glitterisen laukkuun kiinnitettävän Coachin yksisarvisen, joka toi ison korvasta korvaan -hymyn mun kasvoille.

Sen jälkeen mentiin illalliselle, rennosti ja reteästi Classic American Dineriin hamppareille. Ollaan käyty American Dinerissa pari kertaa ennenkin syömässä, koska tykätään rennosta meiningistä ja hamppareista. Tähän mennessä oltiin testattu Lahden ja Turun Classic American Dinereitä, ja tykätty. Aina välillä on kiva käydä jossain fine dining -ravintolassa esimerkiksi ystävien kanssa, mutta yleensä jos kahdestaan mennään niin meidän valinta on laadukas mättö, ennemmin kuin maistelumenut.

Mahat täynnä ja sopivasti vähän pömpöttäen suunnattiin sitten Jumbosta Flamingoon, ja kohti Flamingo Spata. Mä en ollut koskaan aiemmin käynyt Flamingo Spassa, eikä ollut Ottokaan. Myöskään vesipuisto ei ollut meille entuudestaan tuttu, joten ei oikein edes tiedetty mitä odottaa. Meidän leuat suunnilleen loksahti, kun käveltiin Spahan. Siellä oli niin rentoa, tunnelmallista, hämärää ja ihanaa rentouttavaa musiikkia. Kukaan ei juossut tai huutanut, ei ollut kirkkaita valoja ja vesi oli uskomattoman lämmintä ja ihanaa.

Spa-osastolla nautin yhden mojiton uima-altaassa, ja se oli varmaan yksi tähänastisen elämäni parhaita mojitoja. Oli niin luksusta vaan hengailla kuumassa altaassa Oton kanssa, ihan kahdestaan ja jutella kaikessa rauhassa ilman keskeytyksiä. Käytiin testaamassa myös mineraalivesiallas, ja muutama erilainen sauna johon Spassa miehet ja naiset pääsevät yhdessä. Tehtiin myös pikapyörähdys vesipuiston puolelle, jonne pääsi samoilla lipuilla. Sielläkin oli aika ihanaa, ja päätettiin heti että sinne on pakko tulla pian lasten kanssa. Sitten suunnattiin äkkiä takaisin Spa:n puolelle.

Offerilla -kamppis tuli mahtavaan saumaan, meillä ei nimittäin ollut vielä mitään suunnitelmia hääpäiväksi, ja kamppiksen myötä tuli tutkittua vaikka ja mitä eri vaihtoehtoja yhteiseksi treffitekemiseksi. Olin ostanut aiemmin vain kerran diilisivustolta, silloin kun odotin meidän keskimmäistä. Sain silloin todella huonon kokemuksen eräästä sen ajan sivuston tarjoamasta palvelusta, ja olin onnistunut monessa vuodessa oikeastaan unohtamaan diilisivustojen olemassaolon kokonaan, kun se jäi niin harmittamaan mua. Nyt mulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus kokeilla Offerillaa tämän yhteistyön myötä, ja näin oli helppo antaa uusi mahdollisuus diilisivustoille.

Tämän kokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että sivuston käyttö oli todella helppoa, ja tarjonta uskomattoman monipuolinen, eri diilejä on tarjolla yli 1300! Viiden vuoden takaisesta kokemuksestani ajattelin ensin, että saapa nähdä millaisia juttuja oikein on tarjolla. Yllätyin todella positiivisesti siitä, miten Offerillan sivuilta löytyi hurjasti diilejä sellaisiin firmoihin ja palveluihin joita olen muutenkin jo käyttänyt. Alkuperäinen mielikuvani diilisivustojen tarjonnasta oli siis aivan väärä. Sieltä löytyi Subwayta, Robert’s Coffeeta ja Flamingo Spata. Paljon hienoja ravintoloita hienoilla paikoilla, ja sisäleikkipuisto jossa esikoisemme piti 6v-kaverisynttärinsä.

Me pohdittiin ensin että lähdetään japanilaiseen ravintolaan illalliselle Helsingin keskustaan, mutta onneksi huomattiin Flamingo Spa:n huikea diili ja mentiin rentoutumaan ihanaan K-18-kylpylään oikein ajan kanssa. Se tuli todella tarpeeseen. Spa-diiliä ostaessamme tsekkasimme samalla, jos kylpylän kanssa samalta suunnalta löytyisi vielä ravintoladiili, ja löytyihän sieltä: Jumbon Classic American Dinerista kaksi burgeria yhden hinnalla. Hääpäivän suunnitelmat tehtiin ihan extempore vain pari päivää etukäteen, ja ne onnistuivat mainiosti. Kahden hengen luksus- spareissulle ja ravintolaillalliselle tuli yhteishinnaksi 58,90. Ei paha, sanon minä. Ilman diilejä sama setti olisi maksanut 112,60€, eli kyseessä oli aika iso säästö.

Jos haluaa vaikkapa kokeilla jotain uutta hauskaa tekemistä, on tosi hyvä vaihtoehto katsoa löytyisikö siihen diili Offerillasta. Siellä on pakohuonepelejä, joogaa, VR-pelikokemuksia, hemmotteluhoitoja, ja useampia sisäleikkipuistoja. Ja yli tuhat muuta diiliä. Sama juttu ravintoloiden kanssa, paljon pienempi kynnys lähteä kokeilemaan entuudestaan tuntematonta raflaa, kun siihen on diili jonka avulla se tulee edulliseksi. Silloin ei niin paljoa harmittaisi vaikka ruoka ei olisikaan niin hyvää. Diilejä löytyy Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.Palvelulahjakorttien lisäksi myynnissä on myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Offerillan uutiskirjeen tilaamalla pysyy helposti kärryillä kaikista sivuston tarjoamista diileistä.

Meillä oli kyllä ihan huippu hääpäivä, ja diilin myötä tuli todettua miten mahtava paikka se Flamingo Spa oli. Jatkossa voi sitten hyvällä mielellä ostaa ne liput myös ihan täyteen hintaan, kun on kerran käynyt kokeilemassa.


9 Responses to “Hääpäivää viettämässä – Flamingo Spa & rento päivällinen”

 1. Milla sanoo:

  Vaikuttaa jännälle. En ole koskaan tutustunut näihin diileihin

 2. laula sanoo:

  Ihan pakko kommentoida Flamingo Spata, että en ikinä ole kylpylässä yhtä pahasti pettynyt kuin siellä. Järkkykalliit liput (ja saatiin vielä jotain kymppiä tavallista halvemmalla) ja siellä oli vaan ne kaksi allasta ja saunat, joissa ei ollut juurikaan mitään ihmeellistä. Ei edes ollut kunnon poreallasta. Se vesipuiston puoli oli taas kiva ja oltiin aikuisporukalla siellä enemmän kuin span puolella. Jatkossa käyn mieluummin lähiuimahallin porealtaissa ja maksan siitä jonkun viidesosan Flamingon hinnasta. Toki noi Offerilla-palvelut ym. on hyviä siinä, että pääsee noihin paikkoihin halvemmalla. 🙂

 3. Annika sanoo:

  Me olaan kihlattuni kanssa käyty Flamingossa, syömässä ja vesipuistossa.
  Ja olimme kyllä tyytyväisiä!

  Kävimme spa:n puolella, ja myös vesipuiston.
  Ihana miniloma oli!
  Suosittelen.

 4. Joskus on kyllä ihan hyvä päästä ihan vaan kaksin viettämään aikaa, varsin kivalta vaikutti teidän hääpäivä! 🙂 Olen jonkun verran kokeillut näitä erilaisia diilejä ja välillä siellä on kyllä tosi hyviä juttuja, pitäisi taas muistaa selailla jos tulisi vaikka jotakin hyödyllistä vastaan! 🙂

 5. SannaK sanoo:

  Me käydään muksujen kans tosi usein flamingossa uimassa, kun asutaan ihan vieressä 🙂 tosi kiva paikka ja ihanan lämmintä! Käytiin testaamassa pari viikkoa sitten se aikuisten puoli miehen kans. Ekat treffit kuopuksen jälkeen, joka nyt jo 1 ja puol!:) mutta siis sitä piti ihan sanoa et mäkin olin pikkasen pettynyt siihen…. aattelin siitä paljon enemmän:/ mut kivaa oli kahestaan lilluu rauhassa ja mäkin join jopa yhden siiderin:D mut tosi iso peukku sille uimapuolelle:)

 6. Jasmiina Hoo sanoo:

  Pakko oikaista, Turussa ei valitettavasti ole Classic American Dineria 🙁
  Täällä oli Hello! American Diner, joka oli vähän saman tyyppinen, mutta sekin on jo lopettanut (ainakin siitä alkuperäisestä paikasta on lähtenyt).
  Toivoisin todella, että Classic American Diner tulisi myös Turkuun, koska se on meidän yksi lemppari ravintola ja käydään siellä aina syömässä jos liikutaan vähänkään niillä suunnilla missä niitä on 🙂 Tai ehkä se tekee siitä just niin hyvän kun sinne ei pääse koska vaan!
  T. Turkulainen

  • Nimetön sanoo:

   Itsekin ehdin jo innostua, että onko mulla mennyt Turussa tällainen ohi.
   Meidän perhe käy myös aina lähintöllä liikkuessaan juurikin vaikka Vantaalla burgerilla.

 7. turkulainen sanoo:

  Turussa ei kyllä ole Classic American Dineria… 😀 Sekoitat varmaan Hello Dineriin

 8. Kepa sanoo:

  Me ollaan suunnittelemassa viikonloppua Flamingo Spahan, oltiin viimeeksi 2015 joulukuussa. Kamalaa miten aika juoksee 😀 pitääkin tsekata diilit 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.