Parhaat lahjat koulun ja päiväkodin opettajille

04.12.2018


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa ja on osa vuottani Lifen brändilähettiläänä.

Viimeistä viedään! Musta tuntuu, että ihan vasta kirjoitin postausta otsikolla ”Hyvinvoinnin tavoitteet vuodelle 2018” ja mietin sopivia tavoitteita itselleni tälle vuodelle Lifen brändilähettiläänä, tai brand ambassadorina. Itselleni tuo jälkimmäinen vierasperäinen sana tuntuu luontevammalta, koska sitä käytetään enemmän mun verkostoissa. Joka tapauksessa, vuosi on mennyt aivan älyttömän nopeasti, ja nyt on tullut aika pohtia, kuinka tämä vuosi on vaikuttanut muhun, ja vinkata vielä viimeiset hyvinvoinnin tuotteet, eli hyvän olon joululahjat!

Alkuvuodesta otin tavoitteeksi sen, että olisin mahdollisimman paljon terveenä, tai että oltaisiin koko perhe mahdollisimman paljon terveenä. Musta tuntuu, että se on onnistunut aika hyvin, mitä nyt keväällä meillä oli yksi koko perheen angiina, sekä kaksi vatsatautia kuukauden sisällä. Mutta muuten ollaan oltu tosi hyvin terveenä. Syksyllä on ollut yksi pikkuflunssa, joka kiersi puolet porukasta, sekä yksi laryngiitti nuorimmaisella. Aika vähällä ollaan siis selvitty, kun päiväkoti-ikäisten lasten perheissä esim. 10 nuhakuumetta vuodessa on ihan normaali määrä, ja meillä on niitä ollut vain yksi. Uskon, että tässä hyvinvointia tukemassa ovat olleet vitamiinit ja maitohappobakteerit.

Toinen tavoite oli se, että vaihtaisin 2/3 käyttämästäni kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan. Tässä olen epäonnistunut, vaikka muutosta on kuitenkin tullut myös parempaan päin. Tällä hetkellä ehkä n. puolet käyttämästäni kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa, ja monia meikkituotteita olen esim. vaihtanut luonnonkosmetiikkaan. Suurin syy sille, että en ole voinut vaihtaa niin monia tuotteita kuin olisin toivonut, on mun hajusteherkkyys.

Eli hajusteettomuus ajaa kaiken muun yli. Mun hajusteherkkyys on pahentunut viimeisen raskauden jälkeen, ja tänä vuonna olen joutunut luopumaan tuote toisensa jälkeen sellaisistakin purkeista, joita olen käyttänyt jo vuosia ja ollut ihan ok tuoksun kanssa. Samalla olen pelännyt kokeilla uusia tuoksullisia tuotteita, koska jo yksi nuuhkaisu väärää tuoksua voi laukaista migreenin. Mulla on enää muutama erittäin miedon tuoksun tuote käytössä, ja muuten kaikki on joko tuoksutonta synteettistä tai tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa.

Tämän vuoden aikana olen saanut tutustua laajasti Lifen hyvinvoinnin tuotteiden valikoimaan eri teemojen kautta. Ennen tätä vuotta olin aika noviisi kaikenlaisten lisäravinteiden ja muiden käytössä, mutta nyt olen saanut hyvät eväät ja keinot valita ne itselleni sopivimmat jutut sieltä laajasta valikoimasta. Tässä toki on auttanut myös Lifen konsulttini Piritta, jonka kanssa ollaan pohdittu niin vatsan hyvinvointia, matkustusta kuin flunssan ehkäisyäkin. Viimeisellä konsultointikäynnillä valkattiin Pirittan kanssa lahjoja mun lasten opettajille ja päiväkodin hoitajille, ja löydettiinkin aika kivat lahjat kaikille.

Mä en halua antaa opettajille lahjaksi mitään krääsää, ja siksi päädyinkin täysin syötäviin/juotaviin lahjoihin. Lifessa on myynnissä aivan ihania English Tea Shopin luomulaatuisia joulutee-makuja, ja valkattiinkin sieltä jokaiselle opelle ja hoitajalle oma söpö ja herkullinen teemaku. Mukaan lähtivät ihana vaaleanpunainen Sleigh Ride, sininen Silent Night, punainen Gingerbread Man ja vihreä Candy Cane. Teen lisäksi opet ja hoitajat saavat suklaata, koska mikäs sen parempaa! Valitsin Vivanin herkullisista luomusuklaista kaikille eri maut: 70% tummaa suklaata karpaloilla, cappucinon makuista maitosuklaata, valkosuklaa crispiä ja tummaa amaretto marsipaani fondantia. Suklaapakkaukset ovat kauniita jo itsessään. Näiden lisäksi lapset saavat askarrella kortit itse.

Lifesta löytyy muuten myös tämän joulun hittijuomaa, eli Lapin Marjan luomu Kerkkä Glögiä! Kerkkä-glögissä maistuu nimensä mukaisesti kuusenkerkkämehu, sekä inkivääri- ja sitruunamehut. Ihan älyttömän herkullinen vaalea glögi. Tätä en taida onnistua antamaan lahjaksi, kun jotenkin ehdin varmasti aina avata itse pullon ja keittää sen itselleni iltajuomaksi, ennen kuin saan sitä pakettiin asti, heh. Suosittelen siis ostamaan sitä ihan itselle, koska se on niin herkullista.

Mun ihanat tohvelit kuvissa on myös Lifesta, ja ne ovat eettisesti tuotettua 100% villaa! Tohveleita löytyy lapsille ja aikuisille, ja ne ovat aivan älyttömän lämpimät ja mukavat. Lifen verkkokaupan joulutuotevalikoimassa on paljon kaikkea ihanaa, ja joulukuvastosta löytää nekin tuotteet, jotka ovat myynnissä vain myymälöissä, kuten nuo Vivanin suklaat.

ALEKOODI LIFEN OMIIN TUOTTEISIIN:

Viimeistä viedään myös alekoodin kanssa, eli mun oma alekoodini on voimassa enää tämän kuun loppuun asti! Jos siis tarvitsee täydentää lisäravinnevarastoja tai luonnonkosmetiikkavarastoja Lifen omilla Life-tuotteilla, niin se kannattaa tehdä nyt. Koodilla sandwich saatte 20% alennuksen kaikista kaikista normaalihintaisista Lifen oman Life-tuotesarjan tuotteista sekä Lifen verkkokaupassa että Lifen kaikissa myymälöissä. Valikoimassa on paljon ihania tuotteita jotka sopivat myös joululahjaksi, kuten Lifen ihanat Body & Soul -luonnonkosmetiikkatuotteet!

Haluan kiittää vielä Lifea ja Pirittaa hienosta ambassador-vuodesta, jonka aikana olen oppinut aivan älyttömän paljon. Mä toivon, että näillä eväillä voin pitää parempaa huolta itsestäni ja hyvinvoinnistani koko loppuelämän, enkä epäröi kysyä neuvoa jos ja kun sitä joskus hyvinvointituotteissa tarvitsen. Kiitos <3


3 Responses to “Parhaat lahjat koulun ja päiväkodin opettajille”

  1. Heidi sanoo:

    Hei
    Ekaa kertaa kommentoin 🙂 Tuosta tuoksu yliherkkyydestä olisi kiva jos tulisi ihan oma postaus. Minullakin sama vaiva, joka raskaudessa (3) pahentunut, ja tuosta on aivan liian vähän tietoa saatavilla. Ja tuotevinkkejä siihen.

  2. Mirva sanoo:

    Tuli mieleen tuosta tuoksuyliherkkyydestä että Dr. Hauschkan tuotteet saattaisi olla sulle omiaan? Niissähän ei pitäisi olla mitään ”pahuuksia”: ei tuoksuja, mineraaliöljyjä yms. Ainut vaan että ei taida olla ihan ekomerkki? Joka tapauksessa todella toimiva muuten. 🙂

  3. Miia sanoo:

    Ei mulla muuta mutta ihanaa että kerrankin on eritelty päiväkodin opettajat ja hoitajat. Varhaiskasvatuksen opena joskus pistää silmään kun ihmisten mukaan päikyssä työskentelevät ovat kaikki hoitajia.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.