Moi 2019! Meidän uusi vuosi

02.01.2019

Moikka ja hyvää uutta vuotta vielä teille kaikille! Mä palaan vasta nyt koneen ääreen, sillä mulle iski vuoden ensimmäisenä aamuna yhtäkkiä ärhäkkä migreeni, jonka tajusin liian myöhään kun makoilin pimeässä Oton kainalossa aamulla. Pimeässä näköoireet eivät ensin tulleet niin selkeästi, ja sitten otin lääkkeen liian myöhään, ja se ei enää ehtinyt auttaa. Mutta siitäkin selvittiin, edelleen on ollut päänsärkyä tänään, mutta varmasti vuoden kolmas päivä on jo parempi! Ja olen kiitollinen, että tämä oli eka aurallinen migreeni moneen kuukauteen, toivottavasti saan taas pitää useamman kuukauden tauon näissä.

Me vietettiin uutta vuotta ystäväporukalla, kun Emilia ja Topias lapsineen, sekä mun ystävä Emmis, olivat täällä meidän seurana. Saatiin tietysti aloittaa uusi vuosi ihanien uutisten saattelemana, kun Emilia ja Topias kertoivat vauvauutiset! Eipä paljoa onnellisemmin voi uutta vuottaa aloittaakaan, kuin seuraten rakkaiden ystävien suurta onnea. Ihan mieletöntä!

Me herkuteltiin perinteisesti hodaribuffetilla ja lisäksi vielä Emilia paistoi jälkkäriksi lettuja, jotka nekin nautittiin buffameiningillä. Meillä oli pienet herkkuöverit, mutta mikäs sen parempi tapa aloittaa uutta vuotta. Raketteja me ei ammuttu, mutta käytiin kyllä ulkona lasten kanssa katselemassa ja nähtiin ihan sikana raketteja, tosi hienojakin. Tehtiin myös perinteiset tähtisädetikku-kuviot sekä itse, että lasten kanssa. Aika hienoja sydämiä lapsetkin saivat jo aikaiseksi, miten heistä on tullutkin jo niin isoja ja taitavia.

Meidän taapero oli tosi vaikuttunut raketeista, ja hän seisoi ikkunassa katselemassa niitä aina vähät väliä. Lapsilla meni leikit taas niin hyvin yhteen, ja neljää vanhinta ei juurikaan näkynyt, kun heillä oli ihan omat leikit ja meiningit yläkerrassa. No pitivät he kyllä yhden esityksen meille sentään. Pienin napero pyöri meidän ja turkulaisten Volde-koiran kanssa koko illan tyytyväisenä. Kaikki lapset nukahtivat ihan sekunnissa kun viimein menivät nukkumaan, ja vuosi vaihtui ihan aikuisten kesken.

Oli kyllä aika ihanaa viettää tämäkin vuodenvaihde samalla tutulla kaavalla kuin viimeiset kahdeksan vuotta: pussaten Oton kanssa tasan kello 00.00. Silloin tuli kuluneeksi kahdeksan vuotta meidän ekasta pususta, ja tietty uudenvuoden aattona myös kahdeksan vuotta siitä, kun ekan kerran tavattiin. Toivottavasti meillä on edessä vielä äärettömästi näitä uudenvuoden pusuja! Kliseistä tai ei, se on romanttinen ja ihana hömppäperinne, josta halutaan pitää kiinni.

Nyt lomamoodi on ohi, ja on aika tarttua kiinni tähän blogiin ihan kunnolla, ja alkaa toteuttaa niitä kaikkia siistejä juttuja, jotka ovat vain pyörineet päässä viime aikoina. Tarkoitus oli olla jo eilen kunnolla sorvin ääressä, mutta tämä migreeni hieman sotki kuvioita. Toivottavasti saan tehdä hommia ilman migreeniä mahdollisimman pian, niin ajatuskin liikkuu vähän sutjakammin. Ihanaa uutta vuotta vielä kerran <3 


5 Responses to “Moi 2019! Meidän uusi vuosi”

 1. Katariina sanoo:

  Moikka, tuleeko postausta emilian häistä? Vai onko tullut jo ja oon missannut 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Ei oo tullut, eli et oo missannut mitään! 😀 Olin silloin kesällä aikeissa tehdä postauksen, kunhan kuvat olis tulleet ja Emilia olis saanut postata ensin, mutta se meni sen verran myöhään, että sopivaa hetkeä ei löytynyt. Mut mietin, et josko nyt tässä loppukeväästä kirjoittaisin sellaisen kaason näkökulman, kun hääsesonki on alkamassa ja moni varmasti kaipaa vinkkejä ja kokemuksia! 🙂

   • Katariina sanoo:

    Kiitos vastauksesta! Sen verran aktiivinen lukija oon että mietinkin että onkohan multa muka voinut mennä jotain ohi… 😀 mutta kirjota ihmeessä jos joskus ehdit, täällä ainakin yksi kiinnostunut! 🙂 hyvää uutta vuotta!

 2. Kata sanoo:

  IHANAA UUTTA VUOTTA 2019! <3 Täällä on joo myös huomattu että migreenilääke täytyy ottaa ajoissa tai muuten ei toimi.. toivottavasti migreeni ei vaivaisi sua tänä vuonna enempää! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti ja ihanaa uutta vuotta sinne myös <3 Se on kyl hankalaa kun on se muutamien minuuttien aikaikkuna missä se täytyy ottaa tai muuten on täysin hyödytön 🙁 Toivottavasti molemmat saatais viettää mahdollisimman migreenitön vuosi!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.