5v-hääpäiväbileet – kannattiko järjestää?

12.02.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Venuun, Aallonkodin, Cake O’ Clockin ja Raikastamon kanssa.

Hääpäiväbileet 5v hääpäivänä oli ehkä paras idea ikinä. Meillä oli sellainen kutina, että niistä saattaisi tulla aika hauskat juhlat, mutta ei silti osattu odottaa sellaista tunteiden, ilon ja onnen ja rakkauden räjähdystä joka me lauantaina koettiin. Pää on vieläkin aivan pyörällä lauantaista, ja olo on todellakin vähän samanlainen kuin viisi vuotta sitten samaan aikaan häiden jälkeen. On epätodellisen ihanaa, että meidän ympärillä on tällainen joukko ihmisiä, joka välittää, myötäelää, rakastaa, iloitsee ja haluaa olla mukana meidän elämässä. Sitä ei koskaan saa ottaa itsestäänselvyytenä.

Me kutsuttiin juhliin lähemmäs 40 ihmistä, joista suurin osa onneksi pääsi paikalle tästä vuoden kipeimmästä kuukaudesta huolimatta. Samaa jännättiin myös viisi vuotta sitten, mutta onneksi silloinkin saatiin nauttia juhlapäivästä terveenä. Juhlat olivat vähän niinkuin häiden jatkot. Yhtä ihanat kuin häät, mutta vieläkin rennommat, vaikka eivät meidän häätkään mitkään pönötysjuhlat olleet. Meitä ei jännittänyt tällä kertaa puoliksikaan niin paljon kuin häissä, ja tilaisuudesta oli riisuttu kaikki se virallisuus ja ”hienous”. Keskityttiin vaan nauttimaan, syömään ja pitämään hauskaa.

Otettiin järjestelyiden kanssa aika rennosti, ja käytiin ostamassa viimeiset koristeet vielä lauantaina aamupäivällä. Käytettiin koristeena eucalyptuksen oksia, morsiusharso-kukkaa, kynttilöitä, puukiekkoja (meidän puuhääpäivän mukaan) ja valokuvia. Oltiin kehitetty meidän häissä pöydissä olleiden hääkameroiden kuvat näin viisi vuotta myöhemmin, joista tehtiin koristeköynnös seinälle, ja kaikki saivat käydä katsomassa omia ihania kuviaan. Lisäksi meillä oli ilmapalloilla kirjoitettuna vaan meidän nimet. Tosi simppelit koristelut, joista kuitenkin tuli näyttävät.

Yksi viiden vuoden takaisista bestmaneista ja yksi kaasoista oli auttamassa meitä koko lauantaipäivän ajan, eikä oltaisi kyllä saatu mitään valmiiksi ilman heidän apua. Mun äiti oli päivän meidän lasten kanssa, niin saatiin rauhassa laittaa kaikki valmiiksi. Sekin oli korvaamattoman suuri apu, sillä voi sitä härdelliä heti kun lapset saapuivat juhlapaikalle! Onneksi he olivat itse juhlissa sitten tosi hienosti parin tunnin ajan, ennen kuin lähtivät kotiin nukkumaan mun äidin kanssa, ja me aloitettiin ”aikuisten” juhlaosuus.

Juhlatilana meillä oli upea Aallonkulma keskustassa, Venuu.fi:n  & Aallonkodin kanssa yhteistyössä. Juhlatilassa oli valmiina kaikki astiat niin tarjoiluun, syömiseen kuin ruuanlaittoonkin, mikä helpotti valtavasti. Oli paljon tilaa laittaa kaikki ruuat ja tarjottavat esille, ja juhlien jälkeen meidän ei tarvinnut myöskään siivota, sillä myös siivous kuuluu juhlapakettiin. Kaikki juhlapaikan järjestelyt sujuivat aivan uskomattoman hyvin, ja me saatiin kysyä apua ihan mihin tahansa aina kun tuli jotain mieleen. Juhlien järjestäminen Venuun kautta oli juuri niin stressitöntä kuin toivoinkin, eli mistään ei tarvinnut stressata tai huolehtia. Ollaan aivan älyttömän kiitollisia Venuun Suville sekä koko Aallonkodin mahtavalle henkilökunnalle siitä, että juhlien järjestäminen onnistui näin mukavasti.

Juhlatilan tyyli sopi täydellisesti meidän puuhääpäivään, ja se olikin varmasti suurin syy, miksi pärjäsimme niin vähillä koristeilla. Tilassa oli paljon kaunista puupintaa. Saimme juhlatilan puolesta lainaan myös upean kukkaisen kuvausseinän, jonka edessä kuvattiin ainakin osa vieraista. Tällä kertaa meillä ei ollut valokuvaajia tai videokuvaajia niin kuin häissä, minkä tietysti huomaa näin jälkeenpäin, sillä ei ehditty itsekään koko illan aikana hirveästi keskittymään kuvaamiseen. Onneksi meidän ystävät auttoivat, ja saatiin illasta jonkin verran myös kuvamuistoja ja videoita.

Näytettiin juhlapaikan valkokankaalta meidän häävideo juhlaväelle. Sen katsominen ja sitä seurannut puhe rakkaalta perheenjäseneltä olivat ehkä illan tunteikkaimpia hetkiä, jolloin koko jengi kyynelehti. Etukäteen mietin vähän, että haluaakohan ihmiset edes nähdä videota, mutta sen katsominen yhdessä oli tosi ihana juttu. Suurin osa juhlavieraista oli myös itse mukana videolla, ja kaikista oli tosi hauskaa (ja jännittävää) nähdä se oma osuus. Oli ihana kuulla videon jälkeen monelta, että ”ei se mun puhe ollutkaan niin paha”, hah! Meistä kaikkien puheet ja kaikki muukin olivat hääpäivänä niin tunteikkaita ja ihania, että ei oltu osattu edes ajatella, että joku olisi voinut ajatella jotain muuta.

Meidän juhlat alkoivat klo 17.00 ja me tarjoiltiin niin alkupalat, kevyt ”pääruoka” kuin jälkiruuatkin. Koska mentiin super rennolla meiningillä, meidän pääruokana oli salaattibuffet, joka osoittautui aivan loistavaksi ideaksi. Kaikille eri ruokavalioineen oli paljon sopivaa syötävää, kun kaikki ainesosat olivat omissa kulhoissaan, ja jokainen sai tehdä sellaisen salaatin kun itse halusi. Meillä oli mm. vihreää salaattia, pastaa ja couscousia, paljon eri vihanneksia, rapuja, kanaa ja nyhtökauraa, erilaisia pähkinöitä ja siemeniä, useampia eri kastikkeita ja patonkeja sekä niin hummuksia kuin tuorejuustojakin.

Alkupalat eli savuporo-rieskarullat ja lohi-ruisnapit ja jälkiruuat eli kakun, cupcaket ja nimikoidut keksit saimme Cake O’Clock -leipomosta Espoosta yhteistyönä, mikä oli aivan lottovoitto! Ei oltu vielä edes ehditty miettimään, että mitä tarjoilemme juhlissa, kun Taisia Cake O’Clockista otti yhteyttä, ja ehdotti yhteistyötä juhlien tiimoilta. Mä kerron tarjottavista ja kokemuksesta enemmän vielä omassa postauksessaan, mutta sen vaan sanon, että kaikki oli aivan super hyvää, ja meidän kakku oli juuri niin näyttävä ja upea kuin toivottiinkin. Kakussa maistui mausteinen banaanikakkupohja sekä ihana raikas mango ja pensasmustikat, juuri meidän toiveiden mukaan. Koristeena oli oikeita kukkia ja ihana kreemi. Aivan älyttömän suuri kiitos Cake O’ Clockille mielettömistä tarjottavista!

Juhlissa oli alkoholittomana vaihtoehtona tarjolla Raikastamolta saatuja Sweet, Bitter & Companyn herkullisia limonadeja. Kirpeä Bitter Lemon greippi-sitruuna limonadi on mun oma henkilökohtainen suosikki, ja Otto taas tykkää eniten Lime Colasta. Molemmat maistuivat vieraille hyvin.

Me leikittiin Oton kanssa juhlissa myös kenkäleikki, joka meiltä jäi häissä leikkimättä. Se oli hauska ja rento ohjelmanumero, josta osan vilautinkin jo Instagram Storiesissa. Leikin jälkeen, vähän ennen kuin vaihdettiin juhlatila yökerhoon, mä pidin morsiamen puheen. Mietin loppuun asti että uskallanko uskallanko. Olin kirjoittanut puheen valmiiksi ja miettinyt tarkkaan mitä halusin sanoa, mutta lopulta se mun kirjoitettu puhe ei tuntunutkaan hyvältä. Sitten pidin puheen ihan extempore.

Ei se vieläkään ollut meidän bestmanien veroinen mestaripuhe, mutta se oli puhe. Ylitin itseni, koska lähestulkoon mikään ei jännitä mua niin paljon kuin ihmisten edessä yksin puhuminen. Olen iloinen, että sain pidettyä sen. Sain sanottua kaikkien ihmisten edessä, kuinka onnellinen olen Otosta ja kuinka paljon mä Ottoa rakastan. En epäile hetkeäkään etteivätkö kaikki olisi sitä tienneet jo entuudestaankin, mutta mulle oli iso juttu sanoa se.

Juhlatilasta piti poistua klo 23, ja me jatkettiin silloin vielä isolla porukalla yökerhoon. Ei oltu Oton kanssa pitkään aikaan käyty missään yökerhossa, muistaakseni viimeksi viime vuoden Inspiration Blog Awardsien jatkoilla huhtikuussa, ja oltiin ihan pihalla, että mihin edes kannattaa mennä. Onneksi vieraat tiesivät paremmin, ja me tanssittiin ihan pikkutunneille saakka! Vielä yökerhossakin ilta oli täynnä halauksia, rakkauden tunnustuksia ja yhdessäoloa. Siis jotenkin vaan niin täydellinen päivä ja ilta alusta loppuun asti, että ei voi kuin olla kiitollinen.

Osa porukasta tuli kaukaa ympäri Suomen meidän juhlien vuoksi ja osa lähempää.  Ne rakkaat ystävät, joiden kanssa on puhuttu kaikesta ja naurettu vedet silmissä jo teinivuosista asti. Perheenjäsenet, joita nähdään usein ja joilta saa pyytää apua ja tukea silloin kun tarvitaan. Sukulaiset, joiden kanssa nähdään usein ja joiden kanssa voi olla kuin kotonaan. Perheystävät, joilta saa vertaistukea ja joiden kanssa vietetään lapsiperheaikaa rennolla meiningillä yhdessä. Kaikki ne ihanat tyypit, joiden kanssa voi olla rennosti oma itsensä, ja joiden elämässä meillä on suuri kunnia olla mukana myös. Me ollaan ihan suunnattoman onnekkaita, kun saadaan olla näin hienojen tyyppien läheisiä. Kiitos heistä jokaiselle <3

Olen myös maailman kiitollisin mun äidille, joka auttoi meitä lasten kanssa niin, että nämä juhlat olivat meille mahdolliset ja lapsilla tuttu ja rakas mummu heidän kanssa. Äiti nyt ei mikään pikkutunneille asti juhlija ole muutenkaan, joten tiesin, että häntä ei haittaa lähteä lasten kanssa juhlista ajoissa kotiin lepäämään, ja uskalsin pyytää sitä jo kauan ennen juhlia. Äiti on paras mummu<3

Meiltä kysyttiin useaan otteeseen, että mitä toivotaan hääpäivälahjaksi. Meillä ei ollut mitään lahjatoiveita, eikä me tarvittu oikein mitään, tai oltu edes ajateltu, että kukaan haluaisi tuoda lahjaa. Siksi me päätettiin Oton kanssa perustaa HelsinkiMissiolle oma hääpäivälahja-keräyslipas. Sinne halukkaat vieraat saivat lahjoittaa haluamansa summan meille hääpäivälahjaksi, ja se raha käytetään yksinäisyyden ehkäisyyn täällä Suomessa. HelsinkiMissio auttaa niin nuoria, lapsiperheitä kuin yksinäisiä vanhuksiakin. Me saatiin oikein mukava summa kasaan, ja tämä oli meistä paras mahdollinen hääpäivälahja. Tuli niin hyvä mieli, että järjestämällä nämä juhlat me pystyttiin vieläpä auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä yhdessä vieraiden kanssa.

Ihan mielettömän suuri kiitos vielä kaikille meidän ihanille vieraille näistä juhlista. Ja me todellakin aiotaan pitää myös 10v hääpäiväbileet, niin kuin lauantaina mentiin lupaamaan! Katsotaan mihin se elämä vie seuraavien viiden vuoden aikana! Tämä taisi olla aika kiitosten täyteinen pläjäys, mutta oikeesti! Me ollaan vaan vieläkin niin fiiliksissä lauantaista, ja tullaan varmasti olemaan vielä pitkään.

Vastauksena otsikon kysymykseen, että kannattiko järjestää? No kannatti ehdottomasti. Nämä juhlat toivat juuri sitä valoa ja rakkautta tähän kylmään talveen, jota juuri nyt tarvittiin. Suosittelen rentojen juhlien järjestämistä ihan kaikille ja ihan minkä kunniaksi tahansa!


29 Responses to “5v-hääpäiväbileet – kannattiko järjestää?”

 1. Lotta sanoo:

  Yleensä silloin kannattaa järjestää juhlat, kun joku muu maksaa viulut.

 2. Pia sanoo:

  Näistä kuvista ja sun kertomuksesta jo välittyi kuinka teidän näköiset juhlat nämä oli 🙂 Ja ihan mahtava idea järkätä hääpäivä-juhlat.
  Minulle on jäänyt hieman epäselväksi se, että kun puhutaan näistä yhteistyökuvioista, niin tarkoittaako se tässä teidän tapauksessa esimerkiksi sitä, että joku yhteistyö taho on ehdottanut sulle näiden juhlien järjestämistä vai tarkoittaako se sitä, että itse päätitte pitää tämmöiset juhlat ja sitten alat itse kysellä yhteistyötä tekeviä yrityksiä mukaan?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos hurjasti <3 Ihan itse me nämä juhlat päätettiin järjestää jo yli vuosi sitten, eikä oltu mietitty minkäänlaisia yhteistyökuvioita näiden ympärille. Moni yhteistyökumppani kuitenkin seuraa mun blogia säännöllisesti, ja tuli ehdottaneeksi yhteistyötä sen jälkeen, kun olin asiasta kertonut. 🙂 Juhlat on hyvä tilaisuus yrityksille saada näkyvyyttä!

 3. Anna sanoo:

  Siis vau!! Juhlapaikka näyttää niin upealle! Koristelut ja paikan sisustus näyttävät juuri sellaisilta mistä itsekin pitäisin. Harmi ettemme asu Helsingissä, sillä tuo paikka olisi täydellinen hääpaikaksi. Mahtavaa että saitte viettää ihanat juhlat! Ja ruuat kuulostivat tosi herkullisilta, ja juurikin sopivan rennoilta ja kaikille maistuvilta. Olette kaunis pari, paljon onnea! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan älyttömän paljon <3 Mekin mietittiin, että tämä olisi kyllä ollut ihan loistava myös hääpaikaksi! Kaikki meni kyllä niin nappiin, että ei uskallettu edes haaveilla etukäteen! <3

 4. Emilee sanoo:

  Te ootte vaan niin ihania <3 Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta. Aivan mahtava idea tällaiset bileet!!

 5. Lukija sanoo:

  Bileet on aina kiva juttu. Jäin vaan miettimään, että onkohan vieraille kivaa kun ”joutuu” tavallaan uudelleen häihin katsomaan hääleikkejä ja tuomaan lahjankin? Vaikka ette tietenkään lahjaa odottaneet, moni varmasti kokee velvollisuudeksi, että jotain on annettava. Lisäksi tietysti juhlavaatteet, kampaukset, matkustaminen jne saman pariskunnan häiden takia. Ehkä olisin itse ilmoittanut kutsussa, että ei lahjoja ja pukeutuminen rentoa, niin kenellekään ei tulisi paineita.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No niin kyllä on! 🙂 Me ilmoitettiin, että missään nimessä ei tarvitse tuoda lahjoja ja juhlissa leikittiin yksi hääleikki. Siitä huolimatta monet vieraat halusivat itse antaa lahjan. Myös pukukoodina meillä oli smart casual, enkä usko kenenkään muun itseni lisäksi hankkineen uusia vaatteita tai kampauksia meidän bileitä varten. 🙂 Nämä olivat niin rennot ja paineettomat juhlat kun voi vaan olla <3

 6. Minna sanoo:

  Ihanaa, että teillä oli onnistuneet juhlat 🙂 Pakko kysyä ihan mielenkiinnosta, että oliko vaikea leikata noin korkeaa kakkua? 😀 Tarkoitan kun molemmat kerrokset ovat todella korkeita niin miten tuosta saa palasen? Nää on näitä elämän ihmetyksiä…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos ihan hurjasti <3 Ja siis ei ollut vaikea, kun leikkaa sen kerroksen aina puoliväliin, niin onnistuu ihan hyvin! 😀 Mut ekan kerran kun joskus leikkasin tollasta korkeaa kakkua niin olin kyllä aivan pihalla! 😀

 7. Anniina sanoo:

  Mainitsit, että seuraavaksi sitten juhlitaan 10 v juhlia. Kyllä niihin ekoihin varsinaisiin häihin ja juhliin vielä haluaa osallistua ja matkustaa kauempaakin, käyttää siihen viikonloppu, ostaa perheelle juhlavaatetta, järkätä viikonlopun menot uusiksi, maksaa ehkä kampaajasta, hotelliyöpymisestä, taksista, junasta, lentolipuista, lahjasta tms. Mutta jos sama toistuu 5 v välein? Minusta on aika itsekästä järkätä tuollaisia, sillä tällaiset ’ei niin tärkät’-juhlat kyllä rassaa ihmisiä. Oliko omat häänne jotenkin epätyydyttävät vai miksi pitää nyt jälkikäteen näin kovasti paikkailla? Lisäksi teillä oli Novan synttärit vain viikkoa aiemmin. En pidä ihmeenä, että vieraskatoa oli, sillä on tosi itsekästä kuvitella, että vieraat haluaisivat käyttää kaksi peräkkäistäkin viikonloppua teidän perheenne juhliin.

  Ja tuohon häälahjakyselyyn olisi pitänyt vastata tomerasti, että ehdottomasti ei mitään keneltäkään. Tuollainen keräyskin vähän velvoittaa vieraita osallistuman, vaikka miten vapaaehtoinen olisikin, taas yksi kulu lisää vieraille.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Niin, tämä 10v-juhlaidea tuli siis vierailta, ei meiltä. 😀 Kiitos paljon mielipiteestäsi. Kommentistasi huomaa, että et ole meidän läheinen, etkä ollut mukana juhlissa tai kokenut sitä, mitä me ja vieraat lauantaina koimme. Meille jäi näistä juhlista niin hyvä fiilis, ja tiedämme, että ne olivat kaikille mukana olleille yhtä ihana kokemus kuin meille itsellekin. Se on tärkeintä <3

  • Hmmm sanoo:

   Monet pitävät syntymäpäiväjuhlatkin vuosittain tai muuten vain tykkäävät kutsua ystäviä pitämään hauskaa yhdessä, joten en ymmärrä miten asian edes saa noin päin käännettyä 😀 Itse tykkään sekä järjestää juhlia, että käydä niissä. Minusta on mukavaa, että ihmiset jaksavat laittaa aikaa ja rahaa järjestääkseen jotain mukavaa ystävilleen. Vieraat saavat juhlissa kuitenkin myös ilmaista ruokaa ja juomaa (jos pakko oli tarttua tällaisiin rahaan liittyviin asioihin). En ymmärrä miten juhlien järjestämisen saa käännettyä niin että se olisi itsekästä.
   Ihanan oloiset ja kauniit juhlat teillä Iina <3

  • Anna sanoo:

   Minusta tuntuu taas ihanalta, jos joku haluaa ja viitsii ja raaskii järjestää juhlia! Tuo mukavaa odotettavaa arkeen ja nämäkin juhlat varmasti piristivät talven keskellä. Itse usein vieraana arvostan toisten vaivannäköä, ja saan luultavasti itsekin mukava illan ihmisten kanssa rupatellen, ei kaikkien tarvitse välttämättä kokoajan puhua esim. hääparista vaan voi muutenkin viettää kivaa iltaa hyvän ruuan parissa! Nämä juhlat tuntuivat kaikin puolin rennommilta kuin häät (mitkä nekin ovat mielestäni aina ihanat juhlat), joten tarvetta täydelliseen tällinkiin luultavasti ei ollut. Matkakulut toki saattoi aiheutua, mutta välillä on ihana irtautua arjesta juhlaan. 🙂 Varsinkin kun talven aikaan ei välttämättä niin paljon juhlia ole, kun kesäisin.

 8. J sanoo:

  Ihanan kuuloiset juhlat teillä ❤️

  Tää hyppää nyt aiheen ohi mutta osaatko sanoa missä Helsingissä on parhaat lastenvaatekirpparit? Reissu tiedossa sinne ja myös kirpparit kiinnostaisi kaiken muun lisäksi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hirveesti <3 Ainakin Hakaniemessä Ipanaisen kirppis ja sit Käpylässä (onkohan käpylää, no jossain siellä päin kumminkin) on Vekara-kirppis! Ipanaisessa oon itse myynyt ja ostanut monesti, Vekarasta oon kuullut paljon hyvää! 🙂 Ihanaa reissua teille <3

 9. anna sanoo:

  Kuulostaa ihanalta juhlalta!

 10. Liina sanoo:

  Ai että miten kiva idea, en ookkaa ennen törmänny tämmöiseen konseptiin!! Ja miten tosi onnistuneelta ja kauniilta kaikki näyttää, upeaa!

 11. Eve sanoo:

  Ihan super ihanat fiilikset välittyi tästä postauksesta! 🙂 Pikkasen taas ihmettelin näitä joitain mielensäpahoittajia taas kommenteissa.. Mun kaaliin ei vaan mene miten näinkin iloisesta asiasta saa revittyä niin paljon negatiivista. Itse en koe ”paineita” tai tykkää huonoa jos minut kutsutaan rakkaan ihmisen juhliin, päinvastoin! Olen pitänyt itsekin useana vuonna synttäribileet, pitäisikö ne jättää väliin siksi että ”johan ne on kerran pidetty ja lahjat ostettu”. Varsinkaan kun en todellakaan odota mitään lahjoja (varsinkaan kalliita) ja muutenkin on rento meininki. Jos olen itse menossa juhliin on omasta mielestäni kohteliasta tuoda pieni lahja, vaikkapa viinipullo kun kuitenkin tarjoilu juhlissa on ilmaista, mutta en itse katsoisi ketään pahalla vaikka ei lahjaa toisikaan. En vaan ymmärrä miten joku voi niin pahoittaa mielensä siitä jos haluaa juhlia rakkaiden ihmisten kanssa. Ja jos kokee niin vahvasti ettei halua tulla niin ei sitä kukaan kai pakotakaan 😀

 12. K sanoo:

  Ihan ekana kun luin sun puhuvan näistä 5v juhlista niin mietin vaan, että MIKSI ja mitä järkeä. Nyt oon kuitenkin ihan toista mieltä. IHANA idea ja elämässä ei voi koskaan olla liikaa juhlia.
  Teidän juhlat on vaikuttanu ihanilta ja tuo kattaus on todella kaunis! Ja tietty sinä oot äärettömän kaunis!

  Ja tuo salaattibuffet on ihan loistava idea. Täytyy kyllä hyödyntää tota ideaa joskus omissakin juhlissa.

 13. Jenni sanoo:

  Siis me ollaan mun miehen kans mietitty, et olis kiva järjestää tällaiset hääpäiväbileet, mut sit oon itse miettiny et onko typerää. Nyt ku näin postauksen näistä teidän juhlista niin näytin onnessani miehelle, et kyl muutkin tällaisia järjestää et ei todellakaan ole typerää! 😀 kiitos siis inspiraatiosta et eiköhän mekin jossain vaiheessa jonkinlaiset juhlat järjestetä. 🙂 Aina on syy juhlaan ja mikäs sen parempi syy kuin rakkaus! Varmasti ihanat nää teidän juhlat ollu. <3

 14. Torey sanoo:

  Me karattiin vihille 8 vuotta sitten ja täten jäi häät juhlimatta. Mä olen haaveillut, että järjestettäisiin pirskeet 10-vuotishääpäivänä. Ei perinteisiä hääjuhlia, vaan just sellaiset rennot pirskeet, joihin kutsuttaisiin rakkaat ihmiset joiden kanssa juhlistetaan meidän päivää. 🙂

 15. Lena sanoo:

  Ootte upeita ja ihania! Onnea ja pitkää ikää liitolle nne 😊

 16. Karoliina sanoo:

  Mistä tuo kukkaseinä oli? Kysyin juuri tarjousta paikasta hääjuhlaamme varten ja tuollainen kukkaseinä olisi täydellinen valokuvausta varten! Kiitos jos ehdit vastailla!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka, se oli siellä Aallonkodissa valmiina, eli juhlapaikalla valmista rekvisiittaa. Ehkä heiltä voisi vuokrata sitä muualle, kannattaa ainakin kysyä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.