Eka kesälomaviikko pulkassa

09.06.2019

Lasten eka kesälomaviikko alkaa olla pikkuhiljaa lopuillaan ja ollaan kyllä nautittu niin täysillä yhdessäolosta! Mulla on ensi viikolla muutamakin tilaisuus työn puolesta, joihin osallistun, ja siksi halusin tämän lasten ekan viikon ottaa vähän löysemmin itsekin töiden kannalta. Oli mahtavaa olla niin paljon yhdessä koko viikon ajan ja pitää parina päivänä kone kokonaan kiinni. Se on mulle harvinaista herkkua. 

Oli kiva, että saatiin nauttia kauniista säistä jo heti ekalla kesälomaviikolla. Otettiin lämmöstä kaikki ilo irti ja käytiin rannalla uimassa, sekä laitettiin myös omalle pihalle pieni kahluuallas. Lapset leikkivät siellä poneilla ja lilluivat vedessä ihan fiiliksissä. 

Käytiin tällä viikolla myös Särkänniemessä & Koiramäessä ekaa kertaa yhdessä meidän lasten kanssa ikinä. Me oltiin molemmat käyty Oton kanssa Särkänniemessä viimeksi joskus alakouluikäisinä, joten paikka oli kyllä “hieman” muuttunut meidän muistikuvista. Vietettiin siellä aivan superhauska päivä, joka kuvattiin videolle. Se tulee ensi viikon aikana, luultavasti keskiviikkona pyrin julkaisemaan videon. Pitää yrittää saada se nopeasti valmiiksi, kun lapset on kyselleet jo monta kertaa, että milloin me voidaan katsoa se.

Viikonloppuna otettiin tosi rennosti. Meillä kävi Oton täti kylässä ja grillailtiin omalla pihalla. Muuten me vaan ulkoiltiin ja nautittiin säästä, käytiin Ikeassa pitkästä aikaa ja ajeltiin eväsretkelle vähän matkan päähän pellon reunaan. Mä kävin mun ystävän kanssa terassilla lauantaina ja oli ihanaa vaan istua rauhassa juttelemassa kauniissa kesäillassa pari tuntia. Yleensä ollaan tavattu vaan yhdessä lasten kanssa, niin oli huippua päästä höpöttelemään ihan rauhassa ilman, että puhe keskeytyi kertaakaan (paitsi kerran kun säikähdettiin ampiaista). Lasten kanssa yhdessä on myös ihana tavata ystäviä, mutta välillä tekee hyvää nähdä ihan vaan aikuisten kesken.

Jotain mun rentoutumisesta kertoo se, että sain jo lasten ekana kesälomapäivänä luettua loppuun kirjan, jota olin yrittänyt lukea _koko_ kevään. Koko kevään. Ja nyt olen jo kohta lukenut sen jälkeen koko Michelle Obaman huikean 500-sivuisen elämäkerran, vikat 100 sivua jäljellä.

Ensi viikoksi hyppään taas tosiaan enemmän sorvin ääreen ja pyrin vastaamaan viestit ja kommentit, jotka ovat tällä viikolla jääneet vähemmälle huomiolle. Kiitos hurjasti kärsivällisyydestä teille! Pääsen ensi viikolla myös sekä kouluttautumaan itse että kouluttamaan muita, ja olen aivan super innoissani ensi viikon työjutuista. Kerron niistä lisää myöhemmin täällä, mutta sanon vaan sen, että mua jännittää, silleen hyvällä tavalla. 

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista kesäkuun tokaa alkavaa viikkoa kaikille!


7 Responses to “Eka kesälomaviikko pulkassa”

 1. PiPa sanoo:

  Wautsi👍🏻Ihanaa kesä tunnelmaa😍
  Nuorimmainen osaa poseeraukset👍🏻Aivan ihanat kuvat🥰

 2. Heli sanoo:

  Mikähän mahtoi olla se kirja, jota koko kevään luit ja sait vihdoin päätökseen 😃

 3. ida ihana sanoo:

  Ihana lukea teidän kesälomafiiliksistä ja -tekemisistä!:) On kyllä ollut niin uskomaton sää, ja noi vesileikit ulkonahan on usein lapsista se kaikkein paras juttu!
  Oletko tykännyt Obaman kirjasta?:) Olen miettinyt jo pitkään, että pitäisi itsekin lukea/kuunnella…
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 On ollut ihan todella, kiva kun saa nauttia auringosta 🙂 Ja tykkään niin paljon, luulen, että luen sen tänään loppuun jos vaan ehdin jossain vaiheessa! Suosittelen, yksi inspiroivimmista kirjoista pitkään aikaan. Kiitos kun kommentoit <3

 4. emzi sanoo:

  Ihanaa että pystyt tekemään vähemmän töitä ja olla lasten kanssa. He varmaan tykkäävät todella paljon siitä. <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.