Iina ja Otto treffeillä – ei ne perinteisimmät deitit

03.07.2018

Me käytiin perjantaina muutaman tunnin treffeillä Oton kanssa, ja lapset olivat sen aikaa täällä mun tädin luona. Mentiin ensin herkuttelemaan Kauppuri 5:n hampurilaisilla. Istuttiin rennosti ja nautittiin Kesäburgereista. Juteltiin niitä näitä ja heitettiin läppää. Se, että on keskellä päivää aikaa vaan hengailla, syödä ja jutella täysin keskeytyksettä kahdestaan on vaan ihan parasta. Toki se onnistuu joskus kotonakin lasten ollessa kotona, jos vaikka lapset ovat jo syöneet ja pienimmäinen päiväunilla, mutta silloin siinä on aina se pieni riski, että hän herää tai lapsille tulee joku ”ongelma” kesken ruuan. Vaikka nautitaan siitä kahdenkeskisestä ajasta arjessakin aina kun sitä järjestyy (vaikka muutama minuuttikin), on niin luksusta päästä aina joskus treffeille ihan kunnolla.

Nyt kun kuopuskin on jo isompi, on helpompi lähteä treffeille. Viime aikoina ollaan päästy ainakin meidän mittapuulla melko usein deiteille, jopa useamman kerran saman kuukauden aikana. Meinasin ensin sanoa, että jopa kerran kuussa, mutta kun aloin tarkemmin miettimään, niin vastahan me juhlittiin Oton synttäreitä lasten mentyä nukkumaan tätinsä kanssa, ja viikkoa ennen sitä käytiin pienellä ajelulla kahdestaan, kun lapset olivat isoisänsä luona. Ei se ollut kuin lyhyt ajelu lähialueilla, mutta meille ne olivat treffit. Aina kun saa kahdenkeskistä rauhallista aikaa, ne on treffit meille. Ei treffien tarvitse olla mitenkään älyttömän ihmeelliset meidän mielestä, riittää kun pystyy keskittymään toiseen rauhassa ja juttelemaan.

Kauppuri vitosesta me jatkettiin pienellä kävelyllä ja jutustelulla, ja päätettiin sen jälkeen lähteä käymään kahdestaan mun mummun haudalla. Ei oltu käyty täällä Oulussa mun mummun haudalla hautajaisten jälkeen, vaikka Helsingissä olenkin aina muualle haudattujen muistomerkille vienyt mummullekin kynttilän. Haudalla käyminen ei ehkä ole se perinteinen treffipuuha, mutta se oli mulle tärkeää. Ja oli ihan hyvä, että käytiin siellä ensin kahdestaan, ennen kuin mennnään sinne lasten kanssa vielä ennen reissun loppua.

Haudalla käyminen nosti tunteet pintaan, mutta muuten treffit olivat iloa ja naurua täynnä. Juuri siksi mä rakastan Ottoa, että me voidaan mennä meidän treffeillä vaikka mun mummun haudalle. Ei ehkä se perinteisin treffi-tekeminen, mutta meille juuri oikea, juuri sillä hetkellä. Meille se voi olla ihan yhtä tärkeää parisuhdeaikaa, kuin vaikka yhteinen hotelliyö, tai se illallinen. Meidän ei tarvitse mahduttaa meidän treffejä mihinkään unelmatreffien muottiin, vaan voidaan tehdä juuri niin kuin meistä tuntuu hyvältä. Ja se on tärkeintä.

Sama pätee meidän avioliitossa muutenkin. Ei tarvitse ikinä ajatella sitä, mitä ”pitäisi tehdä” tai millaisia ”pitäisi olla”. Me ollaan vaan Iina ja Otto, ja tehdään kaikki meidän parisuhteen pohjalta, ei kenenkään muun. Meidän on ollut tavallaan alusta asti helppoa olla miellyttämättä ketään muita kuin toisiamme, koska meidän suhde alkoi niin epätavallisesti, ja aluksi juuri kukaan ei muutenkaan uskonut meihin. Siksi me ollaan opittu vaan tekemään toisemme onnelliseksi, ja olemaan välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat meistä tai meidän avioliitosta. Toimii!

Me ei ihan varmastikaan olla ainoita, jotka on tehnyt jotain ei-niin-perutreffijuttuja treffeillään. Joten ihan mielenkiinnosta: Mitkä on just sun epätavallisimmat treffit ja kenen kanssa? Jakakaa ihmeessä teidän kokemuksia!


11 Responses to “Iina ja Otto treffeillä – ei ne perinteisimmät deitit”

 1. Päivi sanoo:

  Viime kesänä oltiin mökillä ja neiti oli n. 3 kk ikäinen ja jäi ekaa kertaa vähän pidemmäksi aikaa Mummolle hoitoon. Saatiin pitkästä aikaa olla kahdestaan miehen kanssa ja päätettiin lähteä metsään keräämään mustikoita 😀 Ei todellakaan se perinteisin treffipaikka, hyttysiä ja muita ötököitä oli todella paljon ja puremat kutisi pitkän aikaa niiden treffien jälkeen. Saaliiksi saatiin n. 4 litraa mustikoita ja vitsi ne maistui talvella pimeinä aamuina hyvältä puuron päällä.

 2. Janita sanoo:

  Pienen tytön vanhempina meille erään kerran kahdestaan kaupassa käynti oli ihanaa parisuhdeaikaa! Todettiin molemmat kauppareissun jälkeen miten mukavaa oli kiireettömästi ja nautiskellen pohtia mitä ihanaa ruokaa laitetaan 😀 Kaupassakin halailtiin ja pusuteltiin ihan kuin 10v sitten vastarakastuneina <3

 3. Laura sanoo:

  Mä olen käynyt mieheni kanssa treffeillä hautausmaalla! Lueskeltiin nimiä hautakivistä ja mietittiin ollaanko tunnettu/tunnetaanko ketään sen nimistä 😀 hauskaa meillä oli, ja jälkeenpäin ajateltuna varmaan liiankin hilpeää.. joskus tehtiin treffejä ruokakauppaan. 🙂 ja parhaat treffit on, kun päästään saunaan, ihan kahdestaan!! Kukaan ei keskeytä, on vain me kaksi :3 tunnelmallista ja romanttista 🙂

 4. Johanna sanoo:

  Kun näin nykyisen mieheni eka kertaa, ajettiin maasturilla keskelle peltoa, heiteltiin vuori roinaa autosta ulos, istuttiin peräkontissa monta tuntia ja käytiin ihaileen auringonlaskua.
  Toisella kerralla mieheni vei mut hiekkamontun lähes pystyjyrkkää laitaa ylös samalla maasturilla. 😀 paras mies mulle!

 5. Nimetön sanoo:

  Mieheni ajaa työn puolesta paljon autoalla. Joskus on mukavaa, kun pääsen mukaan vaikka tunniksi tai pariksi. Lapset ovat jo niin isoja, että pärjäävät keskenään tuon ajan, eivätkä toisaalta enää tahdokaan lähteä meidän mukaan.

 6. P sanoo:

  Tossa hissiselfiessä näytätte ihan Tiaralta ja Zeldalta! Huomaa mistä ovat piirteensä saaneet 🙂

 7. Zelinda sanoo:

  Oltiin miehen kanssa seurusteltu pari viikkoa, kun se jouluaatto iltana tuli hakemaan mua ajelulle. Ilmoitin että pitää käydä viemässä ukin haudalle kynttilä. Niin me sit jouluaatto iltana rämmittiin etsimässä ukin hautaa, kun lunta oli polviin asti ja kynttilämeri valaisi hautausmaata.

 8. Nimetön sanoo:

  Me ei olla miehen kanssa käyty kertaakaan treffeillä ja yhteiseloa kohta 5v 😀 ei vaan olla treffi-ihmisiä ollenkaan. Vanhempani käyvät silloin tällöin ulkona syömässä – he treffailevat paljonkin!

 9. Petra sanoo:

  Kun aviomieheni kanssa rupesimme seurustelemaan vajaa 7vuotta sitten, asuttiin molemmat vanhempiemme luona. Muutaman kerran mieheni tuli autolla hakemaan mut ja mentiin abc:lle ja ajettiin kaakaoiden kera autopesuun saatiin pesun ajan rauhassa höpistä ja pusutella

 10. Alina sanoo:

  Oon miettinyt treffi- sanan merkitystä. En oikein osaa ajatella, et esim ulkona syöminen olisi treffeillä olemista, siinähän vain syödään 😀 olisiko se sitten enemmän tietynlaista tunnelmaa tai olotila, kun menee treffeille. Liitän sen varmaan enemmän deittailuun, suhteen alkuaikaan ja toiseen tutustumiseen. Vaikka kyllä toisesta löytää uusia asioita vielä kuudenkin vuoden jälkeen.
  Mutta joo, ollaan istuttu Kuopion rautatieasemalla ja syöty jäätelöä, kun avomiehen bemari otti ja lopetti toimintansa, tuli ensimmäisenä mieleen erikoisista treffeistä:D

 11. Minnis sanoo:

  Mä katsoin aivan samaa! Kuinka näytätte niin tiaralta ja zeldalta tuossa hissi kuvassa! Jännä nähdä, tuleeko Novalle noin vahvoja piirteitä jommalta kummalta. Ihania ootte<3 ps. Ei oo mitää mielenkiintoisia treffi kokemuksia 😀 kerran eräs ruinasi mua treffeille mutta inhoan treffejä! (En ehkä sen oikean kanssa). Mutta sit olin ite menossa ikeaan ja pyysin hänet mukaan 😀 ei lähteny ei. Mut hyvä vaa 😀 kyllä mä sen kanssa vuoden sitten seurustelin monen mutkan kautta mutta se loppu ennen kuin ehti kunnolla alkaakkaan 😀 sitä unelmien prinssiä odotellessa jonka kanssa voi sitten niillä treffeillä käydä.....vaikka siellä hautausmaalla :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.