Me ostettiin koti

19.03.2020

En voi vieläkään uskoa, että kirjoitan tätä, mutta niin tässä vaan kävi. Tänään me allekirjoitettiin kauppakirjat pankissa ja nyt meillä on ikioma uusi koti. Kannatti luovuttaa. Meidän 2. kauden ekassa podcast-jaksossa, jossa me puhuttiin kodin etsinnästä, mä julkisesti ilmoitin, että nyt mä luovutan kodin etsinnän suhteen 1,5 vuoden jälkeen. Rentoudun, en etsi enää, en päivitä joka päivä etuovea. Annan vaan olla. Alettiin jopa miettiä taas tämän nykyisen kodin sisustusta ja laittamista kivemmaksi. Ajateltiin, että tullaan ehkä olemaan tässä vielä pitkään. Mietittiin, että ehkä ensi joulunakin me ollaan vielä täällä, vaikka jo viime jouluna piti olla jossain muualla. Ja kuin ihmeen kaupalla, meni vain pari viikkoa ja me törmättiin THE asuntoon.

Vaikka en päivittänyt enää Etuovea jatkuvasti, kävin kuitenkin perjantaisin tsekkaamassa hakuvahdin asunnot mun tarkoilla kriteereillä. Niitä tuli todella hitaalla tahdilla, ehkä 1-2 viikossa tämän vuoden puolella ja yleensä nekään eivät vastanneet ihan kaikkia meidän toiveita, aina oli jotain pielessä. Paitsi nyt. Nyt ei ollut mitään pielessä. Kaikki oli kuin liian hyvää ollakseen totta.

Kun olin tsekannut kaiken muun, ryntäsin ekana katsomaan, onko asunto sittenkin vuokratontilla, kun se oli niin hieno ja silti juuri sopiva meidän budjettiin. Ei ollut, vaan omalla tontilla! Sitten menin katsomaan remontit, siellä on varmaan ollut vesivahinko tai jotain kun se on noin hieno ja täydellinen meille ja silti hyvän hintainen, mutta ei ollut sitäkään. Selasin ja selasin, että pakkohan tässä on jotain piilevää olla pielessä, kun tämä on vaan niin täydellinen! Mutta mitään ei löytynyt. Näytin kämpän Otolle ja me laitettiin samantien välittäjälle viestiä, että voitaisiin sopia yksityisnäyttö mahdollisimman pian. Saatiin buukattua näyttö kahden päivän päähän, vaikka samalle päivälle oli kuulemma jo viisi muutakin yksityisnäyttöä. Asunnosta oli selvästi paljon kiinnostuneita.

Tuli sunnuntaipäivä ja mentiin näyttöön. Talo näytti vielä ihanammalta kuin kuvissa. Astuttiin sisään ja se tunne tuli! En kestä, että se tunne mistä kaikki puhuivat oli oikeasti totta. Meille oikeasti tuli se tunne, kun me astuttiin sinne kotiin, että tämä. Tämä tuntuu kodilta, tämä tuntuu meiltä, tämä me halutaan. Me kierreltiin siellä asunnossa  _vartti_ , jonka jälkeen pyydettiin vielä välittäjää lähettämään meille tarvittavat paperit ja kysyttiin, että onko asunnosta tullut vielä tarjouksia. Toki välittäjät nyt aina voivat liioitella kiinnostusta halutessaan, mutta meille kävi heti selväksi, että tästä asunnosta on oikeasti todella moni kiinnostunut. Ja olihan se aika ilmiselvää, että miksi. Jos meillekin tuli 1,5 vuoden etsinnän jälkeen näin voimakkaana vihdoinkin se tunne, että tässä on oikea koti, niin varmasti se tuli aika monelle muullekin, joihin on tässä 1,5 vuoden aikana näytöissä törmännyt. Aika monella muulla varmasti oli suht samat hakukriteerit kuin meillä.

Kun painettiin asunnon ovi kiinni meidän takana ja seistiin meidän auton vieressä Oton kanssa, mä kysyin, että mitä me tehdään? Otto vastasi, että ”se oli kyllä oikeesti tosi kiva”. Lapset kiljuivat vieressä, että ”me halutaan muuttaa tänne!” kaikki kolme. Kukaan meistä ei ollut vielä koskaan tuntenut niin voimakkaasti sitä tunnetta, vaikka lapset olivat joistain asunnoista aiemminkin olleet innoissaan. Ajettiin kotiin ja vilkuiltiin toisiamme vähän väliä. Kotona ilmoitin, että soitan nyt kaikille niille ihmisille, ketkä ovat neuvoneet meitä kämppäasioissa ja kysyn mitä tehdään. Näytettiin kaikki paperit meidän asuntoguruille ystäville ja sukulaisille ja saatiin vihreää valoa. Mun hyvä ystävä ja kokenut asuntosijoittaja neuvoi meille kaiken ostotarjouksen tekemisestä ja niin me tehtiin heti samana päivänä, vain pari tuntia näytön jälkeen ostotarjous ja annettiin aikaa seuraavaan aamuun klo kahteentoista.

Sinä iltana oltiin kyllä niin tulisilla hiilillä, että mitä tässä tapahtuu. Päällimmäisenä mielessä oli, että entä jos me ei saadakaan sitä asuntoa. Entä, jos joku ehtii ensin. Seuraavana päivänä saatiin sähköpostia ja puhelu jo ennen meidän asettamaa aikarajaa. Meidän ostotarjous oli hyväksytty. Voin kertoa, että sinä päivänä tuuletettiin ja samalla kyllä tuntui jännittävältä ja vähän pelottavaltakin! ”Nyt meidän on pakko ostaa se asunto!” Se tuntui niin hiton isolta asialta ja sitähän se onkin. Ei tunnu yhtään pienemmältä asialta sekään, kuinka iso asuntolaina meillä nyt on meidän nimissä. Mutta toisaalta, asuntolaina on aivan täysin meidän budjetissa, osattiin neuvotella tosi hyvät ehdot, eikä edes olla budjetin ylärajoilla. Meidän asumiskulut tulevat pysymään suunnilleen samana kuin ne ovat nytkin, tai saattavat olla jopa muutaman euron pienemmät. Asunto on upea, järkevä ostos hyvältä paikalta. Ja se on nyt meidän.

Meidän uusi koti. Tämä tuntuu niin epätodelliselta oikeasti, mutta kai mun pitäisi jo uskoa, että me oltiin näin onnekkaita. Nuorena äidiksi tulleelle pienituloisen yksinhuoltajan lapselle, joka ei koskaan lapsuudessakaan asunut muuten kuin vuokralla, tuntuu erityisen käsittämättömältä, että omistaa nyt Helsingistä ikioman hienon ja modernin paritalon puolikkaan, jossa on oma iso terassi ja piha, paljon avointa tilaa, kodinhoitohuone, ne tuplasuihkut ja  SE KORKEA HUONEKORKEUS. Mä sain senkin. En voi uskoa, että sain senkin. En voi oikeasti sanoin kuvailla miten älyttömän iso juttu se mulle on, että me ollaan päästy tähän asti. Se ei aina ole ollut helppoa ja kun mä mietin mistä olosuhteista me ponnistettiin perhe-elämään ja aikuisuuteen, tuntuu yhä älyttömämmältä, että tässä nyt ollaan.

Olen vaan ihan valtavan kiitollinen siitä, että me löydettiin meille koti, enkä malta odottaa, että päästään muuttamaan sinne tänä keväänä. Kiitos ihan hirveästi kaikille teille, jotka olette tsempanneet ja neuvoneet ja auttaneet meitä tässä pitkässä etsinnässä. Te olette auttaneet näkemään uusia näkökulmia,  joista tarkastella asioita ja neuvoneet kiinnittämään huomion niihin oikeisiin juttuihin. Tunnen oloni ihan älyttömän onnekkaaksi <3

Mä olen niin helpottunut, että vihdoinkin tästä uskaltaa kertoa, kun viime viikkoina en ole halunnut mitään enempää kuin huutaa koko maailmalle, että me löydettiin kämppä, mutta en ole voinut vielä kertoa ennen kuin kaikki nimet oli paperissa. Mutta hei, tulevina viikkoina ja kuukausina on luvassa paljon kotijuttuja! Meillä ei vielä ole uuden kodin avaimia, mutta heti kun saamme ne, niin päästän teidätkin näkemään miltä meidän tulevassa kodissa näyttää. Me tullaan tekemään jonkin verran remonttia ainakin keittiössä ja seinäpinnoilla ja sisustusjuttuja tulee myös paljon. Kertokaa ihmeessä millaista sisältöä haluaisitte uuteen asuntoon/sen ostamiseen liittyen niin minä toteutan!


51 Responses to “Me ostettiin koti”

 1. Tiia sanoo:

  Moi!!
  Ihana kuulla, että koti on löytynyt, ja vihdoinkin teidän oma!
  Halusin tulla jakamaan teille kivan nettipuodin suomalaiselta yrittäjältä, ehkä teidänkin kotiinne löytyisi jotain kivaa sieltä!
  Osoitteessa http://www.zicos.fi on aivan ihania juttuja!!

  Ihanaa kevään odotusta!

 2. Laura sanoo:

  Ihanaa paljon onnea!!!♥️Hassua, just tänään kuuntelin takautuvasti teidän podijakson siitä, kun ei meinaa löytyä sopivaa kotia ja mietin siinä työn ohessa että voi kun löytäisitte semmosen ku ootte aina unelmoinu ja nyt samana iltana luin tän uutisen blogista. IHANAA!! 😍

 3. Roosa sanoo:

  OMG ONNEA! Niin ihanaa! Oon niin ilonen teidän puolesta ja ihanaa kun tulee muitakin ja varsinkin positiivisia uutisia näinä muuten vaikeina aikoina <3 En malta odottaa että näytät teidän uutta kotia ja teet postauksia remppajutuista ja sisustuksesta. <3!!

 4. UllaL sanoo:

  Remppajuttuja, sisustusta, kodin esittelyä, pohjakuva, pihajuttuja. Ihanaa! Onnea paljon uudesta kodista! 😍

 5. Emilia sanoo:

  Musta on ihana kuinka sun innostus paistaa niin läpi tästä tekstistä!! Paljon onnea asunnon omistajille!

 6. KaroliinaHS sanoo:

  Onneksi olkoon! 🙂 me etsittiin kanssa 8kk miehen kanssa asuntoa, tuntui ettei millään löydy asuntoa meidän kriteereillä, kunnes tämä meidän ostama asunto tuli vastaan 🙂 maanantaina näin että Oikotiehen oli tullut tämä asunto ja katsoin kanssa että ei ole totta: hinta alempi mitä oltiin valmiita maksamaan, tarpeeksi neliöitä, meidän unelma toiveasuinalueelta, oma tontti, iso piha… tiistaina sovittiin näyttö, oltiin niin varmoja että tämä on meille että tehtiin heti tarjous ja illalla saatiin tietää että tarjous hyväksyttiin. Shokissa oltiin ekat pari viikkoa, mutta nyt tässä puol vuotta asuneena edelleen koetaan että tämä oli se juuri oikea meille 🙂

 7. Kati sanoo:

  Onnea uuteen kotiin 🙂 Grattis 🙂

 8. Elli sanoo:

  PALJON ONNEA! Ihanaa, tulin niin onnelliseksi teidän puolesta! Musta teidän perheen tarina on vaan niin uskomaton että oon kiitollinen kun oon saanut lukea siitä kaikki nämä vuodet.

 9. Minna sanoo:

  Onnea!!!😍 ihania uutisia kaiken tän ahdistuksen keskellä. Olisi kiva kuulla millä spekseillä uusi koti on? Eli paljonko neliöitä, paljonko makkareita, yksi vai kaksi kerrosta, onko uusi vai vanha ja siis oikeestaan ihan kaikkea!! En malta odottaa, että nähdään millainen koti teille löytyi🤩

 10. Tiina sanoo:

  Paljon onnea uudesta kodista, ihana juttu, että unelmanne toteutui <3.

  Mä harvoin mihinkään kommentoin, mutta mun oli nyt pakko kommentoida (hyvällä) koska ihmettelen JOKA kerta kun joku puhuu samaan tyyliin "jos on ollut esim. vesivahinko, niin se on jotenkin tosi huono juttu". VÄÄRIN!
  Kuvitteellisen vesivahingon sattuessa se toki on huono juttu aina kodin omistajalle, mutta kun se on korjattu oikein, ei siitä ole enää mitään haittaa ja ongelmaa seuraavalle.
  Jokainen talo-/asunto vanhenee ja niihin pitää tehdä jossain vaiheessa korjauksia.
  Media ja some saa vaan kuulostamaan nämä tosi pahalta ja oikeasti myös hankaloittaa asunnonmyyjiä kenellä on esim ollut joku ongelma kodissaan, vaikka se olisi täysin korjattu ja kunnossa! Nämä vahingot korjattuina ei myöskään aiheuta hinnan alenemista!!

  Meillä itsellä talo myynnissä, missä on korjattu(!) ensimmäisen rakentajan tekemä rakennusvirhe ja se on niin tylsää miten se voi vaikuttaa ostajiin, koska sillä ei ole mitään merkitystä tänä päivänä kellekään, mutta myös media ja some on tähän "syypäitä". Ihmisille annetaan väärää kuvaa ja luodaan turhaa pelkoa, jos ymmärrät pointin mitä tarkoitan :).

  Mutta paljon onnea vielä uuteen kotiin, mahtava juttu <3.

 11. TarjaL sanoo:

  Tulin niin onnelliseksi! Onnea koko perheelle uudesta kodista! Tämä oli iloisin uutinen moneen päivään! Ihan mahtava, että löysitte just sen The kodin. <3 en malta odottaa, että kuulen lisää.

 12. Annika sanoo:

  Onnea uuteen kotiin!! Olisi mielenkiintoista lukea tulevasta sisustuksesta siitä näkökulmasta, mitä uutta hankitte ja mitä vanhoja kalusteita, sisustusesineitä yms. hyödynnätte uudessakin kodissa. Tuntuu, että joillain menee huonekalut ihan uusiksi uuden kodin myötä ja jotkut taas sumplii vanhat huonekalut vaikka väkisin uusiin neliöihin — olisi hauska nähdä, miten teillä menee 😄

 13. Nimetön sanoo:

  Milloin pääsette muuttamaan? Onnea uuteen kotiin!

 14. Anniina sanoo:

  Onnea! 🖤 mekin etsittiin viime vuonna n. 8kk ajan omakotitaloa, kunnes sen oman etuovi-ilmoitus tuli spostiin 😍 juuri sellainen kuin etsittiin, ainoana miinuksena ettei ollut ihan meidän haluamalta alueelta. Siinä vaiheessa se talo vaan oli niin ihana, että se alue ja mahdollinen pidempi työmatka unohtui. Ja me saatiin meidän talo vaikka oli kilpailevia tarjouksia 😍 reilu 2kk meni siitä sitten kunnes muutettiin ja nyt on hyvä olla, pidempi työmatkakaan ei tunnu miltään (kyse 15km matkasta) 😂

 15. Saimi sanoo:

  Voi miten ihana uutinen tähän kökköaikaan! Kiinnostaa kovasti kaikenlaiset sisustusjutut ja ennen kaikkea -KUVAT! Tiedän, ettet halua välttämättä jakaa uuden kodin sijaintia, mutta sen verran kiinnostaisi tietää, että millaiselle alueelle muutatte? Joskus ainakin olet väläytellyt keskusta-asumistakin, jos en ihan väärin muista 🙂

 16. Nimetön sanoo:

  Oi ihanaa, onnea. Jostain syystä innostuin tästä uutisesta, kovasti odotan jo että saan nähdä asunnon ja kaikki sisustusjutut kiinnostaa

 17. Hilma sanoo:

  Hurjasti onnea uudesta asunnosta! Se tunne, kun tietää astuneensa KOTIIN, on ihan uskomaton! Ja sillä fiiliksellä elää aika pitkään ☺️

 18. Susanna sanoo:

  Ihanaa, että just se oikea koti vihdoin löytyi! Onnittelen nyt joka kanavassa näköjään erikseen, mutta tuskin tätä voi onnitella liikaa 😀

  Ihan parasta miten pitkälle olette oikeasti päässeet ja niin nuorena. Mä 34v ja mies 30v just tuskailtiin täällä, että asuntosäästäminen olisi pitänyt aloittaa jo aikoja sitten, että oltaisiin joskus lähitulevaisuudessa kotimme omistajia. Tälleen kahden opiskelijan taloudessa ei kauheasti jää säästettävää. Valmistumisen jälkeen suunniteltiin jatkaa sillä opiskelijabudjetilla ja laittaa kaikki ylijäävä säästöön.

 19. Noora sanoo:

  Onnea, paljon!! Itku tuli tätä lukiessa, niin tuttuja fiiliksiä muutaman vuoden takaa nousi pintaan kun silloin löysimme oman kodin kolmen vuoden etsinnän jälkeen. 🙂

 20. Heidi sanoo:

  Ihanaa et löysitte viimein sen unelmakodin! Hurjasti onnea uudesta asunnosta! ☺️

 21. Jenny sanoo:

  Voi että, tulin niin onnelliseksi teidän puolesta! Ootte kyllä ansainneet kaiken onnen! Asunto- ja sisustusjuttuja odotellessa😍

 22. Inga sanoo:

  Onnea!
  Kirjoitat niin ihanasti että lukijakin pääsen mukaan tuohon innostukseen ja onneen mikä paistaa läpi <3

  En malta odottaa tulevia postauksia nimittäin täällä on kanssa muutto omaan kotiin tämän vuoden puolella joten jään seuraamaan jos täältä löytyisi vinkkejä oman kodin remontteihin sekä sisustukseen 🙂

 23. Iina sanoo:

  Paljon onnea!!😍 Hassua, että me löydettiin myös oma koti pari viikkoa sitten Helsingistä, 1,5 vuoden etsinnän jälkeen! En malta odottaa, että pääsen kuulemaan lisää teidän uudesta kodista ja näkemään millainen se on. Kaikella on tarkoituksensa!❤️

 24. Emmi sanoo:

  Heippa, ja isot onnittelut! Tuli itsellekkin niin ihanan lämmin, innostunut ja onnellinen fiilis teidän puolesta! Innolla ootan kaikkea uuteen kotiin liittyvää sisältöä ja myös lasten ajatuksia! Kun puhut tuosta kulkemastanne matkasta tähän pisteeseen, niin tuntuu hassulta, että sitä on itse blogin kautta ihan alusta asti päässyt seuraamaan. Kiitos Iina, sun sisältö piristää aina päivää! 🙂

 25. Erika sanoo:

  Vitsi miten onnellinen voikin olla tein puolesta! ONNEA ihan hirveesti! 🙂 ihanaa että haluat jakaa sisustus ja remppajuttuja, ne todellakin kiinnostaa 😍

 26. Jensku sanoo:

  Ihan mieletöntä, en osaa ees kuvitella tota fiilistä, joka teillä varmasti nyt on!! Kuulostaa hienolta. Älyttömän paljon onnea! ❤️❤️

 27. Nimetön sanoo:

  Ihan mahtavaa, tosi paljon onnea!<3

 28. Jenni sanoo:

  Oi, ihanaa! Onnea kovasti! 😍 Oon kyllä niin onnellinen teidän puolesta!❤️ Mekin etsitään omaa kotia ja tunnistan itsestäni niin tuon etuoven päivittämisen. 😅 Mut ehkä meillekin joskus vielä. 😊

 29. Suvi sanoo:

  Paljon onnee 😍 ja mikä sattuma, sillä mekin allekirjoitimme kauppakirjat 19.3. Ja myös me olemme etsineet taloa 1.5 vuotta 🤣 Kivaa, että on jotain hyvääkin tämän koronan keskellä. Sisustuspostauksia ootellessa!

 30. El. sanoo:

  Mahtavaa!!! Onnea uuteen kotiin ❤️

 31. Nimetön sanoo:

  Ei se etsimällä löydy, vaan odottamalla 8) t. Miun mummi

 32. Maiju sanoo:

  ”Nuorena äidiksi tulleelle pienituloisen yksinhuoltajan lapselle, joka ei koskaan lapsuudessakaan asunut muuten kuin vuokralla, tuntuu erityisen käsittämättömältä, että omistaa nyt Helsingistä ikioman hienon ja modernin paritalon puolikkaan, jossa on oma iso terassi ja piha, paljon avointa tilaa, kodinhoitohuone, ne tuplasuihkut ja SE KORKEA HUONEKORKEUS”
  Siis aivan käsittämätöntä. Varmaan aivan poikkeuksellinen saavutus tämä kyllä luo uskoa muillekkin. Onnea uuteen kotiin.

  • Mari sanoo:

   Poikkeuksellinen saavutus? 😀 ihan kun Iina nyt olisi ainut yksinhuoltajan lapsi joka on ostanut asunnon? Valoja

   • Vieras sanoo:

    Valoja itselle. Oliskohan ensimmäisessä viestissä vähän sarkasmia mukana. Tuo lause iski omaankin silmään. Ihanaa että löytyi koti, mutta löytyy varmaan paljon yksinhuoltaja äitejä joilla on oma asunto. Tiedän jopa henkilön joka jäi täysorvoksi ennen kuin täytti 18. Hän on yksinhuoltaja ja hänellä on oma asunto😳. .

 33. Nimetön sanoo:

  Paljon onnea, mahtava uutinen! Monesti juttujasi lukiessani ja omissa synkissä vesissä uidessani ajattelen, että olette ihana esimerkki siitä, että vaikka oma tilanne tuntuisi kuinka vaikealta, sekin voi ajanmyötä muuttua eikä toivoa ole syytä koskaan menettää. <3 Kaikkea hyvää teille!

 34. Nimetön sanoo:

  Tapasitteko naapurit? Paritaloissa aina pieni riski, kun on vaan ne yhdet seinänaapurit että jos osuu hankalia tyyppejä niin on aika ikävä tilanne..Itseä aina epäilyttää, että jotain on oltava pielessä, jos hinta yleistä tasoa alempi ja alueella, josta löytyy kiinnostuneita. Miksi ei silloin pyytäisi mielummin enemmän..?

  Mutta onnittelut uudesta kodista! Ihanaa, että saitte tällaisen piristyksen näinä muuten vähän vaikeina aikoina! Toivotaan, että viihdytte ja asunnossa on kaikki kunnossa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hinta ei ollut yleistä hintatasoa alempi, vaan juuri samaa kuin kaikissa muissakin asunnoissa, joita ollaan käyty katsomassa. Vastaavan kuntoisia ja hintaisia asuntoja ollaan nähty paljon ja käyty katsomassa, mutta niistä on aina puuttunut joku meidän tärkeimmistä toiveista, esim. korkea huonekorkeus tai kodinhoitohuone, vaikka muuten ovatkin olleet tosi hyviä. Tässä ei siis ole kyse siitä, että hinta olisi alempi tai asunnossa jotain vikaa, vaan siitä, että vihdoinkin löytyi koti, jossa kaikki meidän tärkeimmät toiveet kohtasivat yhtäaikaa ja ne jotka eivät toteutuneet, olivat niitä, joilla ei ollut niin väliäkään. Meillä on oikein hyvä käsitys seinä- ja kaikkien ympäröivien talojen naapureista, myyjät ovat auttaneet meitä kaikessa upeasti <3 Kiitos onnitteluista!

 35. Nimetön sanoo:

  Onnittelut! Olis kiva jos myös täällä blogin puolella sitten esittelisit uutta kotia, kun itsellä ei instaa ole.

 36. Nimetön sanoo:

  Voi miten ihanaa! Onnea paljon uuteen kotiin! 😍

 37. Kaisa sanoo:

  Jee, paljon onnea! Jään odottelemaan remppa- ja sisustusjuttuja ja ennen kaikkea kuvia. Tää oli kyllä kiva uutinen!

 38. Inga sanoo:

  Vau miten hieno juttu! Paljon onnea uusille asunnon omistajille <3

 39. Sandra sanoo:

  Aivan mielettömän hienoa! Onnea koko perheelle, olette todella ansainneet saada unelmasta totta! ❤️

 40. lillamy sanoo:

  Niiiiin suuret onnittelut, ihanaa lukea näin kivoja juttuja kaiken tän koronakaaoksen keskellä <3 te ootte kyllä niin onnenne ansainneet!

 41. Elina sanoo:

  Paljon onnea, mä olen ihan fiiliksissä teidän puolesta! 🙂 Olette niin kauan etsineet juuri sitä oikeaa asuntoa. Jotenkin ihana asia näinä aikoina kun joka puolelta tulee vaan sitä negatiivisuutta ja epävarmuutta. Tulee melkein ikävä omaa muutaman vuoden takaista muuttoa, heh. Paitsi että ei tule. 😀

  Tsemppiä muuttoon, pysykää terveinä 🙂

 42. ida ihana sanoo:

  Ihan valtavan paljon onnea, voi miten upea juttu!!<3 Olen niin onnellinen koko teidän perheen puolesta! Olen kuunnellut aiheesta paljon mm teidän podista, ja nyt kun asunnon etsiminen alkaisi ollla meillekin ajankohtainen, niin voin kuvitella, miten hieno ja iso asia tuo on!
  Hyvää viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupunigssa -blogista.
  Ps. Laitoin blogiini vähän vinkkejä, mitä kotona voisi nyt tehdä:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 43. Emma sanoo:

  Vau! Onneksi olkoon 😍 Toi fiilis on niin upea!

  Sisustus-, remppa- ja diy-jutut kiinnostaa! Ja tästähän sä oot tainnut jo kirjoitellakin mut nyt asunnon löydyttyä ois vielä kiva kuulla niistä spekseistä millä lähditte alunperin asuntoa katselemaan, mitä putosi matkan varrella pois ja miten ne lopulta toteutuivat.

 44. Onerva sanoo:

  Ihanaa, niin super paljon onnea teille!! <3

  Kuuntelin just vähän aikaa sitten teidän podijakson asunnon etsinnästä, ja tätä lukiessani tulin niin käsittämättömän onnelliseksi teidän puolesta, että ihan itku tuli :'D

  Osaat kirjoittaa aina niin super aidosti ja mukaansatempaavasti sun fiiliksistä, että innostus ja onni tarttuu lukijoihinkin. Kiitos siis kun kirjoitat! 🙂

  Innolla odotan kaikkia tulevia sisustus- ja remppajuttuja, ihan parasta!

 45. Emma sanoo:

  APUAAA!!! ONNEA niin isosti!!! ❤❤❤ odotan niiiiin innolla kaikkia kämppäpostauksia!! Iiiik ihanaa, vitsit oon ilonen teidän puolesta!!

 46. Maija sanoo:

  Onneksi olkoon!!!❤ Mulla meni kylmät väreet tätä lukiessa ja kyyneleet nousi silmiin!!❤❤ Oon niin onnellinen teidän puolesta! ❤

 47. Sisi sanoo:

  Paljon onnea teille! Tämä oli ihana iloinen uutinen kaiken ikävän keskellä, voimaannuttavaa itsellekin lukea tekstiä, josta paistaa läpi ilo ja onni. Olen tosi iloinen teidän puolesta, että löysitte ihanan kodin. 😊

 48. Carola sanoo:

  Jee, onnea uusille talonomistajille!😍
  Kerrot, että saitte paljon apuja ja neuvoja asunnon hankinnassa, ja että sulla oli tarkat kriteerit unelmakämpän suhteen. Olisi ihana, jos haksaisit tehdä postauksen, missä olis näistä aiheista: neuvoja ja vinkkejä perheelliselke ensiasunnon hankkijoille ja mimmoiset kriteerit teillä oli asunnon suhteen. 🤗

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.