Herkulliset grillijuhlat – helppoa kasvisruokaa grillissä

15.07.2021

Kaupallinen yhteistyö: Hetki.

Kesä ja grilliruoka = BEST! Jos ei vielä ole käynyt selväksi, me rakastetaan grillata ja grilli on kuumana monta kertaa viikossa, kun kokkaillaan kaikkea hyvää. Grillatessa arvostan erityisesti nopeita ja helppoja vaihtoehtoja, jotka kuitenkin maistuvat super hyvältä. Tykätään grillata ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä, grillissä valmistuvat niin alku-, pää- kuin jälkiruuatkin. Mutta erityisesti tykkään herkullisista kasvisruuista grillissä. Pyritään koko perhe syömään mahdollisimman värikkäästi ja kasvispainotteisesti joka päivä ja etsin aina uusia helppoja vaihtoehtoja kasvisruokien osalta.

Grillatessa valmisteluihin ja pilkkomiseen saattaa kulua paljon aikaa, ja monesti tykkään helpottaa urakkaa oikaisemalla hieman valmisteluissa (mutta en maussa). Hetki-tuotteet kuuluvat meidän grillisuosikkeihin jo viime kesältä ja tänä kesänä valikoima on laajentunut entisestään. Hetki-grillaustuotteissa parasta on se, että löytyy niin monia erilaisia vaihtoehtoja moneen eri ruokavalioon, vastuullisesti ja turvallisesti kotimaisista raaka-aineista.  Hetki-vihannestuotteet ovat aina tuoreita ja raikkaita, sekä Suomessa valmiiksi pestyjä. Näin ollen ne ovat turvallisia myös näin raskaana olevan näkökulmasta, kun raaka-aineiden ja valmisruokien puhtaudesta pitää olla ihan ekstra tarkka.

Kesällä on ihanaa pitää grillijuhlia ja illanistujaisia kavereiden kanssa. Meidän grillijuhlaporukkaan kuuluu yleensä aika monta lasta, joten on hyvä, että on mahdollisimman helppoa kokattavaa ja paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotta jokaiselle löytyy jotain, mikä maistuu. Kun vähän oikaisee valmisteluissa, ehtii hyvin viettää paljon aikaa yhdessä ja nauttia rennosta juhlatunnelmasta. Hetki-tuotteet on juuri tällaisia monipuolisia vaihtoehtoja, jotka jättävät hyvin aikaa myös rennolle oleskelulle. Nappaa alta talteen idea super herkullisesta, helposta ja värikkäästä juhannusmenusta!

Helppo ja herkullinen grillimenu kesän grillijuhliin

Grillattavia protskuja oman maun mukaan (esimerkiksi kalaa tai kasviproteiinia)

Hetki Kesäsalaatti

Hetki Tsatsiki Coleslaw

Hetki Kreikkalainen grillisalaatti

Hetki Grilliperunat TexMex

Hetki Grillattava salaatti Ponzu

Näistä saa jo todella näyttävän, monipuolisen ja herkullisen grillipöydän aikaiseksi, löytyy tuoretta ja raikasta sekä täyteläistä grillattavaa. Tuoreena voi tarjoilla esimerkiksi Hetki kesäsalaattia, jossa maistuvat myös siemenet ja karpalo, sekä Hetki Coleslawta, jota löytyy kolmessa eri maussa. Meidän suosikki on tuo uutuus Hetki Tsatsiki Coleslaw, jossa tulee siis valmiit vihannekset sekä niiden joukkoon sekoitettava älyttömän herkullinen kastike mukana. Se maistuu juuri siltä ihanalta kreikkalaiselta raikkaalta herkulta. Hetki-valikoimasta löytyy myös ihan perinteinen Coleslaw sen ystäville, sekä Hetki BBQ Coleslaw.

Proteiinien kaveriksi täyteläisiä lisukkeita ovat mm. älyttömän hyvät Hetki Grilliperunat TexMex maustettuna sekä Kreikkalainen grillisalaatti halloumi-juustolla, jotka vaan grillataan omassa vuoassaan helposti. Grillisalaatit ja -perunat voi nostaa sellaisenaan suoraan grilliin, tai sekaan voi lurauttaa hieman esim. oliiviöljyä ja halutessaan lisätä mausteita vaikkapa kreikkalaiseen grillisalaattiin. Mutta herkkuja ovat ihan sellaisenaankin. 10 minuuttia grillissä ja valmista! Ihan älyttömän helppoa.

Tämän kesän uutuuksia ovat muuten myös grillattavat salaatit (eli siis kirjaimellisesti kokonaiset pikkusalaatit) Ponzu-marinadilla, jotka yllättivät positiivisesti. Ihan älyttömän hyvä ja freesi, hieman kevyempi lisuke mille tahansa proteiinille, erityisesti ehkä aasialaistyyppisesti maustetuille protskuille. Ponzu eli sitruunasoija maistuu meillä koko perheelle, se on ihanan raikasta ja sopivan suolaista. Ja suolapähkinät salaatin päällä ovat nerokas keksintö ja tuovat ihanaa ekstramakua ja suutuntumaa.

Ai että, olen niin iloinen, että Grillikesää 2021 on vielä paljon jäljellä! Niin paljon ihania kesäiltoja, niin paljon ihania grilliherkkuja vielä edessä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Hetki uutuustuotteisiin Hetkessä.fi -sivustolla. Sieltä löytyy kyllä jokaiselle jotain. Näin pian kuusihenkisenä lapsiperheenä arvostamme ihan valtavasti kaikkea, joka helpottaa niin arjen kuin juhlankin ruuanlaittoa – varsinkin niitä terveellisiä ja vastuullisia vaihtoehtoja.


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.