Blogin 10 luetuinta postausta kautta aikojen

07.05.2019

Blogin synttäreitä vietetään huomenna keskiviikkona 8.5., mutta sitä varsinaista synttäripostausta ennen mä halusin tehdä tämän. Blogin 10 luetuinta postausta kautta aikojen. Jos top10:sta jätetään pois ne selkeät synnytykset, vauvauutiset & vauvan sukupuolen paljastus sekä meidän häät, näiden 8 vuoden aikana seuraavat allaolevat 10 postausta ovat olleet kaikkein luetuimpien joukossa. Suoritin perusteellista tutkimusta Google Analyticsissa ja selveni, että kun ne meidän elämän suurimmat käänteet on jätetty pois, eniten tykätään lukea (todella yllättäen) ruuasta, sekä raskaudesta, vauvaan valmistautumisesta ja synnyttämisestä yleisesti. Sen pidemmittä puheitta, tässä tulevat blogin 10 luetuinta postausta kautta aikojen.

Blogin 10 luetuinta postausta kautta aikojen

1. Tätä kukaan ei OIKEASTI kerro synnytyksestä

Sijalla yksi tämä klassikko vuodelta 2016. Mulla oli silloin vauvakuume pahimmillaan ja taisin lukea aika paljon kaikkia raskaus- ja vauva-aiheisia artikkeleita. Mua alkoi pohdituttaa se, miten synnytyksestä yleisesti kirjoitettiin niissä kaikissa. Halusin tuoda jotain uutta niihin ”tätä kukaan ei koskaan kerro” -listauksiin omien kokemusteni pohjalta ja tämä oli lopputulos. Teksti sai jo julkaisupäivänä aikaan valtavan määrän kävijöitä, mutta vielä näin yli kolme vuotta julkaisun jälkeenkin sitä luetaan kymmeniä, parhaimmillaan satoja kertoja, joka ikinen päivä. Tätä postausta luetumpi on itse asiassa ainoastaan meidän kolmannen raskauden julkistus, eli jopa meidän suurimmat elämänmullistukset jäivät sitä lukuunottamatta tämän taakse kokonaislukukerroissa. Se ehkä kertoo siitä, miten kovasti raskausaikana ihmiset etsivät sitä tietoa ja kokemuksia synnytyksestä.

2. Minä olen oikea nainen

Vuonna 2015 kehopositiivisuus teki tuloaan mediassa, mutta sitä ei välttämättä osattu toteuttaa aivan sillä tavalla kuin oli tarkoitus. Silloin joka puolella puhuttiin siitä, miten virkistävää on, kun mediassa vihdoin näytetään ”oikeita naisia” ja ”normaalin näköisiä naisia”. Samaan aikaan oli myös eräs ”tissigate” eli julkisuudesta tuttu henkilö antoi lausunnon, että ilman isoja tissejä ei voi olla oikea nainen.  Myös itse sain juuri silloin todella paljon kriittisiä kommentteja alhaisesta painostani. Tämä kaikki yhdessä sai mulle aikaan tunteen, että en kertakaikkiaan voinut olla hiljaa. Oikea nainen on jokainen nainen, eikä sen asian kanssa ole mitään merkitystä tissien koolla tai vaa’an lukemalla. Kenelläkään toisella ei ole oikeutta määritellä kuka tai millainen voi olla oikea nainen.

Ikävää on ehkä se, että vaikka nykyisin kehopositiivisuus on levinnyt jo laajemmalle ja mediassakin sitä osataan toteuttaa mielestäni paremmin, moni edelleen toistelee näitä samoja lauseita. Juuri pari päivää sitten näin instassa H&M:n mielettömän upean uimapukukuvan, jossa oli kaunis nainen mallina. Kommenttiboksi oli täynnä kommentteja ”Kiitos kun näytitte kerrankin OIKEAN vartalon”, ”vihdoinkin valitsitte NORMAALIN naisen malliksi”. Ihana puoli oli se, että kuvan kommenttiboksissa oli myös paljon niitä, jotka kiinnittivät huomion siihen, että ei tulisi puhua oikeasta tai normaalista yhtään minkään kokoisen vartalon kohdalla pelkästään, kun me kaikki olemme koosta riippumatta yhtä normaaleja ja oikeita. Mun mielestä on upeaa, että mediassa ja mainonnassa näkyy ihan kaikenlaisia vartaloita yhä enemmän ja enemmän.

3. ”Susta tulee isä”

Kolmantena on postaus, jossa kirjoitin siitä, miltä tuntui kertoa Otolle ensimmäistä kertaa, että hänestä tulee isä. Postaus oli vastine Oton omassa blogissaan kirjoittamalle postaukselle siitä, miltä hänestä tuntui kuulla tulevansa isäksi ensimmäistä kertaa. Molempien osapuolten näkökulmien kertominen oli yksi hauskimpia asioita siinä, kun blogattiin molemmat. Se oli mullekin jotenkin niin hauskaa, varsinkin, kun tykkäsin tosi paljon Oton kirjoitustyylistä. Nykyisin saan lukea läpi lähinnä jotain koulutehtäviä joita hän kirjoittaa, on nekin ihan hauskoja, mutta en saa ehkä lukijana niin paljoa irti sovelluksen käyttöliittymän toimivuuden arvioinnista kuin mitä sain hänen blogiteksteistään.

4. Mitä vauva tarvitsee vuonna 2017

Odotettiin meidän kuopusta ja pohdiskelin silloin meille tarpeellisia hankintoja. Ei oltu vielä ostettu juuri mitään eikä meillä ollut jäljellä esikoisen tai keskimmäisen jäljiltä juuri mitään. Postaukseen tuli paljon hyödyllisiä vinkkejä aiheeseen liittyen. Tällä postauksella on edelleen päivittäin kymmeniä tai satoja lukukertoja.

5. Sairaalakassin sisältö (2)

Myös tämä raskausajan postaus vuodelta 2017 on yksi blogin luetuimmista. Sairaalakassin sisältö ei niinkään saanut valtavaa kävijäpiikkiä aikaiseksi julkaisuhetkellä, mutta koko tänä sen julkaisun jälkeisenä aikana se on yksi kaikkein eniten lukukertoja keränneistä. Toivottavasti mahdollisimman moni sairaalakassin sisältöä miettinyt raskaanaoleva on saanut siitä hyviä vinkkejä! Myös tämän postauksen kommenttiboksissa oli loistavia vinkkejä teiltä.

6. Raskausajan ruokavalio

Ruokavalio pohdituttaa lähes kaikkia raskaanaolevia varmasti jossain vaiheessa ja siitä tulee etsittyä tietoa. Se on varmasti suurin syy sille, miksi tämä mun postaus keikkuu Google Analyticsin top10:ssä, vaikka en ole ollut raskaana yli kahteen vuoteen, eikä tässä ollut mitään järisyttävän erilaista tai huomiota herättävää. Se, miten suosittu tämä postaus on ollut, on yksi hyvä muistutus siitä, miten tärkeää on tarkistaa faktat ja noudattaa suosituksia, kun kirjoittaa jostain terveyteen liittyvästä. Mä onneksi pohjasin oman postaukseni ruokavaliosta 100% Eviran 2017 tuoreimpiin raskausajan ruokasuosituksiin, enkä lähtenyt neuvomaan ketään mututuntumalla. Kenties pitäisi vielä päivittää postaus joka vuosi uusimpien suositusten mukaan, sillä sitä luetaan edelleen joka päivä.

7. Tuleeko meille neljäs lapsi 

Vastaanotin viime joulun alla raskauskysymyksiä ja onnitteluita neljännestä lapsesta, koska mun vatsa kuulemma pömpötti instagram-kuvassa, jossa mulla oli rutussa oleva villapaita päällä. Kirjoitin aiheesta postauksen ja pyysin myös muita jakamaan omia kokemuksiaan perättömistä raskaushuhuista ja uteluista hashtagilla #maharauha. Postausta jaettiin laajasti ja se oli kiistatta viime vuoden luetuin postaus ja yltää kautta aikain myös sijalle 7. Aihe oli tosi tärkeä ja olen ihan älyttömän iloinen, että niin moni siihen silloin tarttui ja myös samaistui.

8. Vegaaninen & gluteeniton suklaakakku

Suklaakakkupostaus kesältä 2016 on ollut suosituin ruoka-aiheinen postaukseni jo kolmen vuoden ajan. Postausta kommentoidaan edelleen varmaan useimmin kaikista vanhoista postauksistani. En sitä tehdessäni ollut huomannut, että käyttämäni leivontamargariinin aromit tulivat kuitenkin maidosta vaikka itse rasva oli pelkkää kasvirasvaa, joten tätä on korjattu ainakin, että juuri kyseinen margariini ei ollutkaan vegaaninen, mikä on tosi hyvä,  ettei kukaan vegaani vahingossa joudu syömään eläinperäistä. Onneksi ohje on ihan pätevä, jos valitsee itselle sopivan margariinin sen sijasta.

9. 15 helppoa ja nopeaa arkiruokaa meidän perheen ruokalistalta

Arkiruokapostaus viime syksyltä on top10:ssä, koska se on myös yksi eniten päivittäin luetuista postauksista. Ja voi vitsit olen onnellinen, että löysin sen uudelleen tätä koontipostausta tehdessäni, siellä oli nimittäin monta arkiruokasuosikkia, jotka talveksi jäivät meiltä pois, mutta nyt voisi hyvin ottaa taas repertuaariin. Toivottavasti mahdollisimman moni on saanut sitä kautta uusia helppoja arkiruokia omalle listalle! Tälle voisi myös joku kerta tehdä kakkososan, sillä me ollaan testattu vaikka mitä hyviä arkisapuskoita tässä kuluneen puolen vuoden aikana. Miltä kuulostaisi esim. lohi-bibimbap, tuorepasta-vihannessörsseli, härkislasagne, härkiscurry ja nopeat vuohenjuusto-paholaisenhillopizzat?

10. Vauvan vaatekaappi: Vastasyntyneen pukeminen talvella

On helppo ymmärtää miksi myös tämä postaus nousi top10 joukkoon. Vastasyntyneen pukeminen sydäntalvella, varsinkin ekaa kertaa, mietitytti ainakin mua ihan tosi paljon kevät- ja syysvauvojen jälkeen. Siksi halusin tehdä siitä postauksen ja kysyä samalla teidän neuvoja. Postauksen kommenttien ansiosta meille hankittiin silloin vielä ainakin merinovillainen kypärälakki, joka oli tosi hyvä vinkki.

Heti top10 tuntumassa oli useampiakin postauksia tältä keväältä, kuten Ihanat erilaiset perheet -sarjan kaikki postaukset, 10 suoraa kysymystä rahasta -postaus sekä viime viikolla julkaistu suoraa puhetta parisuhteesta. Ne ovat olleet esillä näitä tässä listauksessa olevia postauksia vähemmän aikaa, joten on mahdollista, että ne nousevat sieltä vielä näiden listaamieni tekstien ohi joku kaunis päivä. Tuntuu hienolta ajatella, että näin monen vuoden jälkeen pystyy vielä herättämään paljon keskustelua ja kiinnostusta ja olen siitä tosi kiitollinen. Huomenna synttäripäivänä luvassa on vähän erilaista postausta, sekä tietovisaa ja ylläriä IG:ssä @iinalaura! Kannattaa siis seurailla huomenna!

Nyt mua kiinnostaisi ihan hirveästi tietää, jos vaan muistatte, että mikä oli eka postaus jonka luit mun blogista? Mikä oli se teksti, joka sai teidät tulemaan tänne ekaa kertaa? Olis aivan älyttömän mielenkiintoista kuulla! 


30 Responses to “Blogin 10 luetuinta postausta kautta aikojen”

 1. Mai sanoo:

  Seurasin emilian its all about ava -blogia ja teillä tais olla joku riita tmv sillon. Sitä kautta löysin sun blogin. Mut ekaa lukemaani postausta en muista 🙂

 2. Mymmyryy sanoo:

  En muista mitä postauksessa luki tai mitä se käsitteli, mutta olin lukemassa kaksplussan keskusteluita ja yksi keskustelu käsitteli nuoria äitejä. Joku mainitsi sinut, naureskeli teiniäitiydelle ja muistaakseni jopa tyylillesi. Uteliaana ihmisenä halusin tietää mistä puhutaan ja näin eksyin sivuillesi.

  Blogisi on ensimmäinen jota koskaan aloin seuraamaan, ja ainoa jota jaksan enää nykyään lukea. Matkasi alusta nykyhetkeen on ollut huikean hieno.

  Vaikka löysinkin blogin ns. ikävissä tunnelmissa, olen siitä erittäin kiitollinen.

 3. Laura sanoo:

  En muista tarkkaan mikä on se postaus minkä olen ensimmäisenä lukenut, mutta ajauduin blogiin sinä kesänä kun odotit esikoista. Etsin blogeja teiniäideistä 🤣 Olin tuolloin 16v. Kaikki vauva jutut kiinnosti vaikka edelleenkään ei omia lapsia ole. Tuolta asti olen lukenut. Muistaakseni siinä postauksessa kerroit, että olit ottanut aurinkoa tai ainakin tällainen muistikuva mulla on🙈

 4. Omppu sanoo:

  Heippa! Olen vasta hieman alle kolme vuotta lukenut blogissa. Tein positiivisen raskaustestin alkukesästä 2016 ja googletellessani jossain vaiheessa ”laskettu aika helmikuussa 2017” bongasin tämän blogin! Joten ekat postaukset taisivat olla juurikin syksyllä -16 kirjoitettuja vauvatulossa-juttuja. Jäin nopeasti koukkuun sillä tekstiin on helppo samaistua,täältäkin löytyy kolme tyttöä! Tällä hetkellä 8v, 6v ja juurikin helmikuussa 2v täyttänyt kuopus.
  Toivoisin postausta teidän taaperon kuivaksiopettelusta! Joko on täysin kuiva ja kuinka siihen päästiin vai harjoitteleeko vielä? Tämä on iso askel taaperon elämässä joten lukisin asiasta mielelläni vaikka ihan vaan vertaistuen vuoksi 😅 Kiitos ❤️

 5. Sanni sanoo:

  Kun olin 14-15 tykkäsin lukea ”teiniäitien” blogeja, ja niiden kautta oon eksynyt tännekkin! En muista olitko jo saanut Tiaran vai et silloin. Seurasin silloin sua ja muiden nuorien äitien blogeja hetken mutta sitten innostus aihetta kohtaan jäi. Pari vuotta sitten innostuin googlettelemaan vanhoja blogeja joita muistin ja olin ihan wow kun sun blogi oli niin sanotusti räjähtänyt, olit silloin Kideblogeilla ja mä muistin sut perus bloggerista!😂😂 Siitä asti oon seurannut sua vaikka muuten ei perheblogit kiinnosta, mutta sulla on täällä hyvä tasapaino ja tulee hyvä fiilis teksteistä 🙂

 6. Elvi sanoo:

  Mahdollisesti eka postaus jonka luin oli että menitte kihloihin! Oon seuraillu sun blogia siitä lähtien välillä aktiivisemmin ja välillä epäaktiivisemmin ja nykyään instassa. Vaikka tällainen perhe-elämä ei koske mun elämää mitenkään, mielenkiintoista silti seurata.

  Superia että sun blogi menestyy edelleen, enkä kyllä yhtään ihmettele että miksi <3

 7. Helmi sanoo:

  Voi vitsi miten tuo ”Minä olen oikea nainen” -teksti pisti taas veret kuohahtamaan. Muistan niin hyvin, kuinka kyseisen blogitekstin aikaan (tai ehkä ennen sitä) oli negatiivisia kommentteja liikkeellä ja itse aina kiristelin hampaita ruutuni ääressä niitä lukiessani. Olen kyllä tällaisten asioiden suhteen ihan pahimman luokan mielensäpahoittaja, mutta en vaan tajua miten joku voi kokea oikeudekseen arvostella muita tai väittää esim. että joku ei ole ”oikea nainen”. Sä olet kyllä niin rohkea kun tartut blogissa vaikeisiinkin aiheisiin etkä tee niistä mitään tabuja. Ihanaa kevättä teidän koko perheelle! <3

 8. Vanha lukija sanoo:

  Ensimmäinen postaus jonka luin oli ajalta kun odotit Tiaraa. En tarkalleen muista postausta, mutta jäänyt muistikuva että postauksessa olisi ollut kuva missä seisot parvekkeella ja vatsa erottuu jo selvästi 😀 siitä asti olen seurannut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti!

 9. Ems sanoo:

  Tiaran ristiäisistä kertova postaus oli eka, jonka luin. Siitä asti seurannut! Huh.

 10. Petra sanoo:

  Mun ensimmäinen postaus jonka sulta luin tais olla se ”rakkaus on tahtomisesta kiinni” tai jotain sinnepäin!

 11. MR sanoo:

  Oli pakko kommentoida, vaikka yleensä se aina jää. Muistan nimittäin todella selkeästi ensimmäisen postauksen jonka sinulta luin, se oli vuoden 2014 elokuulta ja otsikoltaan muistaakseni Miten ja mitä meillä luetaan tms. Aina pitkään on tullut teidän elämää jo seurattua, toivottavasti jatkat kirjoittamista vielä pitkään!

 12. Nimetön sanoo:

  En kyllä muista, mikä olis ollut eka.

  Seurasin plajon muita blogeja ja aina jostain tuli viittaus sun blogiin. Niitä vaan löytyi vähän joka kurvista: joko olit kirjoittanut jotain toista inspiroivaa tai voittanut jotain mainitsemisen arvoista.

  Vierailin uteliaisuuttani blogissasi silloin tällöin, mutta se ei mitenkään tuntunut omalta. En vaan löytänyt mitään sellaista pintaa ja särmää, mihin tarttua. Ei ollut yhtään mun käköinen blogi ja tuntui kummalta, kun ”kaikki muut” kävi lukemassa.

  En osaa sanoa edes milloin ja miksi, mutta jotenkin se vaaka vaan kääntyi ja musta tuli päivittäinen vakkarilukija. Samaa tahtia ne omat vanhat suosikit ovat jääneet lukematta. Joskus se on pienestä kiinni ja täysin selittämättömissä. Mutta näin muutaman vuoden lukeneena olen kyllä tyytyväinen valintaani 😉

 13. Henna sanoo:

  Löysin ekana Oton tekstin, joka oli muistaakseni otsikoitu jotakuinkin että ”elämäni suurin virhe muka”. Kiinnostuin, luin sen ja olihan se nyt ihan mahtavaa, että samalle tekstille löytyi toinenki vinkkeli, joten luin myös sun tekstin, joka taitaa olla juurikin toi top kolmonen tuolla 😀 Sitä kautta mä pääsin tutustumaan teidän ihan älyttömän supermegamahtavaan perheeseen, ja mukana ollaan roikuttu siitä asti. Onnittelut blogin synttäripäivän johdosta ja kiitokset sulle, että edelleen tuotat niin upeaa, ilahduttavaa ja sykähdyttävää tekstiä! Ihanaa kevättä! <3

 14. Ni sanoo:

  Mä en tiedä yhtään, miten mä sun blogin pariin oon joskus päätynyt, mutta oon lukenut jokaisen postauksen ehkä muutamaa yksittäistä lukuunottamatta jo alkaen T:n raskausajalta! Mä muistelisin, että olit ihan vasta aloittanut kirjoittamisen siinä vaiheessa, kun mä blogin löysin. Jotenkin hassua, että oon ”seurannut” teidän elämää jo 8 vuotta!

 15. Paula sanoo:

  Mun ensimmäinen lukemani postaus oli sellainen, missä teidän keskimmäinen oli syntynyt jo, mutta nimipostausta ei vielä ollut tullut koska muistan jääneeni ensimmäisen postauksen jälkeen jännittämään ja arvuuttelemaan sitä! Taisin eksyä tänne blogiin nimenomaan jonkun toisen vauvablogin kautta tai ihan vaan googlettamalla vauva/raskausaiheisia blogeja. 🙂

 16. Salla sanoo:

  Muistelisin että ekat postaukset jota oon lukenut on liittynyt häiden suunnitteluun. Menimme itse naimisiin elokuussa 2014 ja niitä ennen googlettelin hääblogeja, olisinko silloin tänne eksynyt jonkun aiheeseen liittyvän postauksen kautta ja jäänyt lukijaksi 🙂

 17. Riikka sanoo:

  Ehdottomasti paras blogi, mihin olen koskaan törmännyt. Monipuolinen ja todella rakastettava kaikkineen. Eniten pidän postauksista, joissa puhutaan lapsen kasvusta, kehityksestä ja kasvatuksesta. Toivonkin, että jaat instastoryssa aina linkin uuteen postaukseen, niin on helpompi seurata!
  Ihana sinä, ihana perhe! Näytätte niin hyvinvoivalta. Toivon kaikkea hyvää teille tulevaisuuteen ja uskonkin siihen teidän positiivisuuden ansiosta. 🙂

 18. Nimetön sanoo:

  Joku Tiaran nimen julkistus postaus. Vauva. Fi sitä päiviteltiin ja ajauduin itsekin lukemaan ja onneksi ajauduin kiva blogi ja ihana äiti olet ☺️ sillon en vielä jäänyt vakilujaksi kävin vaan silloin tällöin katsomassa, joskus zeldan taapero aikoina huomasin että käyn täällä usein ja aloinkin sitten ihan vakituiseksi lukijaksi.

 19. mils sanoo:

  En muista mikä oli eka lukemani postaus, mutta mulla samankaltainen kokemus kun jollain tuolla aiemmin; vierailin aluksi silloin tällöin (luin Oton blogia aktiivisesti) ja ihmettelin miksi tämä on niin suosittu, eli en heti jäänyt koukkuun. Nykyään kuitenkin käyn päivittäin ja vaikka olen ihan eri elämäntilanteessa itse, niin sun tekstit on tosi koukuttavaa ja mielenkiintoista luettavaa 🙂

 20. Minna sanoo:

  Olen löytänyt blogisi niihin aikoihin kun Zelda oli juuri saanut nimensä, mutta aloin lukemaan blogia ihan alusta, joten ensimmäinen postaus oli ensimmäinen kirjoittamasi postaus, joka sillä hetkellä oli näkyvissä 😀 En osaa sanoa jos olit silloin poistanut jotain vanhoja, mutta alusta asti luin kaikki postaukset Zeldan nimipostaukseen asti, ja siitä asti olen seurannut blogiasi ihan säännöllisesti 🙂 Tuntuu, että siitä olisi ihan vain pari vuotta, mutta siitäkin on jo 6 vuotta!

 21. Nimetön sanoo:

  Vaikka kuinka yritän miettiä, en yhtään muista mikä oli ensimmäinen postaus jonka luin – saatika mitä kautta löysin sut 😀 veikkaisin irc-galleriaa, koska sillon kun blogit oli aika uus juttu vielä, niin etsin muistaakseni sieltä ihmisiltä blogeja (niistä päiväkirjoista tai sitten boxeista, mihin jotkut kirjotteli seurustelujen pituudesta tyyliin ”k<3j 6.6.2010->” 😀 ) ja luin niitä. Joten sanoisin että aika alkuajoista asti on oltu mukana 😀

 22. Annika sanoo:

  Mä en muista ihan tarkalleen ensimmäistä postausta, mutta eksyin sun blogiisi muistaakseni jonkun teiniäitiblogin kautta sinä keväänä, kun odotit Tiaraa. Muistan ainakin sellaisen postauksen jossa kirjoitit jonkun lätkämatsin katsomisesta porukalla, joten olisikohan se sitten ollut ensimmäisiä kirjoituksia joita sulta luin. 🙂 Pitkään olen kyllä viihtynyt lukijana — olin kahdeksan vuotta sitten vasta yläasteikäinen ja nyt yliopistossa, eli aika paljon on itsekin tullut kasvettua tässä matkan varrella 😀

 23. A sanoo:

  Se oli varmaankin tuo Vauvan vaatekaappi -postaus, koska löysin blogisi n. 1,5 vuotta sitten odottaessani tammivauvaa ja googlaillessani talvivauvan varusteita. Jäin seurailemaan blogiasi, ja sittemmin olen löytänyt vinkkejä mm. taaperon pukeutumiseen. On hauska seurata etenkin teidän kuopuksenne menoa, koska oma taaperoni tulee melko tarkalleen vuoden perässä. ☺

 24. Niina sanoo:

  Törmäsin blogiisi teidän häiden aikoihin. Muistelen, että häät oli silloin juuri juhlittu. Aloin lukea postauksia takaperin häistä taaksepäin ja jäin oikeastaan samantien vakituiseksi lukijaksi 😀

  (Olin se tyyppi, joka toivoi omasta ajasta postausta. Tuli tosi hyvä mieli, kun innostuit toiveesta ja toteutit sen vielä super nopeasti! Kiitos, se oli hyvä teksti!)

 25. Helmi sanoo:

  Mä päädyin sun blogiin Akkavallan kautta, luin Otolta sen kurkkupostauksen ja olin sen jälkeen koukussa teidän molempien blogeihin. Vieläkin välillä hörähtelen bussissa kun tulee mieleen, miten intohimoisesti Otto ajattelee liian ohuista kurkunviipaleista XD

 26. Kirmi sanoo:

  Minäkin olen ollut mukana Tiaran vauva-ajasta lähtien. Muistelisin, että hän varmaan oli syntynyt, kun blogiisi eksyin. Siitä lähtien olenkin lukenut säännöllisesti ja varmaan päivittäin käynyt katsomassa, onko uusia postauksia.

 27. Esmeralda sanoo:

  Googlasin Cosatton rattaita, vuosi taisi olla 2012 tai 2013? Löysin blogisi sillä postaus, jossa haaveilit Cosatton rattaista oli yhtenä hakutuloksena. Ja hankin itsekin Cosatton rattaat =)

 28. Ansku sanoo:

  Hei nyt muistan! Eka postaus oli sun hääblogin postaus, minkä ikinä luin. Olin silloin tapahtumatuotannon harjoittelijana Love Me Do- Häätapahtumassa ja sun blogi oli hääblogi-kisassa, muistaakseni taisit voittaa sen kisan..? Anyways sieltä asti tullut seurattua, koska tykkään tosi paljon tavastasi kirjoittaa ja siitä, että uskallat ottaa kantaa asioihin😊👍. Nykyään kahden lapsen Äitinä iskee lapsiperheiden elämää käsittelevät blogit tosi paljon, sun blogi on todella aidon, positiivisen ja elämän makuinen ❤️.

 29. Kaisu sanoo:

  Aloin seuraamaan blogia vuonna -13 tai -14, kun otsikkona oli jotain ”Minä ja Otto erotaan”. Syy miksi klikkasin, oli se että aiemman ensirakkauteni nimi oli myös Otto ja muistan itkeneeni blogitekstiä lukiessani. Hölmistykseni oli suuri kun teksti sai käänteen, ja ette olleetkaan eroamassa. Olin niin onnellinen teidän puolesta, ja jäin koukkuun! Olin silloin juuri täyttänyt 18 vuotta, ja todella huonossa parisuhteessa. Tämä blogi oli minulle osaltaan myös pakokeino omasta arjestani, ja antoi toivoa paremmasta. Nyt voin hyvin, ja edelleen But I’m a human not a sandwich on ainoa blogi jota seuraan. Kiitos ihanista, koskettavista, mieleenpainuvista, tärkeistä teksteistä jotka olet kirjoittanut sydämestäsi Iina! Kaikkea hyvää jatkossakin teidän uniikille perheelle!

 30. xod sanoo:

  En tarkkaan muista mutta aloin seuraamaan sua silloin kun Tiara sai nimen 😀 Siitä saakka seurannut 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.